Великобритания отменя законодателството на ЕС

Британското правителство обяви план за приемане на Закон за отмяна на законодателството на ЕС (Great Repeal Bill).

Обратно в новината

Коментари - Великобритания отменя законодателството на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За съжаление UK иска да премахне законите които защитават правата на обикновените хора. Такива като защита на работниците, правото на достоен живот и пр. Това обаче е непонятни за българите защото нито един от тези закони не се прилага в България. Хора, ограмотете се и си търсете правата.

гледах на живо речта на Териза Мей, когато обяви брекзит. Просълзих се и се почувствах горд... горд че съм поданик на кралицата, и че нейните политици говорят по този начин, вдъхновяващо и уверено в успеха! След това, направих един тъжен паралел назад към корените си, и все още живият спомен за българия... Кога някой прайминистър в БГ ще говори на това ниво?! с такова вдъхновение и с такъв стил на изказ? Кога тази доброволно поробена от ЕУ, без нито една битка, държава ще спре да бъде зависима и ще определя сама бъдещето си? Докога "началниците" от ЕУ ще казват на разни "батковци" какво е добро и какво е зло ?

Не си такъв голям поданик ти мушморок такъв, а двуличник - по-лошо е! Ако си поданик на английската баба, какво търсиш в бг сайт? Стой си там на острова, и грижа не бери за нас бедните!

Нека следват правилата и на Хюго 504-ти! Ние пък какво се пънкаме? За нас е все едно кой ще води бащина дружина - шваба, ингилизин, франсе или друг. Като отдавна не можем сами да се вземем в ръце. Както и да изглежда ЕС нагоре, за нас промяна няма - все простотия и беднотия, разнообразявана с обещания и призиви за още малко търпение. Тук всичко предстои в бъдеще, никога не се случва на място, сега и веднага. Така че.....приятен ден.

БРИТАНИЯ НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЧАСТ ОТ ГЕРМАНСКИ ИЛИ ФРЕНСКИ РАЙХ ... ... ЗАТОВА СТАНА БРЕКЗИТА :)) .. ЛОШОТО Е ЧЕ МНОГО ХОРА ПРЕНЕБРЕГВАТ ИСТОРИЯТА КАТО НАУКА :))

Британците им спретнаха Югославия 2 - шотландският парламен гласува със 69 на 59 гласа ЗА втори референдум. Северна Ирландия също надига глава за обединение. Уелс - напълно логично е след като се случат гореизброените неща и те да се отделят. Тежки дни се очертават за короната...

Америка и англия и удрязаха крилата Америка няма нужда от силна Европа тук е РУСИЯ

Да ползваш закони отпреди 500 години??!!Честно, тия англичани са адски малоумни!

е, поне имаш добрия пример от една държава, в която живееш, без традиция, без закони и без спомени... с разни легенди за "славното минало" което нито можеш да видиш нито да почустваш. На острова има закони на от повече от 1000 години които все още са валидни, не е имало причина да се сменят... Но едва ли можеш да осъзнаеш какво е да имаш държава на толкова години! Малоумна работа а?

Ганювци Брекзит коментират. Що е то? Пенсионерски клуб на активните борци.

Няма ли най накрая ЕС да въведе закон, който гласи "анти-европейско настроените да се преселят в Сирия, Афганистан и Ирак. И без това достатъчно място се освободи там. Пък и като гледам коментарите ви, колко разбирате какво е ЕС съюз, току да сте повярвали и колко хубаво е в арабските държави" Заслужавате си го! Като нямате образование, поне там набързо да се научите срещу кого плюете! Продажници!

Много крайно изказване. Хората разбират какво е ЕС, не ги мисли за глупави. Англичаните също не са прости. Концепцията Европейски съюз е нещо много хубаво, но няколко развити държави и брюкселските автократи я яхнаха и опорочиха. Англичаните са прави да напуснат сьюза в това му състояние. Фараж не веднъж обясни, че те не желаят да се подчиняват на закони спуснати от недемократично избрани автократи и аз ги разбирам напълно. ЕС трябва да се реформира и брюкселските "зелки" да бъдат избирани на демократичен принцип, както е в Щатите, в Австралия и т.н. Инак просто в даден момент ще се разпадне.

EС ще изчезне. Въпросът не е "дали", а "кога"! След 200-300 години като Руската империя или след 1500 години като Римската империя!

Германия на 2-а пъти не успя да завземе ЕВРОПА .Сега с Европейския съюз пак няма да стане. Англия го усети ,ние къде сме....?

Където Винаги сме били.. на село! Къде ни слагаш на пич? Къде се слагаш?

Него ще го опъват тия дето му сложиха тия мисли в главата, братчетата му руснаци. 45 години го опъваха, не му стигна. И сега до живот пак те ще го ....

тия идиоти си играят на колониалисти още.

От това което ще направи Германия няма да значи нищо .Съюз няма да има до 10 години.

хората, които управляват англия са много хитри, разбрали са, че ако останат в ес ще са принудени да приемат хиляди скрити джихадисти, и затова позволиха референдума да се случи, знаеики предварително резултата - нищо случаино няма в този референдум, на политиците им - евала!

Много си проницателен ве.!

явно си либат прорашистките олигарси - златев, банев, гергови, василеви, велчеви, арабаджиеви, цекоминеви, маджови, черепахови, тимаджии, сикаджии,...,абе класически стокхолмски синдром, но що да чиниш, обича си популацията робския хомот ?

Простолюдие дебне зад всеки ъгъл

кой квото да говори, най-големия показтел е национланата им валута. вчера и днес паунда върви много упорито нагоре. всички еврогайове предричаха паунд под евро при задействане на член 50...

Нека изчакаме

е какво да чакаме, то мина референдума, мина член 50.. паунда се държи, явно има нещо гнило в ЕС!

С редки изключения почти всички медии в ОК са впрегнати да всяват страх и непрекъснато "алармират" за катастрофалните последствия от Брекзит. Засега хората не им се връзват на опашатите лъжи. Но кой знае...Брейнуошинга тече с пълна сила.

те хората не се връзват виж магазините - да щото цените нали разбираш...пък кат те гледам май не си много разбирач ама нейсе...)))

Кво да го гледаш - не си ли личи, че отдалече е пропагандатор. В тая държава е пълна с безработни ченгета мутро-милицонери и доносници!

Ще се правят на Путин, но така че все едно те са го измислили...

Лицемери! Иначе дълги години разправяха колко са "опен майндед" но за съжаление не са нищо повече от най-обикновенни робовладелци. Накрая ще си останат само с индииците, арабите и пакистанците. Крайно ограничени!! Жалко за парите дадени на техните образователни институции от нашите студенти...само и само за да им преподават на "нейтив бритиш" че даже и на лизинг хаха големи далавераджии се оказаха тези. Селяндури

Аре бегай да се запишеш в Дойче Шуле, че след време немския може да стане и официален!

Личи си къде си учил хаха Brexit

Дали те са глупави или после ние ще гледаме да бягаме натам. Само че вече няма да си "равноправен" гражданин от членка на ЕС, а ще си емигрант-никой с никакви права.

Ал

Проблема е много голям! Представете си нашата бюрократична машина, която контролира европейските проекти и средства, но умножена по 10... При тях това е бюрократична машина вече 3-то поколение - от 1972г. Какво ще правят сега тези бюрократи?

shte ima voina be hora.trebeshe da go znaete.koito chyka na portata na RUSSIA BEZ DA E POKANEN shte si plati...

Пиши на български! Руски трошляк.

Сега със Search & Replace ще променят European в British - и готово. После като се отделят след реферундума за независимост Шотландия и Северна Ирландия, пак ще повторят процедурата и ще пишат English. После няма да плащат такса за Членство в Европейския съюзн, но пък ще плащат такса за Асоцииране с Европейския съюз. Няма да могат да гласуват в Европарламента, но ще трябва да се съобразяват с всички решения, които се приемат там. Голем си го напраскаха с тоя - Брекзит! Хем всичко ще е като преди, хем няма да имат глас.

Аз ако бях, щях да кажа чисто и просто. Каквото мито си изберете ни го кажете и същото ще бъде наложено и за вас. Така че по ваш избор. Хич нямаше да им позволя да изнудват от ЕС като рекетьори от борческите години.

Да ама си никой :))))) И че си никой, не е случайно!

че Шотландия някога ще се откаже от Обединеното кралство?!? И ако вярваш какво очакваш от това та толкова се надяваш да стане!?!

FREEDOM ! FREEDOM ! Независимост от Англия и оставане в ЕС !

Ми, ебаха ни мамта, изцедиха каквото можаха от страни като наща и сега аре чао :D

Ти какво очакваше, целувки ли?

Цитат: "Над 12 000 европейски регламента са в сила във Великобритания сега." Това е големият проблем. Липсата на суверенитет и налагане на норми. Ако и ние се измъкнем от хватката на ЕС, ще трябва да преразгледаме всички налагани ни от ЕС закони. Без значение дали става дума за трети пол или друга глупост. Трябва да стане отново валидно нашето си българско законодателство, а не да те съдят по нещо хрумнало например на Юнкер.

които мечтаят за връщане на изходните визи и откритите листове, издавани от родната милиция ?

,които желаят по-добър живот,но не го получиха от ЕС!

Искат! Защо да не искат - тук са все бивши милиционерчета и фатмачета... слугинажа на властта... искат си привилегийките и да живеят на гърба на трудовия народ и да го мачкат.

защо милиони хора, най-вече рашняци се стремят да заживеят в Европа, а не си седят под мъдрото управление на ленинградските жужета ?

ко речи ко кайш?

е шлайфана поколение след поколение...

С тая мисъл бръкна жестоко в душите на платените мухльовци. За някоя рубла пишат срещу собствената си съдба. Е заслужават си я!

Браво, незабавно заличаване на идиотското еврогерманско законодателство във Великобритания. такова трябва само за малоумните тикви от източна европа ,които са в евроаншлуса.

Завиждам на англичаните!Българите могат да разчитат единствено,на пълното разпадане на тоя ЕС!Като гледам как се развиват събитията,мисля,че ще бъде скоро!

Какви българи? Руснаците разчитате да се разпадне ЕС, за да можете да окупирате по-малките държави като през 45-та! Само че няма - първо ще се разпадне вашата азиатска кочина! :)))))))))))))))))

Германска провинция, че да се свърши с властта на туземните рашистки мутро-групировки.

сме ЗА, ама бюргерите не не щат! Затова по-вероятно е да станем провиция на Тимбукту или както там се казва...

България досега Два пъти Е била провинция на Германия : -Преди и по време на Първата Световна Война -Преди и по време на Втората Световна Война !! И двете Световни Войни са Започвани и Загубвани от Германия с цената на ..70 Милиона човеци ! България Два пъти е Пропадала заради Германия ! Сега ОТНОВО сме Слуги на Германия и сме надолу по Пързалаката към Поредна Национална Катастрофа ...заради това ! Германия исторически допринесла за Огромни Нещастия за България !!

Аз

12 хиляди регламента?!?! СССР не е налагал толкова ограничения на републиките. САЩ не налагат толкова ограничения на щатите. А СССР и САЩ са държави, за разлика... уж... от ЕСССР.

Ха ха то и навремето имаше ЦК на БКП и ЦК на КПСС но те ряпа да ядат от ЦК на ЕК и ЕС ха ха но е така !!!

Ти явно си комуноид-номенклатурно отроче, изпаднало от каруцата на крадците и сега хленчиш за загубените привилегии, а обвиняваш Запада за това ?

Англичаните започват все повече да ми харесват!

Англичаните започват все повече да ми харесват!

ВБ вече ще може да произвежда крушки с нажежаема жичка!

Софийска вода купува кубик вода от язовир Искър за по-малко от 0,04 лв., а от утре вече ще ви го продава за 2.16 лв.!

Според соросоидната кафява маса така е правилно. Щом са западняците може а руснаците дето даваха не може защо още не ми е ясно освен че трябва да ни ограбват само и единствено неолибералите.

край морето варненското Вик я продава отдавна по 2.40

Когато една държава се управлява от монарх тя е силна има воля да отстоява суверенитета си. Като туриш 240 капуцина в Народнпто събрание ги купуват с джобните си и почват да правят каквото трябва. Правото на ЕС е пагубно и излишно. Излизане от ЕС незабавно

Един велик мит умря!!! Ето, че и извън ЕС можело да има живот!!!!

Държава Избягала и ЕС,и развиваща се много по-добре....е КОШМАРА на: -200 000 ЕвроЧиновници на Огромни Заплати,които ще Потънат без ЕС ! -Крадците на ЕвроСубсидии.. ..главно от Източна Европа и 100% от България...Източващи Милиарди . -ГЕРБ -разпадането на ЕС етехен край -свършва краденето... ...от 10 години ЕС-8 години с ГЕРБ.....и вижте къде сме ! -ГЕРМАНИЯ-Създателя и ..Експлоататора на ЕС !!! Без ЕС Германия потъва...ще плаща Вносни Мита и Акцизи безз ЕС ! .... От ЕС вече Няма да има Доброволно Излизане !

200 000 еврочиновници! Ужас... в 7 милионна България има 700 000 българочиновници!

ганьовци дано да ви изхвърлат мамицата ви гладна циганска

Наздраве! Наздраве! Чакаме "Болният човек" от Брюксел да предаде Богу дух!

Накрая Юнкер ще избяга при Янукович в дачата на Путин...

Юнкер най-много да се напие в бункера в Брюксел...

Прасето вечно е било разгонено, и да се ожени за една придворна курва, е прогонило, съпругата си, испанска принцеса, после скъсало с Католическата църква, а отсякло главата на курвата, и взело друга! С разането на главите, накой си Крондел се заеблявал но след три години и той бил обезглавен съгл. " Английското законодателство "

Кой точно Крондел (?!?) е замесен в това погонно начинание, че се обърках - Оливър, Ричард или Томас, та да знам кого да псувам...

ОК ? Апропо, до кой клас си учил?

Perfectly!!!

Ингилизите просто си връщат изцяло суверенитета това е.А еврозелките глобалисти искат по вече да стягат въжето около врата на всички държави в ЕС !

повече е една дума за разлика от най-вече...

И така да е кухавел това променя ли с нещо коментара а ти не пишеш нищо за него защото знаеш че е така! Коментирай !

Защо толкова много се плюе по съюза? Ако не беше всичко случило се до момента, какъв щеше да е обликът за БГ? Толкова много възможности бяха ддени и въпреки всичко окрадено от гнусните комунисти все пак има развитие. Иначе още щяхте да си живуркате в паланките

Нали Борисов управляваше Как комунистите открадоха ?

Да не си отваряме устите, че Цв.Цв слухти под прозорците

защо нито дума в тоя сайт за увеличенията на газ, ток и вода? Нито дума как Германия си построи Северен пото2, а за нас истинският купон започва през 2019 когато спират доставките на синьо гориво през Украйна? Ей така, да сравним какво ни даде ес, освен да се шляем из Европа?

Той, просто си хойка при дрогарчета- Европедали! И го канят, край Босфора, че тясна му била Халката!

Ех, колко британски юристи ще си осигурят солидна работа до пенсия покрай тоя Брекзит ....

А ние тук пак с цената на тока, газа и водата се разправяме... Скука...

Настоявам за обяснение!!!! Как така ще отменят ЕС директивите???? Та нали без тях не може да живее нито едно живо същество???? :)

Менструация! Менструация! Не е важна кво точно става, важно е кръв да се лей! Днеска Генри Восми, утре Речард Лъвското сърце и накрая крал Артур с големия...Ескалибур. Мда...

Няма да им е лесно на британците! Европейската зараза е покварила почти всички сфери на живота и то много надълбоко. Това е все едно да изрязваш рак от тялото!

дирчо, чамадан вагзал Масква, ебаная сука иди на хуй

Дирчо

Много ме кефят аргументите на тия дето мразят Русия!

Съвсем нормално, нали това беше една от опорните точки на Брекзитърс- това, че искат британците сами да си правят закони, а не да им ги спускат от Брюксел. Макар и тъпаците да не разбират, че за последните 20 години, например, благодарение на ЕС регламенти и директиви, трудовото право беше променено до голяма степен да защитатва интересите на работниците (например беше въведен максимален брой на работни часове през седмицата). Не че всичко това отпада, но просто оттук нататък, англичаните ще си правят техните закони, които разбира се ще са повлияни от силни икономически лобита в Англия.... А по отношение на Хнери 8, тоя освен със 6те си жени и безкончните разгули, с нищо по значително не е останал в историята, освен може би това, че са скъсали с римокатолическата църква тъй като папата не е искал да му даде развод от първата му жена.....Може би Тереза Мей и съвременния Хенри 8, ония къса с Рим, тя с ЕС.....абе карай, пирове да има за бедния английски народ, пък после квото стане

Може ли някой да обясни защо Швейцария въобще не пожела, а Англия бяга като дявол от тамян от "благинките " на яловия евросъюз?

щото са много богати и не искат да хранат неблагодарен гъз като тебе

Защото конфедерация Швейцария никога не е била май и никога не си е помисляла да членува в подобно недомислие като ЕС