Откриха още 13 изгорели в колите си хора в Северна Калифорния

Жертвите на пожара вече са 42, Тръмп обяви бедствено положение в района

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А уж раят на земята беше Калифорния, Холивуд, Малибу-Галибу... Кино-мино, силиконови долини, милиарди долари на планини, скъпи имоти... ДРЪН-ДРЪН.... Същото е като навсякъде - няма спасение от природата. Така че по-добре да се преселят в Сибир. Със сигурност няма да пострадат от пораж

ама изкуствено създаден и сега природата си отмъщава.

Така се облекчава страдание, като се "туитне".

Содом и Гомор малко чистилище няма лошо

че на някой му се е запалила чергата! Още повече, че този някой е изгорил доста чужди черги! А какво става с водата в целия щат?! Как са "фермерите", които изсмукаха всички подпочвени води, за да превърнат пустинята в градина и да поливат пясък и чакъл?!

Раят "Калифорния" приключи. Хората се изнасят оттам. Лос Анжелос постепенно се превръща в бедонвил. Явно предсказанията за "бъдещето" на Калифорния се приемат на сериозно и властите го показват с поведението си. А тези горски пожари са мнооого подозрителни.

Сещам се за един, който е специалист и може да им помогне с акъл, да им го пратим, а?

Веднага-Боку Тъпото с пожарникарският маркуч много ще помогне в тази ситуация.

тука хем горенето на стърнища е масова практика, такива огромни пожари не стават, няма да е зле калифорнийците и гърците да огледат какво точно ги отличава от останалите държави. дори в африка, където няма никаква техника, и ако стане такова нещо мамуните просто ще седят и гледат, такива огромни пожари не съм чувал.

тя тая земя не е тяхна, на пръво място. т.нар. "американци" са нелегални имигранти. агресивни при това. много агресивни. знаеш, как се карат чужда кола и чужда жена? яко се ръчкат... така е и с чуждата земя. за тава така гори, щото им не дреме. краднали са я и такова им е и отношението... отделно, може и да са и големи леваци. не е изключено.

Да извикат капитан Америка или поне Брус Уилис ...

Сигурен съм, че ще си възстановят "къщите" и че отново ще бъдат дървени.

Не, че нещо, ама какво мислиш, че ще остане от каменна къща в средата на пожар? Обгоряла стена чистил ли си? Имаш ли идея как се маха миризмата на дим? Това да не са ти кални маратонки, че да им удариш един працал и да си готов... Май си гледал пожари само по телевизията.

за щастие само по телевизията.

капка справедливост, наложена върху нелегалните имигранти, окупирали чуждата земя... и избили местното население, по между другото. духовете на мрътвите индианци, вероятно се веселят в момента?

Рижавия го е срам да си поиска пажарен самальот от Путин заради санкциите . а иначе - Омерика фърс

А онова украинсkо зомби за нула време направи толкова жертви в Kерч!

Ужас ... 43 згинали и 250 безследно изчезнали в Калифорния ... 1о ооо сгради изгорени, унищожените коли нямат брой ... Пожарите продължават да бушуват

Тъмп се бил оттеглил от емисиите и за това природата...вие сте пълни хахота.Хайде стига сте писали ами беж на работа тролове такива

Bace da kazhi... toi e spec!

Тръмп се оттегли от климатичното споразумение и природата му показва какво ще се случва занапред.

Простотията е безгранична...така твърди чичко Айнщайн...! Калифорния е щата в който ако го разгледаме като отделна държава ще бъде на 2 или 3 място като икономика, но никой щат и никоя държава не може да го измести от първото място по брой на соларни инсталации / промишлени и лични/ , брой на ел. автомобилите и всичко свързано с природо съобразния начин на живот. А пожарите в Калифорния е имало винаги...именно поради географското разположение на щата и природните и климатични условия.

И заради дървените къщи.

Е вярна, но е на път да се обезмисли. Поинтересувай се защо читавите хора напускат ЛА и рйона, за да живеят на други места. Много българи също го направих, коит ос години пребиваваха в ЛА. Така че по-смирено с пъченето и боравенето със любопитни факти.