Откриха още 13 изгорели в колите си хора в Северна Калифорния

Жертвите на пожара вече са 42, Тръмп обяви бедствено положение в района

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп се оттегли от климатичното споразумение и природата му показва какво ще се случва занапред.

Bace da kazhi... toi e spec!

Тъмп се бил оттеглил от емисиите и за това природата...вие сте пълни хахота.Хайде стига сте писали ами беж на работа тролове такива

Ужас ... 43 згинали и 250 безследно изчезнали в Калифорния ... 1о ооо сгради изгорени, унищожените коли нямат брой ... Пожарите продължават да бушуват

Както се казва в една статия : Тръмп говори вулгарно, но почти винаги казва истината! Той е абсолютно прав за въглеродните емисии - този "мръсен" трик да се смучат пари от бедните държави няма никакво научно обяснение, даже напротив. Във всеки учебник по физика на Земята и атмосферата може да прочетете, че основния "производител" на въглеродни емисии е световния Океан / средно 75 000 гига тона на година / , докато нищожното и уж умно човечество може да произведе около 5-6 гига тона!!! Освен това, например този пожар, който гори вече 4-5 дни, ще избълва въглеродни емисии в атмосферата, колкото хората с цялата си дейност не могат да произведат и за 4-5 години!

А онова украинсkо зомби за нула време направи толкова жертви в Kерч!

Простотията е безгранична...така твърди чичко Айнщайн...! Калифорния е щата в който ако го разгледаме като отделна държава ще бъде на 2 или 3 място като икономика, но никой щат и никоя държава не може да го измести от първото място по брой на соларни инсталации / промишлени и лични/ , брой на ел. автомобилите и всичко свързано с природо съобразния начин на живот. А пожарите в Калифорния е имало винаги...именно поради географското разположение на щата и природните и климатични условия.

На училище ходил ли си, за университет е ясно, че не си ... С колко завърши гимназията, бе шибаняк....такива тъпаци прости, тъпи, агресивни, гнусни, бутащи се да дават акъл и да управляват, без умствен багаж и една прочете книга ще затрият света. .. И само да те светна за един екологичен факт - океаните абсорбират СО2 и затова той опасно се загрява и подкиселяват ( виж промените в Ел Ниньо или върху коралите и питай там австралийците да ти го демонстрират, има го и като експеримент в лаборатория пресъздадено и публикувано, тъпако) , ей шибаняци, през комунизма мястото ви беше да ринете лайната в ткзс- Тата, а сега с мутренска сила и крадени пари без акъл да управлявате се бутате да давате акъл, дето го нямате, унищожихте света бе , шибаняци мръсни, простотията ви се мултиплицира до размерите на милион вселени

Рижавия го е срам да си поиска пажарен самальот от Путин заради санкциите . а иначе - Омерика фърс

капка справедливост, наложена върху нелегалните имигранти, окупирали чуждата земя... и избили местното население, по между другото. духовете на мрътвите индианци, вероятно се веселят в момента?

Сигурен съм, че ще си възстановят "къщите" и че отново ще бъдат дървени.

И заради дървените къщи.

Да извикат капитан Америка или поне Брус Уилис ...

тука хем горенето на стърнища е масова практика, такива огромни пожари не стават, няма да е зле калифорнийците и гърците да огледат какво точно ги отличава от останалите държави. дори в африка, където няма никаква техника, и ако стане такова нещо мамуните просто ще седят и гледат, такива огромни пожари не съм чувал.

Сещам се за един, който е специалист и може да им помогне с акъл, да им го пратим, а?

Веднага-Боку Тъпото с пожарникарският маркуч много ще помогне в тази ситуация.

Раят "Калифорния" приключи. Хората се изнасят оттам. Лос Анжелос постепенно се превръща в бедонвил. Явно предсказанията за "бъдещето" на Калифорния се приемат на сериозно и властите го показват с поведението си. А тези горски пожари са мнооого подозрителни.

Ако американските къщи бяха от кирпич като твоята нямаше да има загинали. Така ли?

Е вярна, но е на път да се обезмисли. Поинтересувай се защо читавите хора напускат ЛА и рйона, за да живеят на други места. Много българи също го направих, коит ос години пребиваваха в ЛА. Така че по-смирено с пъченето и боравенето със любопитни факти.

че на някой му се е запалила чергата! Още повече, че този някой е изгорил доста чужди черги! А какво става с водата в целия щат?! Как са "фермерите", които изсмукаха всички подпочвени води, за да превърнат пустинята в градина и да поливат пясък и чакъл?!

тя тая земя не е тяхна, на пръво място. т.нар. "американци" са нелегални имигранти. агресивни при това. много агресивни. знаеш, как се карат чужда кола и чужда жена? яко се ръчкат... така е и с чуждата земя. за тава така гори, щото им не дреме. краднали са я и такова им е и отношението... отделно, може и да са и големи леваци. не е изключено.

Не, че нещо, ама какво мислиш, че ще остане от каменна къща в средата на пожар? Обгоряла стена чистил ли си? Имаш ли идея как се маха миризмата на дим? Това да не са ти кални маратонки, че да им удариш един працал и да си готов... Май си гледал пожари само по телевизията.

Содом и Гомор малко чистилище няма лошо

Така се облекчава страдание, като се "туитне".

А уж раят на земята беше Калифорния, Холивуд, Малибу-Галибу... Кино-мино, силиконови долини, милиарди долари на планини, скъпи имоти... ДРЪН-ДРЪН.... Същото е като навсякъде - няма спасение от природата. Така че по-добре да се преселят в Сибир. Със сигурност няма да пострадат от пораж

ама изкуствено създаден и сега природата си отмъщава.

за щастие само по телевизията.