Коментари - Откриха мъртва издирваната 21-годишна жена от София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е,какво,самозапалила ли се е?!? Повечето дяволски медии гръмнаха с новината,че е била изнасилена и убита,а сега излиза,че се е самоубила,такива медии са за затваряне, а журналистите им за затвора!

Изключете коментарите под такива статии. Нека уважаваме мъката на семейството.

"Ива излязла от дома си без лични документи и пари." :((( Ясно... ... САМОУБИЙСТВАТА на МЛАДИ и ЗДРАВИ хора се привърнаха в ПАНДЕМИЯ. :(

От кога парфюмите ги прдават в бутилки? Статия с противоречия! Не се знае, ама се е самоубила! Каквото и да е, лека и пръст на жената!

Животъъъъ Ядене и Сране

Голям експерт си, не може ли някой да й е звъннал да се видят близо до дома й....

Нали русофилистичните фашисти в България за пореден път спряха всякакви мерки за защота на човешкия живот. Русофилски боклуци.

Да я пишем самоубита че не ни се разследва и работи

бе смотания,нали ваште са на власт

Депресиите се оказаха бич за нашето време. Чудя се от какво ли са причинени? Разминаване между това, което "обществото" изисква от теб, възможностите които имаш и нагласата да използваш и малкото, което имаш? Или изискването да играеш театъра на успелия, знаещия, можещия, касдърния и прочее докато въпросното общество не разбере какво има зад фасадата? Или просто наркотици - след период на наркотичен подем обикновено следва депресия

Така е било но сега трябва да се приспи народеца, не е еврогейски коректно да се разследват насрайнците които са окупирали България

Радев русофила национален предател ли? Или вицето му русофилистичната нацистка пача?

Прегледай се, в момента наглосаксонски еврогейски северно атлантици са на власт, каква параноя имаш от руснаци.

В статията се пише за част от тяло, а после се споменава и самоубийство. Аве, тия как се разчленяват след като се самоубият? И как се палят сами за да спрат кръвотечението? На родните полицаи яко ги стягат шапките...

Вие не сте журналя, а лешояди!

Коя, извинете, е актрисата? Къде е играла?

Да бе, точно те са на власт с русофилското правителство на Рублен Радеф. Доообре.

Радев ли дето обяснява, че Крим е руски ли? Или дето обяснява, че не трябва да се помага на Украйна за да свърши бързо войната? Това ли е евро Атлантика? Хайде стига глупости. България се управлява от национални предатели русофили. А вицето на Радев откровено мрази България и българите.

Тя е на 21! Като не и изнася, дига си багажа и си живее живота.

Бог да я прости жената! За пореден път dir.bg показва и доказва, че е дискриминационен сайт- обикновено под статия за смъртта на “ обществена” личност коментарите са премахнати но за смъртта на “обикновена” личност коментарите са възможни ! Няма и не може да има двоен стандард!

Анти"социалните" мрежи се дължат. Имаш 500 "приятели" половината се похвалват с нещо и ти вече си в безизходица че нищо нямаш/не може да имаш. А реалността е в бройката. Всички "социални" глупости трябва да бъдат забранени и блокирани.

Простакът си е простак

Бива ли да си толкова тъп? Погледни в Импресио...

Ginka I bese vreme vece na 90 bese njama da zivee s kostenurkite ja

Само в България може очевидно убийството да се представи като Самоубийство!

Много съмнителен случай. 100% не е самоубийство.

Да се чете “ стандарт”- интернет редактира интересно някои думи.

Как така ЧАСТ от тялото е обгорена, а пък се разследва самоубийство? Доста е странно.

Все бях чувал някой да се пали с бензин, но с малка бутилка парфюм? Независимо от всичко, тъжна история.

Възможно самоубийство със самозапалване с парфюм. Преди години в нашето село момиче на сходна възраст се самозапали с бензин в стопанска постройка - всичко изгоря. Причините могат да са различни. Животът е кратък, а понякога някои искат да го съкратят повече. Никой не е излязал жив от живота!

Ти си боклук, твоите еврогейски нацисти под давлението на 4-тия сатански райх гласуваха да се дава военна помощ за укропитеците. Още ли не си разбрал или оправдаваш заплащането от Козяк. Курво американско

Укрогейските нацисти и днес ще ми го лапкат

Ото може и да не е прав с прибързаните изводи, защото е хубаво да си помислим ако не е така, а родителите на момичето четат ... ?!? но ако е прав, тогава е напълно възможно. Такива хора са с изкривена психика, страх ги е от контрола, не могат да излязат от този омагьосан кръг. Ето, онова момче Мартин го видяхме - направи точно това, което казахте - на същата възраст и избяга, а майката я видяхме що за маймуна е. Момчето получи обаждане от полицията да се отпише, беше го страх от полицията да не би случайно техните да дойдат да го приберат! Това не са болни, а подтиснати мозъци и не е лесно. Ако това, което Ото предполага не отговаря на истината, то тогава изразявам искрените си съболезнования към близките, но ако е вярно, тогава ще кажа на мама и тати - е ... опазихте ли я с вашия контрол?!? В ада да горите ще ви е малко, по-добре си живейте с бремето, а после не съм аз да решавам! И нека това го видят всички родители, които не дават на децата си да паднат на носа си!

Като някой и е звъннал очевидно е убийство

Пазили са я от околните, които по цял ден си възпяват оная работа. Лека й пръст.

Според родителите тя е била срамежлива, не е излизала по заведения ---------- СЕГА ЩЕШЕ ДА Е ЖИВА! ЗА ДА Е БИЛА СРАМЕЖЛИВА, ЗНАЧИ Е ПОПАДНАЛА В СЕКТАТА "БЛЯДСКИ СВЯТ" - ТАМ ТЕ ПОТИСКАТ ПЪРВА ДА СЛУЖИШ И ДА ОБИЧАШ "ВОЖДА", А СЛЕД ТОВА СЕБЕ СИ !

и само Запалена - професионален връх на МВР, Разследващи и Прокуратура... изводите сами си направете!

Си хапчетата, ако не помагат си пой белината

Излязла без лични документи и пари, но с бутилка парфюм??? И дали е имало точно парфюм там???

Ако парфюма и е бил пропан

" Част от тялото, което е намерено в "Ботунец", е било обгорено, като до него е открита малка бутилка от парфюм. " Изречението е писано от ... , но това е положението. Не се говори, обаче, за разчленено тяло - няма такова, нито пък полицията е съобщавала нещо за разчленено тяло. Опитвай се да мислиш, когато четеш и пишеш.

Пожелавам рак на децата ти. Парите за химиотерапии да си дадеш. В плитки гробове да ги погребеш.

Най-накрая в дир да видя свястно модериране! Ото прекали, ако родителите нямат вина и бяха прочели?!? Въпреки, че е версия, която не е за пренебрегване, беше хубаво да си я остави за себе си! Иначе, съболезнования на близките. Трява да пазим децата си и да не се срамуваме да говорим с психолог, ако се налага! В българското общество има някакви предрасъдаци тип - какво ще кажат другите, ако разберат! Абе, хора?!? Мозъкът е орган, също както сърцето, черния дроб ... Защо да не може и той да боледува?!? Защо когато се запъхтяваме след 10 стъпала отиваме на кардиолог, а когато видим нередности в поведението на близък или в нашето не вземаме мерки?!? Да, това е коварно, защото често сам не можеш да определиш. За това са близките. За това момиче е твърде късно - жалко, симпатична млада дама, живота пред нея! Но когато не можеш да бъдеш пример, бъди ужасно предупреждение - майната му на това какво ще каже съседа или Генчо от Горно-нанадолнище! Мислете за себе си и за близките!

Възможно да е поредното убийство, заради изневяра. Тези случаи драстично се увеличават, но вместо дамите да си вземат поуки, те правят точно обратното - продължават тук и там да се разкрачват и да загърбват отношенията си с партньора си. За жените изневярата отдавна е станало нещо актуално и модерно, но това си има и своята цена - човек изгубил достойнството си е наполовина умрял човек. Какво да очаква една жена, която е извършила предателство, да я погалят с перце, да бъде обичана от сърце?.. А, не. Шута в ауспуха е най цивилизованият начин да се отървете от такава гнусна твар до себе си. Някои мъже, обаче им пада перде и взимат нещата в свои ръце, така както майката Природа го повелява, а природните закони да са най меродавни.

Снадо, ти си пълен дебил, примат гнусен . На такива трябва със закон да им забраняват да се размножават

Днес май имам малко повече време да пиша тук, пък и както установих, на моменти това ми е май единственият интелектуален труд, защото останалото време ми отива за битовизми, разправии с изкуфяващи бабички и прочие. Добре че поне със (ситни) чавета не се налага да се занимавам чак толкова много! Някой вече го беше писал, че ако беше излизала по заведения, вероятно нямаше да се случи. Днешните тийнове и млади възрастни живеят в един много измислен свят. Със сестра ми, с която навремето колко глупости сме направили е друга тема, се майтапим, че сигурно сме първото поколение у историята, което казва, "Абе, днешните млади кви са смотани! Ех, ние навремето (90-те години на миналия век) какви диви бяхме и затове сме станали хора!" И от нашто поколение зубърчетата, добрите момченца и момиченца, мамините послушковци, и те все пак изкараха някакъв пубертет, само че чак към 30 години. Е, на дърти години да те тресне пубертета е много кофти, защото те тресва с тройна сила!

Момче, за такива като теб съм писал по-надолу. Според мен си тежък случай. Може би психолог няма да помогне, ти си за психиатър направо! Санде, мисли малко напред, приятелю! Близки могат да четат. Хубаво, имаш теза, хубаво, женомразец си, ами ако е така, фани се с някое момче да си миришете чорапите и не пиши глупости във форума!

Пропуснах да пиша очевадното - жалко за момичето. Ако го е направила, както една моя съученичка, която на 27-28 години май беше, се самоуби защото не може да се откопчи от лапите на оная вампирка майка си, баси стръвницата беше тая изродка майка й, още повече ми е жал за момичето!

Под такива статии не трябва да има коментари.

Вижте, не може да се изключи нищо. За това са разследващите. Имаме много профита в областта. Нека те си вършат работата, и да не спекулираме. Без изходни данни може всеки да си говори каквото си иска. Самоубийство е очевадното - кой излиза без телефон и документи в наше време?!? Но може да е инсценировка, като оня, дето удуши жена си, извика баща си и я хвърлиха във водоем, пък после я обявиха за издирване, може да се е влюбила в психопат, може да е подтикната ... може, може, може ... а може и да замълчим и да изразим съболезнования на близките, и да се постараем да сме силни като общество и ако имаме възможност да предотвратим подобен развой за вбъдеще!