Коментари - Откриха мъртва издирваната 21-годишна жена от София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Възможно е, да е била убита от жена.

София е кенеф , 70% са дрогирани ... останалите депресирани и сдухани...

Има истина във Вашите наблюдения

Много сме Дрогарите, но определено не сме убиции и изроди.

Ти от кои си? От сдуханите или дрогираните?

Да намерят истинските и убийци и да ги осъдят на смърт чрез нарязване и после изгаряне. Може без парфюм! И стига ненормални съчнения, бе, излязло бед пари и документи, без телефон, но си взело парфюма. Не се гаврете с паметта на жертвата на убийство, ей.

Навремето едно момиче го убиха, за да му вземат лаптопа. Наръгана поне 10 пъти с нож и даже рязано до кокал. Полицаите веднага се изцепиха, че било самоубийство, явно не им се занимава. После се разбра, че няма как да мине номера със "самоубийството" и се оказа, че роднини са я убили. Та така в нашата кроманьонска държава. Да живее демокрацията, Европа и евроатлантическите ценности!

няма такава невероятна простотиииииияя. значи,самоубива се и после си пренася тялото парче по парче на други места?вие луди ли сте бе?

Не казват как се е самоубила.

Ти пък къде видя нарязани парчета, бе?

Не пише, че е била на парчета... Къде го прочете това.

Разни други убийства ги обсъждат по медиите с дни (Орлин) а за това дума не обелват. Нещо жестоко се прикрива!!

Защо трябва всички криминални случаи да са широко обсъждани?!?

Иначе ..... Се връщаме на ниво Шерлок Холмс с лупата ....

Че какво му е лошото на Шерлок?! Въпреки всички съвременни технологии, улесняващи разследването, той е успявала да разкрива престъпления чрез далеч по-примитивни методи.

Това някаква шега ли е? "части от тяло", "бутилка парфюм", "самоубийство"... Вие подигравате ли се с нас?

Ами вероятно са намерили цялото тяло, а част от него е било обгоряло. Абе драма голяма, трудно е да се пишат статии. Е това за самоубийство като водеща версия винаги звучи още по-смущаващо. Нещо като - не знаем какъв е случая, виновния не си признава сам, за това няма да се напрягаме, ще го водим самоубийство!

Умник... пише "част от тялото е била обгорена". Не пише, че тялото е било на части.

Самоубила се е, обгорила се е и за капак на всичко се е разчленила на части, може и да е разпръснала частите насам-натам…:-(((

..и самоизвозила частите си в различни краища на страната по различни контейнери.

...хубаво е, че няма следи да се е изнасилила преди това...

Я кажи къде го прочете това, че била "разчленена на части". Защото май четенето с разбиране ти куца.

Вече жена, пък затворена и срамежлива, без гадже и никакво миткане по чалгарниците? Казва се девойка, още не е изтрито понятието от речниците по български език и не е срамно. Даже доскоро беше похвално и въпрос на възпитание - семейно и обществено, но нейсе.....Явно е било много тегко комплексирано, момичето, може би за първи път влюбено, но отхвърлено? А и това в "Ботунец" живот ли е? Не знам да има бизнесмен, депутат, управник или милионер, който да живее или иска да се засели там! Все някакси към полите на Витоша ги влече нещо, може би неосъзната носталгия по родните им селски чукари? Или искат вече и буквално да ни гледат от високо там долу в жълто-розово-сивия смог? Ако е решила, че няма никакви шансове да се измъкне от блатото и е обречена плюс гореспоменатите фактори, и ето ти внезапно решение от отчаяние! Колко много хора, и то все зрели, се хвърлиха от балконите си, за да прекратят агонията, та едно младо неукрепнало същество ли ще може да оцелее и да е стабилно психически?! Но да не гадаем, има някаква драма във всеки случай. Можем само да се помолим за душата й и да отправим безмълвен взор към празните сгради на институциите и партийните централи...

Бях наскоро в Ботунец. Удивително прилично място за живеене се оказа. Та, статията е написана некултурно - част от тялото само как звучи. А мястото си е като останолото в Бг - кочина, но не по-голяма от останалата. И аз си мислех, че Ботунец е края на света. При всички положения на тази възраст Ботунец не е причина за фатален край.

Бог да прости Ива. моите съболезнования за родителите, чиято мъка няма кой да потуши. Бог с вас цитати: "Ива излязла от дома си без лични документи и пари.". ако отиваш навън да изпафкаш една, може. но млад човек, който да няма и мобилен телефон при себе си? "Част от тялото, което е намерено в "Ботунец", е било обгорено," тук въпросът е, кога е успяла да обгори част от тялото си, преди или след самоубийството. забравила си документите, телефона, парите, ама парфюма си взела. Бог с нас

Или ще е токов удар или ще е самоубийство. На трето място масивен инфаркт

Твърде млада е за масивен инфаркт, а и няма такива показатели.

Много едностранно мислене, щото можеше да напиша експлодирала бутилка/флакон от одеколон. ОняТ дето почина от инфаркт в полицейската кола да не беше на 90 години. Въпросът не е да проумееш, а да критикуваш, да се покажеш умен. Бе карай да върви. В други ден идват избори и пак някой друг ще ви е виновен

не сте прав, колега. "ковида" беше вездесъщата причина за смъртта, а сега вече води смъртта от "ваксината". Бог с нас

Бях забравил за тази истерия. Сетих се за един приятел, здрав и прав на 45 (ваксиниран) замина на морето див и щастлив. Влезе да се къпе, припадна и се прибра в ковчег. Писаха го починал от инфаркт набърже му издадоха смъртния акт, за да не питат много, много.

Да, ама за да получиш масивен инфаркт си трябват подходящи фактори (някои заболявания, наслествена предразположеност, диабет, стрес, наркотици....), не става толкова лесно. И обикновено първите симптоми се усещат няколко часа преди да се случи. Та какво викаш станало ѝ зле и излязла на разходка, пийнала малко парфюм и се проснала на земята. Трябва да ти дадат трофея на Дарвин. А оня, дето почина в полицейската кола си е имал предразположеност към това, било е въпрос на време кога и къде ще се случи, прочети докладите от експертизите.

и какво като не е излизала по заведения, грехота на 21 животът пред нея..

Ужасна новина, съболезнования на семейството, което трябва да живее със загубата на детето си и измъчвани от мисълта защо и как се е случило. Милите хора.

не е самоубийство. няма как да е самоубийство, или милицията иска да спести труда на масонската съдебна система на скотоложците. Бог с нас

Като и гледам усмихнатото лице на снимката не прилича на самоубиец !

То ако и психиатрите поставяха диагнози по външният вид... Недей много да "лежиш на тази кълка".

Един самоубиец умира далече преди да си изпълни намерението ! Трябва да е голям артист за да може да се усмихва по този естествен начин пред прага на вечността ! А кълките ги сменям , не се тревожи ! Освен това опита да бъде запалено тялото говори ,че убиецът е бил с IQ под 50 .

Ти откъде знаеш кога е правена тази снимка и по какъв повод? Много филми гледате и сега се вживявате като следователи... Който не вярва, че може за се самоубие по описаният начин - моге да опита. Достатъчно е да обгори тъканта около сънната артерия и отиде за ~2 минути...

Може да не ти се вярва, но самоубийците си прикриват добре много емоциите и не издават наяве какво точно им е в душата. Има и сигнали, но не винаги околните ги разчитат навреме. Не е невъзможно човек да е ухилен до ушите (фалшива усмивка) и на следващия ден да се хвърли от 10 етаж, например. Преминаването от едно в друго емоционално състояние може да трае секунди.

Аз се надявам да не й е гръмнала електронната цигара, както на момчето дето му гръмна телефона.

Как пък по усмивка преценяваш дали някой страда от депресия.. Не бъди плиткоумен...

Много експерти по полицейските разследвания. Само където полицията още работи с комунистически методики и техника за смях на хората.

Одеколон "Тройной" - 70° ама спиртни, кофти миризма, ама трае дълго!

За две години работа на комунистическия следовател с дамаджаните, полицията ни стана за посмешище.

Не че съм му фен,ама защо да е с дамаджани? Само защото оня с къщата, курвата и копелето в Барселона тъй казал ли?

Ти виждал ли си Бойко Рашков от близо? Ако се срещнете питай го защо му викат дамаджаната и как така с кариера на държавен служител има 19 недвижими имота, един от които имение като резиденция по-голямо от това на Тодор Живков пак някъде там в полите на Витоша.

Двама полицаи намерили при обиколката на квартала труп пред училището. Единият попитал: Ще напишеш ли доклада?Другият почнал да пише, след малко се почесал по главата и попитал: А бе, училище или очилище се пише?Другият се почудил и предложил: А бе, я по-добре да го замъкнем пред пощата.

В Ботунец живеят само цигани и турци. Така е още от времето когато работеше Кремиковци.

Друго си беше полицията на Тиквата и Пъпеша - разкри всичките 156 убийства на мутро-бизнесмени докато Банкянския некадърник и похотливец се разхождаше с шлифера на Главен секретар.

Нещо се бъркаш, разкрито е само каквото трябва и каквото каже Краля слънце. Другото потъна.

Мдаа,ти пък откъде знаеш Баце лак се е разхождал. Отбившите милиционери ли си,примитив?

Ботунец не е квартал на София, а на Бухово.

С извинение за сериозната тема: МАЛОУМНО ЛИ Е ДА СЧИТАШ ШИШЕНЦЕ ОТ ПАРФЮМ ЗА СРЕДСТВО ЗА САМОУБИЙСТВО ИЛИ ДА ????????????? ЕВАТИ БЕЗПОЛЕЗНИЦИТЕ

Как пък всеки път става дума за самоубийство, майката ви д.а. Е.Б.а ушева некадърна

Мн. лесно - ако е под 70г. самоубийство, ако е над 70г. - естествена смърт - Наръчник на следователя, 2022 - МВР

Случаите са пропорционални на ваксинираните които са отчаяни че не могат да се върнат към нормалния живот. Виждаме ги с зареяли погледи и гласуващи за ПП...

Не си добре, човече.

По-добре съм от имунизираните и заслепените...

От ПП да се откажеш / може. Но от вакината която са ти хакнали / няма начин.

Какво толкова си се фиксирал върху тея ваксини, бе квази-интелект? Нещо ти хлопа някоя дъска, май.

Как така нямало данни да е изнасилена и убита като тепърва е назначена експертиза. Мама ви мръсна лъжлива.

Това означава, че при първоначалния оглед на тялото не са открити такива следи, което не означава, че по-нататък при същинската аутопсия няма да бъдат открити такива. Това не са ви филмите, където всичко става ясно за половин час, в реалността е различно. Простено е невежеството ти...

В България модерна разследваща полиция няма и не е имало никога. Затова никога не са разкрили нито един заплетен случай а само такива които са очевадни.

То има, но ги разгонват бърже. Всичко е слугинаж.

вчера четох друга новина по случая - изнасилена, убита и запалена. Запомних, защото е ужасно. Сега - евентуално самоубийство. Остава и да е самоизнасилване. Животът ни стана скотски.

Бабо, недей да завиждаш! Ако толкоз ти се е приискало, фани някое чаве от махалата, храни го два три дни, давай му по някой лев и то само ще свърши останалото.

Каква поезия - да се самозапалиш с парфюм! А дирът пак изби рибата - "бутилка парфюм". Доколкото съм запознат, ПАРФЮМИТЕ са толкова скъпи, че се продават в разфасовки от 30-50 милилитра, които трудно могат да се нарекат бутилки.Дори и тоалетна вода да е било, което дамата от снимката едва може да си позволи, дори и като подарък, пак едва ли е било в БУТИЛКА.

То направо е било дамаджана с парфюм, дядо

Примерно залята е с к-на в бутилка от парфюм.

Ако беше залята с киселина, щеше да остави съответните следи. Следите от киселина и от обгаряне със запалително вещество са различни - киселината прояжда тъканта в дълбочина, а от обгарянето се получва пушечен ефект, потъмнява. И двете имат специфичен мирис и не могат да бъдат сбъркани.

фойерверк?

С фойерверк трудно ще запалиш тяло, защото е с кратковременен ефект. За да запалиш/ обгориш тяло, трябва да се поддържа определена температура за определено време. Иначе, виж може да се откъсне пръстче, я уше или друга част от тялото, но с малка площ. От него не се умира, зависи от количеството все пак. Фойерверка плюс това издава мощен звук / гърмеж, който неминуемо би привлякъл вниманието на околните. Не е най-подходящото оръжие.

От няколко месеца насам много убити, самоубити, изчезнали и т.н. като почнем със Сашко и стигнем до днес. Полицията не е разкрила нито един случай.

Сашко е намерен и все още жив. Иключете го ит класацията

да платят откупа

Сашко го върнаха. Там нещата се покриха.

Сашко беше отвлечен и върнат след платен откуп ! Полюцията замаза случая !

Пропорционално на ваксинираните които са отчаяни че не могат да се върнат към нормалния живот. Виждаме ги с зареяли погледи и гласуващи за ПП...

Друго си беше полицията на Тиквата и Пъпеша - разкри всичките 156 убийства на мутро-бизнесмени докато Банкянския некадърник и похотливец се разхождаше с шлифера на Главен секретар.

Защо сте толкова тъпи, бе? Нищо, поне държавата ви е на изчезване.

Ако разследващите са умни, все някакви дигитални следи ще има оставени.

Прав е донякъде Сандо, може да е от ревност, ако някой женен или гаджосан, се е въртял около нея.

Самоубили са я !

Демерджиев недей да дремеш ЧАСТ ОТ ТЯЛОТО НАМЕРЕНО СЪС ПАРФЮМ

Ситуацията е повече от отровно кална! Неотдавна се натъкнах на случай- починал в дома си човек.От полицията бяха категорични- ако няма следи от насилие се обърнете към траурна агенция и не ни занимавайте с глупости! Било съгласувано с прокуратурата и това е практика от години.Съд. лекар осигурявала траурната агенция- дойде един с вид на неизтрезнял след препиване такъв, дори не погледна трупа и попълни срещу 80 лв акт за смърт.После дойде една уазка и хвърлиха трупа при още два,които вече бяха натоварени в нея. Представяте ли си колко самотно живеещи хора са били загърлени с възглавница, отровени или каквито и да е други начини за умъртвяване по някакви мотиви- напр. да приберат останалото след смъртта жилище съд фалшименто завещание или просто пречат на младите си наследници.Това е една от причините поне в София да отчитат рязък спад на убийствата.....Такава простотия няма дори и в Сомалия! Не бардак, а вертеп! Това между другото е престъпление- длъжностни лица укриват данни за извършено тежко престъпление.

е да приемем еврото и Украйна да е добре!

Не е могла да си намери мъж и да има деца. Това я е подтискало и се е чувствала неадекватно. Много такива случаи. Жена без деца за нищо не става.

Ех, че хубав ник имате! Че и ви приляга! Няма какво повече да кажа!

Жените първо се потискат, че не могат да си намерят мъж, после се потискат от неадекватен мъж. С две думи мъжете за нищо не стават. Напразно се потискат жените.

Кви деца, кви пет лева, самото момиче е било още почти дете.

Тия верно ли ни мислят за толкова тъпи? За първи път чувам някой да се е самоубил с течност от парфюм... Я марш обратно да разследвате мързеливи полицайчета!

Да, ама нали не си мислиш, че баш полицайчетата ще си изпраскат всички работни теории из медиите. Достатъчна е само една първоначална такава, за да занимават народа и да могат да си работят спокойно по другите версии. Все пак разследването е все още в начален етап.

А тя на 21 години е жена, а пръчовете дето ги търсят на по 30 и кусур години са момчета и деца. Нямам думи.

Ами за да я търсят пръчовете познай накъде сочи опашката ....

Ама верно си простак, но си и тъп!!!

Ако се е самоубила, то се знае за кво се самоубиват младите момичета. Легнала на някой, който е наевал и обещал вечна любов. Те жените много обичат и вярват на приказки за любов и пари. Двете неща им говори и те ще бъдат твои, ако не вярваш провери. Ако е убита, то първата версия на разследващите винаги е свързана с изневяра. Остава трета версия - отвлечена за органи. В държава, в която мафията се е настанила трайно във всички институции, всичко се очаква, но простолюдието е това, което в крайна сметка обира парсата.

Е ти като знаеш как да задържиш жените защо виеш нонстоп?

Само това лиса ти теориите?

Продажното дир изтри коментпр за Гинка Станчева, която почина! Вие сте производни на Бойко тиквата и Киро простото! Майната ви

Грокото дете. Бог да я прости. Но трябва да разлерем какво се е случило. Не може така да губим млади хора. Какво ще остане от България?

Ти да не живееш на розови облаци... Такива лоши неща се случват постоянно и не само в България, без да пишат по медиите. На планетата Земя не и пука дали върху нея ще щъкат човеци - такава е неприятната истина.

Да проверят дали някой русофил не я е изнасилил и след това да я е убил

Мамката проста, безбожна!

Е как е намерена част от тялото, какъв е тоя самоубиец дето сам се прави на части.

Не четеш добре с разбиране. Става дума, че част от тялото ѝ е било обгорено, а не, че са намерили част от тялото, която била обгорена.

Човекът е прочел и разбрал правилно. Написано е погрешно. Така наистина излиза, че част от тялото е намерено. За да е ясно е трябвало да се напише “по част от тялото, намерено…”

Зависи от начина, по който е написано. "По част от тялото са намерени следи от обгаряне", което щеше да е по-добре, но не е написано точно така. "Част от тялото е обгорена", така че джурналиста все пак правилно е написал. Иска се и малко мисловна дейност, не инфото наготово смляно за наливане.

"Част" е от женски род, така че трябва да пише "обгорена". Но да не се занимаваме с това, все пак темата е тъжна. А дира неведнъж доказа, че неговите редактори пишат неграмотно.

Те списвачите на дир-а са култови със своята неграмотност...

За съжаление виждам че много психясали боклуци развиват версии и предположения относно тази голяма лична трагедия. Това е напълно излишно, бъде нормални хора, Бог да я прости, съболезнования! Никой не е идеален, не сравнявайте със себе си, всички сме абсолютно различни като звездите във Вселената.

Поредна жертва на русофилския фашизъм в България

Под такива статии не трябва да има коментари.

тук статии никога няма ,има дописки некадърни никога нее имало журналисти дори стажанти надобно подработващи стрини с копи и пейс за 95 стинки на час и бомус бурканче мас...

Пропуснах да пиша очевадното - жалко за момичето. Ако го е направила, както една моя съученичка, която на 27-28 години май беше, се самоуби защото не може да се откопчи от лапите на оная вампирка майка си, баси стръвницата беше тая изродка майка й, още повече ми е жал за момичето!

Днес май имам малко повече време да пиша тук, пък и както установих, на моменти това ми е май единственият интелектуален труд, защото останалото време ми отива за битовизми, разправии с изкуфяващи бабички и прочие. Добре че поне със (ситни) чавета не се налага да се занимавам чак толкова много! Някой вече го беше писал, че ако беше излизала по заведения, вероятно нямаше да се случи. Днешните тийнове и млади възрастни живеят в един много измислен свят. Със сестра ми, с която навремето колко глупости сме направили е друга тема, се майтапим, че сигурно сме първото поколение у историята, което казва, "Абе, днешните млади кви са смотани! Ех, ние навремето (90-те години на миналия век) какви диви бяхме и затове сме станали хора!" И от нашто поколение зубърчетата, добрите момченца и момиченца, мамините послушковци, и те все пак изкараха някакъв пубертет, само че чак към 30 години. Е, на дърти години да те тресне пубертета е много кофти, защото те тресва с тройна сила!

не знам колко си дивяла 90-те и какъв човек си станала :-) :-)

Ff, gangsta е мъж :D