От ПП отговориха на Меджидиев откъде са средствата за заплати в здравеопазването

Увеличението на възнагражденията е обезпечено от последното редовно правителство

Обратно в новината

Коментари - От ПП отговориха на Меджидиев откъде са средствата за заплати в здравеопазването | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то и тоя министър е от някой кръстоПЪТ...

Радев срещу ПП, рунд пореден.

На РЗИ не са увеличени заплатите - дадоха им еднократно 400 лв. ДМС за 1 месец и това беше!

Няма да спрат да лъжт и манипулират от ПП....И защо толкова ''честните и почтенните'' не показаха как са започнали да внасят в НЗОК реалните здравни на администрацията, децата и пенсионерите за да има реални пари???

Парите отиват за пенсиите на депутати-пенсионери, като румен Гечев, дето си ги флсуваха по 3600лв/на месец. Каква наглост - един работещ с 600лв да издържа един депутат с пенсия 3600лв/месец и отделно дето взема за шеф на финансова комисия, а и депутатска заплата, която си гласува и повишава на всеки 6 месеца!

От 2019 е председател на УС на столичната лекарската колегия към БЛС. Е,харесва ли ви здравеопазването в столичните болници и поликлиники? Той просто си получаваше процент и си мълчеше.И е част от проблема в здравеопазването,а не решението.

Само Гечев ли е проблемът?А Веждито да не е в младежка възраст?

Цената на клиничната пътеката се е вдигнала, но работниците внасят минималната здравна вноска. Така че...

Медицинска сестра 1500 лв. - колкото касиерка в Лидл - затова ни е такова здравеопазването.

Всичко опира до президента Радев. Кадрите му обслужват ГЕРБ.

обезпечени са с кредитите по половин милиард ,дето ги взимаха всеки понеделник! и ония 9 милиарда, които изчезнаха без следа за няколко дена около миналата Коледа!!!!

РЗИ-тата Взимаха ковид добавки 2 години по 1000 лева на месец. Това малко ли беше? Криеха се като мишки, 10% работеха с пациенти, а всички взимаха добавки.

Ще напечатаме малко евро за нашите приятели от ДБ и ПП

що не ходят касиерки в лидл бе умнико? стискат до пенсия в болниците!!! че и след това.... Да ти кажа ли?Щото в лидл се бачка!!!

Пандов ти и твоята ебачка Сербезова сте гола вода.Такъв срив в здравеопазването не е имало никога.Изпълнявате политически поръчки и уволнихте най кадърните доктори на държавата и сега ми се правите на велики.Ай сиктир ,бе некадърници.

Жалко, за очакванията на много млади и ни толкова млади хора! Всъщност какво постигна правителството на Петков, на ПП? Няколко неща, но не от полза на хората: 1. Закриха специализираните съдилища и прокуратура, в полза на парите на едрия капитал - Бобокови, Баневи и сие! 2. Увеличиха значително пенсиите на пенсионери от рода на Румен Гечев и такива като него - с 500 лв. от 1 юли и с още 1400 лв. от октомври! 3. Увеличиха инфлацията двойно от тази в ЕС и задължиха работещите хора със милиардни заеми отишли основно в офшорни сметки, бизнеса на дядо Еконтий, за кристали, екзотични плодове, храни и напитки!

Ходят да работят в Германия! А пенсионерките тук ги държат, защото няма млади!

Когато хванеш някой , че те лъже минимум три пъти , вече спираш да му вярваш . Но тея от ПП ,само кога мълчат , не лъжат . То е някаква подигравка вече .Кирчо и Кокорчо и другите около тях , ами те си лъжат по принцип . Това тяхното е патология .Или те са идиоти или нас ни мислят за идиоти .

идиот Росен Христов лъжеца, сега и този подлец. Радев ги е подбирал сред некадърници. Трябва да се премахне служебното правителство като институт. И всичко да работи до избиране на новите- старо правителство и парламент.

не е вярно за пенсиите. При Борисов ми се увеличаваше на година пи 5 - 10 и най- много 20 лева, а сега изведнъж 150 лева. А тези пенсионери, които реват, просто или не са работили, или не са се осигурявали. За много малко време ПП направиха много неща. Но мафията не прощава.

Защо срив?? Защото ви спряха ДМС-тата по 50 к за политичеако гъзоблизане ли ?? Смешници

изиграха номера с повишението както с пенсиите :)

голям работник бе , да не си бил партиен секретар ? Като че ли само на такива въргу увеличиха пенсиите .

1500 лв за мед. сестра ? Та аз повече взимам като сервитьорка и съм със средно образование.

Но едно е да те пощипват по гъзето подпийнали чичковци докато работиш, друго е да сменяш подлоги с лай.на на 3 смени в денонощието, права си.

На лъжливите и ококорените, по време на оправението им пречеха хората на Баце, сега - служебния кабинет след това. Все някой им е виновен, само те - света вода ненапита!

Плашим се аз…

Крадци и лъжци!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Поредният служебен дупнишки министър! Жена му приятелка с Деса Радева,а той мошеник на дребно,да вземе някоя стотачка под масата! Какво да очакваш от подобен индивид!? Прост народ слаба държава! Да се маха възможно най-бързо,заедно с

Вярно е, че е увеличението на заплатите беше PR на ПП. Но също е вярно, че сегашния служебен министър беше част от артистите в този PR спектакъл. Много пластично се оказа това момче. Интересен профил служебни министри си търси президента

Срамота да си стоиш с едното средно

Този Меджидиев има ли роднинска връзка с една Веска, на времето от компанията на първите крадци на България. Сега тя живее като принцеса в ЮАР с парите на българите, недосегаема и вече забравена. И тя беше от Дупница!

Няма значение колко ще се увеличат парите за клиничните пътеки.Заплатите на сестрите няма да се увеличат докато докторите не пожелаят това .Това означава точно никога.

И все се ''забравя'', че държавата НЕ внася 8% както всички други на многобройните държавни ''служители' за пенсионери и деца, защото в бюджета заложените пари вървят по други направления..