Юрий Асланов: БСП е доказала, че може да се адаптира

БСП е показвала способност да се променя и да да се адаптира, каза по БНР Юрий Асланов, член на Националния съвет на партията на социалистите.

Обратно в новината

Коментари - Юрий Асланов: БСП е доказала, че може да се адаптира | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Асланов, асланов, аслан си беше и такъв ще си останеш.... в какво и с какво се е адаптиралан БСП, може би в кражбите?????

БСП да прави каквото иска, но да го прави на Луната или по-добре на някоя далечна планета. Въобще не желая да чувам и чета, какво може да направи БСП. Не са ми в зоната на интереса. Готино е, че се тревожат:)

Юрий Асланов, Сергей Дмитриевич, Азер Меликов ... какви са тези български имена??? Търся ги в именника на българския език - и там ги няма. Няма и имена като Моника, Дария, Дина/Станишева/ .... Що за държава е РБ, що за партия е БСП ??? Възседнали са ни иностранни задници на некадърници и си мислят да ни яхат пожизнено ... Докога?!

ХОРА НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ТЕЗИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ, НИКОГА, МИСЛЕТЕ ЗА ДЕЦАТА НИ. КОЙТО И ДА Е, АМА НЕ ТЕЗИ. ПОВДИГА МИ СЕ.

......да мисля за децата ви, а за моите кой ще помисли....

КОГАТО ЕДИН ПОТОМСТВЕН ИЗРОД ОЦАПАН ДО ЛАКТИТЕ С ЧОВЕШКА КРЪВ СИ СМЕНИ РИЗАТА СЕ КАЗВА МИМИКРИЯ, А НЕ АДАПТАЦИЯ БЕ ДРУГАРЮ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОСТАК! МНОГО ДОБРИ СТАНАХТЕ ЗА ДА НЕ ВИ ТЪРСИМ СМЕТКА ЗА КРИМИНАЛНИЯ ВИ КОМУНИЗЪМ И СЛУГИНАЖА КЪМ МОСКВА!!!

ДА, вълка си мени козината!

Един лош атестат за съвременна партия. Би следвало да е една добре построена партия, ако няма нужда да се адаптира чак толкова често. А ако й се налага, означава, че целта й е друга. А именно всеки път да се нагоди, за да излъже качествено. Ако отнесем такова качество към личност, ще излезе 'нагаждач'. Занчи БСП е нагаждачка. Думата в женски род звучи като курва. Фактически БСП е курвата на ЦК на БКП, които укрепиха многомилионни имоти във Виена и Женева. Милиардите отиват натам. А за да се пчелят милиарди, се иска нагаждане. И политичеки курвалък.

... с посинял от студа нос "Има ли тук "Червени шапчици" да ме стоплят? ....Много ще съм благодарен!

Едно "червено " ще те пооправи ли?... искаш ли го на 12 май?

Да изджабуря устата с вкиснало червено 100 летно? Ми че то вече и за оцет не става. Става за отрова за мишки. Или за преработка като опасен отпадък.

БСП! Българска Спинозна Партия! Дано се адаптира да оздравее. ... ама за какво ли?

Юрий Асланов- име имащо ли нещто Българско?

23 год. ли ще се доказва с данък 10% "Защита на печалбата на кого? Това ли е лявата политика за работещите!Двадесет години някои в парламента "ПРЕДСТАВИТЕЛИ на БСП"си получаваха заплати да депутати и защитаваха Монополите..

Бойко и Цецо няма да позволят на някой да им измъкне властта под носа, трябва да сме много наивни, за да не го разбираме! Падането от власт на 12 май им гарантира директно влизане в затвора! Така, че те ще се "постараят" с всички сили да не влязат, а за нас всички демократи- това са най-важните избори !!! Герберастията е плевел, който българската почва го изхвърля от самосебе си!

Това за адаптацияте е абсолютно вярно. Адаптираха се към СТАЛИН, и направиха лагери, адаптираха се към ХИТЛЕР и избиха елита. Адаптираха се към сладкия живот, и взеха на хората имотите, и си ги разделиха. Направиха си всичко за тях да има в изобилие, а народа да чака по 20 години за панелка и запорожец. Пътуваха си където пожелаят, а народа ВЪЛЦИ ГО ЯЛИ. АБЕ ИЗОБЩО ПЪЛНА АДАПТАЦИЯ. НАЙ ЖАЛКОТО Е ОБАЧЕ, ЧЕ ИМА НЕУКИ ХОРА КОИТО ОЩЕ ИМ ВЯРВАТ, ВЪПРЕКИ,ЧЕ НИКОГА НЯМА ДА СЕ АДАПТИРАТ!!

БСП е доста адаптивна лява партия. Дори Доган не успя да им сцепи адаптера.

БСП е единствената партия, която от години има гражданска квота, в това е на светлинни години пред останалите. Промените са нещо хубаво, крайно време е България да има силна и модерна социалистическа партия.

Масларката, пиклюто, Р.Овч., Мая Манолова, Курнелия, Кирчо трафиканта ...

Адаптира се, защото е партия! Аман от такива, дето видели, че подковават вола...... Дето всичкото турци, там и гол Бойко, пардон- Хасан.

Че Станишката е адаптиран, това е вярно. И Доган го адаптира, царя също. Адаптира го Азер Меликов и куп още млади социалисти. Бойко Борисов също го адаптира 7-8 пъти. Май дойде и моя ред, ще се прежаля ...

Агент Сава отдавна адаптира агент Буда. Сега само като види Доган, Бойко тича да целува ръка! Пък дон Цветан много ревнувал...

Станишката не само е адаптиран, ами и ашладисван от всичките тези хора. Много интересно, как го е правил с царя ...

... да се адаптира към нови начини да краде и да убива държавата ни.

А не искаш ли паметник на пилотите, пускали бомби над София? Опа, такъв паметник има, Бойко и Ворлик го откриха.

иска да каже:БСП е хамелион! Да, ама не съвсем, защото това е партията,която упорито саботира всякакво развитие на обществото и го разори през 1945,1956, 1973, 1990, 1996, 2012 година. БСП е символ на провал и корупция, а Асланов е пример за подложен социолог. БСП и ДСБ имат нещо общо- културните хора ги избягват!

Ега си младежкото БСП-явява се един угоен нерез и твърди, че е младеж и се бори срещу корупцията - имал сигнали и пр. интригантски номера... те са селектирани по гадост! Да не говорим за "евродепутатчето" Вигенин - ужас!!

Едно вярно нещо да прочета днес - че БСП е доказала многократно през цялата история на 20 век, че ВЪЛКЪТ КОЗИНАТА СИ МЕНИ, НО ХИЩНАТА СИ СЪЩНОСТ - НЕ!!! Само това е доказала досега тая партия, а че можела да управлява - не! да прави честно избори - не! да води някого към светли бъднини - както обещаваше 45 години - не! Затова ще си отиде, заедно с известните си фамилии, ако не са се преструктурирали още в новомодни капиталисти ... чрез крадене, естествено, какво друго?!

Точно така да се адаптира извън парламентна . БСП като наследник , който не се разграничава от престъпленията на БКП е антихуманна партия . Нахалството да управлява България скрито , в коалиции , 3/5/8 и други математически формули ...е меко казано .

Не човек,а желязо.....????

Боко, Цоко, Плевела, Дянката- това е съвременната ДС и внедрените антибългарски агенти! Те продадоха, разграбиха и разрушиха страната! Сега се оказа, че няма проблем Енерго-про и ЧЕЗ да не увеличават тока. И щели да премахват преноса за чужбина. А у нас? Вън ГЕРБ от властта. Не и на Командири, Янки и всякаква друга подобна сволач.

Щом са в БСП и 5 годишни да са, вече са увредени, начина на мислене и на действие там е чисто мафиотски - в БСП за да станеш част от йерархията, трябва да и служиш фанатично, после те пробутват на даден пост -всичко става само с ходатайство, избутват се техни послушни хора, а след като получат поста, те самите започват да уреждат свои хора на други постове, всичко е далавера, всичко е кражба. В БСП няма нормален човек.

Ако ще си говорим за мафиоти, да не забравяме Будата, тая горда комунистическа издънка, служила вярно на ДС и БКП. Е, после малко се е забъркал с убийства и наркотици, но това са нормални, човешки неща, такава му е средата. .

Доказали се били с адаптирането!!!!А в панделата с манафите дали ще се адаптирате??

БСП е доказала, че е стара политическа к...ва ...

Всички структури от района на Монтана са предложили Фидосова за водач на листата от района, похвали се Цветанов. Видната отвсякъде депутатка обаче напусна преди две седмици парламента с изключително нисък рейтинг. През последната година тя бе станала обект на ирония и подигравки с безбройните си гафове и лобистки кандидатури за съдебната система. Фидосова стана нарицателно и за тъпи изказвания в пленарната зала. Хитът на депутатската й кариера ще остане цинично интервю преди Нова година, в което напоително обясняваше как хранела малкото си кученце с телешки шол и сьомга, а го обличала с червено кожухче. Думите й предизвикаха бурен гняв в обществото, след като стана ясно, че седмичните разноски за любимеца на Фидосова са повече отколкото месечния доход на един пенсионер. В неформални класации народът обяви герберката за един от най-омразните депутати в последния прарламент.

ще им е нужна адаптация като го издухат пак на изборите. и от там нататак вече ще управляват ..... загубените милиони в кипар които бяха скрили

Нови лица като милионера Георги Гергов - водач в Пловдив? Той ще защитава бедните и гладните? Или ще ги вози на яхтата си?

каква яхта,ще ги прати в свинекомплекса си да бачкат избирателите му...той човека от това разбира

Да отнесем Съсела като хамалин пернишка печка, като куцо пиле домат, като камериерка ютия, като свиня блажен вестник!

Какъв е тоя руснак Юрий Асланов,БСП вече тотално се оакаха.Искам си Румен Овчаров,той поне е доказан цоциалист енергетик.

Еми да пробваме с Бобов дол тогава да видим как ще се адаптирате

Ами като могат да се адаптират да заминават за Сибир.

Което са доказали, е че могат да крадат.

единственото, което е даказала до сега бкп-бсп, че е престапна терористична организация.

Другарят ЮрАс е много точен.Винаги,каквото каже-става обратното!

Нов бардак не се прави със стари к.рви......особено с такива, които смърдят?!

Всичко, което БСП може и е правила, е подробно описано в Наказателния кодекс.

Преди изборите - аслани, след изборите - малко посрни...

"БСП е показвала способност да се променя и да да се адаптира, каза по БНР Юрий Асланов, член на Националния съвет на партията на социалистите. "... Дааа от партия хранеща прасета с човешки трупове... до партия "лява и модерна" на олигарси-ченгета...

Правилно, промяната е все в отрицателна посока! Трябва да си много малоумен, или политически неграмотен, за да гласуваш за тази антибългарска партия!

Много прилика имате с микробитеи вирусите!!Те така в природата се адаптират най лесно и причиняват инфекции и са също толкова древни колкото и вие!!И друга прилика има,нанасят вреди и се лекуват,но след известно време пак се появяват,под формата на друго заболяване!!

Днешната БСП е част от палитрата на буржоазните партии в т.н. плуралистична система на капитализма. Но независимо от това, тя е обединител на всички леви движения. В решителните турове на изборите, например във Франция, и комунисти марксисти, и троцкисти, и маоисти, и леви радикали подкрепят Френската Социалистическа Партия! Неизменно! БСП е единствената партия в България, която напомня за незабравимите години на Народната Република!

А знаеш ли колко общи неща имат БСП и Френските Социалисти? НИКОЛКО!!!

А колко повече щеше да постигне България през онези години, ако не беше БКП. За сравнение виж нашата съседна Гърция след втората световна война и 45 години по-късно. В периода от следващите 23 години разликите се увеличават, но се появяват и нови фактори.

Да, виждаме до къде достигна Гърция днес и такива други страни, които ни бяха давани за пример преди! Народна Република България е връхна точка в историческото развитие на България, която капитализмът никога няма да може да достигне!

Прав е Асланов - БСП и по-точно БСП върхушката винаги се адаптира към всякакави обстоятелств и успешно продължава безнаказано да обира народа.

ГЕРБ е шайка престъпници и неуки крадльовци. В БСП такива ужасии няма. Станишев е единственият лидер, който заяви, че не иска да е премиер

ти пък вярваш ли че не иска да е приемиер-толкова е лаком за власт чееееееее

Ах как обичам съселско !

А аз-гейчета с очилца!

Едно "червено " ще те пооправи ли?... Искаш ли го на 12 май?/ нямам авторски права/ Само БСП! - Борисов Става Премиер!/

БСП вече са готови с водачите си, а ГЕРБ още не могат да намерят. Страшни аматьори са

... И бай Тошо беше превеждач- превеждаше говедата от единия баир на другия. ... винаги са готови с водачите?...

Никакви стари муцуни в листата на БСП.Особено такива като Румен Овчаров, Румен Петков, Масларова, Станешев, защото това не може да са лицата на партията, а е и време да отговарят за золумите, които нанесоха както на партията така и на народа ни.

На Ноемврийския пленум (1989) ЦК на БКП приема предложената още през 1988 г. оставка на Тодор Живков от поста генерален секретар на ЦК на БКП. С това фактически се слага начало на демократичните промени. Смяната на Тодор Живков е поставена на дневен ред от група членове на Политбюро, всичките партизани от бригадата Чавдар Димитър Станишев, Йордан Йотов и Добри Джуров. За нов лидер на партията е избран Петър Младенов. Новото ръководство обявява курс към демократични реформи и развитие на пазарна икономика. В началото на 1990 г. ръководството на БКП се обявява за промяна на ценностната система на партията и за възприемане като основна идеология на демократичния социализъм. След вътрешнопартиен референдум, одобрил промяната през пролетта на същата година, БКП се преименува на Българска социалистическа партия на 3 април 1990 г. След преименуването БСП се обявява открито за социалдемократическа формация, без да се отказва от привилегиите, които запазва като наследство от своята предшественица.