Коментари - Марин Райков е най-вероятният служебен премиер | Днес.dir.bg

Марин Райков е най-вероятният служебен премиер

Според два независими източника президентът най-вероятно ще възложи на Марин Райков задачата да оглави служебното правителство, което трябва да управлява България до сформирането на нов кабинет след предсрочните парламентарни избори на 12 май. Окончателното решение ще бъде обявено в 16:00 ч. във вторник.

Обратно в новината

Коментари - Марин Райков е най-вероятният служебен премиер | Днес.dir.bg

Коментари

Методиев Борисов и Райков, Гого Дантелата и подобните им мамини кучи синове, родени, за да грабят ефективно народа си, докараха страната до катастрофа. Поредната. Ненаказани, нахални, агресивни простаци, отраснали в атмосфера на лъжи и фалшиви ценности на ерзац-камунисти а ла Тато, тези дефектни продукти на един техен си социализъм не само опропастиха Революцията, но и докараха реакцията, мафията и подлеците на Държавна сигурност в тандем с мутрите и фашизоидите 4 години на власт. За да се пялат хората, да се самубиват от нищета, да се отказват от родината си и де желаят края й, за да изгорят и онези, които паразитират на тялото на трудовите българи. Такова падение на нацията, причинено от управниците страната не помни. Дано и вие не забравите кои та ТЕ и какво трябва да правите с тях. Цената на един АК 47 е достъпна.

Няма отървеане от тези. Те не са на всеки километър, те са на всеки метър. А там дето е държавана кльопаница и по-нагъсто. Радвам се че догодина изпращам дъщеря ми в чужбина с пожелание никога да не се връща. Да си останат тука в мизерият комунисти, мутри и цигани и да си дружат лъжат и управляват. Майната ви.

Тази личност е една абсолютна номенклатура......

Ето въпроси: 1. Бил ли е член на БСП/БКП 2. Бил ли е доносник (ДС)

Добре дошъл др. Райков! В теб ни е надеждата, да подготвиш нови избри, както и победата на Кунева, комунистите и новата - тройно-четворна червена коалиция! Ура!

Ако това е новият Министър председател мисля,че е много излъскан за опосканата държава начело, на която трябва да застане.Визията на въпросния човек и действителността в страната нямат нищо общо.

До кога ще си правят експерименти с нашата търпимост? С тази клоунада открито ни се подиграват

ТОВ. ПЛЕВНЕЛИЕВУ, РОСЕНУ АСЕНОВУ ТАК ДЕРЖАТЬ! МОСКВА, КРЕМЛЬ И. В. СТАЛИН

он родился в омразнии капиталистическии город -вашингтон.... какая сволач ! и прежде всего син агент кгб "виноградова " ои, ои ,ои ну что делат сеичас....?!

най-вероятният служебен премиер............поредната мижитурка

Тази пък плъх откъде изпълзя? Сиренцето на Бойко, явно е много апетитно

И тук започват с това, че е рабил в кабинета на Костов! А не казват ИСТИНАТА - къде е роден и чий син е. ЗАЩО? Той е роден във Вашингтон, САЩ, в семействота на нашия посланик ТАМ, пратен от Тодор Живков, точно в разгара на Студената война, което значи че баща му е бил много наш и на СССР човек! "Дребни подробности"...Поедната меглена Кунева, на която ще й купят мястото в парламента.

Плюете кабинета,че ще е 2-3 месеца да подготви изборите!! А нищо не казвате за изборите,когато след това ще ви управляват Станишев,Местан и Пръмова,заформящата се 3 глава крадлива ламя!!

Ами сина на баш Живковия комунист- Марин Райков идва точно, за да подари изборите на ТЯХ? не загравяш ли...Ще спечелят без гласуване, служеббно и нагласено още в комисиите...

До сега точно отрочетата на живковите комунисти бе правителството до сега - Бойковото!

Пак ще ни пробутат подлога на Бойко. Този пък колко пъти ще се пребоядисва

Един ординерен дипломат, продукт на УНСС, произвеждащ не особенно качествени кадри /и аз съм завършил там МИО/, подходящ за оперитавна работа, но не и да ръководи цяла държава... Човек се чуди къде останаха академиците ни, експертите, династичните ни дипломати, икономисти, хора на изкуството... Напълниха властт с ренегати на Компартията като Иван Петков, псувачи като Йорданов, видими психопати и хора с превъзбудени мозъци. Експериментират за сметка на стандарта ни, на отдалечаването ни от Европа, която ни презира, загърбвайки високата култура наонези, които саизтласкани от пъдари и охранители в ъгъла. Жалка страна, триумф на нахалството , мафията и простащината на десницата ни.

Пак подставени лица!! Как един път не допуснаха ново попълнение от умни млади хора?Вече мога да си направя извода към кои кръгове на олигархията клони Плевнелиев!! Явно трябва да се махаме от Б-я!

Ей, ицка, вземи дай ти предложение.Само знаете да лаете. Нали знаеш:на кьопав х.. и космите му пречат.

Наподходящ,крайно неподходящ. Този няма да работи за българският народ,той е обучен да работи против народа.

няма цветове! Това е една група от безродни, алчни и психически болни изроди, които са алиенирани от България и българите. Мислят се за "богоизбрани" а всъщност са назначени за колониална администрация от Русия. Грешно е да се апелира към тях за промяна, те власта с кръв са я взимали! Спрямо олигархията трябва да се прилага единствено начина на борба с бяса и бесните кучета. Добър олигарх е мъртвия олигарх!

Не са назначени от Русия, а от запада. Ясно се видя по "ТЕЦ Марица" гейт! Ето с кого са сключени договорите, после отново говори за Русия: "The AES Corporation is a Fortune 200 company that generates and distributes electrical power. The company was founded on January 28, 1981, as Applied Energy Services by Roger Sant from the U.S. Federal Energy Administration and Dennis Bakke from the Office of Management and Budget. AES is headquartered in Arlington, Virginia, and is one of the world's leading power companies, generating and distributing electric power in 27 countries and employing 27,000 people worldwide. In fiscal 2011 AES' total revenue was $17.274 billion."

Все проверени хора от вън, работили в посолствата ни.

Ако не се разправим с Плевнелиев все едно пак олигархията е спечелила! Тъй като беше предложен от ГЕРБ а те са политически труп редно е да му се иска оставката ако не се сеща сам да си я даде. Плевнелиев е последния ЧАДЪР НАД ОЛИГАРХИЯТА И КРЪВОПИЕЦ ЗА НАРОДА НИ! ДОЛУ ПЛЕВНЕЛИЕВ, СМЪРТ ЗА ОЛИГАРХИЯТА!!!

гръмни!

дай пример! Гръмни се първо ти!

протеста трябва да бъде и за оставката на Плевнелиев. Той е истинска комунистическа свиня и е крайно време да бъде изритан! ДОЛУ ГЕРБ, ДОЛУ МУТРО-КОМУНИЗМА!!!

Стига глупости и простотии сте писали....Стига негативизъм.....Няма угода на никого.....който и да изберат за 3/три/ месеца нищо не може да се направи в страната....рибата в морето...вие вече я опържихте и изядохте...жалки сте....

Къде са клакьорите на Костов. Уж демократ, а този човек започнал политическата кариера при него. Няма син, няма червен, жълт или лилав. Всички са омешени, да му мисли народа.

А вие ,приятели, какво очаквахте? Хем да е млад. Хем да е умен. Хем да не е червен.Хем да е учен.Хем да мисли за народа. Хем...... Е те такова животно НЕМА. Съжалявам, но помислете си КОИ ИМАХА ВЪЗМОЖНОСТ ДА УЧАТ В КАЧЕСТВЕНИ УЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ! И кои нямаха тази възможност. :-( Сега /според мен/ трябва да следим изкъсо "нашите избраници" , и при първите съмнения за "криви стъпки"- стачки и протести. Едва ли веднага ще намерим най-точните хора,но друга възможност не виждам. Нали помните как Моисей бил водил хората през пустинята ,докато умрял и последният роден в робство- горе долу така е и при нас! Най-малко 40 години!

"Най-малко 40 години!" Хайде няма нужда да мине живота на още две поколения, за да може да са добре мутрите, ченгетата и комунистите! НЕ БЛАГОДАРЯ! Тези хора трябва да се лустрират и никога да не се допускат до властта или какъвто и да е държавен пост! Трябва да бъдат натикани в панделата до един!

Съгласен съм с Вас. И моето дете е тук. Не ми стигнаха средства /въпреки ,че беше прието в ТРИ университета в чужбина/. Но-о "панделите" са заети от кокошкари и за другите "няма място"! А ако погледнеш кой от необременените политици успя? Жалко ,но нямаме подготвени хора за такава рязка промяна ,каквато и на мен ми се иска.

Не Ви се сърдя за минусите, но истината е такава ,макар и горчива. :-(

Отсрочките, които Всички-Ние Данъкоплатците дадохме - Бяха за да Видим Обещаните от т.нар. 'инженер' Адекватни И Ефективни Предложения. - И да !, Само след пет часа и нещо Ще Видим - дали Светлина Ще Има у Нас, илииии...дали Сме Длъжни да Приложим Нашето Прастаро 'какво Сабя покаже!'. ------- Минуси не слагам. Традиция. Обожавам да Разговарям с Воистине-Добри Хора. Какъвто надявам сте И Вие. - Но - без табута и/или ингилъци. ========= В моя-скромен Обхват от Воистине-Достойни Българ(к)и, Доказано проправили Път за Всички-Нас по Тази Планета и у Нас - има Поне стотина, и мъже и жени. - И да ! - Нито един Няма профила на 'селектираните' на тъмно цитирани в материала. (Хеле пък анфаса !) ========== И нека Не се правим, че Не знаем какво-Точно Ни рече Мойсей. (в Неделя)

Ааааа от добрите е, щом се е задържал толкова време след промяната...мноооого е добър, много, признавам.

Щом е бил на държавна работа зад граница и то в мисията ни - 1000% е ченге. Друг е въпроса - дали е от добрите?

ченге бе.. той е внедрен от извънземните. Почвате да виждате вещици навсякъде май.. Нали се сещате, че никой не може с магическа пръчка да направи нещо съществено за кратко време. Рамърдайте малко мозъци!

Това е Плевнелиев в действие, гледайте и виждайте отражението му в тия хора, комунисти, ченгета, ДС-та, с тях е пълно президентството, а сега и т.н. сл. каб. И какво мислите уважаеми сънародници за президента сега?!

И тоз е от котилото на ченгесарницата ,баща му ченге той бил демократ,ай сиктир,все едно вълкът да стане агне,папкал при комунизма папка и сега на държавната софра и имал мерак за по голям пост.Господи докога ще ги траем няма отърване от тез червеи.

И този ли комсомолец с тъмно червено потекло от ЦК на БКП е с десни убеждения, като Плевнелиев платения комсомолски доносник. "Десните" им убеждения започват и свършват с пристрастието да карат хубави западни автомобили, а иначе са си комунистически бетони до мозъка на костите.

Явно докато не им счупим с камъни главите - няма да спрат да злоупотребяват и мамят! Единственото спасение е улицата!

По едно време този не беше ли кандидат за вицепрезидент или се бъркам.

След изборите този продажен президент трябва да бъде изгонен от народа. Просто показа, че е една кукла на конци, с различен цвят. Той служи на олигархията и политиците, а не на народа, не ми трябва такъв "президент".

И какво се получава, пак на улицата ще трябва да се излиза, Плевнелиев, освен ДС обкръжението си докарва и ДС сл. премиер. Така няма да стане, старата песен на нов глас.

ТОВА ЛИ Е ИЗБОРА НА ЛЪЖЕЦА - Т. НАР. ПРЕЗИДЕНТ: -ЧЕ СА ХОРА В НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО, КОИТО СА ЗАПОЧНАЛИ ОТ 0 И САМИ СА ГРАДИЛИ КАРИЕРА ? ЗАЩОТО ПАК ИЗЛЪГА, А ТОЗИ Е: -ОТ БЕБЕ Е ВОЗЕН В СЛУЖЕБНИ КОЛИ С ШОФЬОРИ -ЦЯЛ ЖИВОТ Е ЖИВЯЛ ПО ПОСОЛСТВА ЗАРАДИ БАЩА СИ -НЯМА РЕАЛНА ПРЕДСТАВА ОТ ЖИВОТА В БГ -АГЕНТ И ДОНОСНИК Е -ЧЛЕН НА БКП -ЗАЛИЗАНА И ЛУКАВА ДУШИЧКА ТОВА ЛИ ИЗБРА, ТОВА ЛИ ТИ НАРЕДИХА ? ИЗЛЕЗ ПОНЕ ЕДИН ПЪТ КАТО МЪЖ И КАЖИ ИСТИНАТА. ИЛИ И ТИ СИ ПРОСТО ЕДИН ПУТЬО ?

И зет на Муравей.....! За потвърждение Гугъл!

Пак лустрирани наследници на комунистите. В тая държава оправяне няма, поне още две поколения. И какво хвали Монти, видяхме му резила, ако го следвате, ще видим и вашият резил. Пак измамихте народа, долни ченгета!

Да разчиташ и да толерираш кадри на Ваньо Мангъра и на крадливия дядо Симо, си е предизвестен провал! Друг е въпроса докога изобщо тези ченгенца ще се търкалят в поредни правителства?

Марин Райков е много добро попадение на Плевнелиев. В настоящия момент опитен дипломат би се справил най-добре. А и от повече от 70 години не сме имали представителен, ерудиран, езиково и всякак подготвен Премиер. Дано е отправна точка, модел за следващите след него... Имаме нужда! Успех!

Много долен, жалък и смотан коментар. Отвсякъде лъха на партийни манипулации. По-ерудиран и езиково подготвен премиер от Симеон Сакскобургготски не сме имали от 45-та година насам!

Ха-ха! Нали нямаше да се слагат ченгета на държавни постове? Президентът "на всички българи"... иска да последва премиера ли? Лустрация !!!!

Ние сме във валутен борд за щастие. Мърдане няма. След протестите статуквото се запази, властта падна и ориентираните към Запад комунисти са икономически и политически господстваща класа в полу капиталистическо - феодално общество. Сега е ред на няколкото по- едри мошеници,които ще трябва малко да се свият и всичко си е на мястото. Едрият капитал победи.

По мръсотията в погледа си личи че е масон(сатанист). Бог да ни опази от такива управители... Амин!

Айде, пак ни яхнаха комунягите. Да видим сега кой ще протестира - май никой, защото този народ най-много обича тези да го "оправят".

Като не искате Бодигарда на Тато, сега ще получите кучето на Милко БаЛЕВ :))))) ... п.с.Милко Калев Балев (1920 - 2002) - Член е на Политбюро и секретар на ЦК на БКП.Повече от 3 десетилетия е началник на кабинета на генералния секретар на ЦК на БКП Тодор Живков - от 1954 до 1986 г. На тази длъжност си спечелва прозвището "сивият кардинал на БКП".

КУМ ЛИ Е НА ПЛЕВНЕЛИЕВ ОТ ПЪРВИЯ БРАК МАРИН РАЙКОВ??? КУМ ЛИ Е МИЛКО БАЛЕВ НА МАРИН РАЙКОВ?? ... ,,, ЗАЩО ПЛЕВЕНЛИЕВ ХОДИ ВЪВ ВИЕНА:)))))

ПО ВРЕМЕТО НА Милко Балев и Йордан Йотов, бойни другари и заклети догматици. Романът "Лице" на Блага Димитрова и филмът "Една жена на 33" на Христо Христов бяха дамгосани от партийната критика, а авторите изпаднаха в немилост, както се пее в "1984" - "под цъфтящия кестен"

Ще ходи във Виена, разбира се, нали там са ПОЛКОВНИЦИТЕ... :-(

С Маринчо (не ми се чупи езика да го нарека по-сериозно) съм бил в казармата. Беше най-големият измекяр във взвода при доста силна конкуренция, даже цигари не си купуваше а караше на аванта. Нямаше никаква реална представа за живота в България защото беше израстнал в чужбина и учил по разни намазани пансиони. Правеше се на комунист утопист и се натягаше да стане комсомолски секретар за да го приемат в партията още в казармата. Абсолютен подлизурко и ренегат. Погледнете му само физиономията и си отговорете дали може да му се гласува доверие билетчета за баня да продава, а камо ли премиер да бъде.

Бакалина, ама дори и да е истина? сега ти си портата и гаднярът, поне аз така възприемам нещата, Аврамчо, не ми се чупи езика да те нареча по-сериозно:)

Чувствам морално задължение да споделя потреса си от това кой ще управлява Родината ми, какво гаднярско виждаш тук? Такива като теб заслужават подобен премиер, а може би даже си вече на опашката с протегната ръчица за нещо от софрата, а?

Не знаеш къде и какво да четеш.Минчо Кънчев /1836-1904/в книгата си" Видрица",съобщава че палачите на Левски са били цигани.От онова време има доста френски гравюри"Цигани бесят български патриоти"Турците са ги ползвали,като палачи.Има данни ,че предателя на Левски е прадядото на Луканов -евреин-стр 74 от книгата на Г.Войнов "Геноцидът над българите"Историята се повтаря Луканов -евреин е архитект на всички наши беди,по поръчение ,ясно от къде.Заедно с Доган са главните виновници за създаването на организираната престъпност след 1989 год.Създават се борчески и др.групировки,настъпва икономическа разруха.Българите не си управляват държавата,статията"Две десетилетия чужда власт в България"статията "Пипалата на злото в България"Според Талмуда ,евреите имат право 8 пъти да си сменят имената.Светът се управлява от евреи,чрез САЩ.Те държат МВФ,СБ,Пентагона.Американският филм"Краят на играта-План за унищожаванв на човечеството"и много други филми,показващи истината.В Русия т.н "руска мафия"са евреи,държат около 40% от ресурсите на Русия.,като Фридман,Гусински,Усински,Потанин,Березовски,Чубайс,,Рабинович,Ходоровски,Абрамович и т.н.Някои от тях Путин ги е разгонил .

ама темата е служебен премиер!!! антиеврейски настроения? питай мр. гугъл, не ни занимавай с глупости!!

Да чакаме исполина от КГБ, "мъдрото", злобно джудже, товарищ Путин да дойде и да ни оправи? Достатъчно ни "оправяха" комунистите! БАСТА!!!

Объркал си се. Чети следната статия от Дир: "Добрев: Всички сметки за ток са заложени срещу кредити за два ТЕЦ-а" В нея пише, че всъщност са ни оправяли западняци, освен ако и тях не ги смяташ за комунисти.

ало роско осазнаи се нит ради нит марин стават за тая работа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Само серГея става, нали?

май не е кандидат:)))))

съм сигурен в едно-който и да пожертва сили,здраве и живота си дори за този народ,все ще е напразно!Като се започне с Ивайло,мине се през Левски и се стигне до Стамболов-все ярки личности ,надарени с ум и талант и всички са завършили трагично,като "благородният"народ се е отблагодарил убивайки ги!Така стана,поне досега и с Бойко Борисов-строи,мъчиха се цялото правителство-на главите си застанаха да умилостивят Западна Европа да развърже кисията си и да даде средства за инфраструктурните обекти,и накрая се оказа ,според същия този народ,че бил режел лентички!Ами ще реже я,защо не ряза лентички Сер-ГЕЯ гаден,а отряза единствено България от европейските пари!Мутра бил,защото се познавал с този или онзи,а тоя посерко като е дете на един от най-яростните убиици на българските промишленици,интелигенти и достойни офицери,не е мутра!Па от този шебек по-голяма мутра не може да има въобще!Ей такива ми ти работи,пречат на Ганчо да види истината и да тръгне по пътя на другите страни,вместо да тъгува за сиренето от 3,60 лв.килото и клисавия черен хляб от 15 ст.

Оградата?!? Пазачите спят.... ПС- Забрави името Левски:(

забрави- ударението е на "И" :)

За първи път в живота ми ме налегна носталгия по социалистическата милиция. Тогава роднините на лумпенизираните и зомбирани от БСП идиоти щяха да събират останките им със шпакли от паветата. Страхувам се, че комунизма надделява в този прост народ, умело провокиран от платени медии. И всичко това заради "велико руски" интереси! Да си построят "Белене" до Москва! Като АЕЦ и лагер за Станишковците!

малко е късно, или по-точно рано, но може ли по-простичко да обясните за останките, шпаклите и паветата, за белене, москва, медиите, лагерите и станишев:)))

Ти преди не беше ли Q146?

Добро утро, г-н Президент ! (Ох, сега и на Монро ще ме изтипосат :-) ------- Хора !, направили сте феноменален Разговор по Темата.

Хай Секач, според мен, сиромахът (колега твой) феноменално нападат непознат човек, егати:) не е истина, но дори и Алберт Айнщайн да бъде предложен за министър на физиката? отговорът ще бъде, че има голям нос, или неприлична прическа:)))

Бе може и щото е без чорапи ...:-))) ------------ На мен-лично Изобщо не ми е приятно след всички Отсрочки, които Ние-Всички Данъкоплатците дадохме - да Видим една-такава 'подготовка'. (Данните на Колегите 'Париж' и 'Arkan' са ненужно-деликатни.)

извинявам се и на още 14 души, дето не са завършили оня институт, в ония години.....

Нима вярвате, че политическата класа в България ще излъчи нещо различно от ченге, комунист и т.н.? Осъзнайте се, крайно време е!

стане осъзнаването? що не пишеш на младежите във феисбук, ами ми се лигавиш тук с пенсионерите?????

Коментари - Марин Райков е най-вероятният служебен премиер | Днес.dir.bg

Марин Райков е най-вероятният служебен премиер

Според два независими източника президентът най-вероятно ще възложи на Марин Райков задачата да оглави служебното правителство, което трябва да управлява България до сформирането на нов кабинет след предсрочните парламентарни избори на 12 май. Окончателното решение ще бъде обявено в 16:00 ч. във вторник.

Обратно в новината

Коментари - Марин Райков е най-вероятният служебен премиер | Днес.dir.bg

Коментари

Методиев Борисов и Райков, Гого Дантелата и подобните им мамини кучи синове, родени, за да грабят ефективно народа си, докараха страната до катастрофа. Поредната. Ненаказани, нахални, агресивни простаци, отраснали в атмосфера на лъжи и фалшиви ценности на ерзац-камунисти а ла Тато, тези дефектни продукти на един техен си социализъм не само опропастиха Революцията, но и докараха реакцията, мафията и подлеците на Държавна сигурност в тандем с мутрите и фашизоидите 4 години на власт. За да се пялат хората, да се самубиват от нищета, да се отказват от родината си и де желаят края й, за да изгорят и онези, които паразитират на тялото на трудовите българи. Такова падение на нацията, причинено от управниците страната не помни. Дано и вие не забравите кои та ТЕ и какво трябва да правите с тях. Цената на един АК 47 е достъпна.

Няма отървеане от тези. Те не са на всеки километър, те са на всеки метър. А там дето е държавана кльопаница и по-нагъсто. Радвам се че догодина изпращам дъщеря ми в чужбина с пожелание никога да не се връща. Да си останат тука в мизерият комунисти, мутри и цигани и да си дружат лъжат и управляват. Майната ви.

Тази личност е една абсолютна номенклатура......

Ето въпроси: 1. Бил ли е член на БСП/БКП 2. Бил ли е доносник (ДС)

Добре дошъл др. Райков! В теб ни е надеждата, да подготвиш нови избри, както и победата на Кунева, комунистите и новата - тройно-четворна червена коалиция! Ура!

Ако това е новият Министър председател мисля,че е много излъскан за опосканата държава начело, на която трябва да застане.Визията на въпросния човек и действителността в страната нямат нищо общо.

До кога ще си правят експерименти с нашата търпимост? С тази клоунада открито ни се подиграват

ТОВ. ПЛЕВНЕЛИЕВУ, РОСЕНУ АСЕНОВУ ТАК ДЕРЖАТЬ! МОСКВА, КРЕМЛЬ И. В. СТАЛИН

он родился в омразнии капиталистическии город -вашингтон.... какая сволач ! и прежде всего син агент кгб "виноградова " ои, ои ,ои ну что делат сеичас....?!

най-вероятният служебен премиер............поредната мижитурка

Тази пък плъх откъде изпълзя? Сиренцето на Бойко, явно е много апетитно

И тук започват с това, че е рабил в кабинета на Костов! А не казват ИСТИНАТА - къде е роден и чий син е. ЗАЩО? Той е роден във Вашингтон, САЩ, в семействота на нашия посланик ТАМ, пратен от Тодор Живков, точно в разгара на Студената война, което значи че баща му е бил много наш и на СССР човек! "Дребни подробности"...Поедната меглена Кунева, на която ще й купят мястото в парламента.

Плюете кабинета,че ще е 2-3 месеца да подготви изборите!! А нищо не казвате за изборите,когато след това ще ви управляват Станишев,Местан и Пръмова,заформящата се 3 глава крадлива ламя!!

Ами сина на баш Живковия комунист- Марин Райков идва точно, за да подари изборите на ТЯХ? не загравяш ли...Ще спечелят без гласуване, служеббно и нагласено още в комисиите...

До сега точно отрочетата на живковите комунисти бе правителството до сега - Бойковото!

Пак ще ни пробутат подлога на Бойко. Този пък колко пъти ще се пребоядисва

Един ординерен дипломат, продукт на УНСС, произвеждащ не особенно качествени кадри /и аз съм завършил там МИО/, подходящ за оперитавна работа, но не и да ръководи цяла държава... Човек се чуди къде останаха академиците ни, експертите, династичните ни дипломати, икономисти, хора на изкуството... Напълниха властт с ренегати на Компартията като Иван Петков, псувачи като Йорданов, видими психопати и хора с превъзбудени мозъци. Експериментират за сметка на стандарта ни, на отдалечаването ни от Европа, която ни презира, загърбвайки високата култура наонези, които саизтласкани от пъдари и охранители в ъгъла. Жалка страна, триумф на нахалството , мафията и простащината на десницата ни.

Пак подставени лица!! Как един път не допуснаха ново попълнение от умни млади хора?Вече мога да си направя извода към кои кръгове на олигархията клони Плевнелиев!! Явно трябва да се махаме от Б-я!

Ей, ицка, вземи дай ти предложение.Само знаете да лаете. Нали знаеш:на кьопав х.. и космите му пречат.

Наподходящ,крайно неподходящ. Този няма да работи за българският народ,той е обучен да работи против народа.

няма цветове! Това е една група от безродни, алчни и психически болни изроди, които са алиенирани от България и българите. Мислят се за "богоизбрани" а всъщност са назначени за колониална администрация от Русия. Грешно е да се апелира към тях за промяна, те власта с кръв са я взимали! Спрямо олигархията трябва да се прилага единствено начина на борба с бяса и бесните кучета. Добър олигарх е мъртвия олигарх!

Не са назначени от Русия, а от запада. Ясно се видя по "ТЕЦ Марица" гейт! Ето с кого са сключени договорите, после отново говори за Русия: "The AES Corporation is a Fortune 200 company that generates and distributes electrical power. The company was founded on January 28, 1981, as Applied Energy Services by Roger Sant from the U.S. Federal Energy Administration and Dennis Bakke from the Office of Management and Budget. AES is headquartered in Arlington, Virginia, and is one of the world's leading power companies, generating and distributing electric power in 27 countries and employing 27,000 people worldwide. In fiscal 2011 AES' total revenue was $17.274 billion."

Все проверени хора от вън, работили в посолствата ни.

Ако не се разправим с Плевнелиев все едно пак олигархията е спечелила! Тъй като беше предложен от ГЕРБ а те са политически труп редно е да му се иска оставката ако не се сеща сам да си я даде. Плевнелиев е последния ЧАДЪР НАД ОЛИГАРХИЯТА И КРЪВОПИЕЦ ЗА НАРОДА НИ! ДОЛУ ПЛЕВНЕЛИЕВ, СМЪРТ ЗА ОЛИГАРХИЯТА!!!

гръмни!

дай пример! Гръмни се първо ти!

протеста трябва да бъде и за оставката на Плевнелиев. Той е истинска комунистическа свиня и е крайно време да бъде изритан! ДОЛУ ГЕРБ, ДОЛУ МУТРО-КОМУНИЗМА!!!

Стига глупости и простотии сте писали....Стига негативизъм.....Няма угода на никого.....който и да изберат за 3/три/ месеца нищо не може да се направи в страната....рибата в морето...вие вече я опържихте и изядохте...жалки сте....

Къде са клакьорите на Костов. Уж демократ, а този човек започнал политическата кариера при него. Няма син, няма червен, жълт или лилав. Всички са омешени, да му мисли народа.

А вие ,приятели, какво очаквахте? Хем да е млад. Хем да е умен. Хем да не е червен.Хем да е учен.Хем да мисли за народа. Хем...... Е те такова животно НЕМА. Съжалявам, но помислете си КОИ ИМАХА ВЪЗМОЖНОСТ ДА УЧАТ В КАЧЕСТВЕНИ УЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ! И кои нямаха тази възможност. :-( Сега /според мен/ трябва да следим изкъсо "нашите избраници" , и при първите съмнения за "криви стъпки"- стачки и протести. Едва ли веднага ще намерим най-точните хора,но друга възможност не виждам. Нали помните как Моисей бил водил хората през пустинята ,докато умрял и последният роден в робство- горе долу така е и при нас! Най-малко 40 години!

"Най-малко 40 години!" Хайде няма нужда да мине живота на още две поколения, за да може да са добре мутрите, ченгетата и комунистите! НЕ БЛАГОДАРЯ! Тези хора трябва да се лустрират и никога да не се допускат до властта или какъвто и да е държавен пост! Трябва да бъдат натикани в панделата до един!

Съгласен съм с Вас. И моето дете е тук. Не ми стигнаха средства /въпреки ,че беше прието в ТРИ университета в чужбина/. Но-о "панделите" са заети от кокошкари и за другите "няма място"! А ако погледнеш кой от необременените политици успя? Жалко ,но нямаме подготвени хора за такава рязка промяна ,каквато и на мен ми се иска.

Не Ви се сърдя за минусите, но истината е такава ,макар и горчива. :-(

Отсрочките, които Всички-Ние Данъкоплатците дадохме - Бяха за да Видим Обещаните от т.нар. 'инженер' Адекватни И Ефективни Предложения. - И да !, Само след пет часа и нещо Ще Видим - дали Светлина Ще Има у Нас, илииии...дали Сме Длъжни да Приложим Нашето Прастаро 'какво Сабя покаже!'. ------- Минуси не слагам. Традиция. Обожавам да Разговарям с Воистине-Добри Хора. Какъвто надявам сте И Вие. - Но - без табута и/или ингилъци. ========= В моя-скромен Обхват от Воистине-Достойни Българ(к)и, Доказано проправили Път за Всички-Нас по Тази Планета и у Нас - има Поне стотина, и мъже и жени. - И да ! - Нито един Няма профила на 'селектираните' на тъмно цитирани в материала. (Хеле пък анфаса !) ========== И нека Не се правим, че Не знаем какво-Точно Ни рече Мойсей. (в Неделя)

Ааааа от добрите е, щом се е задържал толкова време след промяната...мноооого е добър, много, признавам.

Щом е бил на държавна работа зад граница и то в мисията ни - 1000% е ченге. Друг е въпроса - дали е от добрите?

ченге бе.. той е внедрен от извънземните. Почвате да виждате вещици навсякъде май.. Нали се сещате, че никой не може с магическа пръчка да направи нещо съществено за кратко време. Рамърдайте малко мозъци!

Това е Плевнелиев в действие, гледайте и виждайте отражението му в тия хора, комунисти, ченгета, ДС-та, с тях е пълно президентството, а сега и т.н. сл. каб. И какво мислите уважаеми сънародници за президента сега?!

И тоз е от котилото на ченгесарницата ,баща му ченге той бил демократ,ай сиктир,все едно вълкът да стане агне,папкал при комунизма папка и сега на държавната софра и имал мерак за по голям пост.Господи докога ще ги траем няма отърване от тез червеи.

И този ли комсомолец с тъмно червено потекло от ЦК на БКП е с десни убеждения, като Плевнелиев платения комсомолски доносник. "Десните" им убеждения започват и свършват с пристрастието да карат хубави западни автомобили, а иначе са си комунистически бетони до мозъка на костите.

Явно докато не им счупим с камъни главите - няма да спрат да злоупотребяват и мамят! Единственото спасение е улицата!

По едно време този не беше ли кандидат за вицепрезидент или се бъркам.

След изборите този продажен президент трябва да бъде изгонен от народа. Просто показа, че е една кукла на конци, с различен цвят. Той служи на олигархията и политиците, а не на народа, не ми трябва такъв "президент".

И какво се получава, пак на улицата ще трябва да се излиза, Плевнелиев, освен ДС обкръжението си докарва и ДС сл. премиер. Така няма да стане, старата песен на нов глас.

ТОВА ЛИ Е ИЗБОРА НА ЛЪЖЕЦА - Т. НАР. ПРЕЗИДЕНТ: -ЧЕ СА ХОРА В НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО, КОИТО СА ЗАПОЧНАЛИ ОТ 0 И САМИ СА ГРАДИЛИ КАРИЕРА ? ЗАЩОТО ПАК ИЗЛЪГА, А ТОЗИ Е: -ОТ БЕБЕ Е ВОЗЕН В СЛУЖЕБНИ КОЛИ С ШОФЬОРИ -ЦЯЛ ЖИВОТ Е ЖИВЯЛ ПО ПОСОЛСТВА ЗАРАДИ БАЩА СИ -НЯМА РЕАЛНА ПРЕДСТАВА ОТ ЖИВОТА В БГ -АГЕНТ И ДОНОСНИК Е -ЧЛЕН НА БКП -ЗАЛИЗАНА И ЛУКАВА ДУШИЧКА ТОВА ЛИ ИЗБРА, ТОВА ЛИ ТИ НАРЕДИХА ? ИЗЛЕЗ ПОНЕ ЕДИН ПЪТ КАТО МЪЖ И КАЖИ ИСТИНАТА. ИЛИ И ТИ СИ ПРОСТО ЕДИН ПУТЬО ?

И зет на Муравей.....! За потвърждение Гугъл!

Пак лустрирани наследници на комунистите. В тая държава оправяне няма, поне още две поколения. И какво хвали Монти, видяхме му резила, ако го следвате, ще видим и вашият резил. Пак измамихте народа, долни ченгета!

Да разчиташ и да толерираш кадри на Ваньо Мангъра и на крадливия дядо Симо, си е предизвестен провал! Друг е въпроса докога изобщо тези ченгенца ще се търкалят в поредни правителства?

Марин Райков е много добро попадение на Плевнелиев. В настоящия момент опитен дипломат би се справил най-добре. А и от повече от 70 години не сме имали представителен, ерудиран, езиково и всякак подготвен Премиер. Дано е отправна точка, модел за следващите след него... Имаме нужда! Успех!

Много долен, жалък и смотан коментар. Отвсякъде лъха на партийни манипулации. По-ерудиран и езиково подготвен премиер от Симеон Сакскобургготски не сме имали от 45-та година насам!

Ха-ха! Нали нямаше да се слагат ченгета на държавни постове? Президентът "на всички българи"... иска да последва премиера ли? Лустрация !!!!

Ние сме във валутен борд за щастие. Мърдане няма. След протестите статуквото се запази, властта падна и ориентираните към Запад комунисти са икономически и политически господстваща класа в полу капиталистическо - феодално общество. Сега е ред на няколкото по- едри мошеници,които ще трябва малко да се свият и всичко си е на мястото. Едрият капитал победи.

По мръсотията в погледа си личи че е масон(сатанист). Бог да ни опази от такива управители... Амин!

Айде, пак ни яхнаха комунягите. Да видим сега кой ще протестира - май никой, защото този народ най-много обича тези да го "оправят".

Като не искате Бодигарда на Тато, сега ще получите кучето на Милко БаЛЕВ :))))) ... п.с.Милко Калев Балев (1920 - 2002) - Член е на Политбюро и секретар на ЦК на БКП.Повече от 3 десетилетия е началник на кабинета на генералния секретар на ЦК на БКП Тодор Живков - от 1954 до 1986 г. На тази длъжност си спечелва прозвището "сивият кардинал на БКП".

КУМ ЛИ Е НА ПЛЕВНЕЛИЕВ ОТ ПЪРВИЯ БРАК МАРИН РАЙКОВ??? КУМ ЛИ Е МИЛКО БАЛЕВ НА МАРИН РАЙКОВ?? ... ,,, ЗАЩО ПЛЕВЕНЛИЕВ ХОДИ ВЪВ ВИЕНА:)))))

ПО ВРЕМЕТО НА Милко Балев и Йордан Йотов, бойни другари и заклети догматици. Романът "Лице" на Блага Димитрова и филмът "Една жена на 33" на Христо Христов бяха дамгосани от партийната критика, а авторите изпаднаха в немилост, както се пее в "1984" - "под цъфтящия кестен"

Ще ходи във Виена, разбира се, нали там са ПОЛКОВНИЦИТЕ... :-(

С Маринчо (не ми се чупи езика да го нарека по-сериозно) съм бил в казармата. Беше най-големият измекяр във взвода при доста силна конкуренция, даже цигари не си купуваше а караше на аванта. Нямаше никаква реална представа за живота в България защото беше израстнал в чужбина и учил по разни намазани пансиони. Правеше се на комунист утопист и се натягаше да стане комсомолски секретар за да го приемат в партията още в казармата. Абсолютен подлизурко и ренегат. Погледнете му само физиономията и си отговорете дали може да му се гласува доверие билетчета за баня да продава, а камо ли премиер да бъде.

Бакалина, ама дори и да е истина? сега ти си портата и гаднярът, поне аз така възприемам нещата, Аврамчо, не ми се чупи езика да те нареча по-сериозно:)

Чувствам морално задължение да споделя потреса си от това кой ще управлява Родината ми, какво гаднярско виждаш тук? Такива като теб заслужават подобен премиер, а може би даже си вече на опашката с протегната ръчица за нещо от софрата, а?

Не знаеш къде и какво да четеш.Минчо Кънчев /1836-1904/в книгата си" Видрица",съобщава че палачите на Левски са били цигани.От онова време има доста френски гравюри"Цигани бесят български патриоти"Турците са ги ползвали,като палачи.Има данни ,че предателя на Левски е прадядото на Луканов -евреин-стр 74 от книгата на Г.Войнов "Геноцидът над българите"Историята се повтаря Луканов -евреин е архитект на всички наши беди,по поръчение ,ясно от къде.Заедно с Доган са главните виновници за създаването на организираната престъпност след 1989 год.Създават се борчески и др.групировки,настъпва икономическа разруха.Българите не си управляват държавата,статията"Две десетилетия чужда власт в България"статията "Пипалата на злото в България"Според Талмуда ,евреите имат право 8 пъти да си сменят имената.Светът се управлява от евреи,чрез САЩ.Те държат МВФ,СБ,Пентагона.Американският филм"Краят на играта-План за унищожаванв на човечеството"и много други филми,показващи истината.В Русия т.н "руска мафия"са евреи,държат около 40% от ресурсите на Русия.,като Фридман,Гусински,Усински,Потанин,Березовски,Чубайс,,Рабинович,Ходоровски,Абрамович и т.н.Някои от тях Путин ги е разгонил .

ама темата е служебен премиер!!! антиеврейски настроения? питай мр. гугъл, не ни занимавай с глупости!!

Да чакаме исполина от КГБ, "мъдрото", злобно джудже, товарищ Путин да дойде и да ни оправи? Достатъчно ни "оправяха" комунистите! БАСТА!!!

Объркал си се. Чети следната статия от Дир: "Добрев: Всички сметки за ток са заложени срещу кредити за два ТЕЦ-а" В нея пише, че всъщност са ни оправяли западняци, освен ако и тях не ги смяташ за комунисти.

ало роско осазнаи се нит ради нит марин стават за тая работа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Само серГея става, нали?

май не е кандидат:)))))

съм сигурен в едно-който и да пожертва сили,здраве и живота си дори за този народ,все ще е напразно!Като се започне с Ивайло,мине се през Левски и се стигне до Стамболов-все ярки личности ,надарени с ум и талант и всички са завършили трагично,като "благородният"народ се е отблагодарил убивайки ги!Така стана,поне досега и с Бойко Борисов-строи,мъчиха се цялото правителство-на главите си застанаха да умилостивят Западна Европа да развърже кисията си и да даде средства за инфраструктурните обекти,и накрая се оказа ,според същия този народ,че бил режел лентички!Ами ще реже я,защо не ряза лентички Сер-ГЕЯ гаден,а отряза единствено България от европейските пари!Мутра бил,защото се познавал с този или онзи,а тоя посерко като е дете на един от най-яростните убиици на българските промишленици,интелигенти и достойни офицери,не е мутра!Па от този шебек по-голяма мутра не може да има въобще!Ей такива ми ти работи,пречат на Ганчо да види истината и да тръгне по пътя на другите страни,вместо да тъгува за сиренето от 3,60 лв.килото и клисавия черен хляб от 15 ст.

Оградата?!? Пазачите спят.... ПС- Забрави името Левски:(

забрави- ударението е на "И" :)

За първи път в живота ми ме налегна носталгия по социалистическата милиция. Тогава роднините на лумпенизираните и зомбирани от БСП идиоти щяха да събират останките им със шпакли от паветата. Страхувам се, че комунизма надделява в този прост народ, умело провокиран от платени медии. И всичко това заради "велико руски" интереси! Да си построят "Белене" до Москва! Като АЕЦ и лагер за Станишковците!

малко е късно, или по-точно рано, но може ли по-простичко да обясните за останките, шпаклите и паветата, за белене, москва, медиите, лагерите и станишев:)))

Ти преди не беше ли Q146?

Добро утро, г-н Президент ! (Ох, сега и на Монро ще ме изтипосат :-) ------- Хора !, направили сте феноменален Разговор по Темата.

Хай Секач, според мен, сиромахът (колега твой) феноменално нападат непознат човек, егати:) не е истина, но дори и Алберт Айнщайн да бъде предложен за министър на физиката? отговорът ще бъде, че има голям нос, или неприлична прическа:)))

Бе може и щото е без чорапи ...:-))) ------------ На мен-лично Изобщо не ми е приятно след всички Отсрочки, които Ние-Всички Данъкоплатците дадохме - да Видим една-такава 'подготовка'. (Данните на Колегите 'Париж' и 'Arkan' са ненужно-деликатни.)

извинявам се и на още 14 души, дето не са завършили оня институт, в ония години.....

Нима вярвате, че политическата класа в България ще излъчи нещо различно от ченге, комунист и т.н.? Осъзнайте се, крайно време е!

стане осъзнаването? що не пишеш на младежите във феисбук, ами ми се лигавиш тук с пенсионерите?????