Коментари - Димитър Узунов отказа да подаде оставка от ВСС | dnes.dir.bg
назад

Димитър Узунов отказа да подаде оставка от ВСС

Представляващият Висшия съдебен съвет (ВСС) Димитър Узунов заяви категорично, че няма да подава оставка.

Обратно в новината

Коментари - Димитър Узунов отказа да подаде оставка от ВСС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро и Митака ще изгърми.Много се заигра,но явно не дооценява нещата. Кокинов също имаше опорна точка,но отиде курбан.

Записите на каките и интервютата на Цветан Василев са идеална възможност за БСП да унищожи ГЕРБ. Поне да инициира разследване под егидата на европейски политически институции. Извън досегашния формален мониторинг. Но БСП си трае, защото когато е на власт, тя обслужва собствените си корупционни схеми чрез същите мрежи на корупция в прокуратурата, които опъват чадър и върху кражбите на ГЕРБ. Затова изборът между БСП и ГЕРБ е все едно италианците да трябва да избират кой да ги краде по-малко сицилианската или неаполитанската мафия. Или от какво да умреш по-безболезнено от рак или СПИН. В България колкото повече откраднеш, толкова си по-имунизиран от правосъдие. Това не е мафиотска държава. Това е антидържава.

КОРУМПИРАН БОКЛУК ДАВАЙ СИ ОСТАВКАТА С ЦАЦАТА

естествено че няма да си я подаде. Той след СМС-а не си я подаде, та сега ли. И естествено - и на него и на Цацаров, отгворите са според изтърканата опорна точка - когато не може да се разкрие истинската причина ( която в задкулисието почти никога не се разкрива) се казва, че това е политическо искане или предизборна кампания . Нямам думи за тези ! Похвала за Лозан Панов, че се опитва да се бори с тази мазнотия и мръсотия !!!

Сотир Цацаров отвърна остро на друго искане на Лозан Панов - прокуратурата да разследва твърденията на банкера Цветан Василев. Според Цацаров шефът на ВКС няма право да се меси в прокурорски разследвания. Тиквата, ще го джитне веднага, а е провел разследване