Украинският парламент не прие оставката на Арсений Яценюк

Върховната Рада отхвърли оставката на украинския премиер Арсений Яценюк и одобри изпращането на чужди сили в зоната на разбилия се малайзийски самолет.

Обратно в новината

Коментари - Украинският парламент не прие оставката на Арсений Яценюк | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С всеки изминал ден, украинеците се утвърждават като големи мушмуроци.

Супер, европейски мироопазващи сили влизат в района. Скоро руските терористи ще останат в миналото.

още един откачалник!!!!!!

А ти гледай да не станеш закачалник

Ако си чел малко повече като ученик в средното училище щеше да знаеш, че Австралия не е в Европа. Но това обяснява и позицията ти!

Абе аз не искам да навлизам в конфликт с никой от вас, ама я вижте тая снимка по-хубаво, а после се заровете в нета да прочетете малко повече за тайните в неговата и на Потрошенко биографии. Ще бъде интересно!

колега тука 90% знят само че тазманииският дявол е номер 1 и това им стига !!!!ама незнаят за това че тои сие превишил правата в медицинската реформа и тов а нема да мине от конгреса еи така незабелязано!!!!!!!!!!

Относно оставката и назначаването на Яценюк. САЩ не признаха изборите в Сирия, с мотива, че не била извършена конституционна реформа. В същото време САЩ признаха избора на Яценюк и на Порошенко, въпреки че не беше извършена конституционна реформа в Украйна.

се проведе референдум под дулата на руснаците.

В Радата и досега бият депутатите.

Кой ти каза? Ти беше ли там? Колко некримски руснака видя с очите си? Или преразказваш чутото по правилната медия.

Ами що Киевските фашисти не проведоха такъв референдум в Донецк? Нали опитаха! И сега убиват тези, които не ги искат! Ами то ако така се решаваха нещата - сега Словакия нямаше да я има. Или по-точно - нямаше да има словаци на словашка територия. Но малоумници като тебе не разбират тия работи!

Напротив, Украинския парламент беше избран съвсем законно през 2012-та и получи 100 процентно одобрение и признание от Русия и от целия свят! Така, че празните приказки за хунти и преврати могат да бъдат заврени от.....д! Виж, Путин незаконно стана президент и фактически суспендира Конституцията, това също е факт! "Избран" със 100% гласове от лудите в лудниците, това говори много! Краставите магарета се подушват през 9 дерета в десето! Най-голямата му лудост е да възстанови историческия облик на Кремъл! Т.е. да го разруши до основи, щото Кремъл исторически е бил дървен или въобще не го е мало преди 11-ти век! До 14-ти век дървен! Това ли ще възстановява Путин? "Луд умора нема, само се поти!" каза Анжела Меркел след една среща с Путин!

От избрания през 2012 година парламент ги няма много хора от различни партии, а тези които са останали, гласуват с юмруци и псувни срещу различното мнение. А законно избраният Президент по съществуващата украинска конституция си е още Президент на Украйна, без значение какъв е бил и е като управленец и човек. Но само САЩ си позволяват да подкрепят фашисти и терористи, когато интересите им съвпадат с техните. Както в Украйна, например. А други примери - колкото щеш!

Къде са записите от радара на украинското РВД? Там много ясно ще се видят отметките на самолета,евентуалното присъствие на други машини(руснаците твърдят за такова), отметката на ракетата, експлозията и разпада на самолета.Иначе, идеята реконструране на останките е добра и работеща.Черните кутии, освен отчет на внезапна декомпресия с какво друго ще докажат как е свален самолета(още по-малко-вида на ракетата), освен ако пилотите не са коментирали нещо, което са видели.

Ами записите от разговорите между украинското РВД и пилотите на МН 17 къде са?

Естествено руското ФСБ ги гепи и ги покри, за да не се види, че руснаците свалиха самолета! То бива, бива тъпотия, ама чак толкова! Кой не е чувал за всемогъщото руско могъщо ГРУ и ФСБ! За тях няма нищо невъзможно!

Всичко което твърдят руснаците е фалшифицирано ,както и доказателствата за украинско ПВО в района.

бързо в тигана, убиец!

Ето я и другата главна цел, заради която свалиха самолета-за да има претекст за вкарване официално на чужди войски в Украйна.

Щото руските "зелени човечета" не са чужди, така ли?

стане ако пламне границата, дори не си и помислям за последствията.

"Да се прочисти..." от определени хора или възгледи е основен инструмент за демократизиране на всяко общество. Слава Україні! ;)

16 депутати гласуват за оставката, 109 - против. Останалите депутати от 450 не гласуват или отсъстват. Защо им е тая Рада? Да я разпускат, да им назначачат, примерно посланника на Щатите за Хетман(цар) и да се управлявят с укази.

На някой да не му е ясно? Цялата игричка с оставката е била да се разреши идването на холандски и австралийски военни. Не беше ли именно холандски и контингентът в Сребреница, или това беше в Косово, когато изимитираха нападение на сърби над албанци?

ДИР, вие модератори имате ли си? Тоя дада-кащия що не го триете, при условие, че постоянно предизвиква хората да слизат на нивото му и да обиждат? Такъв идиот що го толерирате?

трият коментари с претекста че не са по темата , защото не им отърва

"Депутатите одобриха изпращането на въоръжени сили от Холандия и Австралия в зоната, където падна малайзийския самолет"?. Мислех че само военни мисии назначени от ООН съгласно международното право могат да бъдат изпращани а не от парламента на укрите! И кого са одобрили-отново сателити на САЩ! Това ми мирише на осигуровка за гарантирано укриване на обстоятелства от катастрофата които водят до извършителите-укрите!

как може да сте толкова задръстени и да имате компютър?

това дава гаранция, че пусито ще мълчи и ще гледа отстрани, как руските терористи-сепаратисти гаснат един по един. Защото и холандци и австралийци няма да объркат гражданска с терористична цел

вечер халката ти ще я цепят за пореден път в хамериканския краварник! Вервайте ми!

Чел ли си това, което написа?

Нека! Това няма да спаси Украйна от глад и студ, нито пък Холандия е военна сила. Каквото трябва да стане ще стане...

събитията могат много лесно да се предвидят. виж какво предсказват червените тролчета, ще стане обратното :)

Голям ги чака в Украйна с тия националистически настроения. На нас ни наложиха да правим новини на Турски по националната телевизия за 1 милион турци, а в Украйна с 20 милиона етничвски Руснаци им забраняват по конституция да говорят езика си. Да видим как ще стане.

Преди 6 години Путин беще изказал пред Саркози една типична руска метафора за специален несмъртоносен но много болезнен вид бесене, но само метафора. Този обаче може да го огрее реално изпълнение. Единственият и то доста вероятен шанс да се отърве е ако отсъствуват тези места за които да бъде закачен

иди се обеси на това нещо

С такъва съветник като Сакашвили сигурно ще се уреди

Холански войници... пусито, ако стъпи на криво НА жив ще го одере!

еййййй хитрец иска още лятото да се омете,ама идва зима,а в украйна зимите са тежки пък и въглищата са около донецк,а русия газ недава,народа ша му поиска оставката,само,че не с камъни а с калашници

Никъв шанс. Тука всички са червени пионки. Откажете се пичове.

И в Германия всички явно са червени пионки. Форумите им 90% срещу САЩ и Украйна.

А това няма нищо общо с разбилия се самолет ...там се водят военни действия ...

как е приела новината?

Така се прави, а БСП и ДПС си плюха на сурата и гласуваха за оставката на собственото си правителство.

И са утвърдили финансова помощ от финансова акула-)

Ще воювам срещу проклетите руски гои до последния украинец или докато ми дават пари за това! А после - ще ида в Брюксел при браточеда от Херсон или в Хайфа при леля Сарра

Явно евреите са им ахилесовата пета на пияниците. Ако режимът на путин се срине ти ше се одавиш в алкохол

май ти вместо на училище, сам си ходил с другите чавета от геттото да Одавяте в алкохол.

няма да се Одави

Явно има още черна работа за вършене та балъка е нужен още.

^ трол от червената планета

от западната планета.

по-скоро от страната на изгряващото слънце

В клетката на маймуните винаги е забавно. И шумно.

Циркове той си подава оставката ( вижте колко съм жертвоготовен) , те не му я искат ( вижте колко е нужен ) , с цел да му се вдига популярността която клони към нула.Реално този човек е нещо като антилидер - апаратчик тип Станишев , харесват само тези които са го назначили.

Във връзка със санкциите, които Русия налага от първи август на Полша за селскостопанска продукция това е нещо като предупредителен сигнал или както казваше красавеца Дянков леко пошляпване! Демек бий самара да се сеща магарето. Ако гейропейците не схванат сигнала ще последва най-вероятно забрана на целия внос от ЕС!А що се касае до забраната по света има много аграри, които с радост ще напрегнат мускули и ще работят за Русия)))))))

следват забрани за внос от ЕС. зАгубиш ли пазар после трудно се връщаш на него.

за внос на червени тролове в България.

също и от Австрия, че тук по-голамта част от населението е на стрната на руцнаците

Те за това емигрират по 300 000 на година от москва за ЕС...за да видят мизерията вероятно

Сега Москва намалява или се увеличава?

Четете!! Чекиджиите маат!?

Нямам пристрастие към никой,но с вкарването на чужди войски ми навява мисълта че самолета е ,,паднал" точно където трябва и навреме.Следва продължение с още чужди войски и намеса на Русия.Войната е готова. войната е готова.

Да и в Германия започват все повече да се надигат срещу политиката на подкрепа на Украйна. В FAZ например, един от реномираните вестници и в нет-а мненията са 90% против политиката на САЩ и Украйна. Германците се пробуждат и ще търсят сметка.

те я търсят .. от пусито. Германската военна машина лека полека ще се събуди и тогава путлерчо ще почне да чете изторически книги за втората световна

А кои са тия двамата - Владимиров и Аврамов?

..циганяги!....

Правителството остана и вероятно скоро ще арестува нашия почетен консул Иван Аврамов. Покрай последния вероятно ще пострада и неговия бизнес партньор - Димитър Владимиров, който е бивш посланик там. Мошеници!!!

Там е трябвало да стане премиер ореха , станишеф можеше да го уреди - ама на . Тук му искат оставката а там нямаше да го пуснат да си ходи . Пусти късмет ..

За тъпага русофилистична сган: "Руски авиационни експерти смятат, че информацията получена Данните от черните кутии на малайзийския самолет могат само косвено са потвърдят версията за ракетна атака срещу самолета. Според тях пълна картина на катастрофата може да се получи, само след събирането на останките на Боинга, вграждането им в макет на земята и комплексна оценка на получените повреди на авиолайнера, подобно на разследването на авиокатастрофата на самолет Ту-154 на руската компания Сибир през 2001 година, който е бил свален от украинска ракета пише Коммерсант. Поне четете руските източници не карайте само на блогове и форуми.

Дада що не се заемеш с пряката работа за която ти плащат а???!!! Да лапаш вурстовете на Кончитките и да смучкаш а??? Да знаем чче си лека мома която си дава задната цепка на гейевропейците да я пълнят с наденички! Да знаеме че си продажна душица редяща се за центчета предк краварника! И да признай си!!! истинатаоблекчава!!!

Явно съдиш по себе си, боклук! Ама рубличките скоро няма да ти свършат работа и ще си останеш кварталната уличница

Европа вижда лицемерието в Украйна и започва да търси сметка от политиците си! Чети мненията на "русофилистичните" германци, дето са 80% против САЩ и Украйна в този конфликт. Но там са надживели фазата "кой не скача е червен"...боклук. Яценюк ако не успее да продаде газопреносната мрежа на САЩ ще изчезне безследно....

Поне за Яйценюх никой не се е съмнявал в ориентацията му

Браво, браво, браво на свободна , демократична и независима от Пут.ин Украйна, достоен кандидат на ЕС. Радвам се за Вас. Победа над руските терористи и окупатори.....

ли видях да влиза и да цапа българския сайт а??? Що не ходиш на фронта да ти пръснат мозъка вместо да пишеш тук а> Недорязано нещастно нацисче!

Димитари се бъзика. Не се впрягай!

Вярвам в свтлото бъдеще застанала на пътя на прогреса. Прегърнала евроатлантическите ценности, измъкнала се от сковаващата прегрътка на азиатите Украйна не може да не преуспее. Вече направи своите първи стъпки към приобщаване в голямото европейско семейство.

Ние успяваме навсякъде!!?

Направи първи стъпки, ама като булка.

как сте, червените тролчета?

Е как гейовете нема да се защитат!!!

Е па това е още от началото. Русофилистичнага измет непрекъснато защитава Путин меката китка.

Дръжте се украинци! Русия не може да бъде ваш господар вечно!!! Вече заявихте своето желание за свобода и никакви медиини манипулации и путински лъжи не трябва да ви разсейват от верния път на демокрация, толерантност и правила!

ДоФторе, как ще коментирате използването на балистични ракети от украинската армия? А как ще коментирате селяните, които докопали катапултирал се пилот на изтребител и го убили с лопати и мотики преди до него да стигнат бунтовниците? Явно единна Украйна няма да включва югоизточните региони, като гледам проявата на взаимна любов.

Наличието на балистични ракети може да има само, ако има срещу какво да ги ползват! Само малоумни русофили могат да си мислят, че една армия просто така ще си стреля с балистични ракети, при положение, че една струва 50 000 долара!!! Тежкото въръжение на терористите изисква по-специално внимание и коментар, откъде и кой ги снабдява и обучава???

Русофилистичните форуми измислят какви ли не легенди. Само напълно малоумни могат да повярват.

Да не би Путин да е бил в Покрайнската Рада да гласува?.. та си толкова превъзбуден?! ... полей го с чаша студена вода... доктор си!

Верният път кум демокрация :) ха-ха-ха. А бе имало още такива малоумници в България!! Забрави да добавиш и на чистата раса.

Какъв господар е била Русия, докторе? 50% от инвестициите в украинската икономика са руски, огромна част от украинските предприятия работят за износ в Русия, самите украинци масово ходят да работят в Русия, защото няма визи за тях и няма ограничения в работните права. А в Русия са по-високи заплатите и по-ниска безработица. Пиша всичко това и дори не съм с леви убеждения и никога не съм харесвал руския ботуш. Но замислете се малко - ако Путин толкова е искал нещо от Украйна, дали щеше да чака 2014г., той от над 10 години е на власт.

Съжалявам за фобите, но тарикатите от Уол стриит купуват масово руски акции с различни заобикалки на санкциите. Русия притежава най-големите залежи на петрол и газ и очаквано Китай ще се превърне в най-големия купувач и инвеститор. Кандидат номер две е Япония, която в момента плаща най-скъпите цени за суровини. Сега е най-удачният момент да се напазаруват руски акции изгодно. Чак се чудя дали пък и този Путин само не си търсеше повод да прекрати доставките за ЕС, където от тия двустранни договори му се налагаше да продава на цени под пазарните...?

Верваш ли си.

Всяка власт дошла через преврат след това устройва клане

За янукович ли говориш или за сепаратистите?

Какъв тънък ум си!?..почти незабележим!!

ВЪПРОСА: "или аз хазарина ЯЦЕНЮК или те евреите от ДЕСЕН СЕКТОР и СВОБОДА" ПОЛУЧИ СВОЯ ОТГОВОР!! КАКВО ЛИ ЩЕ ПРАВЯТ ХАСИДИТЕ ОТ ДЕСЕН СЕКТОР И СВОБОДА ?? ЩЕ КЛЕКНАТ И ЩЕ СЕ ПРИМИРЯТ С ЕВРОПЕЙСКИТЕ АШКЕНАЗИ ??? И ДУМА НЕ МОЖЕ ДА СТАВА ЗА ТОВА !! ИЛИ ЕВРЕЕНА ХАСИД ЯРОШ ИЛИ ХАЗАРСКИЯ ЕВРЕИН ЯЦЕНЮК !! ЕДИН ЩЕ БЪДЕ ПОБЕДЕН , ЕДИН ЩЕ БЪДЕ ПОВАЛЕН !! АЗ ЗАЛАГАМ ЗА ПОБЕДАТА НА ЯРОШ!!

Може и евреина Путин да падне.

се усетих а,че тоя трябва да го държат да може д аотговаря за дивотиите като се въведе ред в Украйна!

Човека си подаде оставката с думите "След 10 години политиката, която водим ще се счита за образцова". Сега му отхвърлят оставката. Малко ти е мозъчето да го приемеш.

Тя отсега се счита за образцова, но ако говорим за образец за позор. Германците поне са на това мнение, а те знаят що е позор.

Парламентът на бивша Украйна е въвел Данък Война. За да може олигарсите да крадат още повече пари от бюджета. Патриотът Коломойски доставя на армията жилетки на двойни цени, в сравнение на пазарните.

това да се печели на гърба на войниците и войната е стара традиция на хитреците

Ако позволите да вметна за жилетките,колега- в един руски форум открих цитиран текст, описващ залавянето на украински призован войник /не наемник или бандеровец/ в плен от опълченците. Момчето разбрало,че няма да го трепят,успокоило се и се разговорили. Опълченецът пипнал т.нар "бронежилетка" и се озадачил колко податлива и лека е.Украинчето зарадвано казало " Такива ни раздадоха,модерни,леки." Опълченецът взел един нож и с лекота пробил материята на жилетката.Украинчето побеляло,като осъзнало приносител на каква "авангардна" защитна технология се е явявало по време на бойни действия;-). Очаква се утре, 01.08.2014 Майдан срещу Порошенко-има призиви из украинския нет. Основна точка на недоволство- парите,които се събирали за армията,отивали в нечии джобове,различни от армейските:-).

Извинете но бронежилетките всъщност се правят от тъкани,най-известен е кевлара произвеждан от Дюпон, които могат да поемат кинетичната енегрия на куршума но ако стоят дълго на слънце или пък се намокрят могат да загубят част от здравината си, затова през последните години се правят различни опити да бъдат избегнати тези недостатъци с различни композитни материали. За да противостоят на оръжие с по-висок клас към жилетките се поставят пластини от титан или керамика, като разбира се не става въпрос за изпечена глина.

Това по руските сайтове ли го четеш? Пълни глупости. Нещо руския блогър "случайно" е разменил местата на "двойно". Двойно по-евтини са, друг е въпроса колко са качествени.

Патриот е! Но не спрямо Украйна :-) Така се прави божия държава и божие право :-)

А бе тоя кой го е избрал ,че и оставка пуска?Явно не е свършил мръсната работа на американцие ,и затова трябва още да е там...дето го сложиха

Парламента го е избрал, бе боклуко! Затова и парламента му гласува оставката.

Яйцевидният си изтърва нервите с оставката, като не мина закона за продажба на газопреносната мрежа на чужденци - познай на кои! От това зависи и отпускането на заем 1,5 млрд за войската. Данък война се въведе, въпреки че няма пари за живот. Нека децата стрелят по сънародници - в името на демокрацията и на ползу роду...и най-вече САЩ. Патриоти!

Законно избран парламент, със законно избрани депутати още преди събитията!!!

Всичко се връща на този свят, рано или късно! Няма смърт без причина!

Нещо рязко замлъкнаха и украинците, и холандците, с оповестяване на информацията за самолета. То как и да споделят нещо, като разлаяха кучетата, че са руснаците, а като нищо ще се окаже, че някоя украинска ракета е целнала самолета. Лека им пръст на хората, жертва на едно политическо безумие!

Byzon

Е как, то за да се подмени информацията се иска време!

А някакви новини от Фарнбъроу има ли? И защо продължава упоритото мълчание на нашите медии, традиционно цитиращи CNN и FOX, по въпроса за балистичните ракети от онзи ден?

Тъпунгер, напиши в Гугъл балистични ракети и ще видиш че всички медии са писали по въпроса

Епитети използвай, когато общуваш с майка си и баща си, а не с непознати! Всички, според теб, са четири по-големи информационни сайта и няколко малки такива. Нито една телевизия не обели дума по въпроса. И това ми било "всички".

Балистичната ракета е съвсем различно нещо, попрочети малко!