Коментари - Теменужка Петкова може и да остане енергиен министър | Днес.dir.bg

Теменужка Петкова може и да остане енергиен министър

Консултативният съвет на управляващата коалиция обсъди днес оставката на министъра на енергетиката Теменужка Петкова и продажбата на фирмите на ЧЕЗ у нас.

Обратно в новината

Коментари - Теменужка Петкова може и да остане енергиен министър | Днес.dir.bg

Коментари

Бре, този Цветанов много компетентен по всички въпроси.

Е то бива наглост, ама това герберастите се осраха!

Бойко твърдеше, че сделката е между две частни компании и няма как българските власти да имат информация или да се намесят в преговорите. А от къде чешкия премиер има такава информация? Четох, че във вестника на чешкия премиер е имало информация за програмата на разговорите в София и една от точките е продажбата на ЧЕЗ. Ако това е вярно, това е огромен скандал и голямата уста на Бойко не би трябвало да го спаси.

Следващия голям батак ще е с ТОЛ системата. Там гробарите пак ше мигат като зайци и ще ни обесняват как било нормално кака Пенка от Долни Чифлик която се познава от 20 г. с транспортния министър, събира такси от 16000км пътища. И после как тя не си плащала на държавата дължимото, и как държавата пак нямала пари за поддръжка. После пък някъв бизнесмен от Буркина Фасо и купува бизнеса и таксите отиват някъде незнайно къде, и пак няма кинти и т.н на майка ви в ....После пък с АЕЦ Белене, после пък с БДЖ как влаковете се движели повече извън релсите отколкото по тях, защото Калинка Полски Тръмбеш дето го купила е виждала влак само по ТВ. А пък между другото по една поръчка всяка година на кака Бонка от Сунгурларе за замяна на някакви си 400000 касови апарати, щото само бар код не достатъчен. Трябва на бележката и цветна снимка на клиента, и допълнително GPS чип да се следи къде е изхвърлена бележката, за да му е лесно на тиквата да я намери заедно с бандеролите когато рови в кофите за боклук да ги търси.

Не ,не трябва да остане.Щом веднъж си е подала оставката да си върви.И да се провери за коректна работа.Деляновски номера идват в малко по вече.

Каквито и версии да се лансират за оставката, ясно е че тя е по разпореждане на Бойко. Явно е смятал че с този номер ще му се размине по леко. Жалкото е че засегнатите чиновници вместо да затръшнат шумно врата след себе си, те раболепно приемат съдбата си и получават възнаграждение за това. Само част от примерите: Цецка, Добрев, Петкова, навярно.

И да не бъркаме евергиен с енергичен. А от Външно да пратят букет цветя на чешкия президент, че нещо бил в шок човекът.

българите избраха тиквеник за премиер а сега някаква си гинка със маслинка била проблем ,,,,,,,,,,,българина пращи от акъл като оскотял козар ........???????

Кои българи са ,,избрали" тиквеника бе ? 1 300 000 ....държавна администрация със семействата си + фирми близки до ГЕРБ със работещите в тях 330 000 ...заблудени овци,маргинали с ментален дефицит + мечтаещи за 500 лв. пенсии,дърти малоумници ,гласували за ОП.... Аз не съм гласувал нито за тях,нито за БСП,ДПС и ,,петролно-аптечната варненска Гинка"....НО съм ГЛАСУВАЛ ! И за пореден път се убедих,че у нас ,с ИЗБОРИ НИЩО НЯМА ДА СЕ ....ПРОМЕНИ !

тази от двадесет години познава Гинка с волтаиците, тя пере пари с нея от тогава, затова вън от министерството, време е народа да си каже думата!

Гуменка, вече ще тичате от теб до другото дърво, БОЮ Симитлията!:)))).).)))) ...фатмаци, имахте вашите десет години----и те СВЪРШИХА ! :))))))))

Типичен бойковизъм!

КАКВО ОЧКВАТЕ ОТ ЕДНА СВИНЯ, ОСВЕН СВИНЩИНА?

А така, оставете я, че трябва и EVN и Енерго Про да се купуват.

Дали тя ще е "министър" или -не, едва ли има някакво значение. Опасенията на Борисов не са без основание.

току така не се испуска кокъла налага се и този път с тояги да отидем пред това котило на мишоци (парламента) и един път завинаги да спрем хунтата участвала в прехода от последните 25 години

Щом нищо не е знаела , за това че приятелката и си е уредила 200 млн. кредити и купува ЧЕЗ. То се подразбира , че нищо не е знела за това , че приятелката и има фото волтаични паркове.

ОСТАВЕТЕ Я. Като министърка тя се справи чудесно уреди НЕ ДЪРЖАВАТА , а А ПРИЯТЕЛКАТА СИ. Оставете я да продаде и ОСТАНАЛИТЕ ДЪРЖАВНИ АКТИВИ на приятелките си!

Тя, че направи коловози по пътя да Раша направи, а сега видите ли никой няма нищо общо с Гинка и Теменужка? Пак по същото време ББР също ем има ем няма нищо общо?! Дет са вика тия и аз ги не знам. После ББ заподозря, че някой искал да му окраде властта, но не става ясно как така се появи грузин руснаци, огщорки и какви ли не, а чехския премиер започна да недоумява?! Хайде де! Ясно, че е далавера, но сега няма да им стигне белината да я отмиришат и нагодят така, че чехите да излязат като белия балет от Мадрид.. Сега само не ми е ясно Теменужка като кума като няма да влиза в борда на ЧЕЗ капо ли си остава или пак ще лети до Масква да и пуснат нова схема? То е ясно, че нашите пускат гювеч под масата, но лапачите нещо свенливи нещо излизат.

Какво стана с моралният акт? какво става с изчистването на името? Този гаф трябваше да свали цялото правителство, а те ще вардят Теменушка. Боже защо ни наказа с тези о....френи?

РЕАЛНО ПОГЛЕДНАТО ПО ДОБРЕ ТЯ ДА СИ ОСТАНЕ МИНИСТЪР ОТКОЛКОТО ДА СЛОЖАТ ФУРНАДЖИИСКАТА ЛОПАТА ДОБРЕВ НО МИ Е ЧУДНО ЗАЩО СЛУЖБИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА ПРОСПАЛИ ТОВА ЧЕ СЪПРУГЪТ НА ВЪРБАКОВА Е РАЗСЛЕДВАН ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА БТК

kакво се чудиш tа те са всички заедно hарода е казал ясно гарван на гарвана око не вади

Ясно е, че руски капитали стоят зад сделката и пушилката се вдигна точно, когато България набира популярност и авторитет и председателства ЕС. Това е поредният път, когато Русия се опитва да ни попречи да се измъкнем от сферата и на влияние.. На ви сега Шенген и еврозона, славянския брат не ни пуска

Какво се възмущавате бе? Ще имаме собствен роден газов хъб с риверсивни помпи - турбо модерен. И АЕЦ-Белене - общ балкански проект: 1 % българско участие, което смятам да придобия, другите 99% за Турция, Сърбия, Босна и Албания, да могат да влязат в ЕС. После и от хъба ще ви оттърва - ще го приватизирам, щот' държавата е лош собственик!

бе Баце - ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА Е ЗНАЕЛА, че 20-годишната и приятелка ще си пазарува ЧЕЗ.. Какво се прави на изненадано правителството на ПП ГРОБ и ПРЕМИЕРИНА МУ за пачите яйца, на които го натресе ТЯ с мълчанието и бездействието си.. Правителството сега вие - застрашена е националната сигурност.. А в НК и НПК си е казано - "Който затаи информация за заплаха на националната сигурност се НАКАЗВА СЪС ЗАТВОР..."

Още трябва да работиш върху този текст. Звучи наивно като детска приказка.

Па що да не остане-не е по тъпа от другите министри на тиквата! Гербаджиите и Конститационен съд вече не признават и върнаха Делянчо щото е много ценен и незаменим-прав е Президента че има нещо гнило в Дания!

Време е май да си ходите !! Навластувахте се, налудувахте се ! Айде сега по живо по здраво !!

В България всичко Може и Никой не се учудва и на никой не МУ Пука ! Ти го плюеш той ти казва дъжд вали !

Нали Борисов я посъветвал да подаде оставка, кумгеит като при Добрев, и той остана. Сега да пускат подписки в нейна защита всички гербери.

И видях, и ето блед кон и името на яздещия на него беше смърт, и адът вървеше подире му; и даде им се власт над четвъртата част от земята да умъртвят с меч, с глад, с мор и със земните зверове....

Теменужка Премиер , Гинка Президент , Борисов Главен Технически Сътрудник на Газпром , Симеонов Министър на Туризма , Сидеров Главен Секретар на МВР , Каракачанов Почетен Консул на Турция във Варна, - това ще се случи . Цацаров водещ на Гласът на България .

Агонизират горките... Пътници са, но още се пънат...

Нашите ли? Толкова си могат.

..... ей как пък всичи нищо не знаят в тази кочина..... те така могат да продадат и държавата, нали и така и така държавата е лош стопанин. Важното е кой ще вземе комисионната..... На глупавия народ няма да се отчитат дебилите.....

ХА, ХА, ХА! Ама то имало и държава, ДА БЕ?

Герб ни мислят за дебили. Ама не сме.

Пеевски или СИК?

правителство ли? Не вярвам. Анатема за целия крадлив геоб.

Пет пари не струваш! Нали я посъветва да си подава оставката бе бунак! Играете си с народът с "тука има тука нема"! Цигани с цигани!

Алтернативата е една - или сделката да бъде спряна (най-добре чрез одържавяване) или предсрочни избори! Скандалът е прекомерно голям, даже и за полу-колонията на ЕС Бъкгария!

Спиране на сделката би отложило малко изборите. Така да. Герб са в агония - последна фаза на рак от алчност.

Обединени в Корупцията!!! Той и Дилян може да остане стига да нахранята достойно патриотите!!!

Ще ОСТАНЕ,ако ПРИЗНАЕ,РАЗКРИЕ,КЪДЕ са ПЛАТЕНИТЕ "реактори"!?

че енергетиката се командва от двамата Деляновци..Теменужка е госпожа никоя..

ДД ( нерегистриран ) 27.02.2018 19:37 . НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ,ЧЕ ТОВА СЕ СЛУЧВА НА ИЗСТРАДАЛИЯ НАРОД. КОЛКО ОЩЕ ЩЕ НИ НИ УНИЖАВАТ, МАНИПУЛИРАТ И МАЧКАТ.ВЗЕХА НИ ЗА КАНАРЧЕТА.ТИКВАТА Я ПОСЪВЕТВАЛ, ТЯ СИ ДАЛА ОСТАВКАТА, СЕГА НОВО ПЕТ АЛА ДЕЛЯН ДОБРЕВ. АМАН ОТ ПРОСТОТИИ. До тогава, драги, докато мълчим и си драскаме само по дира, а ни мързи да излечем и да ревнем"СТИГА", "ДОЛУ МРЪСНА ШАЙКА". Нима не виждаме как постъпват гърците, французите, испанците. С драскане само сме стигнали до тук. Вижте и само физиономията на тази хитра сврака, истинска подла муцуна, невъзмутима ще иска да остане още министър. Народееее????

Прилича като ИК/да узрее обществото/ А сега да,,да изчистят съмненията,,ТА ТЕ СА ОЧЕВАДНИ.БЕЗ ПАРИ ДА СТАНЕШ МИЛИЯРДЕР,ИЛИ СА ОТ ,,ТЪРКАНЕ НА БИЛЕТЧЕТА,, САМО,ЧЕ ВЕЧЕ НОМЕРАТА ТИ ГИ ЗНАЕМЕ,ОКАЗА СЕ ,,.............,, ЩЕ ВИДИШ НА ЕВРОИЗБОРИТЕ,ДОКАЗА ,ЧЕ НЕ РАБОТИШ ЗА НАРОДА И РОДИНАТА.ЩЕ ТИ ГО ВЪРНЕМ ТЪПКАНО.

Заслужава, горката. 100 газонаходища обиколи само и само да МУ напълни хъба, но не става и не става. Сега за някъФ си ЧЕс шсъ излагамИ!!! Те онези 80% дебили нищо не разбират, само ви избират!!!

Тая националното ни съкровище я прати да си чисти името. Кога и как го изчисти така и не разбрах.

Вместо офшорки, български паравани - лица под наем. - ЧЕЗ - стратегически държавен монопол с клиенти половината от населението на България купен от паравана Гинка с гаранция от банка и от офшорна фирма свързана руско-грузинския милиардер Паата Гамгонеишвили, собственик на банка "Славянский кредит". Въпросният е и инвеститор в Парадайз мол, за който мнозинството на престъпната комунистическа шайка от ГЕРБ в СОС гласува незаконно разрешение за небостъргач - това разрешение вдигна цената на мола, който беше продаден няколко месеца по-късно за 253 милиона евро. (положителното е, че небостъргача най-вероятно няма да се строи - бил е нужен само за вдигане цена на мола) - бТК - със стратегическа национална инфраструктура купена от паравана Спас Русев с кредит от руската банка ВТБ. - Общинска банка - купена от паравана Жоро Инса от Мултигруп. - Дипломатическия клуб в Бояна - купена от 3 млади паравана на по 20 години с кредит. - BiT TV - купена от медиен параван. - ТЕЦ Варна - продаден от ЧЕЗ и купен от паравана Данаил Папазов, бивш министър, с кредит от ПИБ. По тревожното е, че на практика най-стратегическите ресурси касаещи националната сигурност на България - ток и комуникации, се държат от паравани зад които са видими руски олигарси - с пълното съдействие на престъпната комунистическа шайка от ГЕРБ!

НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ,ЧЕ ТОВА СЕ СЛУЧВА НА ИЗСТРАДАЛИЯ НАРОД. КОЛКО ОЩЕ ЩЕ НИ НИ УНИЖАВАТ, МАНИПУЛИРАТ И МАЧКАТ.ВЗЕХА НИ ЗА КАНАРЧЕТА.ТИКВАТА Я ПОСЪВЕТВАЛ, ТЯ СИ ДАЛА ОСТАВКАТА, СЕГА НОВО ПЕТ АЛА ДЕЛЯН ДОБРЕВ. АМАН ОТ ПРОСТОТИИ

То в Герб си е нормално да гонят и да връщат ! Тя си обезпечи старините с тази сделка ,гушна няколко десетки милиона !

Петкова не ни е проблем . Проблем е цялото герберско управление ,което, като тумор с метастази е обхванало държавата .Трябва меч ,а не скалпел за да се отървем от тях. ДОЛУ БОРИСОВ,ДОЛУ ГЕРБ.ЦВЕТАНОВ В ЗАТВОРА.Всички гербери от топлите държавни служби на борсите за безработни .

Хиените се боричкат да оглозгат скелета на България.

БАБА МИ ВИКАШЕ: ЧОВЕК БЕЗ ЧЕСТ-МАЙМУНСКИ ЗАДНИК

Гинка е приятелка на Теменужка, Теменужка е министър на ГЕРб, Гинка е благодарна на ГЕРБ и лично на вожда Борисов. Ясни сметки добри приятели. След един месец ще се забравили всичко.

Петкова ме кефи! Трябва да остане министър! Пък и да не е, ще се върне в Парламента. Много важно!

Коментари - Теменужка Петкова може и да остане енергиен министър | Днес.dir.bg

Теменужка Петкова може и да остане енергиен министър

Консултативният съвет на управляващата коалиция обсъди днес оставката на министъра на енергетиката Теменужка Петкова и продажбата на фирмите на ЧЕЗ у нас.

Обратно в новината

Коментари - Теменужка Петкова може и да остане енергиен министър | Днес.dir.bg

Коментари

Бре, този Цветанов много компетентен по всички въпроси.

Е то бива наглост, ама това герберастите се осраха!

Бойко твърдеше, че сделката е между две частни компании и няма как българските власти да имат информация или да се намесят в преговорите. А от къде чешкия премиер има такава информация? Четох, че във вестника на чешкия премиер е имало информация за програмата на разговорите в София и една от точките е продажбата на ЧЕЗ. Ако това е вярно, това е огромен скандал и голямата уста на Бойко не би трябвало да го спаси.

Следващия голям батак ще е с ТОЛ системата. Там гробарите пак ше мигат като зайци и ще ни обесняват как било нормално кака Пенка от Долни Чифлик която се познава от 20 г. с транспортния министър, събира такси от 16000км пътища. И после как тя не си плащала на държавата дължимото, и как държавата пак нямала пари за поддръжка. После пък някъв бизнесмен от Буркина Фасо и купува бизнеса и таксите отиват някъде незнайно къде, и пак няма кинти и т.н на майка ви в ....После пък с АЕЦ Белене, после пък с БДЖ как влаковете се движели повече извън релсите отколкото по тях, защото Калинка Полски Тръмбеш дето го купила е виждала влак само по ТВ. А пък между другото по една поръчка всяка година на кака Бонка от Сунгурларе за замяна на някакви си 400000 касови апарати, щото само бар код не достатъчен. Трябва на бележката и цветна снимка на клиента, и допълнително GPS чип да се следи къде е изхвърлена бележката, за да му е лесно на тиквата да я намери заедно с бандеролите когато рови в кофите за боклук да ги търси.

Не ,не трябва да остане.Щом веднъж си е подала оставката да си върви.И да се провери за коректна работа.Деляновски номера идват в малко по вече.

Каквито и версии да се лансират за оставката, ясно е че тя е по разпореждане на Бойко. Явно е смятал че с този номер ще му се размине по леко. Жалкото е че засегнатите чиновници вместо да затръшнат шумно врата след себе си, те раболепно приемат съдбата си и получават възнаграждение за това. Само част от примерите: Цецка, Добрев, Петкова, навярно.

И да не бъркаме евергиен с енергичен. А от Външно да пратят букет цветя на чешкия президент, че нещо бил в шок човекът.

българите избраха тиквеник за премиер а сега някаква си гинка със маслинка била проблем ,,,,,,,,,,,българина пращи от акъл като оскотял козар ........???????

Кои българи са ,,избрали" тиквеника бе ? 1 300 000 ....държавна администрация със семействата си + фирми близки до ГЕРБ със работещите в тях 330 000 ...заблудени овци,маргинали с ментален дефицит + мечтаещи за 500 лв. пенсии,дърти малоумници ,гласували за ОП.... Аз не съм гласувал нито за тях,нито за БСП,ДПС и ,,петролно-аптечната варненска Гинка"....НО съм ГЛАСУВАЛ ! И за пореден път се убедих,че у нас ,с ИЗБОРИ НИЩО НЯМА ДА СЕ ....ПРОМЕНИ !

тази от двадесет години познава Гинка с волтаиците, тя пере пари с нея от тогава, затова вън от министерството, време е народа да си каже думата!

Гуменка, вече ще тичате от теб до другото дърво, БОЮ Симитлията!:)))).).)))) ...фатмаци, имахте вашите десет години----и те СВЪРШИХА ! :))))))))

Типичен бойковизъм!

КАКВО ОЧКВАТЕ ОТ ЕДНА СВИНЯ, ОСВЕН СВИНЩИНА?

А така, оставете я, че трябва и EVN и Енерго Про да се купуват.

Дали тя ще е "министър" или -не, едва ли има някакво значение. Опасенията на Борисов не са без основание.

току така не се испуска кокъла налага се и този път с тояги да отидем пред това котило на мишоци (парламента) и един път завинаги да спрем хунтата участвала в прехода от последните 25 години

Щом нищо не е знаела , за това че приятелката и си е уредила 200 млн. кредити и купува ЧЕЗ. То се подразбира , че нищо не е знела за това , че приятелката и има фото волтаични паркове.

ОСТАВЕТЕ Я. Като министърка тя се справи чудесно уреди НЕ ДЪРЖАВАТА , а А ПРИЯТЕЛКАТА СИ. Оставете я да продаде и ОСТАНАЛИТЕ ДЪРЖАВНИ АКТИВИ на приятелките си!

Тя, че направи коловози по пътя да Раша направи, а сега видите ли никой няма нищо общо с Гинка и Теменужка? Пак по същото време ББР също ем има ем няма нищо общо?! Дет са вика тия и аз ги не знам. После ББ заподозря, че някой искал да му окраде властта, но не става ясно как така се появи грузин руснаци, огщорки и какви ли не, а чехския премиер започна да недоумява?! Хайде де! Ясно, че е далавера, но сега няма да им стигне белината да я отмиришат и нагодят така, че чехите да излязат като белия балет от Мадрид.. Сега само не ми е ясно Теменужка като кума като няма да влиза в борда на ЧЕЗ капо ли си остава или пак ще лети до Масква да и пуснат нова схема? То е ясно, че нашите пускат гювеч под масата, но лапачите нещо свенливи нещо излизат.

Какво стана с моралният акт? какво става с изчистването на името? Този гаф трябваше да свали цялото правителство, а те ще вардят Теменушка. Боже защо ни наказа с тези о....френи?

РЕАЛНО ПОГЛЕДНАТО ПО ДОБРЕ ТЯ ДА СИ ОСТАНЕ МИНИСТЪР ОТКОЛКОТО ДА СЛОЖАТ ФУРНАДЖИИСКАТА ЛОПАТА ДОБРЕВ НО МИ Е ЧУДНО ЗАЩО СЛУЖБИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА ПРОСПАЛИ ТОВА ЧЕ СЪПРУГЪТ НА ВЪРБАКОВА Е РАЗСЛЕДВАН ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА БТК

kакво се чудиш tа те са всички заедно hарода е казал ясно гарван на гарвана око не вади

Ясно е, че руски капитали стоят зад сделката и пушилката се вдигна точно, когато България набира популярност и авторитет и председателства ЕС. Това е поредният път, когато Русия се опитва да ни попречи да се измъкнем от сферата и на влияние.. На ви сега Шенген и еврозона, славянския брат не ни пуска

Какво се възмущавате бе? Ще имаме собствен роден газов хъб с риверсивни помпи - турбо модерен. И АЕЦ-Белене - общ балкански проект: 1 % българско участие, което смятам да придобия, другите 99% за Турция, Сърбия, Босна и Албания, да могат да влязат в ЕС. После и от хъба ще ви оттърва - ще го приватизирам, щот' държавата е лош собственик!

бе Баце - ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА Е ЗНАЕЛА, че 20-годишната и приятелка ще си пазарува ЧЕЗ.. Какво се прави на изненадано правителството на ПП ГРОБ и ПРЕМИЕРИНА МУ за пачите яйца, на които го натресе ТЯ с мълчанието и бездействието си.. Правителството сега вие - застрашена е националната сигурност.. А в НК и НПК си е казано - "Който затаи информация за заплаха на националната сигурност се НАКАЗВА СЪС ЗАТВОР..."

Още трябва да работиш върху този текст. Звучи наивно като детска приказка.

Па що да не остане-не е по тъпа от другите министри на тиквата! Гербаджиите и Конститационен съд вече не признават и върнаха Делянчо щото е много ценен и незаменим-прав е Президента че има нещо гнило в Дания!

Време е май да си ходите !! Навластувахте се, налудувахте се ! Айде сега по живо по здраво !!

В България всичко Може и Никой не се учудва и на никой не МУ Пука ! Ти го плюеш той ти казва дъжд вали !

Нали Борисов я посъветвал да подаде оставка, кумгеит като при Добрев, и той остана. Сега да пускат подписки в нейна защита всички гербери.

И видях, и ето блед кон и името на яздещия на него беше смърт, и адът вървеше подире му; и даде им се власт над четвъртата част от земята да умъртвят с меч, с глад, с мор и със земните зверове....

Теменужка Премиер , Гинка Президент , Борисов Главен Технически Сътрудник на Газпром , Симеонов Министър на Туризма , Сидеров Главен Секретар на МВР , Каракачанов Почетен Консул на Турция във Варна, - това ще се случи . Цацаров водещ на Гласът на България .

Агонизират горките... Пътници са, но още се пънат...

Нашите ли? Толкова си могат.

..... ей как пък всичи нищо не знаят в тази кочина..... те така могат да продадат и държавата, нали и така и така държавата е лош стопанин. Важното е кой ще вземе комисионната..... На глупавия народ няма да се отчитат дебилите.....

ХА, ХА, ХА! Ама то имало и държава, ДА БЕ?

Герб ни мислят за дебили. Ама не сме.

Пеевски или СИК?

правителство ли? Не вярвам. Анатема за целия крадлив геоб.

Пет пари не струваш! Нали я посъветва да си подава оставката бе бунак! Играете си с народът с "тука има тука нема"! Цигани с цигани!

Алтернативата е една - или сделката да бъде спряна (най-добре чрез одържавяване) или предсрочни избори! Скандалът е прекомерно голям, даже и за полу-колонията на ЕС Бъкгария!

Спиране на сделката би отложило малко изборите. Така да. Герб са в агония - последна фаза на рак от алчност.

Обединени в Корупцията!!! Той и Дилян може да остане стига да нахранята достойно патриотите!!!

Ще ОСТАНЕ,ако ПРИЗНАЕ,РАЗКРИЕ,КЪДЕ са ПЛАТЕНИТЕ "реактори"!?

че енергетиката се командва от двамата Деляновци..Теменужка е госпожа никоя..

ДД ( нерегистриран ) 27.02.2018 19:37 . НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ,ЧЕ ТОВА СЕ СЛУЧВА НА ИЗСТРАДАЛИЯ НАРОД. КОЛКО ОЩЕ ЩЕ НИ НИ УНИЖАВАТ, МАНИПУЛИРАТ И МАЧКАТ.ВЗЕХА НИ ЗА КАНАРЧЕТА.ТИКВАТА Я ПОСЪВЕТВАЛ, ТЯ СИ ДАЛА ОСТАВКАТА, СЕГА НОВО ПЕТ АЛА ДЕЛЯН ДОБРЕВ. АМАН ОТ ПРОСТОТИИ. До тогава, драги, докато мълчим и си драскаме само по дира, а ни мързи да излечем и да ревнем"СТИГА", "ДОЛУ МРЪСНА ШАЙКА". Нима не виждаме как постъпват гърците, французите, испанците. С драскане само сме стигнали до тук. Вижте и само физиономията на тази хитра сврака, истинска подла муцуна, невъзмутима ще иска да остане още министър. Народееее????

Прилича като ИК/да узрее обществото/ А сега да,,да изчистят съмненията,,ТА ТЕ СА ОЧЕВАДНИ.БЕЗ ПАРИ ДА СТАНЕШ МИЛИЯРДЕР,ИЛИ СА ОТ ,,ТЪРКАНЕ НА БИЛЕТЧЕТА,, САМО,ЧЕ ВЕЧЕ НОМЕРАТА ТИ ГИ ЗНАЕМЕ,ОКАЗА СЕ ,,.............,, ЩЕ ВИДИШ НА ЕВРОИЗБОРИТЕ,ДОКАЗА ,ЧЕ НЕ РАБОТИШ ЗА НАРОДА И РОДИНАТА.ЩЕ ТИ ГО ВЪРНЕМ ТЪПКАНО.

Заслужава, горката. 100 газонаходища обиколи само и само да МУ напълни хъба, но не става и не става. Сега за някъФ си ЧЕс шсъ излагамИ!!! Те онези 80% дебили нищо не разбират, само ви избират!!!

Тая националното ни съкровище я прати да си чисти името. Кога и как го изчисти така и не разбрах.

Вместо офшорки, български паравани - лица под наем. - ЧЕЗ - стратегически държавен монопол с клиенти половината от населението на България купен от паравана Гинка с гаранция от банка и от офшорна фирма свързана руско-грузинския милиардер Паата Гамгонеишвили, собственик на банка "Славянский кредит". Въпросният е и инвеститор в Парадайз мол, за който мнозинството на престъпната комунистическа шайка от ГЕРБ в СОС гласува незаконно разрешение за небостъргач - това разрешение вдигна цената на мола, който беше продаден няколко месеца по-късно за 253 милиона евро. (положителното е, че небостъргача най-вероятно няма да се строи - бил е нужен само за вдигане цена на мола) - бТК - със стратегическа национална инфраструктура купена от паравана Спас Русев с кредит от руската банка ВТБ. - Общинска банка - купена от паравана Жоро Инса от Мултигруп. - Дипломатическия клуб в Бояна - купена от 3 млади паравана на по 20 години с кредит. - BiT TV - купена от медиен параван. - ТЕЦ Варна - продаден от ЧЕЗ и купен от паравана Данаил Папазов, бивш министър, с кредит от ПИБ. По тревожното е, че на практика най-стратегическите ресурси касаещи националната сигурност на България - ток и комуникации, се държат от паравани зад които са видими руски олигарси - с пълното съдействие на престъпната комунистическа шайка от ГЕРБ!

НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ,ЧЕ ТОВА СЕ СЛУЧВА НА ИЗСТРАДАЛИЯ НАРОД. КОЛКО ОЩЕ ЩЕ НИ НИ УНИЖАВАТ, МАНИПУЛИРАТ И МАЧКАТ.ВЗЕХА НИ ЗА КАНАРЧЕТА.ТИКВАТА Я ПОСЪВЕТВАЛ, ТЯ СИ ДАЛА ОСТАВКАТА, СЕГА НОВО ПЕТ АЛА ДЕЛЯН ДОБРЕВ. АМАН ОТ ПРОСТОТИИ

То в Герб си е нормално да гонят и да връщат ! Тя си обезпечи старините с тази сделка ,гушна няколко десетки милиона !

Петкова не ни е проблем . Проблем е цялото герберско управление ,което, като тумор с метастази е обхванало държавата .Трябва меч ,а не скалпел за да се отървем от тях. ДОЛУ БОРИСОВ,ДОЛУ ГЕРБ.ЦВЕТАНОВ В ЗАТВОРА.Всички гербери от топлите държавни служби на борсите за безработни .

Хиените се боричкат да оглозгат скелета на България.

БАБА МИ ВИКАШЕ: ЧОВЕК БЕЗ ЧЕСТ-МАЙМУНСКИ ЗАДНИК

Гинка е приятелка на Теменужка, Теменужка е министър на ГЕРб, Гинка е благодарна на ГЕРБ и лично на вожда Борисов. Ясни сметки добри приятели. След един месец ще се забравили всичко.

Петкова ме кефи! Трябва да остане министър! Пък и да не е, ще се върне в Парламента. Много важно!