Председателят на СГС Калоян Топалов е подал оставка

По неофициална информация председателят на СГС Калоян Топалов е подал оставка, твърдят източници в съда.

Обратно в новината

Коментари - Председателят на СГС Калоян Топалов е подал оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

който ще го смени, да отмени издадените тъпи заповеди, по отношение на съдебните служители. напрежение в СГС има, противопоставяне на магистрати и служители има, проблеми има, но ....способен административен ръководител, с мениджърски умения, относно човешкият ресурс, няма. дай Боже, следващият да се поучи от грешките на предишните.

май ще поеме към следствието... Има защо ! И да вземе Лозан със себе си... А може и Христо !

А отивам на кафе в ЦУМ.

Ояде се, преяде и гордо напусна - браво - този има неква мярка....

Кой ей-така просто пуска кокала?Изумително си е и всички съдии го знаят!

Само редовните потребители на ПИК и Цвик могат да се чудят. Уста ви вони

Притесняват ме.Искат да си върнат приморското полуостровче,а няма къде да строя хотел

Прокуратурата да тормози съда?В цял свят е обратното!

Дали има натиск от феминистски алианс? Съдиите масово се "обучават" на семинари как да вземат Правилно решение, ма естествено в палза на жертвите-милите... Съдии с Топки са необходими, има и много подготвени дами.

Циркът наричан незнайно защо "съд" смърди на корупция,както кочинста на фекалии. Няма срам и морал у черните расоносци,а на управлявашите така им изнася.

Личните ми впечатления, получени от Резолюции, създадени от г-н Топалов, относно действия на по-нисши инстанции е, че се опитваше да се придържа към Закона!

Ако е така - жалко. Уви, такива хора не се задържат дълго, просто ги смазват и или ги пречупват или ги принуждават (меко казано) да напуснат по лични причини.

требе редовно да се зселя поп един съдия

Моля отдела "Киберпрестъпност" в ГДБОП да се самосезира , ако в ДИР.БГ публикуват коментари съдържащи призиви за насилие ,при това над магистрати. Не бих възразил само ако сайта обяви ,че тези коментари са в съответствие с медийната им стратегия.

Всичко в съдебната ни система СМЪРДИ...

червени боклуци

начело с цацата свински

Не системата е лоша, а хората в нея. Пълна е с алчни "правораздаватели" и "защитници"- с тлъсти заплати и хонорари,но без чувство за срам и мярка. Някои се оправдават, че ги заплашвали- като те заплашват и те е страх, смени си професията, вместо да взимаш подкупи и да приспиваш съвестта си, че имало и много по-лоши от теб... Там, където липсва спойката на морала, разпадът е неизбежен.

направи предложение на Янева,на което не може да се откаже.Ако не си ти,друг ще се намери да прави далавери.Не всички са вегетарианци

редовното извинение- ти гледай ти да не си, остави на другите да вършат злини, а пък ако си на висок пост- напусни го, живей скромно, но почтено. много ли боли да си скромен?

Всички в съдебната система трябва да си подадат оставките! Там има най-много корупция и най-много предатели! Ердоган защо почна да чисти от съдебната система!

Хубаво и после? Идва бай Тошо или правим народен съд или? Те тия в съдебната система да не са ги пратили от космоса, ако не са ще са други (обикновено по-зле).

Нищо не ги притеснява! Въпросният господин управлява джип Мерцедес а жена му БМВ също джип! Отделно на това при всяка възможност ходят на почивка на екзотични дестинации! На жена му която също е съдия, чантите и обувките са над 1000 лева за брой!

Какво са 1000 лева за чанта?

Важно е и от къде се купуват чантите и обувките.Помните,нали

Пеевски пак спечели. Какво изобщо се правим, че има държава?

Недоволни са били от 7% увеличение на заплатите на магистратите от ВСС, ИСКАЛИ СА ЗПОВЕЧЕ СИГУРНО,

"Плъховете напускат първи кораба" или "Гузен негонен бяга" - кое ли е истината в случая с тези двама?