Огнян Герджиков: Някои са търсили цаката на проф. Петров

Не съм толкова навътре в проблема, за да бъда категоричен, но ми се струва, че някои са търсили цаката на министър Николай Петров.

Обратно в новината

Коментари - Огнян Герджиков: Някои са търсили цаката на проф. Петров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

такава каша е нашия политически живот след напускането на страната от достойните и образовани българи! Кръгове, лобита, интереси, про-европейски, про-американски, про-руски, про-партийни, про-фамилни.... интереси. Как да се ориентираш??? Герджиков, юрист, бивш председател на НС, бивш царист, служил на Кобурга крадеца, но предложен за лице от честния Радев, но издигнат от безчестната олигархична БСП....??????? БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!! В голямо блато сме затънали. Няма компетентни хора, няма конкуренция на кадри и професионалисти. Има една хайка, преливаща се от партия в партия. Има едни нечовешки същества, робуващи не просто на материална осигуреност, а подражаваща на глезотиите и извращенията на една милиардна частичка от населението на Земята, която живее в Холивуд - къщи, вили в няколко държави, яхти, милиони в офшорки, холивудски разхищения по къщи, вили, коли, гардероби, дрешници, излети, уикенди.... сякаш тези българи са най-заслужилите човешки светила в света за такъв живот!

ОТДЕ, ГОСПОДИ ТОВА САМОЧУВСТВИЕ, този усет за заслуга и високомерие???? Как тук, в нашите ширини се роди такава алчност, такъв усет за свръхчовечност????? И, ако бяха Господи само десетината олигарси, пак добре. Ами то - всеки министър, зам.министър, мутра квартална, наркопласьор, ку-ва, счетоводителка, общинарка, общинарец........ стотици искат да са с богатството на световните звезди и бизнес-богаташи... Господи, пази народа ни, изпростял, оскотял от бедност, ограбен от западния свят генетично, икономически,...разорен, унизен, завистлив и озлобен, неспазващ също като политиците си никакви правила, изисквания, национален престиж!!!! ГОСПОДИ, ПОМИЛУЙ! Сатаната се е вселил в нашата земя и хора, змии и врагове отвсякъде, собствените ни мюсюлмани-кръвни съотечественици са подстрекани от чужди сили и държави и нашият народ търпи предателството, и нашите политици нямат сила да осъдят двама-трима сатанисти-предатели. И един друг се плюем и обругаваме до най-ниските етажи на обществото, и циганска сган вилнее и позори майките и бабите ни и.... все се надяваме, Боже, ЗАЩОТО БОЖЕ , СМЕ ХРИСТИЯНИ и мачкани били и все вярваме в добрия ден, че ще дойде, че някой ще ни оправи, както са ни оправяли ЦК, БКП, СССР, сега пък ТИ, БОЖЕ, ИСУСЕ ХРИСТЕ! АМИН! Господи, дай просветление, път и сила да следваме твоята правда!Прости ни греховете!

И прости, Господи чуждопоклонничеството и предателството на народа ни към предците ни достойни! Прости любовта му към кючека, гюбека, сръбската музика, турската, гръцката! Прости, Господи на народа любовта и възхищението към Сърбия, към Гърция, към гръцкото море и туризъм, към гръцкия "достоен" народ, откраднал 800 милиарда с дълг, а българският дълг от 10-12 милиарда е причина за отврат и отказ от корените и предците му!Прости, Господи народните лиги, пролети сляпо и безкритично за Запада и за Изтока - Русия! Прости, Господи злобата и безотговорността на всеки работещ тук, но навън - най-дисциплиниран работник! ПРОСТИ, ГОСПОДИ, ЗА ДА НИ ИМА! И НАС, И ДЕЦАТА НИ!

Горкичкият Герджиков. Не се ли усеща, че започва да се излага? От лиготии и подлизурство си плю на сурата.

Просто и ясно. Министърът е намерил цаката на ВМА.

До "ЧАДО БЕЗПРОСВЕТНО", това че си безпроснетен си е твой проблем, но запомни поне че всяко нещо което е извършено в съответствие със закона е морално, иначе трябва да доказваш че Закона е НЕМОРАЛЕН...а това че си прочел нещо и не си го разбрал, също си е твой проблем, защото в одитният доклад няма никъде ДОКАЗАНА ВРЕДА с която да е ОЩЕТЕН патримониума на военната болница, но за това трябва да разбираш нещо от право и морал а не да плямпаш, като махленска клюкарка, а боклука нарекъл се журналист е точно такъв и нама НИЩО МОРАЛНО в това да си купен боклук!!!

А сштига бе! Верно ли?

Кога в България съжителството ще се равнява на граждански брак както е напр. в Германия? Май няма да е скоро , щото много ще изгърмите. Сега масово се развеждат за да кажат при делаверите, ама аз с този човек нямам нищо общо.

и ти си в кюпа дърто крадливо плашило!

Това чучало се прави на НИ ЛУК ЯЛ ,НИ ВОДА ПИЛ .Та нали под негово ръководство се правеха тия безумни проверки по министерства и сега ще се прави на божа кравичка, ама бате Бойко е виновен че все им прощава ,вместо да ги закове на стената след всичките поразии които сътвориха поставените от УЖ НЕЗАВИСИМ ПРЕЗИДЕНТ.

са надаш оптимисте, че Бацето ти ша закове някой... Ми нъл всяка сряда привиква Цацаратора да не настъпат някой от СТАТУКВОТО.. Щото той бе издигнат от самото СТАТУКВО. И вече си е част от него.. Ама са надай.. Присъщо е за оптимистините, дето в ГРОБището виждат плюсове, вместо кръстове..

Като юрист,проф.Герджиков отлично владее закона на ОМЕРТАТА.

С една дума,поредният простак,крадец.

лека-полека ще дойде на себе си и ще посочва служебната вакханалия дирижирана от Босоногов !

"Сам по себе си този факт, че неговият уж зет е част от един консорциум, част вътре от многото фирми, не е в състояние да опорочи тази обществена поръчка, според мен. Доколкото аз съм запознат с нещата", добави бившият служебен премиер. И това го казва най-добрият професор по Търговско право. Бахти простака.Значи бил ти намекнал, а ти защо си крил бе другарю професор.

Дона корупция, подкрепена от всички... Нима Герджиков не вижда никакъв проблем?!? Как от всички поръчки в тази държава този човек се окичи с успех точно във ВМА? Вижте и антикорупционния орган. Пълна пародия. Докога???

Боклука, който се прави на журналист и раздуха тази история, срещу съответното заплащане и който боклук никъде не показа настъпили вреди за военна болница, трябва да си получи заслуженото, като бъде разследван КОЛКО пари взе та едноклетъчното му мозъче да раздухва нещо в което няма законунарушение и съответно да бъде осъден за наклеветяване на невинен човек!!!

"боклука" посочи източника си - сайта на МИНИСТЕРСТВО НА ОТБРАНАТА. И одита публикуван там. А съдържанието на договора е прочел от сайта на ВМА... Не ти е виновен ВЕСТОНОСЕЦА, а сътворилия СЪДЪРЖАНИЕТО НА НОВИНАТА!!! А сега си прочети писмото на винистъра на отбраната на Кралското правителство до ТЕРЕЗА МЕЙ.. Да са просветиш ЩО Е ТО МОРАЛ!!

Г-н Президент Радев, от къде го извадихте този мухльо Герджиков за премиер.

Общественото мнение се подготвя следния водевил: Парламентът отхвърля оставката на доблестния генерал...Всички се прегръщат радостно със сълзи на очи ...и ни се размахва пръст:Вие от простолюдието не си пъхайте гагата в работите на достойните богоизбрани!!!

Ето как законодателят определя понятието за свързани лица при евентуален конфликт на интереси: " Съпрузите или лицата, които се намират във фактическо съжителство; роднините по права линия, по съребрена линия - до четвърта степен включително; и роднините по сватовство - до втора степен включително". А що ДУПЕТАТИ ВЕ НЕ ПРОМЕНЯТ ЗАКОНА, си обяснете сами.. Дотогава - КЪЛНАТ СЕ, ЧЕ ЩЕ ГО СПАЗВАТ.. Прочетете си КЛЕТВАТА НА ДУПЕТАТИ, МИНИСТРИ, ПРЕМИЕРИ..

ГЕРДЖИК, 2 000 000 ДОЛАРА ХОНОРАР, ВЗЕЛ ЛИ СИ ОТ ЕДНА ФАЛИРАЛА БАНКА ?

Категорично - НЕ!!! Няма таквиз работи...

Герджика, вместо да защитава проф. Петров, трябваше да го укори. Щото Петров е трънАл леееко през просото. А не се прави така като професора. Професора требеше да пита Цв. Щот и далаверката на Цв. е не по-малка от 1.6 милки; 6 апартаментчета по поне 200К... там някъде - стават 1.6М Ама Цецо е тарикат - по малко трупа. И вече забравихме за Цецо. Та... голем дявол излезе Цв. Хем натрупа, хем забравихме.

Това ми хареса.

Някой знае ли кой е реалният собственик на фирмата за превози ЮНИОН ИВКОНИ ?

Мафията и Борисов!!!!

Това тарикатче знае всичко

- ДУПЕТАТИН от ПП ГРОБ и член на транспортната комисия в парламенто.. На туй отгоре.. Ама то и туй не е конфликт на интереси, а най-много за "морален" укор ша ни пишат гърбоидите..

Депутат от ГЕРБ и член на комисията по транспорт (което мисля,че е конфликт на интереси)

то нали шефа ме радефф ме баша дал под довление на нинова тази задачка да търси проблеми и да уволнява по слухове вместо да подготвя избори а това което не можа да реализира го даде като информация на нинова

Добре, че е голям специалист! А защо е лаком? Предният "голям" специалист тонев също се оказа крадец! Борба с корупцията, цацаров? Всичко е залъгалка за лошия матрял!

Руслана Петрова ,дъщерята на проф.Петров, беше началник на кабинета на министъра на здравеопазването Петър Москов. ОПЛЕТЕНИ СА КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА .

Скапана държава!Барозу беше казал,че са ни приели с Румъния в Европейския съюз за да не попаднем под влиянието на Русия.В Америка,за да израснеш като прокурор,трябва да си вкарал в затвора важна личност.Тук е обратно-трябва да си прикрил такава.Сега да се извиним на професора,на Делян Добрев,на кмета на Батак и много,много други.Престъпленията тук се наричат лош морал!А в Румъния!?

Чета и се чудя... Абе колко честни и почтени хора пишат тука??? Все радетели за неподкупност и честност! Айде сега един лек тест за комунисти - напишете тука името на ПОНЕ ЕДИН честен и почтен и неподкупен българин, който да направим мистър. ПОНЕ НА ЕДИН! Само не ми пишете името на Корнелия Нинова.

Мръсен соросоид! Няма комунист, който да краде или да е подкупен.

babavimeca@abv.bg

Батко и братко забрави ли? Куфарчетата на Луканов? Емилия Масларова.... Блажени низшите духом!

Например любимата ти тиква!!!

Доста ви изчаках. Оказва се, че на вас никой не ви се харесва. Това е, какво да ви коментирам повече? Та вие и себе си не харесвате, поне един да беше написал едно име.

Ами напиши си името!

Няма да се намери в тази държава честен, защото от 27 години всички се спасяваха както могат- ниските заплати доведоха до това, трябва да се оцелява. И на този фон не се упражняват законите. Това е изгодно на мафията. В такава държава -такива хора

Браво , бе Герджиков ! Изглежда те е страх да не те попитат , ти , като ликвидатор на една фалирала банка, как си определи хонорар от два милиона долара ? И си ги гушна с кеф !

За някои може, за други не може. И ще делим хората на качествени и некачествени! Законът е един за всички. За мен такива като този служебен премиер са отрепки в душата и мозъка, обаче той и служебен премиер бил станал.

"Сам по себе си този факт, че неговият уж зет е част от един консорциум, част вътре от многото фирми, не е в състояние да опорочи тази обществена поръчка, според мен" Не само според Вас, г-н Герджиков,според 90% от тези,които сте по високите етажи на властта това е начинът ви на мислене.Но това освен че е липса на морал е и жив пример за корупция! И затова скоро България няма да напусне челното място по нея..

Най големия крадец се намира и живее в Банкя.Това е невероятен крадец и мошенник.Казва се Бойко Методиев Борисов.Мръсник от класа.

Бате Бойко не е крадец.Държавата е негова и той не може да краде от себе си.

И тоя "бедняк" и царистите около него бяха прикоткани от тиквата за контрол на законите на Народното събрание! Само и само да се изведат от опеката на президента! Шушумига!

Проф.Петров не е знаел,че дава поръчка за 1 300 000 лева на зет си- Явор Цонев,защото дъщеря му Руслана Петрова не му е казала .

Мани дъщеря му. Внукът му без баща расъл, горканчо!

Проф.Петров колко поръчки сте дали на фирмите на зетя Ви -Явор Цонев,и така да се облажи и дъщеря Ви -Руслана Петрова ? САМО 1 или ПОВЕЧЕ ???

без да е генерал: "Тереза Мей остана без военен министър - заради ръка върху журналистическо коляно." Майкъл Фалън подаде оставка, въпреки че жертвата отрича сексуален тормоз. " Много от обвиненията не са верни, но аз приемам, че в миналото не съм отговарял на стандартите, които се изискват във въоръжените сили, които имам честта да представлявам", изтъква Майкъл Фалън в писмото си до Мей.

А какво стана с доц.КАДУРИНА от ВМА ? Нали и тя беше гепила едни милиони .

гушна букета.. Та разследването са потули.. Щото тя бе обвиняема заедно с преднио "честен" шеф на ВМА-то.. Ама веч кат е сама.. Що да я съдят.. ак си цица от ВМА, от здравната каса, пациентите..

Е,НАМЕРИЛИ СА МУ ЦАКАТА НА ПРОФЕСОР ПЕТРОВ . ДА НЕ БЕШЕ ДАВАЛ ПОРЪЧКАТА НА ДЪЩЕРЯ СИ РУСЛАНА ПЕТРОВА ЗА 1 200 000 ЛЕВА ,ПО ТОЧНО НА ФИРМИТЕ НА ЗЕТЯ СИ ЯВОР ЦОНЕВ . Но и добре са го измислили като печени мошеници - дъщерята и зетя,с различни фамилии,без брак,за да не направи някой връзка помежду им.

ДЪЩЕРИЧКАТА на генерала в кабинета на Москов - Менгелето? Що ли гърбоидите мълчат за тоз факт..

и "защитници" на честнио генерал.. Няма ли сред вас опериран във ВМА? Да ви обясни как в частните кабинети ви се взема СУМА за избор на екип.. В деня на операцията, за да та вкарат в операционната, обаче трябва да подпишеш декларация, че НЕ СИ ПОЛЗВАЛ УСЛУГАТА - ИЗБОР НА ЕКИП..

Абе каква цака са му търсили! Той се овъртолил до шията , те сега тръгнали да обясняват колко бил свестен!!! Дал ли е 1.6 млн на фирма, която не е имала съдебна регистрация - дал е! Ами да беше записал в тръжните условия, че може да кандидатстват нерегистрирани дружества и.... Чиста работа! А това, че фирмата е собственост на формалния му зет и наистина само морален, а не юридически проблем! Въпреки, че по този начин си е налял в касичката на внучето едни сериозни пари-все пак милион и шестстотин хиляди си е цифра, дори и за шефа на ВМА! Сега всички, облажени от властта, ревнаха да го защитават щото явно и те са в подобни каши! А той просто си плаче за затвор миличкия!!!

Каква цака бе г-н Герджиков!Нима не е видно,че той е дал поръчката на зет си?За каква цака говорите?От това по-голям пример за широбаджанащина има ли?Или и вие го намирате за нормално!!!!! Защо не коментирате постъпката,ами цаката му търсили? А това,че прокоратурата не е повдигнала обвинение го подминавате с лека ръка! Разочаровате ме!!!!!!!!

Ама дираджиите, защо не напишете нещо за баташкия кмет. Колегите ви ви изпревариха. Охх, забравих той е комунист, а във вашия сайт за комунистите .... или нищо.

че тези сайтове са ЧЕЛИ ДОКЛАДА ЗА ОДИТА на ВМА!! И посочват източника - САЙТА НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ОТБРАНАТА! А В ПИК - НЕ СА!!! И БОСФОР ТВ ли е пуснал "новина" в цели 20 минути разказана?

Чуйте го само тоя тъпунгер какви ги говори. И това чучело беше нещо си в управлението на страната. Заради такива като този България потъна безвъзвратно.

Ако нямаше цака никой нямаше да му я намери.

че то много работа ви са сбра.. След честнио генерал, за един ДУПЕТАТИН на ПП ГРОБ - и той честен частник на ЮНИОН ИВКОНИ ша са налага да бришете.. Ако не се намери шофьора на автобуса. Малце самоубил се..

Този се прави на ощипана булка Нали Петров хвана далаверата на Стоя Тонев ( Бог да го прости) и сега БСП му го връща от ясно по ясно

БРЦК

Хахахахааха. Верно ли бе? Не може да си толкова тъп.

Какво не си разбрал бе Герджик. Имало е обществена поръчка за милиони и я печели зет му с току що създадена фирма, която не отговаря на изискванията. Не е регистрирана по ддс, щото да си регистриран по ддс трябва да си бачкал и миналата година и да имаш голям оборот. Сега разбра ли или пак не разбра?

И САМ СИ ИМ ВЕРВАЙ.. Нас за УЖ ИСТИНАТА им не ни убеждавай..

А БАЦЕ как се бори да премахва ПОСРЕДНИЦИТЕ... Забравихте ли? С газа - с тях са "пребори". Овъргаз пак си е на пазара.. С ЕМКО - опита, ама едни шест милиона му секнаха борбЪта.. А в здравеопазването - ПОСРЕДНИЦИ ДАЛ ГОСПОД.. Във ВМА - цял етаж с частни кабинети - под тънък наем, с НАЧАЛНИЦИ НА КЛИНИКИ и отделения са се строили.. Ама туй да са правиш, че не знаеш - КОЙ Е БАЩАТА НА ВНУКА ТИ..

Не съм толкова навътре в проблема, за да бъда категоричен, но ми се струва, че някои са търсили цаката на министър Николай Петров. 1. Като не си навътре в проблема, защо ни занимаваш с твоето мнение ! 2. Ти вникна ли в детайлите на неща, че си тръгнал да го защитаваш или просто ей така - по колегиално! 3. Да ти се чуди човек на образованието - правист, най-очевадно погазване на законите да не можеш да видиш ! 4. С тези познания как си станал професор - нека всеки сам си отговори!

Точно хора с такива качества ни управляват ги слагат за премиери ;-)