Митрополит Николай готов да подаде оставка веднага

Пловдивският митрополит Николай заяви, че ако патриарх Неофит, Светият синод или който и да е митрополит му поискат оставката, той ще я подаде веднага, "без никакво колебание".

Обратно в новината

Коментари - Митрополит Николай готов да подаде оставка веднага | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цяла Варна ЗНАЕ, че Киро Линкълна беше УБИТ; само трима варненци : - Шефката на Съдебна Медицина, Шефа на Полицията и Прокурора + двама столичани (Цацаров и Неофит) НЕ знаят ; а Игнатий и Тренчев проговориха чааак когато есхумацията вече стана невъзможна, следователно : ВСИЧКИ ВЪВ ВЛАСТТА СА МАЙМУНИ ЗАЩОТО ИМАТ ЧАРВЕНИ ЗАДНИЦИ . . . -= Горките 13 кандидати за Варненски МУтрополит, те не правят разлика между манастирска мишка и военноморски тюлен и не знаят, че когато навлязат навътре в далаверите ще станат опасни и излишни и тогава ще ги пратят не за плитководни миди а за дълбоководни акули (със запушен шнорхел и много олово на кръста); т.е. морска епархия морски емоции . . . Амин. -= В Българската Православна Църква гейове няма, защото всички са педерасти; гейовете са в Българската Социалистическа Партия . . .

Невинен съм, аз само леко го бутнах. Той сам са удави, не съм виновен !

pobelial

да ще даде оставка на 37 -ми , очаквайте

бъркаш "драги" , внедрен е от американците,евреите и турците, тяхно мекере е!

ДЯДО НИКОЛАЙ ПАК СИ НАПРАВИ РЕКЛАМА И ПАК СЕ ИЗЛОЖИ. ТОЯ НЕ РАЗБРАЛИ, ЧЕ КОЛКОТО ПЪТИ СЕ ПОЯВИ ВСЕ НЕЩО ЩЕ КАЖЕ, ЧЕ ЩЕ ПРЕДИЗВИКА ВЪЛНА ОТ КОМЕНТАРИ. НО ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ МАХНЕ Е ФАКТ, НО НАЛИ ЗНАЕ, ЧЕ И НЕОФИТ ИМА СТРАХ ОТ НЕГО, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ОСТАНАЛИТЕ МИТРОПОЛИТИ МНОГО Е СИЛЕН. ЗАЩО НЕ ПОПИТА НАС МИРЯНИТЕ ИЛИ ЧАКА ДЕНЯ, В КОЙТО НИЕ САМИ ЩЕ ГО ИЗРИТАМЕ.

Прави ми впечатление, че стане въпрос за църква и най-вече за Православна и БЪлгарска църква платените драскачи на сороската фонданция "отворено общестово" направо побесняват. Ето и сега е такъв случая. Вместо да можем да прочетем със сутрешното кафе новините в Интернет соросоида с прякор "атеист" се е задавил да пише небивалици и измишльотини. По-спокойно ждрольо! Бог забавя но не забравя! И твоя ред ще дойде.

АКО БЕШЕ ВНЕДРЕН ОТ РУСНАЦИТЕ НЯМАШЕ ДА ДОПУСНЕ ИСЛЯМИЗАЦИЯ НА РОДОПИТЕ, НЯМАШЕ ДА ГОНИ ОТЕЦ БОЯН СЪРЪЕВ, А ЩЕШЕ ДА МУ ПОМАГА, НЯМАШЕ ДА ОСТАВИ ИСТОРИЧЕСКАТА ЦЪРКВА В БАТАК В ТАКОВА СЪСТОЯНИЕ И Т. Н. ТРЯБВА ДА ПИША ЦЯЛА КНИГА. ВНЕДРЕН Е ОТ ДРУГИ ЗА ДА УНИЩОЖИ ПРАВОСЛАВИЕТО И С ДЕЙСТВИЯТА СИ ДА ПОМОГНЕ ЗА НАСАЖДАНЕ НА ИСЛЯМА В ТОЗИ РАЙОН. НАЛИ ЗНАЕШ ПЛАНА ЗА ЮЖНАТА ДЪГА. А НЕ ЗАБРАВЯЙ ЧЕ НИЕ И РУСНАЦИТЕ СМЕ ПРАВОСЛАВНИ ХРИСТИЯНСКИ ДЪРЖАВИ

В българските храмове и манастири ври и кипи от разврат, оргии и алкохолни вакханалии. Стените на светата обител отдавна са напоени с цигарен дим, кокаин и изпарения на високоградусови напитки. Облечените в расо мъже вече не се свенят да развяват срамотиите си публично, да качват съблазнителни фотоси и да разказват гнусни пикантерии, с които да впечатляват младите лъвчета. Думите им могат да изчервят и най-разтропаната Златка и да погнусят и най-ревностните читатели на сeкс трилогията 50 нюанса сиво.

вяра ни трябва и каквото говори митрополита ми харесва Идете в Мексико и ще видите много дълбоко вярващо хора и те не са по добре от нас Но знаете ли колко са щастливи и весели и пеят Защото вярват Вярвайте Вярвайте Ако не беше религията която ни е спирала да се приобщаваме с турците сега щяхме да сме турци Тя ни е спасила и пак ще ни сраси ако вярваме

Тоя цирк Николай се опитва да стане жертва-светец и точно на никулден-ден на банкерите.

Николай(не заслужава да споменавам сана му) е явното и едновременно тъмното лице на днешното състояние на Църквата. Трезвите го преценяват, опиянените го не виждат. Лукав!

единственият достоен български духовник е отец Иван от Нови Хан, само той прави това, което проповядва християнството - не мисли за себе си, грижи се за ближните, повечето други попове са погълнати от егоизъм, разврат и алчност, те направиха християнството мръсна дума

Той следва божия воля. И в доброто, което прави въпреки държавата и в изпитанията на които е подложен.

Неверници,какво ви е виновна религията?Точно заради неверници като вас хората се избиват и само за пари мислят!Църквата запада също заради изкушенията на дявола!Бог да пази България !АМИН!

Всички страдания и войни са заради вяра,жени и пари.

тоест заради алчността, нагоните и себелюбието на мъжете

От къде ти са парите дядо попе.Кой те спонсорира?КОЙ?

не е от руснаците. стига сте плюли по православните ни съседи. Други са го внедрили, да се прави на националист - като Болен примерно.

Достойни наследници на мекеретата предали Левски!Клоуни и смешковци криещи се зад двуличието не цьрквата!

Попска сапунка с латино привкус.

какъв фашизъм са тия думи Какво става с тебе народе

що глупости сте написал, ами я се събудете, какво е това пораженство. да се стегнат всички и напред. ако ще се лигавим и самоубеждаваме, че за нищо не ставаме то по добре да се гръмнем. само напред и няма назад- всеки си знае грешките, да ги оправи , много е трудно, но с божията помощ няма невъзможни неща.

И според мен този е властолюбив и няма нищо общо с духовност . Но преди години само той се противопостави на Евгени Минчев . Оня искаше да прави някакви гей заведения в центъра на Пловдив и да организира шествия . Тогава почти беше успял , Николай се срещна с него и го отказа от идейките му . Не знам защо , как и поради какви причини , но това е факт.

думата 'позьор' знаеш какво означава.

ЦЪРКВАТА Е СВЯТО МЯСТО ЕДИНСТВЕНАТА ОПОРА НА НАРОДА НИ.ТАМ ИМА МЯСТО САМО ЗА ЧИТАВИ И ДОБРИ ХОРА.ПОКЛАНЯМ СЕ НА ВЕКОВНАТА И РОЛЯ.

Да ако е нямаше църквата Дизел нямаше да измисли двигатела с вътрешно горене и дядо Николай щеше да оди пеш...ха..ха

Ако го нямаше Бог, Дизел нямаше да го има. Нас също. Огромната част от големите учени, изобретатели, инженери, физици , химици и т.н. вярват в Бог и съществуващ висш разум и открито и многократно го заявяват. Открито атеиситично поведение е израз на глупост и своего рода недъгавост. А ти се хвалиш с тази си малоценност ?!

Най-обикновен агент на ДС и КГБ.ОСТАВКА.

Айде, време е на тъпите религии да се сложи край! Само проблеми и страдания вече колко хиляди години! Чакаме Еволюцията да се позасили, че нещо много време тъпчем на едно място.

Точно казано !! Подкрепям с две ръце. Религията е донесла само нещастия и смърт в световен мащаб.

1-во) тоз НикоЛАЙ, не е никакъв, а е просто 100% проект на КГБ и мафията ни за завземане на БПЦ и за обезбългаряването ни като НАРОД. 2-ро) Ако си нямате работа то се надявайте да се оттегли от тоз ПОСТ - то от таквиз може всичко да се очаква.

Този ще си подаде оставката на 36-ти май.

Цитат от статията: "Пловдивският митрополит Николай заяви, че ако патриарх Неофит, Светият синод или който и да е митрополит му поискат оставката, той ще я подаде веднага, "без никакво колебание". Ето на това му се вика дебелокожа демагогия!!! Значи само ако владика му поиска оставката...

Древният Народ Български ти иска оставката , ролекс : )) Нямаш нишо общо с духовност и общочовешки ценности. И с България също . Чупката и не се обръщай назад. Последният Български Патриарх е Евтимий Търновски. След него сте само содомити . Анатема , жидове !!!

казват,че църквата ще бъде унищожена от вътре............е, ако има дявол с ангелско лице,то той вече е вътре в църквата и работи за нейното унищожение.молете се братя миряни,молете се.......

"Аз ти казвам: ти си Петър, и на тоя камък ще съградя църквата Си, и портите адови няма да й надделеят" (Мат. 16:18). "[

всички попове и владики в БПЦ са умопомрачени и заблудени, а най-лошото е , че се опитват да влиаят на обществото с тези глупости, Религийте са средство за манипулиране на обществото.

Тренчев приватизира икономиката,сега гледам че се е отмерил да приватизира и църквата.На времето насила ни набутаха в синдикатите да могат да ни изпосакратят,понеже ако си член на синдикат не можеш да стачкуваш без разрешение на синдиката.Бях единственият в завода не членуващ никаде.И един ден се провикнах СТАЧКА''веднага дойдоха лидерите на двата синдиката да ми кажат че ще бъда бит насред центъра на Пловдив защото като член на синдикат нямам право сам да си търся правата.Казах че не членувам никаде, иииии..стана скандал чудо.Веднага извикаха началника на цеха при главния.......... Слад един час началника ме вика и ме заплаши че ако до краят на седмицата не стана член на синдикат ще съм на работа до краят на месеца.... Станах член.Но и разбрах какъв е механизма на съкращенията които оставиха милиони да гладуват.Синдикатите изиграха най мръсната роля в ,,НАЙ ГОЛЯМОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ В НОВАТА НИ ИСТОРИЯ'' Та г-н Тренчев,внимавай с поповете защото там осве меки китки ,има и корави кочани,да не стане нещо WRONG.

Вън търговците от храма!!!

лош човек с нездрав поглед и явни психически отклонения! (казват че е и хомосексуалист)

Оплюването не води до нищо

за теб може да е "оплюване" за други може да е просто " описание" а дали води до нещо или не, ще се види по нататък!

Николай - владиката наш, е достоен човек, млад и ерудиран. Да ви ( а не Ви) напомням ли, че само той и още 3-ма владици се оказаха, че не са долни ченгета и доносници. Църквата има нужда от този достоен неин служител. Имал златен "Ролекс" и "Ауди", ами ще има - дядо Николай е владика и му се полага. Стига с този отвратителен популизъм.

Даже не знаеш какво говориш /пишеш/!!! Пожелавам ти никога да не се докоснеш до човек с толкова МРЪСНА ДУША, с каквато е този човек НИКОЛАЙ.........................

каза ти се по конкретно но май не ти стиска

айде по конкретно...

Николай е умени искрен ..а общество на пачи ..няма право на мнение.. Честит празник !!!

умен и искрен Мръсник, който работи срещу Вярата и срещу България!

Този МРЪСНИК го познавам лично и мога отговорно да заявя, че е способен на всякаква МЕРЗОСТ!!! Когато беше протосингел на Софийската света Митрополия всички служители го проклинаха и ревяха от неговата ЧОВЕШКА НИЗОСТ!!! Така че, АЗ и МНОГО ДРУГИ МИРЯНИ искаме оставката ти, ДЯВОЛЕ в църковни одежди!!!!!

..тези са такава мафия! 2000 годишна история! Стотици милиони избити, за даа се запази властта. Най-голямата фирма на света с най-големи имоти.

Николай може да е правил всякакви грешки ,но е искрана много мие чудно кви претенции за морал има общество на мутри..к//вии прочеее боклуци ,които са романтични само по вестниците.

Не плюйте по човек ,който не познавате търпите всекви политици пачаври и боклуциа плюете ей така видиш НИколайй.Лицемери...

ама да бе Николетка е по заслужила.. хаххххх

той един златен ролекс не можа да продаде,оставка щял да подаде:)))) и то ако му я поискат ...

Много думи - и нищо по същество.

Продавам Кадилак...

Този е с А8, пилотната кола е седмица.

Някой да ми е виждал Ролекса ?

Тоя, ако въобще има място в новините, по-скоро е за Лайф.

ндам, за розовата секция, между коврите и обикновените пачи.

глупаци .не говорете за хора ..които не познавате..

място в лайфа имат парцалесите дето им целувате г..за по всички шоа

...Как да го вербуват в ДС,когато по него време е бил още неорентиран пубер...???

вярвам на николай той е искрен

искрен Психопат!

ТОЗИ ПРОДУКТ НА ДС ТОЕСТ НА АДА МОЖЕ И ДА ГОВОРИ???ПОРЕДНИЯТ ТРИК НА УЖ 'ДОСТОЕН' ПСЕВДОСВЕТЕЦ ЗА ЗАМАЗВАНЕ НА ПОЛОЖЕНИЕТО!!!

Това е Сатаната!!!

Абе оставете ги тия попове-четете си Библията.Има един исторически анекдот,по стар и от Христа-Спартанецът попитал-на кого да се изповядам.Жрецът отговорил-естествено,че на бог.Ами добре тогава,ти човече се махни,че пречиш-казал Спартанецът.Та и с дедо Николай и с дедовицата на дедовците е същата работа-пречат

ЧЕ МНОГООБИЧАНИЯ ОТ ВСИЧКИ МИРЯНИ ДЯДО КИРИЛ ВАРНЕНСКИ , ДОКТОР ПО БОГОСЛОВИЕ, ЗА РАЗЛИКА ОТ НИКИ ПЛОВДИВСКИ, Е УДАВЕН. В БЕЛИТЕ МУ ДРОБОВЕ НЯМАШЕ И КАПКА ВОДА. УБИХА ГО И ГО ХВЪРЛИХА В МОРЕТО ЗА ДА СЕ ЗАЛИЧАТ СЛЕДИТЕ / ВОДАТА ЗАЛИЧАВА ВСИЧКО/. МНОГО ЛЪЖИ СЕ ИЗПИСАХА, ЗА КОНЧИНАТА НА ДЯДО КИРИЛ, НО НИЕ НЕ СМЕ ЛАПНИШАРАНИ. НИЩО СКРИТО НЯМА ДА ОСТАНЕ, ПЪК АКО НЯКОЙ ЗАПОЧНА ДА СЕ СТРАХУВА И ИСКА ДА СЕ ПОКРИЕ НЯМА ДА УСПЕЕ, ЩЕ БЪДЕ НАМЕРЕН И ЩЕ ОТГОВАРЯ ЗА ДЕЛАТА СИ.

"В дробовете му нямаШЕ и капка вода" Ти да не се лекаря патоанатом извършил аутопсията? А дедо ти Кирил, драги беше най-обикновена мутра с расо.

ТОВА БЕШЕ ОФИЦИАЛНОТО ИЗКАЗВАНЕ НА ШЕВКАТА НА СЪДЕБНАТА МЕДИЦИНА ВЪВ ВАРНА.

ЕЛА В КАТЕДРАЛАТА ВЪВ ВАРНА, ВИЖ ЧУДОТВОРНИТЕ ИКОНИ ДОНЕСЕНИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДЯДО КИРИЛ, ВИЖ МОЩИТЕ ДОНЕСЕНИ С НЕГОВА ПОМОЩ, ЗАПОЗНАЙ СЕ ПОДРОБНО С ДЕЛАТА МУ И ОТИДИ НА ГРОБА МУ ДА МУ ПОИСКАШ ПРОШКА. МОЖЕШ И В КАТЕДРАЛАТА ПРЕД ИКОНАТА НА СВЕТА БОГОРОДИЦА ГЕРОНТИСА.