Коментари - Лозан Панов настоя за оставка на представляващия ВСС | Днес.dir.bg

Лозан Панов настоя за оставка на представляващия ВСС

Председателят на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов поиска оставката на представляващия Висшия съдебен съвет (ВСС) Димитър Узунов.

Обратно в новината

Коментари - Лозан Панов настоя за оставка на представляващия ВСС | Днес.dir.bg

Коментари

Записите на каките и интервютата на Цветан Василев са идеална възможност за БСП да унищожи ГЕРБ. Поне да инициира разследване под егидата на европейски политически институции. Извън досегашния формален мониторинг. Но БСП си трае, защото когато е на власт, тя обслужва собствените си корупционни схеми чрез същите мрежи на корупция в прокуратурата, които опъват чадър и върху кражбите на ГЕРБ. Затова изборът между БСП и ГЕРБ е все едно италианците да трябва да избират кой да ги краде по-малко сицилианската или неаполитанската мафия. Или от какво да умреш по-безболезнено от рак или СПИН. В България колкото повече откраднеш, толкова си по-имунизиран от правосъдие. Това не е мафиотска държава. Това е антидържава.

Шефът на ВКС обаче продължи с критиките. Той направи паралел с фалита на КТБ и последното интервю на Цветан Василев. "Казаното от банкера, според Панов, са проверими факти, по които няма реакция от страна на прокуратурата. Дори това, което казва Цветан Василев, да не е истина, то трябва да бъде проверено." Става въпрос за цифри и сметки, важно е основанието...

сте гадни комуняги, щом сте на висша длъжност. Ако трябваше да ви избираме, както при нормалните страни щяхте да бъдете в най-добрия случаи адвокати и нотариуси. Що не се скриете.Цял свят разбра, че сте подкупни крадци - само вие се правите, че не чувате. Сраом нямате!!!

До НЕ ЛЪЖИ! Първо не Борисов е поискал правна помощ от Брюксел, а Гл. Прокурор за да тушира критиките, поиска присъствие на прокурори от други европейски страни, които да проверят работата на българските си колеги. Именно затова и са специално подбрани членовете на ВСС, които да комуникират с тези чуждестранни прокурори, именно затова вече втори път по наша инициатива се отлага идването им, сакън да не изтече нещо, което да злепостави Цацаров и правителството. Схвана ли или да ти го начертая?

Този бандит ЗАЩО още е на свобода????

"Независимите" дир. бг махнаха нпвината от първа страница. Който видял-видял. С подобни на нашите медии трудно ще се роди гражданско общество.

Пионериии комсомолци ...нека да градим живооотаа ноов пръв учиотел ни е боотев апък 2ри димитроов

Всичко у нас е по руски модел и затова няма правила, няма справедливост, няма законност - има само мафия, повсеместна корупция и бедност.

Има ли област в политиката, икономиката, здравеопазването, просветата, където да няма проблеми?

Докато има, бсп, така ще Е?

За съжаление има сделка между ГЕРБ и хората на Пеевски в Прокуратурата да не се правят или бавят реформите там. В замяна им се осигурява медииен комфорт. Най-голямата простотия на Борисов е подкрепата на Цацаров за Главен прокурор с което страда целият български народ. Това лично аз макар и избирател на ГЕРБ няма да им го простя!!

За КОЙ, Пеевски говориш? Дето Станишко, искаше да направи шеф на ДАНС за да вкара, Борисов в затвора .

Тоя Узунов пращаше есемесите на Боце да го информира как върви заседанието. Той пък с целия си акъл ги препрати обратно на Лозан Панов с неприкрита заплаха. После за награда Боце и Цацаров направиха Узунов председател на ВСС. сега той им връща жестовете с удобни назначения и туширане на критиките от Брюксел и така до безкрай....

Нали Борисов, поиска правна помощ от Брюксел?

"изземвайки правомощията на прокурорската и съдийкската колегия, е определил няколко души. Той обясни, че нямало време, затова ги избрал по критерии, които смята за нужни."

Имам си еднин блян....да видя аз засмян как съдебната палата гори....а вътре прокорори,съдии всичко в пламъци пищи....

Харесва ми как се споменава КТБ. Един мафиот намекна на друг мафиот, че знае някои неща. Естествено, това ще си остане само намек, а обществото няма да разбере какво мафиота знае повече от нас. КТБ, фалита на банките 1997-ма, Приватизацията и т.н. станаха възможни САМО защото у нас Съд и Прокуратура са на пряко подчинение на мафията.

И мафията е...?! Коя е мафията, скъпа, която така здраво е оплела като свински черва в едно изпълнителна, законодателна и съдебна власт?! И по-важният за мен въпрос - защо тока им харесва сплитането и не искат по никакъв начин да се разплетат?!

Естествено! Нещо учудва ли ви? Доволни от схемата са ползващите я. А недоволните не правят нищо, за да я развалят. В Италия, след убийството на Фалконе, на улиците излязоха 5 милиона човека. 5 МИЛИОНА. И резултатът беше най-мащабното дело срещу мафията. Тук успешен протест е този, в който протестиращите са повече от журналистите.

Куха лейка, Вашите коментари са подли и винаги тенденциозно визират взаимноизключващи се тези ! Целта е в логическия и фактологически миш-маш човек да загуби ориентация за причина, следствие и достоверност на твърденията Ви . В романа си " Идиот " Достоевски описва точно такъв отблъскващ образ на един от главните герои , чието ярко подобие сте и Вие. Явно по него са Ви образовали в някоя МВР школа.

Игнорирайте кухата лейка, аз въобще не я чета.

Напълно прав сте - взаимоизключваща се теза е "честен съдия" и "честен съдия, намекващ че знае нещо, ама ха да не го казва". Само дето първата част на тезата не е моя, а само втората. Все пак искрено се зарадвах на смисления ви коментар. Обикновено умственият капацитет на опонентите ми стига само до "тъпа идиотка".

Малко другарю преекспонирате нещата. Бих ви посъветвал да посмекчите тона и да гледате на Кухая Лейка като на личност, която придава малко колорит и разнообразие в този сайт.

Моля , да ме извините са грубата фактологическа грешка , имам предвид романа "БЕСОВЕ" на Достоевски.

Всички съдии и прокурори са за изхвърляне. Няма един нормален в системат ако са нормални няма да бъдат допуснати до системата. Навързани са като свински черва.Цели фамилии работят в правораздаването. Явно тук става добър бизнес. Назначават се с конкурси и точно така стават далаверите за нашите хора. Най-добре ще е ако дадени кандидати отговарящи на условията да е избират с жребий така ще е по-справедливо и ще секне далаверата на конкурсите защото така само те си се избират. Майки , бащи, деца, внуци....Корупция, корупция, корупция...

Платените троловете на Цаката и мафията са се впрегнали яко под тази статия

Панов е може би последният читав магистрат, който не го е страх да задава неудобни въпроси, но прегърнати Цацаратура, мутри и комунисто-еничари се правят, че той не съществува. А де що им зомбиран и платен гербаджийски трол скача да пази нашия човек с есемеса от ВСС. Жалки сте, много жалки безродници, продали съвестта и народа си за 40 сребърника от недоучилата тиква.

Честен е, защото задава въпроси?! Не, честността изисква ОТГОВОРИ! Въпроси и аз мога да задавам. Какво знае "честният" за КТБ? Защо честно го намеква, а не го казва честно? А пък другият герой е още по-зле..

Красная пенсионерка, що не прочетеш какво казва човека, пък тогава да дращиш - той просто иска проверка от прокуратурата, която се прави на ощипана от това, което казва ЦВ. Да пропомням ли - прокуратурата първа влезе в КТБ, две години не желае да разпита ЦВ с видеоконферентна връзка, на третата година разследване реши, че делото е за специализирана прокуратура, че и прокурор си назначи там и т.н.

Там където е тъмната ръка на Русия светлина не достига. Др. Панов ясно го показва.

Стига глупости си писал нещастен козяк. К,ва Русия, к.ви 5 лева. Виж в сайта на американската фондация "Отворено общество" - кога и колко магистрати са били в сащ по тяхна поканаи на тяхна издръжка . Конците на всс се дърпат от сащ-исаните.

То всеки ще отиде на екскурзия бе, като му плащат разходите. Хората пробват, ама тия зависимости тука лесно не се рушат. Въпросът е как си изкарва парите "магистратът" червен и кой реално му плаща колите, къщите и жените. И това определено не е САЩ.

пее с Христо Иванов в защита на банкерчето, скрито в Белград. ясна е схемата - работят срещу правителството. Лошото е, че Цветан Василев им плаща с наши пари, загробени в КТБ.

Лозан Панов е поредният"надначен"бранител на Мафията и статуквото.Креатура на РБ,Протестна мрежа и на Плевнелиев.

Въпроси, въпроси... и оглушително мълчание и никакви отговори от "засегнатите лица"?! Що тъй бе, "засегнати лица" мълчите по аферите, пък иначе от сутрин до мрак не спирате с лепет да ни заливате?!;)

Господин Панов, още се чудя за онзи случай когато бяхте ''случайно'' блъснат на пешеходна пътека от руски гражданин , бяхте закарани в Пирогов и настанен в една стая със ''съдебния помощник от ВАС Тодор Тодоров, който ден по-рано беше пребит с бухалки и метални пръти пред дома си''!? Дали това бе случайност, или ''предвестие'' за ваш катарзис, можем само да гадаем;)

26 години страите и новите комунисти отказват да проведат съдебна и много други реформи само за да може да продължи ограбването на държавата. и това Българина продължав да го търпи. Не случайно 2,5 млн се опитват да се спасят от тази дупка в чужбина.

Коментари - Лозан Панов настоя за оставка на представляващия ВСС | Днес.dir.bg

Лозан Панов настоя за оставка на представляващия ВСС

Председателят на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов поиска оставката на представляващия Висшия съдебен съвет (ВСС) Димитър Узунов.

Обратно в новината

Коментари - Лозан Панов настоя за оставка на представляващия ВСС | Днес.dir.bg

Коментари

Записите на каките и интервютата на Цветан Василев са идеална възможност за БСП да унищожи ГЕРБ. Поне да инициира разследване под егидата на европейски политически институции. Извън досегашния формален мониторинг. Но БСП си трае, защото когато е на власт, тя обслужва собствените си корупционни схеми чрез същите мрежи на корупция в прокуратурата, които опъват чадър и върху кражбите на ГЕРБ. Затова изборът между БСП и ГЕРБ е все едно италианците да трябва да избират кой да ги краде по-малко сицилианската или неаполитанската мафия. Или от какво да умреш по-безболезнено от рак или СПИН. В България колкото повече откраднеш, толкова си по-имунизиран от правосъдие. Това не е мафиотска държава. Това е антидържава.

Шефът на ВКС обаче продължи с критиките. Той направи паралел с фалита на КТБ и последното интервю на Цветан Василев. "Казаното от банкера, според Панов, са проверими факти, по които няма реакция от страна на прокуратурата. Дори това, което казва Цветан Василев, да не е истина, то трябва да бъде проверено." Става въпрос за цифри и сметки, важно е основанието...

сте гадни комуняги, щом сте на висша длъжност. Ако трябваше да ви избираме, както при нормалните страни щяхте да бъдете в най-добрия случаи адвокати и нотариуси. Що не се скриете.Цял свят разбра, че сте подкупни крадци - само вие се правите, че не чувате. Сраом нямате!!!

До НЕ ЛЪЖИ! Първо не Борисов е поискал правна помощ от Брюксел, а Гл. Прокурор за да тушира критиките, поиска присъствие на прокурори от други европейски страни, които да проверят работата на българските си колеги. Именно затова и са специално подбрани членовете на ВСС, които да комуникират с тези чуждестранни прокурори, именно затова вече втори път по наша инициатива се отлага идването им, сакън да не изтече нещо, което да злепостави Цацаров и правителството. Схвана ли или да ти го начертая?

Този бандит ЗАЩО още е на свобода????

"Независимите" дир. бг махнаха нпвината от първа страница. Който видял-видял. С подобни на нашите медии трудно ще се роди гражданско общество.

Пионериии комсомолци ...нека да градим живооотаа ноов пръв учиотел ни е боотев апък 2ри димитроов

Всичко у нас е по руски модел и затова няма правила, няма справедливост, няма законност - има само мафия, повсеместна корупция и бедност.

Има ли област в политиката, икономиката, здравеопазването, просветата, където да няма проблеми?

Докато има, бсп, така ще Е?

За съжаление има сделка между ГЕРБ и хората на Пеевски в Прокуратурата да не се правят или бавят реформите там. В замяна им се осигурява медииен комфорт. Най-голямата простотия на Борисов е подкрепата на Цацаров за Главен прокурор с което страда целият български народ. Това лично аз макар и избирател на ГЕРБ няма да им го простя!!

За КОЙ, Пеевски говориш? Дето Станишко, искаше да направи шеф на ДАНС за да вкара, Борисов в затвора .

Тоя Узунов пращаше есемесите на Боце да го информира как върви заседанието. Той пък с целия си акъл ги препрати обратно на Лозан Панов с неприкрита заплаха. После за награда Боце и Цацаров направиха Узунов председател на ВСС. сега той им връща жестовете с удобни назначения и туширане на критиките от Брюксел и така до безкрай....

Нали Борисов, поиска правна помощ от Брюксел?

"изземвайки правомощията на прокурорската и съдийкската колегия, е определил няколко души. Той обясни, че нямало време, затова ги избрал по критерии, които смята за нужни."

Имам си еднин блян....да видя аз засмян как съдебната палата гори....а вътре прокорори,съдии всичко в пламъци пищи....

Харесва ми как се споменава КТБ. Един мафиот намекна на друг мафиот, че знае някои неща. Естествено, това ще си остане само намек, а обществото няма да разбере какво мафиота знае повече от нас. КТБ, фалита на банките 1997-ма, Приватизацията и т.н. станаха възможни САМО защото у нас Съд и Прокуратура са на пряко подчинение на мафията.

И мафията е...?! Коя е мафията, скъпа, която така здраво е оплела като свински черва в едно изпълнителна, законодателна и съдебна власт?! И по-важният за мен въпрос - защо тока им харесва сплитането и не искат по никакъв начин да се разплетат?!

Естествено! Нещо учудва ли ви? Доволни от схемата са ползващите я. А недоволните не правят нищо, за да я развалят. В Италия, след убийството на Фалконе, на улиците излязоха 5 милиона човека. 5 МИЛИОНА. И резултатът беше най-мащабното дело срещу мафията. Тук успешен протест е този, в който протестиращите са повече от журналистите.

Куха лейка, Вашите коментари са подли и винаги тенденциозно визират взаимноизключващи се тези ! Целта е в логическия и фактологически миш-маш човек да загуби ориентация за причина, следствие и достоверност на твърденията Ви . В романа си " Идиот " Достоевски описва точно такъв отблъскващ образ на един от главните герои , чието ярко подобие сте и Вие. Явно по него са Ви образовали в някоя МВР школа.

Игнорирайте кухата лейка, аз въобще не я чета.

Напълно прав сте - взаимоизключваща се теза е "честен съдия" и "честен съдия, намекващ че знае нещо, ама ха да не го казва". Само дето първата част на тезата не е моя, а само втората. Все пак искрено се зарадвах на смисления ви коментар. Обикновено умственият капацитет на опонентите ми стига само до "тъпа идиотка".

Малко другарю преекспонирате нещата. Бих ви посъветвал да посмекчите тона и да гледате на Кухая Лейка като на личност, която придава малко колорит и разнообразие в този сайт.

Моля , да ме извините са грубата фактологическа грешка , имам предвид романа "БЕСОВЕ" на Достоевски.

Всички съдии и прокурори са за изхвърляне. Няма един нормален в системат ако са нормални няма да бъдат допуснати до системата. Навързани са като свински черва.Цели фамилии работят в правораздаването. Явно тук става добър бизнес. Назначават се с конкурси и точно така стават далаверите за нашите хора. Най-добре ще е ако дадени кандидати отговарящи на условията да е избират с жребий така ще е по-справедливо и ще секне далаверата на конкурсите защото така само те си се избират. Майки , бащи, деца, внуци....Корупция, корупция, корупция...

Платените троловете на Цаката и мафията са се впрегнали яко под тази статия

Панов е може би последният читав магистрат, който не го е страх да задава неудобни въпроси, но прегърнати Цацаратура, мутри и комунисто-еничари се правят, че той не съществува. А де що им зомбиран и платен гербаджийски трол скача да пази нашия човек с есемеса от ВСС. Жалки сте, много жалки безродници, продали съвестта и народа си за 40 сребърника от недоучилата тиква.

Честен е, защото задава въпроси?! Не, честността изисква ОТГОВОРИ! Въпроси и аз мога да задавам. Какво знае "честният" за КТБ? Защо честно го намеква, а не го казва честно? А пък другият герой е още по-зле..

Красная пенсионерка, що не прочетеш какво казва човека, пък тогава да дращиш - той просто иска проверка от прокуратурата, която се прави на ощипана от това, което казва ЦВ. Да пропомням ли - прокуратурата първа влезе в КТБ, две години не желае да разпита ЦВ с видеоконферентна връзка, на третата година разследване реши, че делото е за специализирана прокуратура, че и прокурор си назначи там и т.н.

Там където е тъмната ръка на Русия светлина не достига. Др. Панов ясно го показва.

Стига глупости си писал нещастен козяк. К,ва Русия, к.ви 5 лева. Виж в сайта на американската фондация "Отворено общество" - кога и колко магистрати са били в сащ по тяхна поканаи на тяхна издръжка . Конците на всс се дърпат от сащ-исаните.

То всеки ще отиде на екскурзия бе, като му плащат разходите. Хората пробват, ама тия зависимости тука лесно не се рушат. Въпросът е как си изкарва парите "магистратът" червен и кой реално му плаща колите, къщите и жените. И това определено не е САЩ.

пее с Христо Иванов в защита на банкерчето, скрито в Белград. ясна е схемата - работят срещу правителството. Лошото е, че Цветан Василев им плаща с наши пари, загробени в КТБ.

Лозан Панов е поредният"надначен"бранител на Мафията и статуквото.Креатура на РБ,Протестна мрежа и на Плевнелиев.

Въпроси, въпроси... и оглушително мълчание и никакви отговори от "засегнатите лица"?! Що тъй бе, "засегнати лица" мълчите по аферите, пък иначе от сутрин до мрак не спирате с лепет да ни заливате?!;)

Господин Панов, още се чудя за онзи случай когато бяхте ''случайно'' блъснат на пешеходна пътека от руски гражданин , бяхте закарани в Пирогов и настанен в една стая със ''съдебния помощник от ВАС Тодор Тодоров, който ден по-рано беше пребит с бухалки и метални пръти пред дома си''!? Дали това бе случайност, или ''предвестие'' за ваш катарзис, можем само да гадаем;)

26 години страите и новите комунисти отказват да проведат съдебна и много други реформи само за да може да продължи ограбването на държавата. и това Българина продължав да го търпи. Не случайно 2,5 млн се опитват да се спасят от тази дупка в чужбина.