Скандал разтърси ЕК за (не)подадена оставка на еврокомисар

Eврокомисарят по здравеопазването и защита на потребителите Джон Дали отрича да е подал оставка, след като вчера ЕК официално съобщи, че е напуснал поста си след разследване на ОЛАФ, което свързва името му с търговия с влияние. Оказа се, че ЕК няма документ за оставката.

Обратно в новината

Коментари - Скандал разтърси ЕК за (не)подадена оставка на еврокомисар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нашата корупция е капка в морето в сравнение с техния "лобизъм"..

При разследването не е установено превеждане или предаване на пари към лобиста, допълни Хансен. - ами това е нормално, той трябва да е пълен глупак ако ги накара да му преведат пари -- "по Банков път на личната му сметка"...!

Това е само Началото . .... Ако можете, Колеги/жки и Читател(к)и : -- попрехвърлете Резултатите от Одита на четирите най-големи Агенции в ЕС (авиация, храни, химия и фармация). И хич не се чудете ! Това е само мъъъничка част от видимата/надповърхностната част от Айсберга .

Да е само той... Европейската комисия е мълчаливо признато от световната общност гнездо на корупция, протекционизъм и... разврат. (Тези мои квалификации са малко по-достоверни от някои писания за политическите реалности в България!)

В целия свят да си политик, започва да става мръсна дума :)

Не ми е известно някои сам да пусне "кокала"

ЗА ЕВЕНТУАЛНА ТЪРГОВИЯ С ВЛИЯНИЕ ПОЛИТИЦИТЕ ГИ ИЗХВЪРЛЯТ БЕЗ ДА ГИ ПИТАТ В ЕВРОПА, А В БЪЛГАРИЯ ЗА ДОКАЗАНИ ТЕЛЕФОННИ РАЗГОВОРИ ЗА ЗЗЛОУПОТРЕБА С ВЛАСТ- НЯМА РЕАКЦИЯ.

вярвай си.... в много отношения нашите политици са с по висок морал от ЕС