Манолова: Калфин, вземете пример от Вучков, подайте оставка

Депутатката от БСП Мая Манолова призова вицепремиера и социален министър Ивайло Калфин да подаде оставка, както направи вътрешният министър Веселин Вучков.

Обратно в новината

Коментари - Манолова: Калфин, вземете пример от Вучков, подайте оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мая Манолова е българската Роза Люксембург. Голямо кречетало, не спира да нарежда. Как ли я издържа Ангел Найденов?

С., М. и М. + ДПС ликвидираха БСП. Сега могат да лаят колкото си искат.

Галева,ако имаше още две три недоразумения като теб в БСП, партията щеше окончателно да се е разпаднала и страната най после да тръгне напред.......

По-добре вие си подайте оставката, неуважаема госпожо, синоним на плямпало в парламента - нищо от вашите законопроекти не се прие и не се сбъдна.....Къде ви е новият изборен кодекс, къде ви е отмяната на плоския данък, къде ви са реформите в администрацията и т.н. и т.н........

Калфин не го трая ,но от тая коза ми се драйфа. Точно Манолова ли ще говори за оставки,след като в продължение на месеци се криеше по дупките от хората които и искаха оставка.И точно тая селска слива дето издигна Пеевски за шеф Данс да говори за оставки - това е безмерна наглост.

И на мен ми се драйфа от тебе , ама те търпя!

От дълго време имам усещане, Ангел Найденов не си изпълнява добре съпружеските задължения. Тая е все недоволна и не знае какво иска. Хайде бе Ангеле, помогни на женицата да се успокои!

Или работиш, или си пансионер. Ако си на държавна работа да нямаш право да работиш и да взимаш пенсия. Ако вече си пенсионер и не ти стига пенсията, да можеш да работиш, но в частния сектор. Тогава да се даде право на заплата и пенсия. Заплата се облага с данък както всички останали.

Считам, че Калфин е прав. имам близка, която е на държавна хранилка, отдавна е за пенсия, толкова е корунпирана и нахална, че никой не е в състояние да я махне. Вее си байрака на ален фес, ходи по чужбина напред назад, не знам, кой и върши работата, но истината е една - взима си рушветите за да си свърши служебните задълженията, но пък и никой не я уволнява. Евала!Ако я пенсионират, ще взима и добра пенсия, но не я махат, това е. Цялата ни държава е пропита с такива. А младичките се чудят къде да работят. Калфин, само така!

Понятието работещ пенсионер е нонсенс. Той или тя са или пенсионери, или работещи. Друг е въпроса, ако получават пенсия и работят, тогава не виждам защо на работната им заплата да не се начисляват данъци, както на всички други в държавата. Къде е проблема? Отговор- популизъм от най-мръсния вид щедро сервиран от селската кюстендилска пръчка Манолова.

Мая, Костинброд те чака!

"По думите й е абсурдно, че именно социалният министър, който произлиза от партия, която до вчера се е водела лява (АБВ - б.р.), е подкрепила обременяването на българската държава". ЛАЯ! Я СИ ПРИПОМНИ, че ПО ВРЕМЕ НА БКП-ЛЯВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ОЛИГАРСКИ "ЛЯВАТА" СБИРЩИНА БКП ВЗЕ 16 000 000 000 лева КРЕДИТИ И ПОДКРЕПИ ОБРРЕМЕНЯВАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА

12 май 2013 Манолова призна, че БСП е подала сигнала за бюлетините Мая Манолова от БСП е подала сигнала за 350-те хиляди незаконно отпечатани бюлетини в склада на печатница в Костинброд. Това заяви самата тя пред bTV. "Откога на истината започнахме да викаме компромати?", каза тя. "Този сигнал се оказа истина, както беше истина и сигнала на Сергей Станишев за подслушването", заяви тя. 13.02.2014 Апелативният съд окончателно "бракува" делото за бюлетините в Костинброд Налице е липса на конкретика на обвинението по почти всички признаци от състава по чл. 282, ал. 1 НК (престъпление по служба)", се казва в определението на апелативните магистрати.

Сега Лая трябва да бъде подведена под отговорност за зловредни слухове в ущърб на цялото общество. А дано, ама надали.

САМО ЛАЯ МНОГОЛОВА МОЖЕ ДА ДОВЪРШИ ЗАПОЧНАТАТА ОТ СЕРГЕЙ ЛИКВИДАЦИЯ НА БКП!

.....Мая Общата пак се разкудкудяка.... Ей....я иди на Е79 па кудкудякаййййй ...се некой петел ще ти се израдва!

Калфин лъже най-безочливо. Това, за което трябва да се плаща тази година, е главно по дълг емитиран от предишното правителство на простата Тиква. Пълен гнусар е калфата. Пълен!

Pusnat wi po нещоi wie zapoчwate da se laete, да се правите от умни на по-умни и знаещи. Започвам да си мисля, че тези форуми са като гладиаторските игри едно време - чешеме си крастата да " убиваме" или да "Овикваме" едни хора, за да не мислим как се живее с < от 200 лв на месец. Свещена простота не, а простотия.

Госпожо Манолова, комунист оставка не подава.

Мая Костинбротска си я знаем. Не е много добре с главата си. Женския вариант на Сидеров.

НЯМА ЛИ КОЙ ДА И ЗАТВОРИ ВОНЯЩИЯ ПЛЮВАЛНИК НА ТАЗИ ПРОСТАКЕСА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ама баба Цецка с ехидната усмивка се прибрала от Париж! Само как махаше с глава, как се държеше пустата му Цецка между тези галантни французи! Някъде прочетох, че изпуснала самолета, докато седяла във ВИП-а. Явно тия самолети се вдигат без нея

Цеца мечтае за секс, видно е, но няма ксой да и го даде.

дали тази простакеса въобще осъзнава каква реклама му прави на калфин ?

loyola

Ми той, министъра, каво да направи като имаме да връщаме такива борчове ...

Ей, хора-а-а-а!!! Вие дъбили ли сте. ТАМ В ПАРЛАМЕНТА ИДЕ РЕЧ ДА СЕ ОБЛАГАТ ДОХОДИТЕ НА РАБОТЕЩИТЕ ПЕНСИОНЕРИ, а вие се надпреварвате да фъфлите коя е и колко струва ММ, кой е и що чини ИК. Хак ви е на сите щом сте такива. Всички отиваме към пенсията, колкото и да не ни се иска. А вие младите, знае се, че думата пенсионер предизвиква у вас асоциации за клечащи в градинките бабички и старци. Ех, комедия

точно за това иде реч де, откъде накъде аз ще плащам данъци и осигуровки на доходите си, а работещия пенсионер няма да плаща.с какво точно е повече от мене и от всеки друг работещ. пенсията по закон не се облага, а това че искат да обложат допълнителните доходи е най-правилното възможно.

а й доколкото знам става дума не за пълно облагане, а само за 10% данък върху дохода

куха главо , неразбрала. Става дума за облагане на ПЕНСИЯ, а не получаваната заплата. там си плащаш като поп, освен ако не работиш като тебе в сивия сектор

Не коментирам М.Манолова, но Калфин е гад, няма да подаде оставка. АБВ гласуваха против замразяване през 2015година на ръста на възраста за пенсия. Осъдиха на смърт възрастни безработни хора и оставиха млади хора без надежда. АБВ е банда българоубийци и Калфин е един от тях.

Правилно! Като беше "от нашите" беше Кандидатът ни за Вицепрезидент. Сега е "гад".

И аз не искам да те гледам и искам да се махнеш, но не го правиш. Крана. Защо си мисли тая, че е по добра от другите? Това не мога да си обясня. На това му викам дебилщина.

ГОСПОЖО МАНОЛОВА СПРЕТЕ ДА НАТИСКАТЕ МИНУСЧЕТО, А ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО И ОСМИСЛЕТЕ НАПИСАНОТО ОТ МЕН.

Как се обръща Мая Манолова към Калфин - с "господине" или "другарю"? Не че Калфин е стока, ама и нея много си я бива. Просто е мечта да си я имаш в къщи!

мая, вие в БСП не обичате умните хора, даже ги мразите, защото ви превъзхождат. А ти с измислените бюлетини в Костинброд и изиграната лъже си купи от Станишев мястото зам. председател на парламента. Благодари се, че цацаров и той е в кюпа, заедно с бареков. Не те ли е срам, че не можа да го изиграеш както трябва, а се провали. А сега акъл от прост човек на Калфин даваш.

БРЦК

Айде стига с тия пенсионери бе. 20% безработица има в България , а в администрацията има огромно количество пенсии. Защо ? Толкоз незаменими кадри ли са ?

Българските политици са факири в игрите с различни политически окраски стига да ПАДА КЕЛЕПИР! За тях няма идеи за бъдещето на МИЗЕРИЯТА БЪЛГАРСКЕА, а само лично за себе си и се прехвърлят от партия в партия само и само да има келепир.

Ще й се на грозната фльорца

Не е грозна.

Но за сметка на това е фльорца.

Като казахте Мая, та се сетих я прочетете секцията с вицове на дир-а. Да не правя копи-пейст.

лая е достоен заместник на гей станишев в усилията да пратят дъртата брантия бсп на бунището на историята

Петров и аз правя същото - превключвам телевизора. По лошото за Мая печатарката е това, че колкото избиратели съм подпитала за нея да ли я харесват ми казват, че правят същото, тъй като не могат да я понасят. Така, че Мая може да си говори, но нея я слушат само най-простите. За съжаление тя още не е разбрала това, няма и да разбере, защото не и стига до там капацитета.

Много добре ни осведомявате за м. Манолова. Но защо не пишете за въпроса на един депутат за Софийския технологичен парк и безумията, свързани с него, за парите за шапки, кламери, PR -и и др.невъобразими безумия, за скоропостижното му реализиране, избора на изпълнители и главно - с какво ще се занимава. Защо няма пари за БАН, а ще има - за кого - кой ще работи там , кой е толкова образован, знаещ и можещ извън сега съществуващите структури? Защо не пишете как президентчето глътна за строителството си с държавни пари стотици декари апетитна земя, после ще унищожи БАН и ще глътне и неговата територия. Но за това явно не ви се плаща.

Да би мирно стояло, не би Мая срещнало! Калфин трябва да знае, че срещу устата и решителна жена като Мая Манолова няма никакъв шанс. Просто тя е готова да подне по-ниско от това, което би си позволил Калфин. Макар и възпитаник на Партията, той прекара известно време в Брюксел, което го прави лесна жертва на кръчмарските словестни нападки на Лая Манолова, срещу които дори Борисов не смее да излезе. Но пък реално погледнато Мая Манолова е най-големият съмишленик на Борисов по отношение на унищожението на Партията. Борисов няма никакъв шанс да постигне нейните и станишевите резултати.

Я! Добре е "нахранил" Калфин хлевоустата;о)

Така и не разбрах какво става с тия дългове, бюджетни дефицити и т.н. Замерят се с тях в парламента и правителството - кой какво направил, кой какво оставил. Нашите политици са бетер ония ман гали, дето разиграват играта "тука има, тука нема" - не знаеш какво има и къде е.

Тази пък място не си намери.....!Цялата е изтъкана от противоречия,имам чувството,че вече не знае какво иска.Преди да плюе по останалите,да види какво постигна тя докато беше на власт.Един пиклив закон за изборите пълен с недоразумения.Всички са и криви.Майче седни си на д...то и не ни занимавай с глупостите си,че ни писна да те слушаме...!

не я слушай, като ти е писнало.

Майче, затвори си устата и замълчи завинаги!

Много е готено,голям кеф.Доживях да видя как комунисти се хапят,като кучета и котки/или кучки,май по-добре/.

готЕно ли ти е? Я "чекни" в гугъл кой всички 240 и виж кои са комуниститите, с партийни книжки още преди 1989.

Манолова: Калфин, вземете пример от Вучков, подайте оставка Когато излезе Манолова да говори независимо дали по медии или в НС,веднага превключвам телевизора на друг канал, защото ми омръзна да слушам една незадоволена , невъзпитана и все повече оглупяваща провинциална домакиня, да дава рецепти за управлението на държавата.

Майче, помниш ли, когато подновихте вота на народа и взехте властта със златното пръстче на Волен откачения, как се заклеваше, че никога няма да допуснете Борисов да стане министър-председател? Каква стана тя... въпреки твоите клетви. Не разбра ли, че за всяко твое изпълнение БСП губи маса гласове. БСП-то проверете, Мая е вашият провокатор - вън от БСП, изгонете я!

права е

ВСИЧКО В Б-Я СЕ ПРАВИ ПРОТИВ НАРОДА ! НАЙ ГОЛЯТАТА ТРАГЕДИЯ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕ Е СПИРАНЕТО НА ЮП ! ТОВА Е ДИВЕРСИЯ !!!ЛИТВА НА ПУК НА РУСИЯ КУПУВА ОТ АМЕРИКА ГАЗ НА15%ПОСКПО ОТ РУСКИЯ И Е В РЕЦЕСИЯ !НАСЕЛИЕТО БЯГА В ЕС !! всичите РАБОТНИЦИ И СЛУГИ ОТ бившиТЕ срани на СИВ И ТО ВИШО ОБРАЗОВАНИЕ !ЗАВЪРШВАЛИ ИНСТИТУТИ ЗА ДА СТАНАТ СЛУГИ !КАКВО РЕШАВА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО СЛЕД КАТО СЕ ВЗИМА РЕШЕНИЯ ИЗВЪН Б-Я !!!ЗАЩО Е ТОЗИ ЦИРК В ПРАВИТЕЛСВОТО Е

Мъчно ми е за теб. За знаеш, че като викаш така никой няма да те прочете. Сложи си сам един плюс.

тази Мая бих я опъвал за ушите до откат!

Мисля,че Мая би се зарадвала да я опъват не само за ушите

Петров, излез от калъпа, не ме разбирай толкова буквално - разбира се, че имам предвид яко друг опън!

Като ь гледам Мая като си е отворила така устичката, знаете ли на какво ми прилича?

аве гледайте си цачевица.. тва герберите сте загорели кат трудовак не излизал отпуск 15 месеца!

Точно разбра, а? То и не може да се сбърка...

Мая Манолова Президент!!!

Пейчо много си прост бе ..... Заради , такива тъпанари , като теб дойде простака Борисов на власт .......Жалък селянин

- Ало! Полицията ли е? - Да! Какво има? - В домът ми влезе Волен Сидеров! Говори глупости и вика непрекъснато! Какво да правя? - Отидете веднага до чейндж бюрото, купете рубли и направете пътечка от банкноти от Сидеров до вратата ви! Сидеров би трябвало да излезе! - Ало! Полицията ли е? - Да. Какво стана със Сидеров? - Ами ... купих рубли, направих пътечка от вратата до Сидеров ... и в къщата ми влезе и Мая Манолова!!!!

Тъпо.