Калфин: Подавам оставка, ако АБВ се оттегли от властта

Вицепремиерът Ивайло Калфин няма да участва в надпреварата за нов лидер на АБВ. Подавам оставка, ако АБВ се оттегли от властта, каза той.

Обратно в новината

Коментари - Калфин: Подавам оставка, ако АБВ се оттегли от властта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДЕМАГОЗИ....и Първанов, и Каалфин, те знаят само демагогията, друго не, както всички червени милионери.....

си е свършил вече работата, увеличи пенсионната възраст и трудовия стаж за пенсиониране , както и други неща - справка Държавен вестник от 06.03.2015 г

Еми подавай я и без друго за Българите в България няма социална политика!!!!!!!! Само за ман....,...... има в тая държава !!!!!!!!!

Еми няма какво да чакаш давай я батка!!!!!

Жалко ако подаде оставка - започна да прави полезни и умни неща - трябва му време, за да ги реализира докрай.

Защо нямаме достойни мъже, политици с топки в тази наша изстрадала България. Толкова ли е трудно да кажеш, да искаме да сме в управлението и ще бъдем. Допада ни. Всеки ден слушаме глупаците от реформаторите, които си се радват. Слушаме АБВ, ГЕРБ и всички други, все безполови същества. Идете и гласувайте за тях!

ми подсказва, че не само няма да подадете оставка, ами ще го крепите банкянския зеленчук заедно със златните дупета Валери Симеонов и Каракачанката чак до второ пришествие!

Бойко,Радо,Пепи Москов,Валерката и Каракачанката са 1 милион пъти по стока от психпоато- бандита,рубладжийския шпионин,варадеровското мекере,секс тренажора на доган и златния сфинктер болен пръдлето- белата перхидролена златка!!

въртите в тази четворна ли е, петорна ли е, шесторна ли е коалиция. Вече никой не може да разбере кой кого оправя и по кое време. Но са си вече толкова близки тези гьотферени, че си говорят на малки имена.

Калфин: Подавам оставка, ако АБВ се оттегли от властта И тези от АБВ не се наиграха. Егото на Първанов , е право пропорционално на неговото нищоговорене.

Плаши Пейо кокошките! Ренегатов, ти да се откажеш от властта? Лъжеш момче! Лъжеш! Просто ще смениш ПОРЕДНАТА партия и смело напред!

Първанов не може да ръководи политическа партия в България, той не е лицензиран за политик от САЩ! Без такъв лиценз от секретният отдел на Държавният Департамент на САЩ, не може вече да вирее политик у нас! Ако, искат да съществува АБВ, трябва да си намерят одобрен от САЩ лидер на партията! Скоро ще видим кой е американският инсайдер в АБВ! На другите партии ги знаем. Те се фукат с това!

В Бг какво ли не се случва ,за ПАРИ?

Мая Манолова наистина е"пич"!!

"КА"

И то каква! Гереста! Корава!

и тоя взе да плаши с оставки...

социално посети Масква.

защо не привлякоха и Лупи (или както е известен - Сашо апашо). На времето, след като ги изгониха от БСП с Калфин направиха евролевица. Имаха надежда да се докопат до властта ама не се получи.

е пълно с отпадъци - министри, но всичките са с високо чувство на дълг и отговорност, и отдадени изцяло на работата.

Аман с тези "плашещи " обещания за оставки- никой няма да плаче, най- вече вие самите, награбихте каквото можахте и фъс в храстите, без отговорности, без отговори, без получените наказания за престъпления!

Толкова се омаза отвсякъде Калфин пък и Първанов,че враговете им не е нужно нищо да правят. Даже не си заслужава да бъдат коментирани.

Бсп нямат електорат ,сега се правят ,на ''ОБИДЕНИ'' ''УШ'',също като Л.Местан.

Съселът върна бсп ,със 100г назад.