БСП не иска оставка на Иво Христов, и Борисов обиждал народа

Парламентарната група на БСП застана зад депутата Иво Христов и няма да му иска оставката заради думите "80% от българите са дебилни и не могат да се подписват"

Обратно в новината

Коментари - БСП не иска оставка на Иво Христов, и Борисов обиждал народа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много добре си го е казал, само дето е сбъркал, та е занижил малко процентите, ама нейсе, това да му е кусура. Какъвто народа, такъв му и елита, та за това му се пенят. Истината боли, но това е положението!

Наглост

"професоре" кажи край теб там в парламента кои са дебилите не обиждай целия народ

Много обидливи депутати! Ами когато бай хой каза: - депутатите са безделници; - в България матряла е лош; - вие сте прости и аз съм прост, и затова се разбираме........?

И какво? Алтернативата на "Модела Борисов" се оказва абсолютно еднаква с "Модела Борисов". За какъв к0р да избираме за алтернатива същата простотия, че даже и по-голяма?

В България останаха основно неграмотните и простите! Вярно е, че има 2,7 милиона човека, които гласуваха за пасмината в Парламента... А за това имат вина именно всички партии, които досега извършиха тих геноцид срещу нацията и държавата. В крайна сметка, как да се "Уобиждаш" на такива хора - те просто така си мислят за останалите и го казват в очите ни. Дебили сме, че ги търпим...

Иво Христов явно е получил много по голямо доверие от това, което заслужава при мажоритарни избори парламента ще се напълни с такива

Има право донякъде - в БСП-то всички са деби.и

Професорът ползва речника на пожарникаря или пожарникаря използва професорски речник? И накрая какъв завършен олигофрен трябва да си за да си качиш САМ видеото във ФЕЙСБУКА???

трябва да си дебил, кътил, птеродактил и т.н. за да постъпши така с видеото

После не се обиждайте когато народа ви нарича червени бок.луци!

Алоо, това не е обида, а самата истина.

Е, такъв ни е матриала - недоправени комунисти.

Тия дебили крепят тая червива партия вече над 130 години... на тях се уповава червената армия, те хранят червените фамилии. Дебили.

Абе помните ли как тази пролет Курелия ходеше от студио в студио да разправя, че "ще има строг режим на тока през цялата година"? Ей това си е за оставка - да излъжеш и изплашиш целия народ!

И това ще забравят дебилите, и пак ще гласуват за бесепету и майор Ламбо Збогома.

ТАЗИ ПАРТИЯ ПРОСТО СЪСИПВА ОТВСЯКЪДЕ СТРАНАТА НИ ,нямам думи !!!! Как може нормален човек знаейки за мръсното и минало и настояще да гласува за нея наистина трябва да е де.....!!!!

И после защо ГЕРБ все печелили на избори? Това се вика автогол от съблекалнята. Обречени сме да се менката едни и същи комуняги под различни абревиатури.

Тоя трябва да си подаде оставката защото е руско мекере. Но те всички социалисти са си такива мекерета така, че не вярвам...

Докато има такива , като Христов съм спокоен, че БСП никога няма да управлява Да живее Курррррнелия!

Че народът е прост, прост е. Кой го докара до това оскотяване ? Политическата класа от 1990 г. Този "професор" трябва да подаде оставка. Така е в цивилизованите държави. Министър си поставил ръката на коляно преди 15 г. - оставка. Но и много други са за оставка - първо простакесата Цвета и Татарина ( Боже прости ми ,макетата ше излязат прави) По този повод искам да обърна внимание, кой, как, зашо е пренасочил целият трафик на Европа към Средния и Далечния изток над Варна - непрекъснато бучене. Виж Аir Trafik по 40-50 самолета на час. . Преди минаваха над границата с Румъния. Ето заради това сме дебили, не си търсим правата.

Целта на всички българи трябва да бъде да не се допусне партията която мисли българите за дебили на власт. Какво по сладко отмъщение от това? Гласувайте на всички избори против БСП. Те доказаха в последните два дни, че не са българи и не са хора.

И, я да чуем като не гласуваш за БСП, за кого ще гласуваш? Предполагам за РЗС на Яне Янев?

Защо се чудите, че 80 процента са дебили? Фанатичния стремеж на тези от герб към шуро-баджанащина, за да не пуснат кокала на властта, натрапчиво ги кара да се женят само помежду си, по роднински, така да се каже. Което пряко води до кръвосмешение (инцест). И от там до психическа деформация!

Ама това, че Партията майка се опитва да го изкара така не значи, че е така. Какава шуро-баджанащина ви гони не знам. За това ГЕРБ печелят 12 пъти и ще спечелят още 12 както е тръгнала БСП!

Нищо учудващо. Това са нагли, безочливи хора, безбожници, предавали и клеветили най-близките си онези години. Утре когато някой другар от БСП краде от държавата ще казват то и ГЕРБ крадеше и сега няма да му искаме оставката. Дано виждате демагогията, лъжите и популизма в БСП. Това което правят сега е много точен показател на това което представлаяват!!!

БСП се нарежда рамо до рамо с дебила Христов и ни смята за дебили. няма как дрго яче да разчетем действията на БСП.

Ей няма такова същество във вселената като червивия рублофил българофоб!

Този се е изложил, че сам е пуснал видеото онлайн. За вътрешни разговори, може да кажеш почти всичко, стига да не е заплаха и обида към околен. Но обвиняващите го да се погледнат сами. Разните десни също обиждат редовно народа, защото не гласувал за тях. Бойко тук си е споменато, но освен това има псуване на сексуален акт към Станишев (има го на видео). Обиждат Нинова на г-жа Лъжа. Дори само да лъже, пак нямат това право и би трябвало да бъдат съдени. По Конвенцията за правата на човека дори се счита за насилие - изредено е във видовете насилие там. Принципно и наши писатели така са се изказвали за народа. Иначе повтарям, че на този глупостта е, че сам е качил видеото. Ако го бяха снимали тайно, изобщо не могат да го съдят.

Много думи - нищо не каза. НЕспокосан опит за оправдаване.

Сравняваш несравними неща. Единият обиждал "г-жа Лъжа". Тя излъга много пъти в началото на годината - Щяло да има режим на тока. Щели да прелеят язовирите. Бюджета нямало да може да се изпълни. Излъга и за Радев. Така че г-жа Лъжа си е на място. Но да обидиш целия народ, че 80% са дебили. Е, КОИ СА? Учителите и университетските преподаватели, лекарите и мед.сестри, служещите в армията и полицията, студентите, децата в детската градина или пенсионерите, гурбетчиите зад граница, които пращат милиарди евро.

Явно си студент на "професора" или от онези 20%,най-читавата част от народа.Ние 80% дебили откога чакаме да ни направите руски граждани и поливаме,пардон попиваме от руската култура.

Ми той Боко от 2009 година насам 3 пъти подава оставка. Ма народа си го избира пак. Я и този да подаде оставка и да видим следващия път - ако го изберат да си депутатства.

Захари Стоянов на времето много точно е определил предшествениците на БСП - руски копанки. Национални предатели.

Жаблянов, когато стане дума за Белене казвате, че БСП няма нищо общо. Сега сте спасявали евреите. От раздвояване на личността ли страдате там.

Щом мутрите му искат оставката, значи е успял да попречи на целенасоченото им одебиляване на българите. Думите са му крайни, но как иначе ще събудиш заспалите и бедните духом. Браво! Аз го подкрепям напълно. Друг начин за спасението на България за съжаление няма! Особено като гледам политици като Биков.

Да здраствует Рабоче-Крестьянская Красная Армия

Иво Христов е национални богатство и не се учудвам че действащата политическа сган е впрегнала цаката си машина да ги дескридитир. Защо ли? Ами защото той им говори истини които не им харесват.

Истини като тия за Ч. армия ли?

ВЕЧЕ СИ НОСЯ КАМЪНИ В ДЖОБОВЕТЕ И КЪДЕТО СРЕЩНА ЧЕРВЕН БЕЗРОДНИК, ЩЕ ХВЪРЛЯМ ПО НЕГО, ДАНО МУ СЧУПЯ БЕЗСКРУПОЛНАТА ПРАЗНА КРАТУНА !!!!

безкрупОлната... ами прав е!

На бас, че БСП изобщо не искат вече предсрочни избори. Ако репликата на Курнела преди изборите им изяде няколко %, сега този направо ги изхвърли от парламента!

ЯЯЯ професора бил от Рабоче-Крестьянская Красная Армия То и БСП-то май са с тях...

хм, народ, чиито Премиер поздравлява френския Прзидент с "Бонжуар"...

професоре до сега както аз и много други българи не бях чувал за теб но от днес не само аз но и много други българи няма дате забравим а и не само теб а и твоята ''мила''партиѝка какво ще кажеш а не е лошо да се извиниш пак не че ще помогне...

А защо изобщо БСП трябва да му я иска? Той сам трябва да си я подаде. Нали г-жа Н. преди време правилно каза, че оставка не се иска, а само се констатира?!

Всичко , което е казала г-жа Нинова се отнася за всеки, но не и за нейните дебили. Още няма случай кадрите на БСП да се осерат и после да напуснат топлите си местенца. Това не е Борисов, а шайката БСП!

Чудесна новина - на следващите избори нито за ГЕРБ, нито за БСП, нито за патреотите! Чак такива дебили не сме!

"Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. " Оставка за Славейков!

ти Ботев и Славейков с този индивид ли ще сравняваш? И нито един цитат за червената армия.

вече писах по-долу - думи на паталогичен русофил, подобен на професора-предател.

патАлогичен... Ами прав е професора!

"Вий, вий сте идиоти!" Оставка за Ботев

на нещо повече от ДЕБИЛ! Христо Ботев го казва на лъжепатриотите, а не на целия народ. НИКОГА не е говорил по-този начин за народа си. Нито той, ни Левски, Раковски, З.Стоянов или Бенковски. Единствен паталогичният русофил Славейков пише:"Не сме народ, а мърша." На такива мърши като теб ще напомня последния куплет на знаменитото стихотворение: "Ще да пия на пук врагу, на пук и вам, патриоти, аз вече нямам мило, драго, а вий... вий сте идиоти!"

остава да сметнем процента на лъжепатриотите по времето на Ботев. На бас, че са били повече от 80%!

След като Германия избива и пленява Червената армия през лятото на 1941г.,(дванадесет и половина милиона червеноармейци са убити и още около пет милиона от тях - пленени. Между другото,три милиона от тези пет милиона руски войници изявяват желание да се бият на страната на Хитлер.),та тогава се формира нова Червена армия,попълнена от народите в Сибир и Далечният изток сбирщина от кол и въже, изпратена на разстрел отпред и в гръб. Та тая крепостна сган спасява евреите ...

БСП май станаха умните и красивите :) Соросоиди?

обиждал... Детинщини. Нали вие, социалистите сте уж по-добри? Нали сте алтернатива? Какво стана бе, боклуци? Ами утре, ако същото нещо го каже Местан или Ердоган, как ще реагирате, бе? Сигурно пак така: " Еми понеже Борисов и Христов обиждат народа, значи може и Меркел, Тръмп, Путин, Ердоган и Местан". Безродници и мръсници сте. Продажна сган!

ААА, НЕ СМЕ ДЕБИЛИ, НИЕ ВСИЧКИ ПАРЛЕ ВУ ФРАНСЕ!!!

а не е ли истина това което казва .. има ли такъв народ който сваля правителство след което прави нови избори и избира пак същите :) тотално прав си е човека .. няма по големи дебили от нас и това е Факт !!!!

ще се изкаже по този мега скандал и извънредно груб политически гаф на члена на изборния му комитет "проф" Христов.Ха да го чуем и него,щото той защити българския народ от безобразните лъжи и изопачаване на историята от говорителката"без цици" Захарова.

обясни ми защо свали видеото от профила си си във Фейсбук.

Какво произтича от това? БСП били алтернатива на ГЕРБ,"по-добрият"материал.....на теория. На практика-се надпреварват. Геройко бил арогантен -защо ние да не сме!? ГЕРБ били нагли гьонсурати-защо ние да изоставаме!? Ако някой ден вземат Властта и започнат да крадат,че то вече има прецедент-ГЕРБ вече 9г.крадат,като за последно,ние защо да не крадем!? Геройко е обида за българите. Иво Христов,какво е,гордост ли? БСП,80% от вас са дебили. От електората ви-също.Дебили! Щом го признавате за вярно и сте българи,това е положението.

Ако вземем предвид факта , че държавата се упрявлява трети мандат от пазача на бай Миле, би трябвало дебилите да са доста над 80%

Бойко си е БКП-БСП кадър. Да не говорим, че за 27 години преход са ни управлявали само БКП кадри. дори Симеон си е ваш продукт. Дебили. Луканов, Виденов, Беров, Софиянски, Костов, Сакскобурготски, Станишев, Орешарски, Бойко! Последните 10 години се менкат ГЕРБ и БСП само в комбинации с ДПС и ПатрЕоти и псевднореформатори.