Бойко Найденов подаде оставка

Зам.-главният прокурор и директор на Националната следствена служба Бойко Найденов тази сутрин е подал оставка пред Висшия съдебен съвет.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Найденов подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спомняте ли си есента на 2010 г., когато др. Корнезов и Румен Петков скачаха на Цветанов в парламента ? Тогава вече налице бяха акциите ' Октопод ' , ' Наглите ' и ' Килърите ' , а Цветанов беше арестувал ' лейтенантите ' и ' майорите ' на ДС ... Тогава ми направи впечатление, че др. Корнезов изказваше доста добро мнение за НСлС . Според мен не е логично др. Корнезов да скача на Цветанов, а в същото време да хвали НСлС, която по закон би трябвало да разкрива престъпленията на организираната престъпност ! Още тогава си задавах въпроса : Кое е ' нашето ' момче от ДС, което е близко с др. Корнезов, дали не е Б. Рашков ? Много скоро ще получим отговор на този въпрос ...

Сега е ред на сламения премиер.....ОСТАВКА!

Защо Бойко Найденов си подаде оставката като шеф на НСлС и зам. - главен прокурор ? Доброволен ли беше този негов избор или беше притиснат от задкулисните кръгове на ДС ? Както всички знаем, той е близък с Борис Велчев, който пък е близък с Гоце от ДС . Означава ли това, че Б. Найденов също е близък с Гоце ? Логично е Б. Найденов също да е работил обективно по ' Октопод ' , ' Наглите ' и ' Килърите ' , също като Цветанов и Ася Петрова , а това да не се е харесало на кукловодите от ДС . Какво прави впечатление ? Медиите на Д. Пеевски , вкл. и чрез Н. Бареков , масово оплюваха Цветанов и Ася Петрова, а не са изливали никаква помия срещу Б. Найденов, което в случая е доста странно . Може би , с достатъчно голяма вероятност ще получим отговор на горните въпроси, тогава и само тогава, когато видим кого ще назначат на овакантеното място . Доста вероятно е за шеф на НСлС да бъде назначен Бойко Рашков . А дали Бойко Рашков е ' наше ' момче от ДС ? - Това вече е интересен въпрос, който ще разплете целия възел . Възможно е за шеф на НСлС да бъде назначен и човек, който не е зависим от кукловодите на ДС , а оттук може да се направи също генерален извод за горните въпроси .

Дали пък случайно няма да се окаже, че всички прокурори, следователи и полицаи, които са работили по ' Октопод ', ' Наглите ' и ' Килърите ' , не ги отстраняват един по един за заличаване на следи и на тяхно място да сложат ' наши ' хора верни на кукловодите на ДС от кръга ' монтерей ' ?

Интересно, разместване на пластовете при различните "кланове" на комунягите... анадолски... руски... Дали пак ще се "самоубиват"?

Cветъл пример,а сега да го последват и другите съименници.

да го последват Плевнелиев и Борисов и можем да обявим нов национален празник.

Аз пък мисля, че дори и у грешниците винаги има капка морал. Ако е така, можем да смятаме, че Орешарски и Цацаров нещо са попрекалили....

Не съм наясно със същността на проблема, но да напуснеш днешната Прокуратура е разумно решение!

Abu Talib

Искам да споделя нещо, което е свързано макар и косвено с повдигнатия въпрос.Цитирам дословно: През 1991 година Бойко Найденов започва работа като военен следовател към Софийската военно-окръжна прокуратура. Думата окръжна отдавна следваше да бъде променена с една от промените в Конституцията.На практика имаме ОБЛАСТИ, нямаме окръзи, за да се употребява прилагателното окръжен.Тези другарчета от БСП съвсем вече ни довеждат до олигофрения...?3а 23 години с тази нова конституция и старото понятие окръг-прилагателното му окръжен.Аман от скапани конституции: онази от 1971 имаше доста анахронизми, не си взеха поука и пак допускат тези анахронизми и при новата от 1991 г. В заключение искам дебело да подчертая, че на БКП/БСП не трябва да се предоставя повече правото да пишат Конституцията на Република България!!

По погрешка прочетох, че Бойко Борисов е подал оставка и така се зарадвах! Но за кратко уви!

Какво ти пречи Бойко? Той си е партиен лидер и на теб лично не ти пречи никак. Или цари страх от него и партията му, че ще бъде избран отново?

Кажи му Бойко и повече не го обиждай.

налапах се достацхно и откраднах недостатачно! сега сте си направя фирма ! ваш боико наиденов транслитериран текст

въпросният главен прокурор е копие на Wayne Knight от "Seinfeld". освен за комедии и циркове за друго не става.

Един чугун по- малко!

Той и без това нищо не правеше, освен да се прави на много важен и интересен. Само как подтичваше при полагането на клетвата на сегащния главен прокурор и явно му личеше, че е объркан и страха го мъчи още тогава. По-голям натегач и некадърник в следствието не съм виждал от него. Изобщо не съжалявам, че напуска системата!

А не си ли спомняш за другия - Бойко Рашков? Който ще ни обгрижва със СРСета! А бе кажи му Бойко и това е достатъчно...

Пичове, тия сами започнаха да си тръгнат :)))))))))))))

Внесено е предложение .

как се зарадвах,помислих бойко борисов подал оставка

Отличеният с " личен почетен знак I степен - златен" сигурно добре се е осигурил...

Всичко е ясно. Дебелака си разчиства пътя. Какви ли простотии ще направи тепърва ?

"Найденов напуска изцяло съдебната система, обяви самият той пред "Правен свят" и Mediapool, но лаконично коментира само, че причините за това са лични."

Още един плъхок скочи зад борда,май?!

Чу се "цоп" в блатото!

Белгия изкара две години без правителство! Независими външни одититиращи институции за всички министерства и държавни агенции и незабавна оставка - България без правителство. И нека започнем всички да си вършим работата съвестно - по тънката лайсна просто не става.

Напускал изцяло съдебната система.Банички ли ще прави отсега нататък, или ще кара .курсове за преквалификация към борсата по труда?

Бойко Найденов подаде оставка Какво значение има , че поредния "СЛАМЕН" ЧОВЕК" Е ПОДАЛ ОСТАВКА.

"За кратко Найденов се сочеше и като кандидат, който се ползва с подкрепата на ГЕРБ за главен прокурор, но до кандидатирането му за позицията така и не се стигна."

ПЛЪХОВЕТЕ ОТ БСП-ДПС ЗАПОЧВАТ ДА НАПУСКАТ КОРАБА.ЗАЩО ЛИ? ДАНО И ОРЕХОВ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА И ОТ ТАМ ВСИЧКАТА 240-КОМУНИСТИЧЕСКА СГАН.

Хайде! ДА НИ Е ЧЕСТИТО! Вчера една оставка, днеска друга! До края на седмицата и целия кабинет!

Нещастнико Бойко Найденов беше верен "служител" на ГЕРБ и РБ,така че е редно да си отиде-вече го няма Бойко Борисов и ГЕРБ.Мога само да те съжелявам-това което ти се иска изобщо няма да стане.

"Висшият съдебен съвет прави всичко възможно, за да скрие факти около магистратския статут на неуспелия шеф на ДАНС, медиен магнат, следовател в отпуск и депутат от ДПС Делян Пеевски. От отговор на съвета до "Сега" става ясно, че кадровиците са поискали разрешение от Пеевски, за да отговорят на въпроси на вестника, зададени по Закона за достъп до обществена информация на 18 октомври. Питанията са дали Пеевски има статут на несменяемост като магистрат и ако да, кога го е придобил, както и дали някога е атестиран и дали ВСС има данни по колко и кои разследвания е работил като следовател. Ако няма статут на несменяемост, хипотетично Пеевски може да бъде махнат от следствието в момента, в който се опита да се върне в него в края на депутатския си мандат. "Решението да се иска съгласието на Пеевски е абсурдно. Исканата информация е публична и за това има съдебна практика. Тъй като надделява общественият интерес, няма нужда да се иска разрешението на лицето", коментира адвокат Александър Кашъмов от програма "Достъп до информация".

Принципните хора биват отсранявани от днешните самозабравили се комуноиди......ОСТАВКА!

ех, роси, роси...сега да не го изгониш ? :)

По тази логика Плевнелиев трябва да подаде оствака и то още днес.

ама "тая" логика не е "оная" логика

Депутати, прокурори... валят кат листа! Старото се е изморил Не моа ги мета! Ах кога ли ще дойде деня, да ги видя в раиран костюм, аз кога ли, ще дойде деня, Цвъко да е с тях? Никой веч не се строява! Плевнята заспа! Пак ще трябва да го блъскам в кръглата глава! Ах кога ли ще дойде деня, да си пушя пура рахат, а Стонишев да ми пържи яйца със гузен сурат!

Разбирам,че те напъва,ама .....не ти се е получило,да ти кажа ...! Давай в проза....римите не са за теб!

щом си разбрала "напъна" ;-)

Тъпичък си, но не си в състояние, да го осъзнаеш...

След като Б. Найденов е близък до Борис Велчев , който пък е близък с Гоце, означава ли това, че и вече бившият шеф на НСлС е бил близък до кадъра на ДС от Сирищник ?

Всички назначения в Б-я са политически и това е смъртоностната болест на Б-я. Амин.

Защо един по един?! Давайте колективно и да ви няма! крадци и престъпници!манипулатори и мафиоти! не остана да смучете вече народна кръв! ОСТАВКА!!!!!!!!!!!!!!

Кажи му прокурор и не го обиждай повече.

Бисеров, сега Бойко Найденов - въобще интересни неща започват да се случват!!! Дали е за добро или точно обратното - тепърва предстои да разберем!

И последната "калинка" от прокуратурата беше принудена да напусне. Сега вече "вся власт съветам",можем да съдим когото и когато си поискаме. Можем дори и член първи да върнем в конституцията.Кой ще ни спре?Моралът ли ?Та комунист и морал допирна точка НЯМА.

Аз тук калинка не виждам, но определено има един заринат в акита бобибоб торен бръмбар !!! :-)

Пич, толкова ли не можа да разбереш сърказама в този пост. Ако трябва смени дилъра.

Надут пуяк и некомпетентен пуяк. Цяlо чудо е че напуска системата. Мис.ех че го чака шеметна ка,ие,ал пpедвид тези му качества

"Юристите" на милиционерската школа Симеоново се оттеглят на друго място. Цацаров не овладя нещата и губи по точки.

Нещо много взехте да се разбягвате, а? И все по лични причини.....По-скоро усещате, че кораба потъва и побегнахте, като мишоците....първи и веднага след това се преориентирате към следващия Благодетел....

Anto

Вашата версия е доста по-вероятна от моите две взети заедно :))))

Те такова чудо Следствена служба има само в Русия и България. Отдавна трябваше да я закрият тази служба. Следователите са нито прокурори, нито полицаи - ни рак ни щука! Повечето от тях пишат още на пишещи машини.

Anto

Или е подал оставка, или са му я поискали.

Ревизия,резултати не са известни,Б.Найденов бърза да си вземе 20-те заплати,да заличи следи и поживее в странство.

тия да не са изперкали от Вси светии, щото от Деня на бодителите да ги досрамее - това никога не мога да повярвам?!?

бОдители нарочно е написано така... ама знае ли човек дали ще го разберат :-)

Ако продължават с оставките,то ще останем без властимащи. Те тогава ще си раздаваме правосъдие сами ,като първобитните

Без властимащи може да останем, но без съд, НИКОГА.

То цялото следствие отдавна е в изолация, ама държават плаща ли плаща по 2-3 бона заплати. Луда работа.

И не само Найденов трябва да си подаде оставката! Всички съдии, прокурори и следователи са комунисти и не могат да мислят демократично. За това сме на това дередже!!!