Eдин от създателите на ”Атака” напуска партията

Един от създателите и доскорошен заместник-председател на "Атака" Антон Сираков заяви, че напуска официално партията.

Обратно в новината

Коментари - Eдин от създателите на ”Атака” напуска партията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изборите наближават, тв СКАТ я спряха и по нашата кабелна ТВ :) Ха познайте кой финансира КейбълТел!? ;)

Абсолютно си прав!!!

Шестица за този постинг.Затова от време на време Воленчо прави по някоя изцепка - да регулира рейтинга си все около 7% и не повече.Това обаче може да изиграе много лоша шега на кукловодите в определен момент на прехода - може да се окаже преход към отвъдното.За всички.

Добър вечер на всички! Има много хора, които бяха подлъгани от медийната антикампания срещу АТАКА. Аз също се подлъгах в началото при излизането на АТАКА на политическата сцена, защото от всякъде медийте на застрашените партии бълваха крайно отрицателни клевети. Не трябва да се вярва на коментарните междупартийни оплювания в медийте независимо към коя партия са насочени те. Всеки има глава на раменете и всеки пълнолетен може сам да преценява, а не медийте да му натрапват, какво да мисли. Вестници, сайтчета, телевизийки всякакви, служещи на нечий интереси. Много добре си пресявайте източниците. Четете проектозаконите на партиите, вижте колко дела са завели срещу незаконосъобразни действия, вижте колко сигнали са подали и срещу кого, забележете и позицията им по конкретни проекти и по-малки и по-големи, следете за какво и срещу какво гласуват в парламента и в общинските съвети, прочетете евентуално и точките в политическата им платформа и преценявайте сами. Не се оставяйте да ви баламосват медийте. Не се оставяйте поради небрежно отношение и повърхтностна информираност да изпаднете до там да наричате активните българи патриоти психопати или нацисти. Не знам, как ще се чуваства един българин, когато установи, че е сгрешил и е хулил по български патриоти! Съдете по делата, а не по медийната плява, за да не съжалявате!

Атака е ясна като бял ден за всеки с поне 2 гр. мозък в главата. Създадена е от кукловодите на прехода да обере негативния вот от управлението на тр.коалиция, но не и да управлява. Не случайно никой не я иска за партньор в управлението - защото там са толкова комични личности че се вижда през девет баира. Абе всичко си е по план- да си дълбаем надолу към дъното и да изпускаме парата през свирката на СКАТ.

da ne si krivim dy6ata-toi be edin ot malcinata koito kazvaxa istinata za dyxa6tite evrei,koito ni dokaraxa do tyk..evalaaa

типично българска работа - кой да води бащина дружина.Ха ха ха аха .абе и друг път съм питал : защо в Гърция и Сърбия нямат партия като Атака - айде като сте умни ми отговорете - все това питам и никой не ми казва...

Атака е типичен продукт на съвременния глобализъм. Патриотизмът е най-опасния враг на глобализма. И затова глобалистите вземат превантивни мерки, създавайки карикатурни формации и фигури като Атака и Волен Сидеров. Създават и техни също толкова карикатурни конкуренти като Боян Расате и неговата гвардия, отец Гелеменов и всякакви други палячовци, които дискредитират всяка идея за нация, родина, суверенитет. Сред последователите на тези палячовци, особено в началото на тяхната поява, има различни хора. Има интелигентни, искрени патриоти, има просто недоволни от стандартния политически модел, има и откровени маргинали и лумпени, както и личности с психични проблеми. Тази пъстра смесица доста бързо се разслоява. Сериозните хора, като гледат налудничавия поглед на Волен Сидеров се разочароват. Губят интерес към политиката и се отказват от участие в нея. Що се отнася до лумпените те по начало са си прецакани. Тяхната задача, без да я осъзнават, е да развалят идеята към която са прилепнали. След това пият по една студена вода и толкова. Този процес на създаване на алтернатива на модела се повтаря многократно. Накрая всички, които искат алтернатива са уморени, изтощени и примирени. И стандартният поитически модел се стабилизира. Което е точно целта на глобалистите. А ние тука, по форумите можем да си приказваме, колкото си искаме. Само си чешем езиците, плюем се едни други, отваряме работа и оправдаваме заплатите на ченгетата, които ни броят. И от всичко това, пак глобалистите печелят. Това е тъжната истина. Другото е от Лукавия.

Колкото за г-н Сираков, аз лично не го познавам, но щом иска нека си отиде, това е негово право! Дано успее да намери партия , в която най-добре се вписват неговите идеи и разбирания! Пожелавам му успех! Не е необходимо да се излива злъч и помия...

Всяко стадо има мърша! Не съм от Атака, но не виждам защо плюете! За 20 години много депутати напускаха партиите си, пребоядисваха се и т.н., същото е и с много от членовете на партиите! Никоя партия не е застрахована, да влезат в нея непочтени хора! Аз не виждам, защо плюете, че Атака е против българските цигани и българските турци, нищо подобно, тя е против КОРУПЦИЯТА, тя е всички българи, независимо от какъв етнос са да са равни пред законите и т.н. Към жена, за 15 години Вие драга ми госпожо, не се научихте да говорите с езика на толерантността, така ли пишете във форумите в чужбина, за политическите партии там, за лидерите на партиите! Вие с какво помагате за изграждане на добър имидж на България?Какъв Хитлер и какъв фашизъм бълнувате! Това е нелепо и неморално! Кой още да напише, че са ни спрени парите по фондовете заради КОРУПЦИЯ И НЕЕФЕКТИВНА СЪДЕБНА ВЛАСТ! Какво общо имат с това партиите, които не са участвали в управлението на страната???

Vsi4ki sa maskari!Istina koqto premul4avame mai v skoro vreme !

До момента не съм видяла по-последователна в изявите си партия.Глупостите че нямали интелектуален потенциал си ги наврете знаете къде.Най-интересните публицистични предавания са в телевизия СКАТ.Също там са най-интересните предавания на историческа,религиоз и на тема за бита и фолклора на българите.Имат и предаване за и от циганите;също на здравна тема.Нищо не е пропуснато и никой не е забравен.Липсват пошли шоута и игрички от които ми се повръща вече по ефирните телевизии.Гледайте си тогава Панорама с Бойко Василев;Бареков и т.н.На изборите ще има изненада,защото сега управляващите и сателитните им социологически агенции умишлено дезинформират народа-Атака ще бъде 3 политическа сила но с много голям процент и ще диша много близо във врата на ГЕРБ.

Не ни трябват тези луди хора.Не са никаква алтернатива.Изобщо не се лъжете няма кво да го обсъждаме.Да не продължаме да правим грешен избор в безисходицата в която се намираме.Атака не е никакво решение - ХОРА МИСЛЕТЕ.

аз съм за волен напук на всички защотото е ми е колега от карлуково.само атака

Жена ли си, мъж ли си, звяр или риба или хермафродит

Атаците имат доста добри идеи. Наистина е странно, че нямат добър интелектуален потенциал. Нивото на членската им маса е ниско и всички тези скандали с депутати-педофили и други подобни доказват това. Не че посоченият в статията господин блести с нещо- винаги е бил доста краен. И сега пак - от едната крайност в другата. Лично обиден ,че не е избран в ръководството, нищо друго.

сираков, както е и името му, вероятно си мисли буквално, че е останал сирак, ама не е така. АТАКА никога няма да умре, защото е чиста с идеи и действия партия за разлика от всички други. Нормално е партията да се чисти от безперспективните. Лично на мен сираков никога не ми е бил симпатичен. Аз харесввам политиката на Волен, твърдостта му в отстояване на целите ЗА България! И моята дейност е национална, в подкрепа на националното ЗАТОВА ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА АТАКА ВИНАГИ, а не за такима псевдо-патриотични партиийки като македонското ВМРО или пък умрелото СДС/ДСБ,ССД-все тая са те. АТАКА ще влезе в управлението и то достойно защото само те и Бойко ще са с най-много гласове. Ще се разберат някакси с ГЕРБ-просто Бойко ще трябва да преодолее някои свои лични червени пристрастия от байтошово време, нищо, че сега показва синя твърдост. АТАКА! Т е истината!!! Който е уме, вижда и чувства!!!

Всички, които са срещу Атака явно са за тройната коалиция.Ами господа поддържайте си я и си ближете раните.Явно българите са мазохисти ,щото толкова години само се лутт от пусто в празно.То е казано власата не се дава тя се извоюва.Като гледам не само не се е извоювала,но даже и самите ни избори са хилави.Това е така,защото е по угодно на господа управляващите ни.И всеки опит да се създаде някоя партия алтернативна на управляващите веднага се пуска в действие познатия ни метод на компромат,охулване,н единствено може да се оправи, ако стане управлението Монархическо.Нямам в предвид управлението на Симеон Кобургодски.Вижда се ,че със тези партии нищо не става.Девет баби хилаво дете.А и другото как е възможно един град хора да имат толкова много партии?Да явно държавите със само две партии са много глупави,щото не могат да си направят повече.А ми хората са разбрали едната е опозиционна,а другата управляваща. Няма е държавност,отговорно за нищо не отговаря за своето действие или бездействие.На хората в тази държава се гледа само на маса,която е натоварена само със задължения,данъци,за да може да поддържа правителства и парламент.Всичко друго е второстепенно.Ами забележете още от сутринта ни заливат медии и вестници с информация,кой кого убил,изнасили,кой колко е откраднал само простотии... Хората си идват и отиват с цел някакво облагодетелстване и това си е .Никой не влиза в положението на народа за да разбере неговата мука и страдание.Хората си живеят в някакъв техен илюзорен свят ,какво от това ,че масите не са добре,нали все пак те не са на тяхното положение.И така ще е докато самия народ не се вземе в ръце иначе само ще си пишем по форумите,но от това няма никаква полза,само разлайваме кучетата.Е ха със здраве и пийте от мен по една студена вода за отрезвяване.

Към /ЖЕНА/ Като не живееш 15г. в Б-я ,кво се правиш на компетентна?Известно ли ти е че Атака не е участвала в управлението на Б-я и няма как да има заслуги за да я символизират като тоалетна чиния.Ако поживееш 3 дена в Столипиново,Кърд или Лудогорието,и ти ще станеш непримирима към тия етноси.Атака няма заслуги за тоталната корупция,не е крала еврофондове,не е затваряла реактори,не е правила приватизации,не Атака е създала не работещо правосъдие.Виновна за сегашното състояние на Б-я НЕ Е АТАКА.

Стой си в чужбината и не давай акъл като не си запозната. За демокрация ще ми говориш когато станеш потърпевша на издевателствата на тези, които защитаваш.

Госпожо, и аз живея в чужбина, макар и не толкова дълго и се старая да ходя до България, колкото може по-често. Положението на българите в някои райони наистина е плачевно. Просто се чудя как издържат тези хора на дискриминацията спрямо тях. Ако не сте живели в България от 15 години, на практика се опитвате да учите хората в една чужда държава как да живеят. май вие трябва да се учите на толерантност.

Volen prezident, samo Volen

ето такива неща трябва да четем по форумите в това умопомрачително безхаберно безвремие ..... и така ще е още известно време... докато не спрете да се вьзхищавате на предаания от типа сбльськ или несто подобно, на царвула по БТВ 22:30 или там колкото е и не знам какви 'верваи ми' други подобни,, а като прогледате малко ще видите какво е трябвало да знаете и какво трябвало да правите. засега се уважаваите повече и си вьршете работата колкото може поДобре. ....... и да прочетете устава си на партията която подкрепяте, та да не се чудите после какво било там, та било нужно да го знаете. уловихте ли подяволите идеята, вместо да се 'зьбите ' един на друг, и хаиде приятен ден , че ми се драифа вече от глупави форуми на тая географска ширина. А иначе приятески ви сьчувствам, такива са ви били скапаните ви учители и тези на които се вьзхищавате или искате да приличате. повдигнете се малко нагоре , почетете нещо повече (хубаво е да е в подходяща посока), и след време ще можем да продьлжим поДобри напред. Как по дяволите да напиша че Атака не е нищо повече от загуба на време докато схванете какво трябва - просто душата ме боли да продьлжавам да пиша в този форум по тази тема, защото знам че само шамарите и горчивите плодове на разочарованието ще ви накара да си отворите очите и отпушитр ушите за да схванете ( разбира се не за всички, хеееей) . Малко повече интелект засега.

ето такива неща трябва да четем по форумите в това умопомрачително безхаберно безвремие ..... и така ще е още известно време... докато не спрете да се вьзхищавате на предаания от типа сбльськ или несто подобно, на царвула по БТВ 22:30 или там колкото е и не знам какви 'верваи ми' други подобни,, а като прогледате малко ще видите какво е трябвало да знаете и какво трябвало да правите. засега се уважаваите повече и си вьршете работата колкото може поДобре. ....... и да прочетете устава си на партията която подкрепяте, та да не се чудите после какво било там, та било нужно да го знаете. уловихте ли подяволите идеята, вместо да се 'зьбите ' един на друг, и хаиде приятен ден , че ми се драифа вече от глупави форуми на тая географска ширина. А иначе приятески ви сьчувствам, такива са ви били скапаните ви учители и тези на които се вьзхищавате или искате да приличате. повдигнете се малко нагоре , почетете нещо повече (хубаво е да е в подходяща посока), и след време ще можем да продьлжим поДобри напред. Как по дяволите да напиша че Атака не е нищо повече от загуба на време докато схванете какво трябва - просто душата ме боли да продьлжавам да пиша в този форум по тази тема, защото знам че само шамарите и горчивите плодове на разочарованието ще ви накара да си отворите очите и отпушитр ушите за да схванете ( разбира се не за всички, хеееей) . Малко повече интелект засега.

Никога не съм и мислила,че Атака има чиста съвест...и се доказа

prav e ataka sa sklu4ili sporazumenie s komunistite,zatova napusnaha parlamenta,i se skaraha s gerb,ako ne vqrvate po4akaite da minat izborite,i 6te vidite........smqh

Атака да са казали, че ще направят нещо срещу чорбаджиите, които плащат малко на работниците си, но живеят луксозно. Затова пък, преди година приказваха разни глупости, за които не искам да ги подсещам, но пак биха създали проблеми на работещи хора. Изобщо, не ги искам.

Не нито пръв, нито единствен. Напоследък и аз вече се съмнявам в намеренията на Атака. Ако са менте-националисти, ще се окажат национални предатели, по зле от БСП и всички останали взети заедно. Дано недомислиците са просто от глупост ...

Този Сираков говореше като фанатик, а сега какво му стана, обърна си дупето на 180 градуса.

Ще гласувам за чистата идея, не искам постове и пари,не искам протекции и слава, а едничкото ДОБРО за България!

с това, че милее за България и за българите.Ще гласувам с чиста съвест за Волен, жена ми също и 4 ми деца, приятелите ми и роднини също, а и тези на които давам хляб-23 работници.Всичко за АТАКА!

атака е лъжа и измама. Делата им са точно обратно на това което говорят. Нека всеки който ги харесва на думи да разбере че са шарлатани и тарикати. Нека всеки да проучи за своя град какви са хората в общинската структура. Нито един разумен не остана , защото всеки член с мнение и собствена мисъл беше нарочен за предател, ченге, комунист или еврей. Подлеци, психари, наемни мутри и ченгета - това е атака. Много обичат да се правят на репресирани от всички медии, но точно атака редовно прави платена пропаганда по частните БТВ и Нова Телевизия. Именно атака плаща на клакьори, да се правят на луди по форумите.

докато медийте дават трибуна на откачалки като тоя,България няма да се оправи скоро.Гледах Андрей Райчев при Ризова по Нова ТВ - по луд човек от него не съм виждал.И представете си,на такива хора им дават ефир.

като ти чуя 'през призмата на' и се сещам за онези труженици, които пишеха трудовете на бай тошо.

Европейския съюз се управлява с мнозинство от Европейската народна партия. Най малко националистите са в състояние да вдигнат икономически България, те ще останат изолирани. Единствено за да се достигне поне румънския стандарт са в състояние да направят ДСБ и СДС.

mai shte glasuvam za bns

Добър вечер на всички! Има много хора, които бяха подлъгани от медийната антикампания срещу АТАКА. Аз също се подлъгах в началото при излизането на АТАКА на политическата сцена, защото от всякъде медийте на застрашените партии бълваха крайно отрицателни клевети. Не трябва да се вярва на коментарните междупартийни оплювания в медийте независимо към коя партия са насочени те. Всеки има глава на раменете и всеки пълнолетен може сам да преценява, а не медийте да му натрапват, какво да мисли. Вестници, сайтчета, телевизийки всякакви, служещи на нечий интереси. Много добре си пресявайте източниците. Четете проектозаконите на партиите, вижте колко дела са завели срещу незаконосъобразни действия, вижте колко сигнали са подали и срещу кого, забележете и позицията им по конкретни проекти и по-малки и по-големи, следете за какво и срещу какво гласуват в парламента и в общинските съвети, прочетете евентуално и точките в политическата им платформа и преценявайте сами. Не се оставяйте да ви баламосват медийте. Не се оставяйте поради небрежно отношение и повърхтностна информираност да изпаднете до там да наричате активните българи патриоти психопати или нацисти. Не знам, как ще се чуваства един българин, когато установи, че е сгрешил и е хулил по български патриоти! Съдете по делата, а не по медийната плява, за да не съжалявате!

Атака не е никаква алтернатива. Това е стръв за наивници. Поредната мутенско- демагогск формация, която яхна народното недоволство за користни цели. Огледал се Илия-пак в тия!

И ти ли Бруте... По нагъл човек от теб няма, само Волен. Нега ви е гадно са!

И с кое АТАКА е алтернатива, какъв потенциял има тази ....хмм сбирщина? Половианта са бивши военни - комунисти и ченгета, а другата половина са сбирщина от необразовани, вулгарни и авторитарни лумпени! Волен има качества но зад гърба му стоят мумии и призраци!!! Още не мога да разбера как така стана, че една мутра успя да стане Евродепутат покрай АТАКА!!! Само от това трябва да ви стане ясно за какво става въпрос!

Добре че се разкара тоя. Сега вече с чиста съвест мога да гласувам за Атака. Тоя беше прекалено краен. Все евреите му бяха виновни за нещо.

bravo

лоша, хубава, от Атака по-добра засега няма. Който се отлюспи от Атака, не е работи за България, не работи и за себе си

А вие елате в БГ и си сверете часовника ! Изтеглете си отечествен фрон от замунда и вижте защо мразим циганите . Всеки случай не е защото са цигани , а защото в голямата си част са крадци , убийци , мошенници и са спрели развитието си някъде към 17-18 век . Пращат децата си по домове за отглеждане и ги земат само когато им трябват за просия . Момичета се продават съвсем законно от циганята и те се гордеят с това . Дали не е време интегрираните орица като вас да си сверят часовника . Може да ви пуснем да поживеете в с. Мечка пък после ще ви питаме какво мислите за мангалите .Идете в град Левски и вижте палатите там питайте с какви пари са строени и чии са на бедните и неинтегрирани цигани с крадени пари . Запитайте се защо след като едно циганче скъса националния флаг прокурорката не започна дело . Отговора е ясен цигани не се съдят защото почват разни интегрирани идиоти да реват в тяхна защите . Защо 200 циганина крещяха смърт на българите и трошаха наред ? Защо никой не ги потроши както потрошиха неонацисчетата в централна европа ? Отговора е ясен ЗАЩОТО СА ЦИГАНИ ! И никой не смее да ги бутне , законите за тях не важат . Защото преди 3 години 90 % циганите упражняваха професията социално слаб или безработен и получаваха пари за бездействието си . Защо се налага на държавата да спира детцките ако детето не ходи на училище пак заради циганите . Те НЕ ИСКАТ да се интегрират . Не искат да ходят на училище не искат да работят и да плащат данъци къде по лесно е да просят рекетират крадът и убиват . Там падат повече пари с по-малко работа . Кой няма търпимост към цигани и турци ? Нямали са преди 89 сега ни управлява вече 8 години етническа турска партия . Никой не смее да удари циганче в училище дори когато се гаври с други ученици защото се очаква цялата рода да се изсипе в училище . Още е пресен спомена за циганката с ножа в училище . А в моя град един циганин спука главата на един учител с една метална плоскост в училище защото малкото мангалче беше излъгало , че учителя му пишел двойки защото мразел цигани . А малкия боклук не беше стъпвал в училище със седмици , а като стъпеше незнаеше къде е попаднал . За къде да се интегрираме ? За Германия ? Там няма ли неонацистка партия , че даже са две . За Италия , а там младшата Мусолини какво ли прави ? За Франция то там не останаха френски младежи . Проблема с циганите никога не е бил на това , че са цигани , а на това , че живеят с разбирания на хора от 17-18 век

Ами.... вече си търся друга партия! ..... Че то тази вече няма да я бъде!

Госпожо, наистина твърде дългото Ви отсъствие от България се е отразило отрицателно на Вашата реална преценка на нещата у нас. Не бързайте с Вашите присъди - те са неверни. АТАКА не е партия не ненормални, водени от един луд, а сдружение на разочаровани българи, които, за разлика от Вас, са останали в родината си, а не са избягали от нея, за да дават след това дефинитивни, но некомпетентни съвети. Ако бяхте останали в родината си, може би щяхте да прецените по-правилно обстановката у нас. Това, че изкарвате повече пари, не значи, че сте по-добре осведомена от нас. Благодарим Ви за съветите, но може би без тях щяхме да се чувстваме по-добре.

Бъркаш жено! Въпреки, че далеч повече от теб съм наясно чие творение е Атака, в някои региони на Родопите, Лудогорието и руенско положението е плачевно за българите. Вместо да се включваш от чужбина, върни се тук, за да си вземем обратно България и да изгоним сидеровци, първановци, догановци, кобурготи, костовци и бойковци. БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Колкото и кампании да правят медиите срещу АТАКА, едва ли ще променят нагласата на народа. ;) АТАКА е алтернативата на тия крадци, некадърници и мазни наглеци.

Сиракооов, Сираков! На много от нас ни стана ясно още през пролетта на 2005 г. какво е Атака. Като си толкова голям капацитет, защо убеждаваше симпатизантите на семейната партия да не гледат какво са направили до тогава внедрените агенти, а отсега нататък какво ще направят. Даваш ли си сметка, че си по-виновен дори от Сидеров, щом си бил наясно с генезиса на Атака?

ZA SUJALENIE NE MOJE6 DA GLASUVA6 ZA DRUGA PARTIA, ZA6TOTO SI UMSTVENO IZOSTANAL.