МВР: Няма шанс изчезналите работници да са живи

Няма дори теоретичен шанс някой от тримата работници от взривените складове в село Лозенец, които все още са неизвестност, да е останал жив, заяви главният секретар на МВР главен комисар Калин Георгиев. Следобяд пък бе възстановено движението през Петолъчката.

Обратно в новината

Коментари - МВР: Няма шанс изчезналите работници да са живи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Alex

1000 лева на калпак това е цената на живота

Нали виждате каква "мутра" е собственика на фирмата - няма врат. Главата му е присадена върху раменете. Прическата му е като на мутрите Боко и Цоко. Какво искате от мутра, която живее в държава и която се ръководи от мутри?

Търсих да намеря за подобни инциденти в друга държава от ЕС и ... нищо. Явно там не работят, защото тук се скъсаха да обясняват как, който работи - греши. Важното е, че няма виновни, а че имало жертви е нормално. И без друго са работели за по 350 лева/175 евро/ месечно. Невинните в България са къде по ценни и добре обезпечени - те трябва да се пазят, че доста пари насъбраха за харчене

СБОГОМ, КОЛЕГИ. Скърбим за вас, но мизерията и малоумните лакомници на работните ни места ще останат, а мизерията ще довърши и останалите! Почивайте в мир!

Мир и покой на душите на загиналите!Съболезнования на близките!А къде се скриха господа министрите и техният водач ББ?Какви ли още ужасии трябва да изживее нещастна България.

Доведената до пълна лумпанизация работническа класа на България - някогашна страшна политическа сила, изградила държавата, която днес се разпродадена негодници, плаща скъпо. Плаща за липсата на нейн лидер, водач, рътководител и обединител против реакцията в лицето на 150 партийки от оскотели от лакомия бивши хора, от отрядите на крайната десница, от цчлото котило полуграмотни сиви мишоци и грабители, довели народа ни до мизерия и тотално отчаяние. Класата не можа да разбере, че такива като бабаитите на ГЕРБ разбират от едно - от сопа по главата. Не от приказки и ръкоплещения, не от надежда да се сетят да направят страната ни европейска и социална, а от груб, ефективе натиск и възможни жертви. Няма друг път да се вразумят келешите на власт, бивши наши съученици, хпулиганчета от улицата и пройдохи с видими психически отклонения. Тези, които днес направиха живота ни бойно поле с взривове,жертви и пропаднали надежди за демокрация.

Правилно ли Ви прочетох, че намирате Е Време неупоменатата (Но пределно ясно-коя!) партия да си Вразуми `сътворените` от нея изчадия адови?! Както и да Прекрати Незабавно скудоумщините-й?! -Както ачик-видимо нейните, така и Всичките мутирали производни?! Аз-лично съм за! Но без натиск неин/техен върху Нас, ако обичате. А с простичко, откровено и прозрачно: 1.Признаване пред Всички на Всичко `натворено`; 2.Изплащане на Всички Вересии. Всички! С Лихвите!! Стига Жертви!!!

само боико обвинявате вижте гарците техния премиер ги докара до криза и до провал стига сте критикували гледаите положително *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

уяс за хората, а какво са хиляда лева, те имат нужда от много повече *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Занимавалъ съм се с подобен вид дейност, но дори с по-лек режим. В тази службица КОС, от която зависят нещата се издържат само от рекети. Хората се водят към определени фирми с подобни дейности на заплати и всеки месец получават отчисленията си. Знаете ли как се определя тротилов еквивалент...... Гледаш в тавана и пишеш едни цифри след десетичната запетая, полкото повече нули сложиш толкова повече можеш да натовариш и съответно да съхраняваш. Ако им видите документацията ще паднете от смях, всичко се пише под индиго, ръчно и т.н. По документи сега ще се окаже, че е можело да се складира още толкова, но да видим какво ще кажат спецовете...Какво стана с предишните взривове, този с пиротехникат, този с боеприпасите, едно голямо НИЩО. И сега ще стане същото. Жалко за хората. Защото за да си намерят работа и да се препитават и съществуват са готови на всичко.... МИЗЕРИЯТА до това води

помня след Челопечене как Боко и Цоко обикаляха ТВ-студията, а сега защо не се виждат! Липсват ми тези носители на истината и светлината!

Няма проблем да им дадеш по още някой лев!

Ученото си е учено, а и дипломата му от Педагогическия в Пловдив е истинска !

държавата строи и народа с кеф мори!

"Декларация на ГЕРБ след взривовете в Челопечене 3 юли 2008 ПП ГЕРБ изразява своето сериозно безпокойство от разтърсилото тази сутрин София взривяване на събраните в базата за утилизация в Челопечене боеприпаси. Този инцидент създаде не само опасност за столичани. Той е и поредният знак за неспособността на правителството да се справи адекватно с извънредни ситуации. Повече от час и половина държавните органи и специализирани институции не бяха в състояние да дадат адекватна информация за случващото се в кв. Челопечене. Неработещите специализирани държавни структури ескалираха гражданското напрежение и показаха неспособността си да овладеят дори информационно ситуацията. Фрапираща бе и некомпетентността в коментарите на представителите на властта..............."

Точно в десетката!!! Подкрепям!

спомним какво казаха ГЕРБ тогава!

мутри начело - ТОЛКОВА! Ще мрем с името Боково на уста!

Абе какво ти е виновен Боко пък в тоя случай. Ей, не сте в ред ... скоро цех гръмна в Германия и за него Боко ли ти е виновен?

никога не е виновен за нищо! И аз не живея в Германия, а в България - най-проспериращата и сигурна страна, по думите на нашия премиер!

Нено, нено, да си Министър-председател не е да седиш в лъскав офис в центъра на столицата, да те возят в лъскави стреч лимузини, да говориш глупости под път и над път, Но и е СПОСОБНОСТ да управляваш, да КОНТРОЛИРАШ всичко, което се случва в държавата и да носиш ОТГОВОРНОСТ! Всичко това, което се случи до Сливен, ми говори за тотална липса на контрол или въпиюща некомпетентност на Служба КОС на МВР на Цвъчко Цветанов! Взривни складове и такива цехове се проектират и строят, така, че ако някъде нещо гръмне да няма възможност да се предаде и на останалото!!! И за да гръмне всичко, както се е случило - има ГОЛЯМ ПРОПУСК В ОРГАНИЗАЦИЯТА НА ДЕЙНОСТТА!

За 3 години така наречените Граждани за Ефикасно Разоряване на България- ГЕРБ , Унищожиха това което остана в Родината ни-Морал,Общи/Държавни Богатства,Начин/Език на общуване ... Поправителния изпит за България е на след година на Изборите !! Нека да се Явим Всички Заедно , и да Гласуваме Срещу Разрушителите-ГЕРБ ! Да покажем ,че сме Древна и МЪДРА Нация !!!

Да бе и да върнем Доган и Станишев. Как пък не! Само те не липсват.

Цифрите говорят, че при Станишев населението живееше по-добре. Явно сега се краде и със задните си части и некадърността е тотална. Поради това - голяма беднотия.

След още един мандат на Бащицата и ГЕРБ - нито Обама, нито Осама ще могат да НИ спасят от огромната МИЗЕРИЯ!!! Това е истината, а ти си викай колкото си искаш по Доган, Станишев и който си искаш!

Мислите, че всеки който казва нещо негативно за ГЕРБ е платен?!? Вие сте смешна!

Вижте, Дир.бг -- Мрежата вече пламна от тази Ужасия! Хъкомъкания не ще помогнат. Въпрос: -Не би ли било най-добре просто да пратите кореспондент(ка) на място, който/която да извлече смислен материал (звук и видео) ?! ...Ако-ли пък не е `здравословно` вие-лично да го публикувате -- ютубацията е достъпна Всекиму.

Боко ,ти и твоите Гербави другари се оказахте същите лайна като тройната коалиция. Щом е за далавера ,живота и сигурността на хората са втори план. Сега спиш ли спокойно? Къде изпрати шестака Цецо ,къде го покри ?

Щом като и клоунът Калинчо се е появил на мястото на взривовете, значи хаосът ще бъде още по-голям!

Той винаги ходи да представлява Цветко, кога са оакани работите. Що не се срещне с близките министъра?

И като се срещне министъра с хората какво предричаш да стане, та го плашиш толкова? Чудо голямо ще стане. Много си зле.

Време е този клоун да си ходи и да дойде човек с доказани професионални качества.

е посочи някой поне да го изберем... :D досега в българското управление освен клоуни и пионки друго не е имало и така ще продължава да бъде...

Това го знаехме всички, освен тъпите гербери естествено! Те се нуждаеха от време явно, за да замитат следи! Мир на праха на хората!

Гарантирано от ГЕРБ! Сега дали да припомним декларацията на ГЕРБ по повод взрива в Челопечене! Дали важи сега и за тях! Мръсници долни!

винаги и в недоумение! Това е естественото му състояние, обусловено от менталното му развитие!

ахаа