Още общини изнемогват със сметките, и Стралджа е в режим на тока

Ако доскоро администрацията е плащала 30 000 лв. за улично осветление, последната им сметка била 80 000 лв.

Обратно в новината

Коментари - Още общини изнемогват със сметките, и Стралджа е в режим на тока | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИМАТЕ ХАРВАРДСКИ КИРЧО И КОКОРЧО НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА, НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛИ НАЧЕЛО НА АРМИЯТА, ДОКОЛКОТО Е ОСТАНАЛА, МНОЗИНСТВО ОТ ГЕЙЛИБЕРАЛИ В НС, ВСИЧКО ВИ Е НАРЕД! Я НЕ СЕ ПРЕВЗЕМАЙТЕ ТОЛКОВА! ВСИЧКО ВИ Е НАРЕД! Я ЩО ПАСМИ...ПАРДОН, ДЪРЖАВНИЦИ ВИ ОПРАВЯТ ЕДНОВРЕМЕННО!

Важното е, че пожарникарят и тъпанарската му пастмин са аут, и всичко постепенно ще си тръгне по правилата..!

За какво ни е ток?! Важното е че сме в ЕС и НАТО!

Купонът тепърва започва, ГОВЕДА! Сега ще ви светне за какво беше цялата простотия с Кромид 19!

Какъв режим? Те изобщо не го пускат! Тъмно като в рог! Може да убиеш някой, който е отишъл да си купи хляб в 6 часа веерта и се е облякал в черни дрехи! Добре че има хора, които си оставят лампите да светят.... А тук от няколко години се говори да се сменят осветителните тела с LED... ама не се смениха, вместо това всетят едни жълти крушки, които явно горят много. Ако ги бяха сменили, ся нямаше да плащат толкова пари за ток!

Защо тулупа спря Белене? А сега нека Хилари да ни докара ток!

никой не попита Боко Тиквата велика за чий хуй ни навря в тази международна търговия с ток , а ?

Тия ни върнаха в 80-те години на миналия век,режим на тока,свръх задлъжнялост,пари нема,работа няма,тоталитаризъм,ужас...

много сълзи ви чакат....

Плевенлиев: Най - евтината енергия е спестената енергия! Е, спестявайте!

вързал и краде тока. Затова сметката ви се е увеличила. Полиция и престъпника в затвора. И да бъде съден като терорист, защото липсата на улично осветление може да доведе до жертви.

Бойко,идвай си,че с тези идиоти ще се мре!

Избрахте си ги и сега ще си ги търпите. Свиквайте.

Нали, този вожд ни изкара на свободния пазар на ел. енергия и газ. Така че не мога да разбера защо си го искаш, може би за да крадеш пак на спокойствие.

Как е новото нормлано? Продължаваме ли промяната? До преди 9 месеца щяхме да влизаме в Еврозоната. Сега галопираме през каскада от кризи.

Като крадците и престъпниците, които си бяхме и преди новите. Гърбатият (престъпника) само гробът го изправя.

Дано двете ПП-тки се задържат повечко, че да се вкараме и с режим на водата.

Имало едно време една малка държавица наречена Абсурдистан. Там хората били много щастливи и живеели прекрасен живот толкова било хубаво там че те произвеждали ток мнооого повече отколкото можели да изразходят. Хората там били толкова добри и загрижени за човечествототе че продавали тока който прозвеждали на цени мнооого по ниски от тези които хората плащали в Абсурдистан и после купували ток от други страни на абсурдни цени само и само да помогнат на другите хорица. Край на част първа от Историята за Абсурдистан. Всяка прилика с реалността е напълно случайна

С изкривено, нереално съзнание. Като тука един изрод, ходи по кофите и хвърля на бездомни кучета, а неговите умират от глад на вериги. Като го питаш защо така прави, той се хили дебилно и фъфли. Болен мозък.

Суджуците и пастърмата за Бойко стигнаха до ВКС, ще има ли затвор за рекетьора от ГЕРБ Живко Мартинов?

проблема са 50 хиляди лева за Стралджа. то, Джипката на Горанов по скъпа,бре няма ли дарители?

А, Радев - повелителят на венецуелския софтуер - онзи ден призоваваше промяната да продължи! Т. Е? Да продължава увеличението на цените на ВСИЧКО, на енергоизточниците, общини и бизнес да са в невъзможност да си плащат сметките? Продължаваме ли?

Русия вече напада демократична Европа! Какво ни занимавате с някакво си улично осветление? Ей сега гяуров, паси и кремтодорова ще ви се обадят да ви порицаят за неевроатлантическо поведение!

Дира! Тая новина що не е най отгоре?

Радевата зима, другари!

Затова трябва да благодарите на ЕС , ГЕРБ и Боко ! Те решиха да не скл. дългосрочни договори за доставка на газ , а да се купува по пазарна стойност ! Преди година газта беше 180$ , а сега е 1800$ ! Ако бяха скл. договор щеше да е най-много 200$ !

Да! Радев и киро се справят супер. Бойко е виновен! А ти си космонавт.