"Осемте джуджета" - задкулисието в правосъдието или просто една приятелска компания се събира на вечеринки

Тогава разследване на Антикопуционния фанд излезе с твърдения, че на това място се извършва търговия с влияние в съдебната система

Обратно в новината

Коментари - "Осемте джуджета" - задкулисието в правосъдието или просто една приятелска компания се събира на вечеринки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поне става ясно защо всички големи компании и заводи заобикалят България и отиват при съседите, защо няма да има работа, няма да има икономика, няма да има бъдеще за децата ни.

не й е чист косъмът. Нея кой ще я провери? Или й вярваме безрезервно?

А къде са политиците в тези схеми, я да видим, ама за това си траете нали - кой определя законите и кой контролира?

"Павлова определя схемата за търговия с влияние и изнудване, ръководена от бившия й съпруг, като "тържище на бъдеще" - кариерно, финансово и всякакво. Според нея влиянието на Петьо Еврото върху съдебната система било значително. Той можел да определя развитието на дела, преписки и човешки съдби чрез система за корумпиране и рекет на магистрати, потвърждава в интервюто си Павлова. Бившата съпруга на Еврото твърди още, че определени хора от съдебната система са били на "абонамент" в ресторанта на Петров, като освен заплатата от държавата, те са получавали и заплата от Петьо Еврото, нещо като "втори стълб", по думите на Павлова."

Нямам ресурс и този казус да следя, дори само информативно. Адвокатка съм единствено на единствения и неповторим Гешев, чието име не видях тук да фигурира. Донякъде имам гузна съвест към Сарафов, който със сигурност също не е за изхвърляне, но понеже тогава (преди развода м/у следствие и прокуратура) трябваше да избера само единия от двамата, се наложи да декласирам Сарафов. Сега, когато слава богу са отделни структури и не се налага да оставя сямо единия, защото както Gangsta Mamma (моя бивша шефка и духовна майка) навремето се бъзикаше, че 2 звяра у една клетка (тя и тогавашното й гадже правят опит да живеят заедно :) :)) е една много нездравословна идея (или нещо в тоя дух :)), със сигурност и на Сарафов ще дам шанс, стига само да излезе чист от всичките тези истории, които започват да излизат наяве. Но за момента не мога да следя и този казус - основният ми приоритет е да спрем гаврата, повтарям гаврата, която се извършва с Гешев от длъжностното лице/задник Крумчо Кацамуна, като още не съм сигурна дали подбудите му са просто комплексарски или работи за някого, но тази гавра, при това извършвана публично, трябва да бъде спряна asap!

Любена отвори кухнята? Не само. Любена си разтвори краката, Христян я снима с магистратите и Пепи си направи видеотека с компромати

Шило

Любена нищо не отвори! Били идвали много магистрати, полицаи, членове на ВСС. Еврото "оправял " дела, проверки, раздавал пари! И, само две имена- на Сарафов и на Русинова! Любенче, двамата имат ли толкова власт, че да оправят дела и преписки в цялата страна? И, кой в прокуратурата бръсне за слива шефа на следствието? Защо си замълча за другите имена, Любенче? Поръчката ли беше такава?

Шило

Според мен гаврата е дори малка! Толкова дела бяха провалени и прекратени от "избрани" прокурори, че...Сега отменят прекратяванията. Ако наистина си юрист, много добре знаеш, доколко може да бъде "изправено" едно дело, по което доказателствата са смачкани веднъж. Необходимо ли е да казвам името на човека, който единствен има възможност да разхожда дела от една прокуратура в друга, от един прокурор на друг, докато се решат по "правилния" начин? Необходимо ли е да изразявам учудване за това, как се отменят постановления за прекратяване само за два часа, при положение, че томовете по делата са един камион?

сатрапа Алексей Петров - Трактора, убиец на множество бизнесмени, рекетьор и грабител на бизнеса и имуществото им, кога?

ги ловиме но някой предварително казва б я г а й т е .

Прави ли ви впечатление, че най-големите мафиоти в България са бивши: барети, полицаи, следователи, генерали, полковници. Уличните гамени, дето се пушкат са им слуги. Ще рече - мафията се образува заради ниските заплати на управляващите и огромното влияние, своето разполагат. Така е във всяка по-бедна държава. Не зная дали има изход и какъв е. Може би единствено много много много дълго чакане да измрат няколко поколения и да няма война.

Този сайт - "tribune" казва че бакалова се активирала "когато окошариха мъжа и в ареста" ! Забележете- в АРЕСТА !!! А защо не в затвора бе мършави гербаджийски подлоги от трибуне ??? Защо ? Смрад !

Бляблябля- бля, кое от всичко изписано, не е вече казано по 100 пъти- къде е новината? Помиярни медии в корумпирана държава, стръв за дебили....

Аз ли изпускам нещо, или не съм разбрала?! Любена е била част от тази група, издирват бившият й мъж за действията му в същата група, но тя е на свобода и дава интервюта?!

Пак е офтопик, но пак нямам къде да го пиша. Нали така стоят фактите: Ясен си остава зам на Сарафов, ако Сарафов остане - да се надяваме, че ще излезе чист и ще остане. В такъв случай пак имаме 2 звера у една клетка. :) Теоретично това не е невъзможна конфигурация, но ако има алтернатива, що да не бъде избегнато? Ако е възможно и желано от всички 3-ма герои, Ясен да бъде прехвърлен към Гешев? 2-3 пъти на мен лично ми се е случвало и едното и другото - аз да бъда прехвърлена на пряко подчинение на CEO-то или на американската централа, както и човек от мой екип, с който просто трудно работим заедно, да го шитна някъде. С HR-ския си мозък отдавам голямо значение на съвместимостта между хората - да, ако наистина се налага да работят заедно, макар че не могат да се гледат, ще работят заедно къде ще ходят, но ако имам елегантно решение, винаги предпочитам втория вариант.

Някой в състояние ли е да отговори на въпроса: Кой е получавал заплати и е имал задължението да работи и разкрие тази прокурорско- съдииска,- адвокатска и нам още каква мафия? Навремето Станишеф ни убеждаваше,че трябва да се създаде данс / той мислеше,че ще векува като премиер и те ще го вардят/ като ни лъготеше,че новата служба щяла да издигне стена между корупцията и правосъдието. Има и ГД БОП със някакъв отдел срещу корупцията в съдебната система.Милицайките не ги слагам, защото там нещата са ясни- снимат старшината Леополд с 50 лв взети от пияндур с кола и две седмици го показват по ТВ- аджеба борим се с корупцията.Някой знае ли,че те не се срамят да взимат подкупи и от онези крадци на коли- стотици са крадльовците с десетки висящи дела, но са си платили на прокурор и делата не стигат до съд. Има ли някой да възрази или ще се правим на будали и ще ги оправдаваме с високото натоварване и

Ченгеджийница, яка

Всичко е до манталитет и възпитание. Ако ти предложат едни пари, или ще ги вземеш, или няма да ги вземеш. Ако си податлив към вземане, а парите са малко - може да се позамислиш дали си струва риска, но ако са много - изборът ти ще е по-лесен. И не съм сигурен, че зависи съществено от заплатите. Имаше времена, когато магистратските заплати бяха малки и корупцията беше повсеместна, в момента са добри и корупцията очевидно пак е навсякъде. Не бих казал, че заплатите на магистратите са ниски. Просто хората по тези позици са грешните хора ... или са се деформирали от средата. Липсата на последствия когато те хванат също е фактор. Един познат скоро ме пита защо няма читави хора в политиката и в съдебната система, защо не отидем "ти и аз" да оправим нещата ... аз не бих. Не мисля, че в такава среда имам шанс да променя нещо. Вариант е цялата система да се рестартира - тогава никой няма да знае кой какъв е и всеки ще си пази местенцето, вместо да се заиграва с мафията и евентуално да изгърми ... поне в началото вероятно би проработило. Но има и друг проблем - малка държава сме и всеки е нечий човек ...

Ей голяма сапунка:))). Това ако е държава здраве му кажи.

Защо не пишете и как Стилян Шишков в осемте джуджета поръча Черепа. АКО НЕ ЗНАЕТЕ ЩЕ ВИ ОБЯСНЯ

Дам, съгласен съм с коментара ви. За малка държава като нашата, с манталитета, сконто сме закърмени, може би е невъзможно дългосрочно откъсване на престъпност и държава.

Пусните записите и всеки да си прави изводите. Всичко на масата!

Монтерей къде е?

Забравяте най-важното,че да я докараме до тук,заслугата е на четата на Драгалевския гърбав Ай дук. Ха сега:"Кой не скача е червен." Помните ли!? Опомняте ли се вече!?

ТАЯ РОМКА ИГРАЕ С МЪЖА СИ ,ДЪРТИЯ УЯЛ СЕ И САМОЗАБРАВИЛ СЕ ПЕТЮ ЕВРАКА.ВСИЧКИ СИ ПЛАЩАТ РАНО ИЛИ КЪСНО,БАВНО СТАВА ,НО СТАВА.ПОЗНАТИ ФИЛМИ ПАК ГО ПУСНАХА ДА ИЗБЯГА ,ДОКАТО ГО ГРЪМНАТ .ТОЯ ИЗМИСЛЕН МИНИСТЪР ЛОВИ МИГРАНТИ ,А ГАЛЕВ БИЛ ВНЕСЕН УМРЯЛ ХА ХА ХА ЩОТО ТАКА МУ ОТТЪРВА.СМЕШНИЦИ!!!!

ТОЗИ СЪС СИНИТЕ ВЕНЦИ,ДА.

Добре, де. На всички ни е ясно че я съдебната система нещата не са читави. Без да съм юрист, се питам за нещо просто. Престъпления, под път у над път. Всичкото виждаме. А осъдени няма. Или ако все пак има някой, го съдят на нещо символично.нпоске. Автора и трета инстанция му дават още по-малко. Ако пък случайно влезе в затвора го помилват, скоропостижно. Помните ли навремето имаше една подобна афера с Краси Черничкия. Един мангал кадруваше в съдебната система. И какво стана. Нищо. Тази работа беше изнесена преди три години. От две години и малко ББ не е на власт. Смениха са разни там трапосерковци на Лайньо Радев. И сега управляват пак те. Какво направиха за две години. Арестуваха ББ. При това незаконно. И ни вкараха в разни доклади на Държавния департамент на САЩ за години напред. Очевидно има много гнили ябълки, както беше казал един бивш френски посланик. И много отдавна всичко е било гнило. Управлявано от бившата номенклатура на БКП, и ДС. И вече и техните деца и внуци. Всъщност ДАНС си е ДС. И това че бивши служители на МВР и службите работят за престъпните структури се е превърнало в практика, сега ни се представя като новина Няма новини. Сега просто се изпокараха и мръсната пяна от кирливите им ризи изплува. Всичкото си е кал от партийната номенклатура.

Не знам за вас, но на мен този "Еврото" ми прилича повече на идеалист и леко смотан. Изобщо не го виждам да подкрепя "мутрите". Може би Любена трябва да отговори как се е запознала с него и какви са им били общите интереси, за да стигнат до брак, дете и т.н.

Аз пък искам да знам,имала ли е Любена връзка с Гешев,преди да срещне “Еврото”..прилича ми на нещо подобно..

Що се правят на ощипани, за Еврото се знае, че там си правй врътките от години! Които научават сега, значи не следят, какво става в България, ако за тях е шок, мога да кажа, добро утро!

А как се рестартира държава? Историята сочи - с революция! Ама това значи голямо клане. а голямото клане най-много са невинните жертви и накрая пак изплува шлаката.

Любена е доста отворена - отвсякъде! как пък един път и аз не минах да я отворя бе... :)

Явно тефтерчето на Черничкия от Плевен (ако някой си спомня за него) оставяше материални следи и беше заменено със срещи в "джуджетата".

Играе го жертва...защото е взел детето, а нея я остави да се оправя тук...вече няколко години

Като гледам пасмината в това Фондче и празните им приказки, ......жал ми е за тъпото народонаселение.....