След 6 г. заловиха осъден за катастрофата на Бакаджика

Задържан е собственикът на автобуса, който уби 18 души в местността Бакаджика през май 2009 г. Това се случва години, след като той се укри от правосъдието.

Обратно в новината

Коментари - След 6 г. заловиха осъден за катастрофата на Бакаджика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А един Айдук, които окраде парите на 9мил.роби и ги подложи на геноцид, спокойно си живее в Драгалевци и никой не го търси,дори и такива като Росен" Горския".

тоест цацата каза...свършете си работата за която искате запкати...

Що за животни са това- Българска полиция и Българско правосъдие, та дори и Българска държава. Има ли въобще такива? И защо ни са, след като съществуват само за да ги храним- и то как, обилно и безконтролно. И всичко това на фона на Евроцирка и неговото председателство.

Аз искам някой да ми обясни, това че се е крил и са го търсили, удължава ли присъдата...

Аз мога да имам и съседи , които се издирват.Когато не се знае кои се издирват, те са 500 нагоре ,как мога спокоино да живея.Това го има само тук,където няма институции.

Обширна Държава, много институции много ВЛАСТ, човека се укрил и 6 години в неизвестност. Сега отговорните другари да върнат заплатите за 6 години назад !

Убийте му децата. Да види какво е.

Органа няма вина. Виновни са шофьор и собственик че търкаляната катафалка на пътя. Циганина, на който му изгоря автобуса на магистрала Тракия с пътниците към Истамбул, даже бе оправдан. Виновен бил пътя с 2 см дупка. Превозването на хора е равнозначно на превозването на картофи. Нужна е катафалка и самоубиец. Органа си го премества из крачолите. Премиера на Органа рита мачлета с тигри.

Загинали 18 човека и присъда 10 години!Та, това няма и по 7 месеца на човек, като го разпределиш!Толкова ли струва един човешки живот в България?И за капак, вместо да лежи и изплаща, този собственик на возилото се укрил... Хвала и на тези, които са го издирвали така, че да не го намерят!За всички, които са се укрили от изтърпяване на наказание има виновни служители, които просто не са ги търсили.Сега трябва едно яко търсене не само на престъпилите закона, но и да се огласят публично служителите, които не са си свършили работата и съответно да полежат и те по някоя годинка.Ако това се случи, дали ще има занататък небрежно изпълнение на служебните задължения, подплатено с шум на финикийски знаци?

Там пътя е много стръмен и със завои! Особбено опасен при спускане! Най-добре е да се направи нов обиколен път.

скрил се преди 6 години??? ако, беше влязъл, може би сега щеше да е излязъл!!;)) но, сега ще влезе може би за 16 години и има вероятност да излезе след 10!!;)) лоша математика си е направил!!;))

Твоята математика е лоша. Ще си намери някой печен адвокат, като Марковски, и може въобще и да не влезе в затвора.

,КОИТО ВСИЧКИ ЗНАЕМ, МИГРАНТИ, ЕМИГРАНТИ И БЕЖАНЦИ СИ ДЕРИБЕЙСТВАТ ПО ТЕЗИ ЗЕМИ ОТ ВЕКОВЕ

При спукан маркуч отиваш на кино и при нов автобус.

vasil

Ако за всеки такъв дадат по някой лев на всеки,който го открие,биха ги изловили повечето.

Досега са го търсили само в южна България.

Изключително трагичен случай.... Бил съм и водач,както и собственик.... Със сериозна практика....даже на много по тежки М П С-та.... Необяснимо е за мен,не,че е имало проблем /а за него би имало индикации и преди това/,как може водач с такава квалификация,опит,стаж. да не го усети и поне да направи всичко възможно последствията да не са такиви?! Губил съм въздух на 35+ тонна композиция...в наклон...в градски условия....е ....Слава Богу....не ударих никой.... Мир на Душите на невинните.... И въпрос.... Защо тоя колега,с безупречен стаж не е достоен пенсионер,а се е качил за няколко лева да направи този курс?!?!

Спомням си доста добре, че бяха "ремонтирали" тоя полустрошен рейс с тел и монета, за да може да върви. Освен това е нямал изобщо ръчни спирачки. Наистина е учудващо как не е успял да реагира някак си, но той и не е бил съвсем трезвен : малко под нормата беше, но все пак е пил. Трагедия наистина и е жалко, че оставиха собственика да си живее свободно досега

Кумониста безбожник дето се целува с патриарха, и си пуска газа, в храма

По спомен шофьора беше карал само на спирачка и беше свършил въздуха.руските боклуци като свърши въздуха оставаш без спирачки.при по умните хора става обратното-спирачките блокират и автобуса-камиона спира.така е в Европа/САЩ.собственика е виновен колкото Снежанка и седемте джуджета.

Наистина мозъка ти е колкото на джудже. Кой е уреждал технически прегледи на този стар автобус и го е пускал да кара хора? Виновен е даже повече от шофьора! И бас държа, че си е живял досега мирно и тихо , без да се крие. Просто никой не го е търсил

Байно къде в темата видя Русия и руските боклуци? Автобусът е Чавдар 11 М4, далечно копие на немска Сетра 115.

Тези хора, над 500 както съобщиха, никой не ги търси, по закон те са избягали престъпници. Съдебната система и полицията ни лъжат че си гледат работата, в действителност ги мързи или приемат пари срещу обещание да не ги търсят.

Мафията разпореди дайте да "хванем" малко дребни риби за да замажем очите на Брюксел

Предлагам за добре свършена работа за последните десет години да се повишат още веднаж заплатите на съдии прокурори и полицаи . За признание на труда им .

Ами за укриването да понесе още едно делце пък и десетичката като я шмугне там таман преди конеца да види свободата. Ако имаше акъл в главата щеше да се е чупил на третия ден, но явно е самонадеян.

цацата хвана голяма риба!

До редактора Десислава Димитрова - г-жо, само да питам както точно сте редактирала!? Цитат "Славов пък успя да се укрие и беше остана в неизвестност досега."

Деси, това е меризлива гадина! А, баба ти Тодорка , те харесва!

нищо чудно и някой осъден за приватизацията на някои държавни дружества да присъства в тия заменки на съда и прокурорите