Орешарски във видеовръзка: Гордеем се с военните ни зад граница

Български премиер за първи път участва във видеконферентна връзка с командири на контингентите ни в чужбина. Пламен Орешарски благодари на рейнджърите за добрата служба и им пожела следващата година да бъде по-успешна и да се завърнат благополучно.

Обратно в новината

Коментари - Орешарски във видеовръзка: Гордеем се с военните ни зад граница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докога такива недоразвити виж двамата цивилни на снимката как се зверат и нищо не разбират от военно дело и мисии.Жалко много тъжно е такива кухи типове да се хилят и вицове с военни - глупаво и неуместно е - Кой? Кой? Кой?

Г-н Орешарски като главнокомандващ призовете военните да се върнат и да си поема задълженията охрана на държавната граница ,полицайте да се върнат по местата си да не ни оставят беззащитни !

Голямо постижение за ,,експертния,, премиер,направил видеовръзка с нашия контингент зад граница.Ами аз съм на 70 години и всяка вечер правя такава с децата си,които заради него и другите като него живеят в чужбина.Другите управници ги посещаваха на място,но за това се иска кураж,но ако и там има протестиращи,ко прайми????????

НЯКОИ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ ЧИИ ГО КРЕПЯТ НАШИТЕ ВОИНИЦИ ЗАД ГРАНИЦА..........

Хайде, хайде - "гордеем се", хайде без лицемерие и големи думи. За какво да се гордеем. Дане би да пазят Родината си, там на 2000км. Те са там заради големите заплати които взимат - в този смисъл те всички са наемници.

Орешарски, върни армията в Бг за да пазят границите на България така както пазите парламента!!

А аз се срамувам от теб другарю Олигофренски.

ОСТАВКА, БОКЛУК!!

Срам ме е от теб, от боклука и престъпленията, които създавате всеки ден!!!!!!

Ами, Орешарски, като няма с какво друго да се гордееш, ще се гордееш с военните. Добре, че поне с военните намери да се гордееш.

Ате гордеят ли се Вас?

Най се гордеете с циганите и турците които , едни купени , други заплашени за да се качат на влака на политекскурзия организирана от етническа партия дпс с парите от мен и всеки използван и грабен данъкоплатец ! Всичко това с любезното съдействие на еничара сидер ага !

Как няма да е горд! Сигурно се гордее и с умните зад граница. Те не са в състояние да му пречат тук, само пари изпращат.

БРАВО НА ВАС ГЕРОИ. ВИЕ ИЗДИГНАХТЕ РОДИНАТА НИ,ВСИЧКИ СМЕ ЩАСТЛИВИ,ИМАМЕ ВОИНИЦИ В ТОЛКО МНОГО СТРАНИ.АМЕРИКА И НАТО НИ ЗАСИПАХА С ИЗОБИЛИЕ.НИЕ СМЕ ВЕЛИКИ. КОИ ПЛАЩА ЗА РЕШЕНИЯТА НА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ?

Звъннали по скайп, голямо чудо са направили....

Срамота, това ли е Българската армията? Да си през девет зами в десета? Да браниш какво?!? Вие сте едни истински герои, които ще дадете живота си за кауза, която няма нищо общо с България, с нейният народ и територия.

Значи не разбирате моето послание....или по-точно го разбирате наопаки!!!! Обходете форумите,и четете моите коментари.Има много.Обърнете внимание на тези които касаят балканския полуостров,и мюсюлманството!

И за тези гниди които обругаха Паметника на Бащите на българското Образование-също съм правил коментар във форума!!!!

Тъкмо обратното! По-долу пишете че четете мой коментари.точно на форума за продажбата на свинско и алкохол,имам два такива.Прочетете ги... Относно мюсюлманите,имам предвид само космополитите а не всички!Малко са,но ги има!!

Тия жалки мутри що ни ги показвате точно по празниците да ни развалят настроението Първия явно е пиян а втория стая гадна мутра на дявол Лъжци лицемери крадци!!!!!

На Коледа точно Орешарски излиза с военни. За да плашите хората на Рождество Хр. по Сталинистки!

Исках да уважа семействата на военните за липсата на близките им на трапезата.. Е, каквото е, такова е тук. Дано поне не военните да се се събрали.

Този форум се е напълнил с хора с мислене, колкото на зелена еуглена. Нима не ви е ясно, че армията (военните) е такава, каквато вие самите я искате? И че е там, където вие самите сте я пратили?! Да, да, лично вие и такива като вас чрез избираните от вас политици! Армията е част от обществото, което я създава и поддържа, както намери за добре. На себе си се сърдете, не на военните.

Смешник! Никой никого не "създава" в обществото моля. Въпрос на ИЗБОР! И ако има такива в обществото, които се гордеят, ТО БИ ТРЯБВАЛО ДА ЗНАЕШ, ЧЕ ИМА И ТАКИВА, КОИТО НЕ СЕ ГОРДЕЯТ И ИЗПИТВАТ ОТВРАЩЕНИЕ КЪМ ВОЙНОЛЮБЦИ.

Виж кво, палячо селски, Естествено е да има миролюбци и войнолюбци само за немислещите кратуни. Войната и мирът не се "любят" - това са естествени продължения на политиката. При това, пълен мир не е имало никога през човешката история. А за останалото - нали сме представителна демокрация, бе плашило бостанско! Кой определя каква да е армията и къде и как да бъде използвана, а? Тези там 240 торби в НС кой ги избира? Кой избра Крадлив Дедо, Боко, СтаниШеф, Местан, Волен - Болен, Лудото Яне, цялата тая плеяда от национални предатели? Ти и такива като тебе - все друг някой ви е виновен, все вие сте чистички, света вода ненапита! Как не!

Тия дето преди няколко дена пребиха човек направил им забележка че пикаят на паметника на братя Христо и Евлоги Георгиеви в Карлово нали от същите платени от нашия джоб военни изтривалници на САЩ бяха!? Виждате ли за какво им плащаме! Да пребиват българи, да пикаят на български паметници и да слугуват на американците!

Вместо да си платиш на войската, плащаш данък енергия на путиновска олигархия. Коя държава и кой диктатор е опазила Русия бре кретен! Какво искаш? Къде ще сме без НАТО? При ИРАК, Египет, Сирия... Българоубиец си ти! Слепи в гроб искаш да вкараш.

Като искаш да им плащаш, нека само тебе да пребиват. Аз не искам да им плащам за такива "услуги".

Олешарски щял да купува палатки със задни изходи.. Още търси патенти на военни.. Кой проверява палатките не се знае и не се пита.

Един просяк и бедняк ми е по драг! Вие военните ви мързи да работите нещо нормално, вашите пенсии са осигурени, никой не ви уволнява.., ядете от държавната бака, ползвате привилегии и власт.. ОТ МЪРЗЕЛ !

и чорапите ви са държавни..

А пък нас ни е срам от теб, келеш такъв!Оставка!

Гордеят се със слугинажа на американците.

Политиците с медиите си съзнателно не отразяват борбата на Българската Армия в мирно време при бедствия. Не се гордеят нещо.. При лавина от новини как са хванали някой или друг бандит с помощта на други държави. ..И как са не са в затвора.

Шалварски, много се гордеем с войниците ни, особено с тия 3-мата, които са уринирали върху паметника на братя Георгиеви! Завидна армия, няма що? Армията ни е с много цигани и турци - помислите как само ще защитят Родината ни, след като не зачитат светините по нашите земи,но да ходят в чужбина на гурбет за да убиват и стрелят, виж това го могат и то срещу добро заплащане? ОСТАВКА!!!

Стани ти войник - ще има един циганин по-малко.

Някои могат да се гордеят, тяхна си работа. С отвращение към всички войнолюбци! Съжалявам ви колко сте жалки!....Мързеливите - стават военни.

Изкуството на войната на която си принуден е да дадеш по-малко жертви. Гордей се с военните на сърбите, като не ти харесват нашите. Ти не разбираш, че за войника мира означава живот. ..От нещо друго да се отвращаваш? От лъжа например? За НВУ предполагам че се борят 10 кандидат- студенти за 1 място. Посочи университет с повече конкуренция? Нали след завършване на други цивилни университети получават по-големи заплати. Мързел, друг път. Виж там да не се отвратиш от огледалото си.

Разбирам минусите. При такава войска от адвокати, политикани и икономисти. Бог да ви пази. И да уцелите много бизони на вечните зелени полета. И ята девствени да кръжат като малки пеперуди на поет. Май не сте постили..не сте се отървали от отровите.

Българския войник на мисия носи много висок риск при най-ниско заплащане и осигуряване на семейство. И не само на мисии. Малка армия, добре, но я подмладете и я осигурете технически. И при жертви не им изоставяйте семействата. А ако го правите - покажете го! Покажете уважение и почит, както по-голямата част от народа. И ако войник пак опикае паметник - да прочетем имената и на командирите им.

Сега спокойно можем да заменим Сидероглу с Делянчоолу! Да има повече време да се отдаде на сауни.... да вае морно , белочело тяло ! Може и Руска баня-парилька да си струпа!!

Да! Армията ни е към Министерство на отбраната, нали? Какъв чеп дирят тогава навън? От кого ни отбраняват на другия край на света? Аз плащам данъци на Мин. на Отбраната и не искам парите ми да отиват за американските имперски нужди!!! Така, че за тез гурбетчии военните ни неща хвалби!!!

- Аз плащам данъци на Мин. на Отбраната и не искам парите ми да отиват за американските имперски нужди!!! - ку ку , ку ку и колко данъци плати ти пумпълчо и на кого точно ако не е тайна ?! и аз не искам моите да отиват за онанични плажувания на хора с деменции поляти с алкохол но уви такива като теб ми го налагат гласувайки за псевдо-кръчмаро-партиоти с анадолски манталитет

Може и да не са много 9000 лв съм платил. И съм съгласен и с теб за "плажуванията", но темата е за военните. И може да ти излизам от схемата, но не съм и куку!

Вместо да пазят нац. граници, те служат на неясни каузи. Има ли румънски и гръцки контингенти зад граница, изпълняващи подобни мисии?! Доколкото ми е известно - няма!

Като се гордеете, тях ги пращайте в Куба на плаж, а не войнствени дъртаци с волни мераци.

Скапаното премиерче се гаври с хората! Гаджето на Доган!

Представяш ли си: Орешарски отива в Афганистан и група талибани го посрещат на летището с викове Оставка!

Като го оправят и видят , че за нищо не става ...и Оставка! ще кажат!!

Сънувах! Новогодишното обръщение от 2 думи!! ПОДАВАМ ОСТАВКА!!!

А НОРМАЛНО какво сънуваш?

Сигурно и той като мене... Майчето!!

Нещо,.... много принципи подкрепяш! Да не е Предколедно??

Принципно подкрепям Орехчо, особено в сравнителен аспект с Боце. Но с такова изказване не съм съгласен! Не се гордея с никакви хрантутници на които плащам от моите данъци за да слугуват на САЩ! Мястото на армията ни е в БГ, работата и е опазване на БГ! Такова изказване повече би прилягало на комсомолски наглец и безродник като Офшорко!

А мислещите българи се срамуват от Уринарски. ОСТАВКА

Комундетата почти ги няма тука! Вече са заседнали -да правят Коледа......безбожници нещастни!

Герберастите не са само бивши комунета.Те и сега изповядват комунистическата идея.

Те изповядват, но ти си подпийнал яко и не си адекватен за тука!!

засрамете се ВОЙНОЛЮБЦИ.Държавата се разпада,народа мре без доходи и работа,крадци и гангстери ни нападат и обират,полицията пази само ВАС,съд няма,само терор и глади ИСЛЯМИЗАЦИЯ

НАЛИ КОМУНЯГИТЕ ПЛЮЯТ НАТО И УЧАСТИЕТО В МИСИИ, КАК ТАКА СЕ ГОРДЕЕШ.

засрамете се ВОЙНОЛЮБЦИ.Държавата се разпада,народа мре без доходи и работа,крадци и гангстери ни нападат и обират,полицията пази само ВАС,съд няма,само терор и глад

С ВОЕННИТЕ СЕ ГОРДЕЕМ, АМА С ВАС КАКВО ДА ПРАВИМ, КАТО СТРАДАТЕ ОТ ДЕБИЛИЗЪМ??

Те не страдат! Те са завършени дебили!! Оправия за тях мед..няма!!!!

докога ще плащаме от нащте данъци да ходят в чужбина и да вършат на американските боклуци работата.армията да си седи у нас разположена на турската граница а не в авганистан

НА РУСКИТЕ БОКЛУЦИ ЛИ ДА ВЪРШИМ РАБОТА?

Простено ти е, чадо! Явно за Коледа си вече на доста ракии и винце! Легни да поспиш!!

А от Вас, Орешарски, се отвращаваме...

Няма какво да дирят там ,освен като платени наемници на други чужди сили!!? Да се прибират в Родината! Не се гордея с тях!! .....или ще кажете , че нашите национални интереси са в протока между Камчатка и Аляска???!

Дядо Шипко, от всички коментари- твоят е върхът!!!

Нека клетия Орешарски поздрави всите българи с едно новогодишно О С Т А В К А!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Друго не ни трябва.