Орден за окаляна слава

Тъкмо мааалко поутихна общественото ръмжене срещу идеята Христо Стоичков да стане посланик на добра воля към „Юнеско“ и ето ни нова смешка!

Обратно в новината

Коментари - Орден за окаляна слава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази пи.ла е карала курс за комсомолка? Хе-хе-хе. Да ти умре конят от гъдел :-) В комсомола се вкарваше насила, под строй куцо и сакато и нямаше "Не, не искам". Вътре. Но тя се е учила :-) Има велики актьори, има големи актьори, има среден миманс, има и некадърници. Тази дри.ла от не знам си къде смята ли, че Хиндо би изиграл Ромео, Хамлет, Отело, Хари Потър или Алиса в Страната на чудесата? Не са му дали, защото така са преценили. Хиндо можеше да изиграе единствено себе си - Хиндо. Не мога да повярвам, че тази др.сла, учила за комсомолка, може да породи толкова коментари (цели два мои по различни форуми:-) Аз започнах в първи клас (3 март 1960) със синя (триъгълна) връзка, която пазя и до днес, макар, че момичетата, малко ми я пооръфаха. В трети клас получих червена пионерска връзка, която си перях редовно. За комсомолец не съм учил, не си спомням как станъхДойде ни , но си пазя една червена книжка. Така беше. Не сме го избирали. Дойде ни отгоре или отдолу :-) но... някои останахме хора.

Позравления за авторката на статията ! Напълно споделям казаното ! В контекста на написаното бих искал да добавя, че в т.н. комсомол ме "приеха" ( никой не ме е питал дали желая или не) с най-последната група.

Тоя, като е надраскал тази небивалица, на колко ракии е бил?! Защо пък някакси не прегледаш списъка с всички, на които е връчвано това "отличие". Много си зле, пий си редовно лекарствата...

Стара планина има и кайма. Кюфтета и кебапчета и държавен орден. Какво е това ? Шкембе чорба. Луда работа.

Орденът за Муамар Кадафи беше напълно заслужен. На за една Нова Година (когато традиционно и само тогава имаше портокали), по магазините нямаше пукнат такъв. Тогава Кадафито натовари един самолет на Балкан и го върна пълен до горе с такива плодове ей така без платно за да върви българо-либийската дружба. Това беше най-голямото ядене на портокали и целия народ ликуваше. То да не ви е като сега, кеф ви портокали кеф ви банани. Който не вярва от къде се появяваха портокалите под коледната елха да пита майки, бащи, баби и дядовци.

Тъпо съчинен текст от объркана и комплексийрина пишманинтелектуалка. Хиндо бе велик актьор, цар на второстепенните, поддържащи роли. Явно, отрочето му жали за комунистическото минало, когато е била просто "дъщерята на...". Срамно и пошло е, че точно днес ни пробутват тоя пасквил, да не говорим, че и Нешка отказа наградата. То всъщност си е срамно да те награждава бастун като нашичкия Чехли и то по предложение на комуноидния мутро-милиционер генерал-лейтенант доктор Бойко!

ПО НАРЕЖДАНЕ НА ДРУГАРЯ МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА , ... ДРУГАРКАТА КАСИМОВА НАПИСА "ДВА ГРОБА ИЗКОПАХ И ДВА КЕНЕФА" ...... ... ПО МУЗИКАТА НА "ДВЕ ПРАСКОВИ ПОСЯХ И ДВЕ ЧЕРЕШИ":))))

касимова , дичев ПОЗОР сте за себе си и за бащите си, после и за нас останалите българи . За мен сте като синът на Райна Княгиня ушила знамето на въстанието , а той след години убил зверски , ужасяващо Стамболииски . Питам се , какво ви прави зверове ?

СОБСТВЕНАТА ИМ НЕЗНАЧИТЕЛНОСТ ГИ ОЗЛОБЯВА :))

ПИСНА МИ . Докого ще търпим никаквите да плюят по малко останалите истински българи. И , все пак , постигнатото от Човеци като Нешка остава .

Ужасно посредствена статия...И защо днес на празника на културата ще ни я пробутватл...

Касимов Нешка се отказа от ордена, достойно а? Нравоученията за кого остават за министъра на културата и правителството ?

Ето затова край българсия казан в Ада няма пазачи!

Касимова,Много харесвах баща ти.Лека му пръст!Подкрепям твоето мнение изцяло за другарката Нешка, то не бе БСП,то не бе кандидат-кмет,то не бе Бареков. Жалко, че множеството, тук дали си мнението,не са разбрали посланието в написаното. Поздрав и дерзай!!!

Най ме кяфят ордените дадени на Кадафи и президентът на Полша Дуда По тази линия требе и на Плевньо да дадът един. За качествено джафкане срещу русите.....

Подобно словоблудство скоро не бях чел. Започват да ми умират мозъчни клетки. Затварям този сайт.

Е, и на нас не всичко тук ни харесва. Но, спокойно, Спокойно, никой няма да тъжи, че едн комплексар няма да полежда форума. Щото само комплексар може да си измисли ник като Вас...

До авторката М. Касимова, Вие се чувствате недооценена и затова ви е останал само срамът. Хубаво е че множеството не се вслушва в малкото за което пишете. Хубаво е че известните българи се вслушват в вас и отхвърлят .наградите за да ви задоволят за малко.

Възхитена съм от написаното. То НЕ СЕ ОТНАСЯ на 100% за Нешка Робева ! То е ДИАГНОЗАТА ЗА ВРЕМЕТО В КОЕТО ЖИВЕЕМ ! Гьонсуратлъкът е НАВСЯКЪДЕ!

Да сочиш с пръст хора, на които и на малкият пръст не можеш да стъпиш - това е гьонсуратлък, лош вкус - независимо от колежа по етикеция в Чужбина. Да се възхищаваш от подобно поведение - също е гьонсуратлък. Така че, съгласна съм с вас. Само не съм съгласна с разграничаването ви от него.

Гледам тази грозна снимка четвърти ден, другите новини ги сменяте по-бързо?

Мария Хасимова се сдоби с "окаляна слава". Честито! Освен това и пожелавам тази слава да я преследва мнооого дълго. Вероятно ще преследва и близките и. Но пък си мисля, че ще е заслужено. Да си беше гледала етикецията, що и трябваше да се прави на умна и да мери ръст с хора дето не са лъжица за нейното перо.

Нешка Робева се произнесе относно обидните дебати по повод предложението за награждаването й. Не разбирам защо сайта трябва да отдели толкова място на личните излияния на актьорската дъщеря, която през изкривения си поглед да ми притопля спомените си сякаш никой друг не е живял , не е ходил на училище и не е имал амбиции.

Нешка има заслуги в спорта, но пренията й в политиката са провал - то не бе кандидат за кмет на Подуяне, то не бе като депутат, после и като имиджмейкър на Бареков - всичко това трудно може да се преглътне!!!!!

питам дир.а колко дни трябва да стои тази статия тук . ами махнете я наѝ после , не виждате ли че статии като тази продължават да разделят българите на такива и онакива не че не са разделени но поне не пресилваѝте нещата излишно

Аз пък да ви кажа, статията на подобна персона, ама хич не ме брига! Помня с какви привилегии се ползваха българските турци по соца и как това дразнеше българите в същото положение, но никой не смеше да протестира. Това беше соц. интернационализъм в действие! Генерална линия на Партията! Самото придвижване в различните пионерски и комсомолски организации "с предимство" на същата тая персона ѝ даваше привилегии и съм повече от 100% сигурен, че го е изтъквала в биографията си, където е била необходима за различни кандидатствания! Но както се вижда, и преди и сега се е натискала и натиска да е в първите редици, за да бъде забелязана и да извлече дивиденти за себе си! ЗА СМЕТКА НА ДРУГИ, както е и в случая за сметка на Нешка. А Нешка е Българка и голям Човек много повече от подобни полубългари, които при това не се чувстват такива въобще, като авторката Касимова - Моасе. Съжалявам, но това е истината! А не жалките глупотевини на споменатата по-горе. Такива като нея си изкарват прехраната като плюят и се срамуват от Родината си, вместо да работят за положителна промяна на нещата в нея. Но това като начало тръгва от Родолюбието и Патриотизма, закърмено с майчиното мляко и предадено в гените от родителите, което очевадно липсва напълно у тази жалка персона.

Мама му стара и живот, дето викаше Пурко, от недооценени интелектуалци и спортисти не можеш спокойно да си изядеш сиренцето и чесъна. Или ще те нарекат андрешко или българскоговоряща плява или комунист. А те, все недооценени, все ненаградени.

У вас хлябът, у вас ножът. На нас малкото, дето се осмеляваме да протестираме ни остава само срамът.

простачка!!!!

... меко казано ...

писна ми да ни поучават едни същи, дето са се взели насериозно

Щом Янка Такева е получила този медал, при положение, че е един от унищожителите на българското образование, то цялата сценка е абсурдна. Отвратен съм.

КЪМ МОЯ ДЯДО СКРУЧ! МО

Това ,че в София са се събрали неосъществени досадници от цяла България,не ни задължава да бъдем поливани със словоизлиянията им. Касимова,разбери има талантливи хора,които народът обича въпреки претенциозните глупости с които ни заливаш.Нали си чувала - природата си почива .При теб е станало така.

Статия на комплексарка - "като не ми дадат награда, наградите са лоши". Нешка заслужава ордена. С достойната си постъпка заслужава ДВА ордена. Просто няма крила, за да бъде ангел и не е ангел. Това не е причина да се отрича всичко, което е сторила. Дерзай, Нешке! Ние сме с тебе, въпреки че не си ангел. Ако имаше повече българчета като тебе, щяхме да накараме света да уважава нацията ни.

Нешка Робева е срам за Русе

А ти може би си ценен ДАР за Русе.

Всички коментари са упражнения по завист,злоба и простотия! Награда за политическа дейност ли и дават? Който не е от ГЕРБ не може да получи награда!!!

Ама то никой не е от Герб. Те помните ли, че Когато Бойко здаде властта, от следващия ден на събранията на Герб нямаше никого. Всички са от Герб за лична изгода. Ако някой каже на тази членска маса, утре утрепайте с камъни лидера си и преминете към Мангалско - мигрантска нова партия, защото тя вече ще управлява - ще го направят, без окото им да мигне. Но рано или късно "Всеки минава през касата", както казва Кубрат Пулев. "Безплатен обяд няма".

мно-ого дълга, предълга статията. Прочетох я по диагонал. И аз мисля, че Робева има много голями заслуги в СПОРТА. Че е комунистка - комунистка е. А що дири при Бареков - значи Бареков е проект на БСП. Това е. И затова да ѝ се даде орден!!!

не знам да има нещо общо културата със спорта. Точно обратното. Да ѝ дадат най-високите спортни престижни награди, може и Стара планина, но изрично да се изтъкне - за спортни постижения.

Да ме прощавате, другарко Робева, ама сама се навряхте в лайната. Народът никак не ги обича такива. Разкаянието не е достатъчно да отстрани миризмата по репутацията ви. Другарят Костов добре направи. И той беше в лайната, ама се оттегли, скри се и не ни натрапва спомените за прегрешенията си.

и ти,като статията.Много написано,малко казано.А при теб премесхо с голяма доза глупост,и огрмна ,такава българска завист!

Аз съм каналджия, баце. С тръби и лайна се занимавам. Знам ги нещата отвътре.

Евала Нешке. Щом изригват гейзери от лайна по теб,значи зомбитата се пръскат от завист по това което си и което си постигнала. Не се напъвайте,скоро от вас няма да остане дори спомен че сте съществували,обаче за кака ви Нешка ще се говори

За кое, по-точно, да и завиждам? Че цял народ я знае като на Барека изтривалката? На това само барекоидите са могли да завиждат, но едно време.

Моля, моля - не се отъждествявай с народа. Една статистика на коментарите показва какво мисли болшинството от народа - той уважава Нешка, мрази политиците си и особено ненавижда продажната слугинска журналистика - като тази която коментираме. Да и е честита на авторката Херостратовата слава! Слава е все пак...

Истината е : - Комунистите са зли, злобни, подли, завистливи, двулични крадци и Не- шка е от този тип и дори за райо- нен Кмет в Сф хората не я искат - Липсата на Лустрация създаде тип комуноиди, които отравят форуми и живота в страна затова е последна Изхода е Лустрация по ЧЕХСКИ ... За мислещите вижте Вацлав Хавел или книгата на Симеон Дянков...

Как изобщо са я приели тая в Комсомола, направо смях!Тя статията е посветена май на това "Колко трудно се ставаше комсомолец през 70 те години." Изобщо жалка работа ,не е ставал за партийния елит, не е ставала и за технократския елит през 70-80 -за кво ставала тая не знам.Виж Нешка Робева си ставаше и за партийния елит и за професионалния елит-и го доказваше всеки ден,за къв чеп и е тоз скапан орден - да го дадат на роско за заслуги към Фащ.!

На крива ракета, космоса и пречи - да не цитирам другото...

Учителка с неграмотно писане! Дано децата ми не попадат на такъв учител! мой ученици....за професори...

з;пбна дребна душичка е тази пишамн писарушка, но колкото и да се пане, никож няма да я запомни *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ордена отдавна не струва дори и метала вложен в него !

Нешка отдавна отказа "тенекийката", но някой хора вторачили се в пъпа си и увлечени в старанието да заслужат 3-те сребърника, които получиха авансово, явно го проспаха! Жалко, че това беше повод да узнаем, че ДОБРИЯ актьор Кисимов е оставил освен незабравимите си изпълнения и едни запъртък - Марчето!

Не различаваш Кисимов от Касимова.

Коя е тази недо...на Малия бе?

Не мога да проумея , защо се пише ту по време на соцализма , ту по време на комунизма ? В България никога не е имало комунизъм ! Имало е комунисти , но не и комунизъм .

Щото не знае на кой свят се намира !

добре сте го казали, и аз така мисля! в България продължава да тече един единствен силен процес на промиване на мозъци, за който отиват парите, предназначени за по-високи заплати и нормален стандарт на живот. В европейските страни социалистическите и комунистическите партии и съюзи са действащи и актуални и техните членове са единствените симпатизиращи на българите , емигрирали по икономически причини. По отношение на горната статия, авторката я е написала за пари. Тя не споменава нищо за днешното лишено от цели и идеи поколение, защото обидите от миналото не и дават покой. Кой обаче се обижда от нещата, които тя споменава??

БРАВО много хубава и правдива статия ... "АЗ ВЯРВАМ В НИКОЛАЙ БАРЕКОВ" - Нешка Робева - ХАХАХА

Не можах да преценя от статията Ви, дали сте млада, стара, но аз съм заслужил учител на един средно голям град и като Вас да се представя ! Изучила съм много деца, не съм от младите, но все още не мога да се пенсионирам. Поздравяват ме много мой ученици и ми помагат, защото моите дъщери за професори по света, по точно в Европа. За този период в моя скромен живот аз не съм чувала за ВАШИЯ БАЩА, най-малко пък за Вас. Та, да кажа, че на Нешка не й трябва тази награда, ние всички я познаваме и многократно сме посещавали нейни спектакли.Това с Бареков бих казала така - трябват й пари за тези хубави момичета,а парите се изкарват с труд, певците пеят за различни партии,вярата в тази жена трябваше на Барекова, за да му повярват.Народът ни е такъв , той повярва и на царя, и на Бойко.Но вашата злоба е отблъскваща, сега неща и да се ровя ,за да видя кой е баща Ви, след като от вашите думи лъха само злоба. На Нешка, пък и на мен не ми трябват награди, мен всички ме познават в града, Нешка в държавата, а ВАС НИКЪДЕ

Сори, другарю учител, ама това вашето звучи като - ти мене познаваш ли ме, кой съм аз и кой си ти? По делата им ще ги познаете.