Мъж опита да се запали пред президентството

Мъж опита да се самозапали пред президентството днес около обяд, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Мъж опита да се запали пред президентството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Откъде си намирате луди жертви за предизборната кампания бе другари ?! Нали ще спечелите изборите и светлото бъдеще идва заедно с 200 - 300 хиляди работни места за "спецЯлисти" , бе другари ! Спрете с тези лоши неща ! Омръзнахте ми вече ...

като гледам ада е България и няма лъч надежда,а там в казана сме си като в къщи,не мислиш ли?

Предполагам, че това ще бъде последното отразяване на психопати решили да си купуват тубички и да се обливат и палят, тук-там:) на всички, самоубийци- подсказвам, че има и по-хуманни методи!!!! Уважавайте себе си!

... на ефирната телевизия, така да тръгне и една разяснителна кампания за пораженията на човешкото тяло от огъня. Убеден съм, че тези които се самозапалват си нямат никаква идея какво ще си причинят сами. Ако някой от тях знаеше, че след пламъците няма да има кожа, а меса с многобройни възпаления. Лицето ще представлява една пихтиеста маска в доста от цветовете на дъгата, слепнали се клепачи, без коса. В това състояние ще преживее още 1-2 седмици на специализирано легло в някое си спешно отделение. Достатъчно дълго за да страда ужасно от болките.

ДО ВСИЧКИ ОТКАЧАЛКИ: НОВА МОДА- САМОЗАПАЛВАНЕ ПРЕД ОБЩЕСТВЕНИ СГРАДИ! МЕДИЙНОТО ОТРАЗЯВАНЕ - ГАРАНТИРАНО! ИСКАТЕ ДА СТЕ ИЗВЕСТНИ - ЛИТЪР БЕНЗИН И КЛЕЧКА ВИ ПРАВЯТ ЗВЕЗДА!

Широко ти е около вратът, Koko. Ако минеш на хляб и сол само, друга песен ще запееш. Дано Господ се смили над тебе и не те подложи на екстремни натоварвания. Не наричай тези, които ИЗГОРЯХА за да ни осветят с факлите си дъното на бърлогата ДЕМОКРАдЦИЯ, ОТКАЧАЛКИ. Това значи, че трябва сега и обратният път към входът й да извървим, ако целта ни не е самоунищожение. СТИГА КОМПРАДОРСКО КОЛОНИАЛНО РОБСТВО! Априлско въстание_2013 е следващата ни цел за да започнем пътешествието си към СВОБОДАТА.

Стига глупости! Коко и без хляб, и без сол, няма да се палне! И тези дето изгоряха за да ме осветят, егати ами психари са! Априлците не са били луди и не са се палили.

Самозапалването е следствие.Основна причина за това "геройство"е тоталитаризма сменен с глътка свобода и мутренски режими с чалга напеви.

Много хора се опитват да препишат неуспехите на всички правителства от прехода,НО МИЗЕРИЯТА през последните 3-4 години стана неописуема.ГЕРБ не чуваше хората.През целия мандат" виновен беше Станишев и тройната коалиция", а истинските виновници са те.От отчаяние хората посягат на живота си.Изборите ще минат но перспективата ще остане същата.

Да идва КФОР, сините каски, НАТО, ФСБ или който ще, работата става сериозна. Пак казвам в световната история няма такъв случай на серийни самозапалвания.

Вижте какво става????????????????? Човека не може да се самозапали от некачествен бензин. Не гори. Ужас в каква менташка държава живеем.

ГЕРБ иска да управлява пак и всеки, който знае каква мизерия и глад го очаква, избира да се самозапали!

Напълно те разбрах. Да не би ГЕРБ да им купува бензина?

Ти си пълен и...т, дори и успял, пак си идиот! И близките ти и приятелите ти ако имаш такива го знаят и старателно те избягват и единствено можеш тук във форумите под различни имена да се ихождаш!

Евростат не публикува извадки, по темата, но в България всеки 4-ти е с психични отклонения! И не за първи път пояснявам, че само луд човек се подлага на самоунищожение, по особено жесток начин! Няма мизерия и глад, които да оправдаят подобно начинание... Нормалните хора ядат трева, боклуци, просят, но не се палят, съжалявам ако обиждам някого.

които се подиграва на бедния и болните с карвави салзи ще умре от божя гняв. човека е звяра не му остана нищо човешко но бог не е милостив гнева ще е по силен от звяра човек

Не те разбрах какво точно искаш да кажеш. Ама литър бензин не струва кой знае колко, ориентирай се.

1chovek

Бог не е против човека, а против греха. От някоя секта ли си, откъде си...?

Ето това става когато властта е оставена в ръцете на крадливи страхливци !! Няма какво да се коментира вече стига саможертви изродите който докараха хората до тук не ги заслужават и никой не поема отговорност за опитите да се погуби цял един народ от шепа идиоти без капка здрав разум и един ненаситен глад за пари и власт. Дай на идиота власт и му гледай сеира но стига сме гледали безучастно време е за активна намеса на обществото в делата на държавата !! Няма накъде хората все повече отиват към ръба, а управляващите продължават с подигравките !

Не се подигравайте на отчаяните, тънещи в бедност и нищета нещастни хора! Има специална наука, изучаваща личностните промени в определени ситуации. Още Достоевски го е прозрял и описал. Колко е вярна поговорката, че сит на гладния не вярва!

Срам и позор за държавата ни, че хората се самозапалват.Окрадени с пирамиди, приватизации, безбожници,крадци, но жалко е, че властта ги закриля.Всички те трябва да бъдат в затвора, а не само кокошкарите.

На лузърите всичко друго им е виновн, но не и собствената им некадърност.

Ти си пълен и...т, дори и успял, пак си идиот! И близките ти и приятелите ти ако имаш такива го знаят и старателно те избягват и единствено можеш тук във форумите под различни имена да се ихождаш!

Хората се палят заради безкрайната некадърност и зловредност на ГЕРБ. Герберите са селекция от най-тъпите комунисти, които само преписват от ДСБ и лъжат простолюдието, че били дясна партия. За дясна партия трябва и АКЪЛ-какъвто изродените комуно-герберасти НЯМАТ и няма откъде да имат. Герб, Бсп, руската Атака са боклука на историята на България защото тласкат България назад към руската колониална зависимост.

Тоталното измиране на лисиците по нашите земи, щото ги подгони епидемия от бяс, предизвикана от герб, и тотална липса на кокошки по селата, разбира се, пак от Герб предизвикана.

Балканските ни нрави вече дават плодове: тълпата превзема медиите, тълпата иска власт, тълпата не желае да работи, тълпата мечтае за болшевизъм, да избие можещите и знаещите, да им вземе имотите и да прегази с калните цървули интелектуалците и творците на България. Тогава ще се върне 1917 г. и 1944 г. - и тълпата ще е доволна. Само че, кой ще работи? Кой ще изкарва хляба за тази тълпа от безделници и лентяи? И кога най-сетне Държавата ще сложи ред и ще изчисти улиците от смърдящите прошляци.

БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД , ВКЛЮЧВАЩ И ПО- НЕСЪСТОЯТЕЛНИ ГРАЖДАНИ, ТЪЛПА ЛИ Е? Вие от къде произлизате- от чий аристократичен род?! Отроче на баронеса Гендович ли сте?;) ПАЗИ, БОЖЕ , СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА- ВИЖТЕ СИ СЕЛЯНДУРЩИНАТА И ПРОСТАЩИНАТА! Не ми казвайте, че сте висшист, защото НЕ СТЕ - липсва Ви широтата на мислене на висшистите!

Няма широта на мисленето, поради дипломи за висше образование. Има природно интелигентни хора, Котле:) Говориш като Харвардско парвеню!

1chovek

Не е тълпа, а народ. И не са знаещи и можещи (успялите у нас), а са крадците и измамниците, мафията, олигархията. Знаещите и можещите бяха прокудени от родината си и продължават да бъдат изгонвани. И е странно да защитаваш престъпници-комунисти, родени именно от комунизма - с аргументи против комунизма?

КОЙТО ИСКА ДА СЕ ПАЛИ, ОСИГУРЯВАМ ЗАПАЛИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ БЕЗВЪЗМЕЗДНО, ИПРОФЕСИОНАЛНА ПОМОЩ ЗА ВЪЗПЛАМЕНЯВАНЕ,ДЕНОНОЩНО НА ПОЗИТАНО 20.

Незабавно да се увеличи цената на всички горива. Уж били бедни пък всички притежават туба с бензин. Май Станишев ги раздава тези туби.

Цинично е, знам. Но най добре е да се обяви публично, че разходите по гасене и лечение (преди в края на краищата да умрат) на показно самозапалилите се ще бъдат удържани от техните роднини и близки или от имуществото им. Доколкото знам при изгаряния се лежи на специални легла и лечението не е от евтините. Съжалявам да го кажа, но не изпитвам и капка жал към жертвите на тази нова мода. Да се гръмят, да скачат от 10-ти етаж, ОК. Но публично да се палят пред погледа на много народ - това е търсене на внимание, сензация. А и навярно разчитат че някой бързо ще ги загаси. Нали наскоро друг самозапалил се беше крещял за помощ като е видял зора. Глупаво е да се отървеш сам от живота си, но още по глупаво е това да става публично, при големи болки и мъки след това.

Google не открива нищо за тъпометара,който ползваш!Дай линк да видим що е то?

Има една класация, наречена Наградите на Дарвин. Това е за тези, които от глупост или по глупав начин сами ни лишават от присъствието си. Търси с гугъл Darwin Awards.

Много точна оценка между другото! Да, горчива, но МНОГО точна. Данъкоплатецът после заплаща за това лечение, което е МНОГО скъпо... материалите са скъпи, оборудването е скъпо и често в тези случаи всичко отива на вятъра. Единственият начин да се осуети този синдром е медиите да спрат да го отразяват. Справка - феноменът с хората, хвърлящи се под виенското метро преди години... Нищо ново под слънцето.

1chovek

Като знаеш, че е цинизъм защо го говориш? Тези хора според теб са някакви лигльовци, търсещи внимание, така ли? А не са отчаяни от живота хора, докарани до там от потомствени феодали-крадци и кръвопийци? А лечението, колкото и да е скъпо, ще го плащаме - след като с мълчанието си сме овластили и продължаваме да овластяваме кретени и народоубийци, поне това е най-малкото което можем и сме длъжни да направим. (след като друго не можем).

Аз и моето семейство за първи път ще гласуваме за Бойко.Само той ще ни предпази от червените дяволи и простаците.

Не си само ти, и моето семейство ще гласува за хората, които единствено през време на своето управление направиха нещо за народа. А не само за себе си. ГЕРБ!

Днес още един докаран от безизходицата и отчаян от скотският живот е направил опит пред Президентството около 14.30 да се самозапали, но е бил арестуван секунди преди да си драсне огъня. Бил е 73 годишен. Май управляващите ще имат по-голям успех с нас "лошият материял", ако ни раздадат безплатно цианкалий! Другите им начинания не са така бързи, и може да остискаме до изборите!

НАПРАВО ДА ГО КАРАТ В ЛУДНИЦАТА ЗА ДЪЛГО ВРЕМЕ.

Бог да прости починалите! Прави ми впечатление, че всички са мъже - слабия пол, уви!

Абе защо един циганин не се самозапали. Те по добре ли живеят?

с гола глава, и чере поясс....?? -"Съррца червини, , сърцаа милийоньиЙ, с надеежди туптяят!" Музика: Рйсто Стоичоф, текст Баба Тодорка. Продуцент:Славчо Трифоноооф !!

аз избирам ГЕРБ!

ГРАЖДАНИ, НЕ СЕ ЛОВЕТЕ НА ТЪПОТИИТЕ НА ПАРТИЙНИ АГИТАТОРИ КАТО "ГАРГАМЕЛ"! НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ НИКОЙ ДА ВИ ПРИНУЖДАВА ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ТОЗИ ИЛИ ОНЗИ, АКО ИЗБОРЪТ ВИ НЕ Е ПЛОД НА ВАШЕ ЛИЧНО РЕШЕНИЕ! НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ХОРА КАТО НИК "ГАРГАМЕЛ" ДА ВИ ВНУШАВАТ ВИНА ЗА НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ! ВИЕ НЕ СТЕ ВИНОВНИ, ЧЕ БГ.ПОЛИТИЦИ СА НАЙ- ГАДНИЯТ ЧОВЕШКИ БГ. МАТРЯЛ И СА КРАДЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ И НЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТЕ ЗА ТЕХНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!

Бая си загоряла!

ВИЕ ВНУШАВАТЕ ЧУВСТВО НА ВИНА У БГ. ГРАЖДАНИ ЗА ТОВА, ЧЕ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ОПРЕДЕЛЕНИ ПОЛИТИЦИ И ПОСЛЕ ИМ НАТЯКВАТЕ, ЧЕ ХОРАТА СА ГЛАСУВАЛИ ЗА КРАДЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ! Мръсна гад сте, но Природата не прощава никому такава гавра като Вашата в името на получаването на пари за платените ви партийни коментари!

тя е полудяля ! Само членове саЙ в устата ! Щом и оня, Дърварчето, се уреди, той да я ближе, тя даго джвака, ко да говорим ?!

Светът не свърши.но проповедите на омраза продължава да се сее из форумите.Смирявайте се и отивайте да мислите!Той ще ви възвиши!

Вие от новините също имате вина за палежите-просто млъкнете!!!Професор Михаил Константинов даде пример за това как във Виена преди години след като откриха метрото всяка седмица хора се мятаха.Никой не е могъл да спре това и решили да направят обратна тактика-просто всички млъкват и след време хората спрели да се мятат!!Така че помислете малко!

Това във Австрия...българските медии не са австрийските

На Михаил - както Всички видяхме му дадох Стриктно Крайно Ограничение (по време, за да Ни Докаже прозрачност) -------- Потокът Австрия-България е с Променен характер : - Човешката компонента Е Все-Така към Австрия, а финансовата - Вече Е Обратна (към България) Следователно - имаме И друга Задача. От и За Нас-Всички-Заедно.

Чета коментарите сутрин рано и вечер късно. Имам аз една мечта- Дървосекачът да е написал нещо в абсолютно прав текст и без контекст:) Ю мей сей айм а дримър? Бът айм нот ди онли уан:)))))

За когото искате си гласувайте, но да ви е ясно, че дилемата е ГЕРБ или БСП+Циганите+Доган Всичко друго е настрани от мача

Айде бе,а цар Киро не беше ли гербераст,преди да се издъни и вече ти препоръчах да гледаш клипчето във vbox7 как герберските пляки си купуват цигански гласове,гаргамелчо кухи

Гаргамел

Май не ти се чува за коалиционните партньори на БСП

Предпочитам служебен премиер подкрепен от всички пред вожда-слънце.

на теб Тиквата ти туряи прякора иначе ти си си Циганина от драгалевци и баща ти като майор от МВР-то в Сливница и той беше циганин...кво мислиш че хората забравят ли бе мангал крадлив такъв

Гаргамеле! А ми, ако гласуването е "символично"? Ти как би гласувал за: ДА БЪДА или ДА НЕ БЪДА? И това гласуване се прави във всеки един миг, като тоя СЕГА.

Мигар има и-йота разлика между изредените (явно и Най-Вече - неявно !) от Вас ?! --------- Не се И опитвайте да Ни моткате ако обичате ! - И да !, предстои Тотално СКРАПИРАНЕ на политическия модел у Нас.

Не знам как си го представяш това - "всички на скрап" без да се отнеме капиталът на тези " всички" (т.е. милиардите източени от държавата и всички нас).

Атака ще ги помете!Хората искат 500лв. пенсия и 1000лв.мин.заплата!Пътят на парите определя политиката!Няма кредит на доверие няма ще видим!

Хора,не се състезавайте или опитвайте кой от вас да е по-остроумен на думи тук.Господ е създал нас толкова различни и уникални, за да не сме еднакви.Всеки един от нас има право на избор всяка една секунда или миг...Просто някои хора,вече го направиха !

на цвят аз направих, още през 1991 година. /THE MATRIX/ Никак не ми е лесно, но си струва стъпването на Пътят към Бога.

Дано Бойко Борисов избере от Варна пред Пловдив, на изборите да бъде избран. В денят, когато той си подаде оставката, се самозапали пред община Варна Пламен Горанов и изгоря, за да стане лице-факел на ПП "ГЕРБ".

Пука му на някой за Пламен/ освен роднини и близки/

А за Бойко Борисов ли да ми пука ? Та това е типичният Бай Ганьо. Образ който е забогатял чрез далаверки и влияение, претендиращ да е европеец, но с клозетна култура.

Престанете да свързвате ГЕРБ с проблемите на самозапалилите се психичноболни! Бойко Борисов е държавник, а не психиатър!

Мммоля ?! - К'ъв бил бил бате Бобчо казвате ?

ОбеЩано от герб!

"Гарантирано от ГЕРБ".

Интересно Ако на месец има 5-6 човека готови да умрат от безизходица и се стигне до етап да грабнат оръжие при условие че не им пука за живота колко ли ще ги последват ?А има ли хора да им прошепват тази идея , както прошепнаха на оня от Варна ДОЛУ. ? Така ли се ражда тероризма ? Или все още нямат КАУЗА ?

Медиите спомагат да се драсне клечката - да не се заблуждаваме

А ми те помогнаха и на БОКО да стане премиер, реши лоши ли са или добри...

Оръжие у Нас при Данъкоплатците - знаете че няма. .... А може би именно-Затова тия Доказани Вагабонти Наследствени нищоиманяци Ни мотаят от 1944та йощ.

Възможно ли е някой да те мота 70 години???? Хау олд ар ю? Да не би сам да се омотаваш?!?!?

Това не е геройство. Не са и с промити мозъци. Те не се борят за кауза. Самозапалването е израз на тяхното отчаяние. Животът за тях е по-голяма болка пред тази смърт.

На 12 май като гласувате мислете...не са барайте за "питона", после да няма охххх, каква стана тя

Естествено ще гласуваме срещо герб

Гаргамел

Гласува се "за"...но май не смейш да го споделиш

да се раздаде от Правителството поиска Стефан Софиянски. Иначе, аз като 67 годишен, с кеф ще направя "успешно" САМОЗАПАЛВАНЕ, за разлика от постановката на ген. Семерджив и Тренчев за самозапалване в нощта на 26 август 1990 г., от Пламен Станчев - член на движение "Инициатива за гражданско недоволство". Тогава той плашеше, че ще се самозапали, ако от Партийния дом не се махне петолъчката, която символизира чужда държава-СССР.

Чест прави на Стефчо че се е сетил за Хората в Златна възраст. ------ За Предложението-Ви - нека се концентрираме върху карбонизацията на Цялата Заразена биомаса.

"....нека се концентрираме върху карбонизацията на Цялата Заразена биомаса.":) Подкрепям изцяло:) От Вашата уста в ушите на бг. народ!

От Алцион са пуснали синхронизиращ галактиката импулс и от 17 февруари той започна да действа. Първото подпалване беше във Велико Търново предният ден, а по късно и в други точки на България. Когато "изгорят" някой наши олигарси в Кипър, като самоубилият се Березовски, може да видим как и на тях ще пламнат ГЪЗти гори балкански.

Палете тези, които ви доведоха до това положение.

Кой ги направи импотентни да се оправят...я кажи

Докато не схванеш, че 23 години ни управляват червените боклуци, техните деца, внуци и охранители няма да разбереш това което ти казвам.

Не го правете ! Наказуемо е.

Оххх.... (Абе натам отива.)

Благодарим на ГЕРБ и ЕС!Горките хора,да ги докарат насила до гроба!

Тези които се палят не са хора - те са симпатизнти на БСП.

Това го кажи на майка ти и баща ти,подлого миризлива

Защо някой психар, когато реши да се пали, винаги го прави на публично място? Така или иначе ще даде фира, да се запали на някое сметище, така държавата няма да харчи мои пари.

Самозапалването стана символ на управлението на ГЕРБ....Кой идиот ще гласува за тях......

Това няма нищо общо с ГЕРБ...защо циганите не се палят...комунистите направиха от българина импотентен да се оправя сам...чака се наготово държавата да му сипе в копанката...този филм го гледахме и свърши

Ако и да е вярно, че комунистите разрушиха елементарното чувство за живот у хората, то нима е вярно, че ГЕРБ са капиталисти? Та те са само търговци на влияние в номенклатурните среди, нима това е капитализъм? За да има капитализъм трябва да има достатъчно хора зависими на първо място от делата си, а не от връзките с тоя или оня създаден от БКП мафиот. Нима Мултигруп е фирма тръгнала от нищото? Нима е нормално най-големите бизнесмени да са борци и милиционери? Как тъй в твоя капитализъм Гармгамеле не се родиха поне малко нови седящи на собствените дела първенци? Нима успешния предприемач с охота ще зареже всичко, за да стане министър под харизмата на ... хм, мутра и довчерашен фатмак милиционер?

Напълно си прав!

Ох, за съжаление сред нашия народ има много идиоти и продажници!!!

Аз ще гласувам за ГЕРБ. Така ще допринеса за изтреблението на червените хлебарки.

Ние ще гласуваме за бсп,не защото ги харесваме,а за да го набиеме на всички тъпи герберасти

От 681 година до сега.....не е имало живи факли...Герб да си ги сложат на плакатите.......Мир на праха на загиналите....

Понеже съм уверен, че нито смърт, нито живот, нито ангели, нито власти, нито сегашното, нито бъдещето, нито сили, нито височина, нито дълбочина, нито кое да било друго създание ще може да ни отлъчи от Божията любов, която е в Христос Исус, нашия Господ (Римляни 8:38-39). Ако няма създание, което да ни отдели Божията любов, а дори и християнинът, който извършва самоубийство, е създание, тогава и самоубийството не може да го отдели от Божията любов. Исус умря за всичките ни грехове и, ако някой истински християнин в момент на духовна атака и слабост се самоубие, това също е грях, за който Исус е умрял.

Не правете герои от тия психично нестабилни хора!

А ти не прави герои от морално нестабилни мутри.

Твоето предложение е да не се бунтуваме срещу системата даже с цената на живота си. Явно си служител на системата и статуквото те удовлетворява. Вичждам, че си патологичен случай.

Гаргамел

Желанието да ме обиждаш си е двигателя ти в момента...като нямаш доводи и това е нещо

Гаргамел

В едно демократично общество бунта срещу системата са изборите!

Добре де, Колега ... ... наистина ли не проумявате че става въпрос за Отчаяние от Безизходицата ?! ...наистина ли Не Виждате какво-Точно Става у Нас ?! ------- Абе тез шашкънчовци/ки от сградичката на мегдана с жълти павета в София - как аджеба Ви плащат ?! (Че е Пак от парите Данъкоплатски на Всички-Ни - то ясно.)

Само тебе те нямаше...тюююю

Дир, пропускате самозапалилия се миньор!

За следващия самозапалил се - вина ще има и тази статия на дира

Пожелавам ти системата да ти отнеме всичко и да си в безизходица !

Гаргамел

Ти наистина ли вярваш, че това е причината...живееш в демократично общество, недей да виниш системата...обърни се към себе си

За всичко са виновни журналистите , но нали и те трябва семейства да хранят , без значение дали са кървави пари или не . Новината и лоша пак си е новина , само по скъпо се продава!

Спрете да популизирате самозапалването! Ставате съучастници...няма се найдете на сензации медиите

Нещастник мръсен. Отдай почит на тези хора. Когато човек осъзнае, че не може да промени системата към по-добро, единственият му начин остава да промени собствения си живот. ДЪРЖАВАТА УБИВА - нещастнико мръсен. Отнасяй се с уважение към смъртта ! Тя не е сензация, а болка за близките. Мизерник !

Гаргамел

Убива липсата на мозък в главата!

Дано политиците да съзнават, че ако не се промени ситуацията, когато спрат самозапалванията, ще почнат палежите.

Те още се чудят защо протестират хората, камо ли да разберат какво трябва да правят.

Правят се че се чудят, ако позволите. (От самовъзпламеняванията - въобще не им пука. ... Колкото до Какво да правят - хал хабер си нямат.)

Явно на тоя не му е стискало да си драсне клечката. Куче което лае не хапе!

Вече имам чувството, че сериозно ни облъчват с нещо и по-слабите психически хора се поддават. Само погледнете небето. От дни е покрито със следи то кемтрейлс. Отврат е, хора! Направо си играят с нас. Много от вас не вярват, но наблюдавам явлението от много време. В периода на протестите имаше доста дълъг чист период. Явно сме им трябвали будни. Сега пак започнаха и тези случаи на самозапалване нямат общо само с мизерията. Това е страшно мъчителен начин да сложиш край на живота си. Малко хора в нормално състояние биха си го причинили. Бъдете внимателни и вярвайте. Само това е спасението.

Не ти трябва кемтрейлс. Планета ТВ, Босфор ТВ, ТВ7.... са достатъчни.

Кой ще се хаби за тебе?

Колкото и да ви е тежко положението никога не си посягайте на живота. Последната надежда на човек трябва да е във вярата и в религията. Започенете да вярвате, да ходите на църква. Това ще ви спаси.