Саудитска Арабия готова за наземна операция в Сирия

Саудитска Арабия заяви, че е готова да участва в наземна операция в Сирия, ако водената от САЩ коалиция реши да започне подобна операция.

Обратно в новината

Коментари - Саудитска Арабия готова за наземна операция в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тази демократична Саудитска Арабия - пример за целия останал свят, каква демокрация ще въведе в Сирия!!! Чудо невиждано. ХАХАХА

изпуснах кавичките - "демократична Саудитска Арабия".

Нека Саудитската фамилия хвърли народа си в братоубийствена война - това ще сложи край на тиранията на тази кървава, мракобесна, дивашка, средновековна власт!

ЛУДОСТТА НА САЩ,ДА ПЛАШАТ С ВОЙНА СЕ ПРЕДАВА И НА ПОДОПЕЧНИТЕ ИМ РЕЖИМИ!!!В ЕРАТА НА БЪРЗО РАЗВИВАЩИ СЕ ТЕХНОЛОГИИ,ГЛОБАЛНА ВОЙНА НЕ СЕ ЯВЯВА ОПЦИЯ ЗА ПОБЕДА!!!ЩЕ ДОЖИВЕЯ ДЕНЯТ В КОЙТО САЩ ЩЕ СЕ СВИЯТ ЗАД ОКЕАНА,КАТО РЕГИОНАЛНА СИЛА И ЩЕ СЕ НАСЛАЖДАВАМ НА СПОКОЙСТВИЕТО,КОЕТО ЩЕ НАСТЪПИ В ПОСЛЕДСТВИЕ В СВЕТА!!!

ами откъде бе джанъм идват 'бързо развиващите се' технологии? ;)

от Джапан бе туркофилски

Нека първо някой ми обясни каква е разликата между ислямска държава и режима в саудитска арабия. За мене са еднакво антидемократични и терористични - въобще нехуманни режими.

Посети и 2 те - най-добре ще усетиш разликата на място.

Пъпната връв на ИД=ДАЕШ от турция вече е прекъсната. Сега Саудитска арабия иска да спаси отрочето си ИД=ДАЕШ и да заграби колкото се може повече чужда земя и ресурси. На този фон информационните позиви придобиват логика. Казах!

Саудитска Арабия се оправи в Йемен, сега ще ходи и в Сирия! Едно е да искаш, друго е да можеш и трето е да го направиш!

СА ще е бивша държава заедно с турция. СА се управлява с деспотичен режим на сунитска фамилия, която е стъпила на врата на шиитският си народ.

А Сирия каква държава е?

Светска държава!

Алепо ликува! Изметоха главорезите от "Ислямска държава"

Искаш да кажеш, че военнопрестъпниците на джуджето избиха мирните и изстрадали хора? добре, че някои с нечовешки усилия успяха да спасят жените и децата си, като тръгнаха в неизвестното към Европа, бягайки от Тираните Аад и Путлер. Сега същите ни промиват главите, че това не са бежанци и не трябва да се отнасяме човешки с тях. Путлерастките партии в Европа, като Атака и на оная, Льо Пен също са в истерия. Няма да ви се отвори парашута този път. Ние сме в НАТО и Турците са ни приятели. И с тяхна помощ ще смажем Русия.

Лайно смърделоТурция никога не може ,да ти бъде приятел не и на българите,а ти къв си и майка ти смърдела не знае.

Тъпчо, според теб бежанец ли е някой, който се държи като футболен хулиган, изхвърля храната, която му се дава и посяга на жени? Да ти прилича това на описание на човек, изстрадал от войната?! Аман от кретени...

Саудитска Арабия заяви, че е готова да участва в наземна операция в Сирия Мисля , че Саудитска Арабия трябва да е готова за наземна операция срещу самата нея. Тя е "източник" на крайния ислямизъм и тероризма.

За разлика от Анкарските си мусюлмански братя, Саудите не ся яли още руски пердах...

БРЦК

Каква ще да е тая "наземна операция" на чужда територия? Дали не си е завладяване? След като небето нас Сирия е затворено от Ц400 и Ц300 друго май не им остава. Ма руснаците ще затворят и сушата - залпови системи имат колкото искаш. Те и турците се готваят за наземна операция , ама руснаците не спят и имат да си връщат за самолета , само да посмеят и отмъщението ще е жестоко. Това ще е краят на ермалък и еврейското иглу което е добре за нас.

За "доброволците", брато няма чужди територии! Справка - Крим, Донбас и Луганск!

БРЦК

Не си спомням някога СИрия да е била Саудитска територия. И 90% от сирийците да се определят като саудити. Да не говорим за много други разлики които правят сравнението ти смешно.

То джихадисти има и в Суадитска арабия! Може РУСИЯ И ИРАН да направят една наземна операция и в Суадитска Арабия!

Сега, като тръгнат едни саудитски "доброволци", ще стане като в Донбас! Ама тизи доброволци имат и авиация!

Кво шъ стане, ще скъсат гащите и на Асад и на дружката му от Масквабад! Пак някой шъ риве, вкараха ми го от към гърба, ниско под кръста!

Толкова си тъп, баце, че дори не можеш да вкараш реален аргумент. Ай прочети пак последните новини и помисли кой го поема отзад. Те затова си направиха некои нова конференцийка у англията, ама и там не могат си седнат на задните части май :D

"Решени сме да се борим с "Ислямска държава". Камиларят или е шизофреник с раздвоение на личността, или е разсъждавал на метафизично ниво, като е имал предвид - вътрешния джихад, в който да победиш себе си. И в двата случая, лекарството е едно - руски ракети С-400. Помагат за пълно решаване на проблема

Сауди само чака да отвори още един фронт с Иран, то не беше Йемен, то не беше чудо. Сега се надяват в открит сблъсък с шиитските милиции. Не знам Иран докога ще търпи тия смръдливци и не ги подгрее с ядрен удар над Рияд?

Хаха, че те тези камилоебци ще ги попилее дори нашата виртуална армия с клоуна министър, та какво остава за сирийска армия с руска подкрепа?

Среден пръст на еврейте!!

Първо оправете ИРАК и после СИРИЯ... - какъв е този апетит само към Сирия?

Охо! Подир дъжд - качулка! Уплашиха се, че сирийската армия скоро ще изхвърли идилците от страната, и побързаха да хукнат да защитават подопечните се. Именно заради това преговорите в Женева бяха спрени. Заради победите на армията, представителите на ИД напуснаха преговорите. Армията на Асад, под прикритието на руската авиация, настъпва в района на Алепо. Освободени са вече градовете Нобул и Аз-Захра. Прекъснати са пътищата за снабдяване с оръжие на терористичните групировки на ИД Джебхат аш-Шамия и Джабхат Ан-Нусра. Не е ли странно, че делегацията на идилците е спряла преговорите не преди боевете, а след загубването на тия два града?

Ще станете на стъкло,заедно с пуйката,ПРЕКРАСНО!

Всички боклуци ще се съберат,а руснаците отново ще ги поизбият.

Просто, терористите ще облекат военни униформи на СА и ще обявят победата. Така, ще се спасят и сирийската армия. Но, дали СА ще спре финансирането на международния тероризъм е друг въпрос. Както и, дали "демократичните" държави ще спрат да не забелязват, какво представлява и какви ги върши.

Сиганската рода ще прави мели помежду си :))

Какви войници са арабите, бе? С Йемен не можаха да се справят, седнали да се мъчат да накривят на Русия и Иран. Персите ще ги траят ли? Имат да си връщат. Е, ако мисията им е в суматохата да изведат възпитаниците си от ИД, е друга работа!

А Израел какво казва по въпроса? Все пак са най-голямата сила в региона а в последно време нищо не се чува от там!

Тях никой не ги закача и са пас. Но много се съмнявам да са съгласни с това, да имат още един съсед, който е ислямски настроен.

Започаха да действат подмолно. И в България така дейсктват, но са в стратегически съюз с Турция.

че със Саудитска Арабия са ортаци и се разбират прекрасно. Пари при пари отиват, както се казва.

Саудитския крал Соломон им е първи братовчед.

Тези камилари са много богати, но отдавна не са онези страшни войни на пустините, а брадати чикибойци със смартфони в ръце вместо оръжие!

натискът на Саудитска Арабия и Турция над САЩ да започнат сухопътна операция в Сирия и да спрат руснаците и Асад става много силен. Само че сме в година на избори - Бараката няма да започне война.

Дали това не е много хитър ход? Ако саудитската армия атакува позициите на ИДИЛ, те веднага ще капитулират.Така ще си подсигурят надеждна защита от сирийската армия и руската авиация. И после едни дълги преговори..........

Тия саудитците някакви шизофреници ли са? Ще се бият сами срещу себеси ли?!?

ква стана тя . Всички поддръжници на ИДИЛ изведнъж са готови от вси страни да нахлуят в Сирия да си тепат отрочето... Поредна версия на: да запалим война с Русия започна.

Благодарение на Русия, Ленин и Сталин, Кемал Ататюрк основа Турската република.Ленин му дава и двама татари-професори, които създават новата им азбука. Сега, благодарение на джихадиста Ердоган, Русия ще ликвидира Турция.

Ако Европа не взема адекватна позиция и светът не каже "СТОП",сме на прага на нова голяма война,война,от която САЩ имат спешна нужда с цел финансовото си състояние.Влизане на Турция и Саудитска Арабия в Сирия е равносилно на 3-та Световна.Русия е силна и подценяването решителността на Президента Путин би било груба грешка.Арабите трябва да бъдат овладяни,а турците натикани,където им е мястото и затова се изисква воля и визия за реалната обстановка.Европа е сляпа!

Държавата Арабия Сауди, без конституция,където няма съд и присъда, а убиват с камъни на улицата, вярна американска изтривалка ще влезе в Сирия. Ще има Слънчопек и миризма на арабски изгорени копита....

" Установите ли мръсотия, където и да е по света, ще намерите американска ръчичка, а в краен случай американско пръстче" ШАРЛ ДЬО ГОЛ

каква наземна операция бе шеихчета?! Сирия вече е прочистена от терористи. Кажете си че ще е агресия към суверенна държава. Скоро ще се намери някой, който да ви оскубе брадите.

Саудитите са затънали в Йемен, с една шепа народ не могат да се оправят.Плащат на колумбийци да воюват там,вместо тях. Сега пък в Сирия.И като какви ще бъдат в тази коалиция.

"наземна операция" всъщност е агресия, но понеже са "нашите", не върви да ги определяме като военни престъпници

Докато се намоткате, вижте какво става: След многочасов непрестанен бой с бандитите от терористичната групировка Джабхат ан Нусра и Джабхат ал Фатх, правителствената армия установи пълен контрол върху градовете, намиращи се от началото на 2012 година в ръцете на бандитите, Maйер и Кафер Ная. Освободен е и Чатал Зиара, установен е контрол върху стратегическия път Маараста Маскан. В резултат на въздушни удари на авиацията е ликвидиран команден пункт на терористите от Ахрарт аш Шам в района Ритиан, възел за връзка и склад за оръжие с боеприпаси в района Маарест ел Хан. В хода на настъплението на сухопътните сили Маарест ел Хан бе изцяло освободен. В Идлиб Точка-У ликвидира палатков лагер на терористите.

"Очаква се този месец САЩ да свикат в Брюксел среща на министрите на отбраната на страните, които се борят срещу "Ислямска държава"." - тия се борят, а има и такива, които се бият срещу ИД - нали всички виждаме разликата. А че от СА били готови - не вярвам, те щатите ще ни кажат кога ще са готови.

Явно са решили да доставят пушечно месо за Космическите Войски на Руската Федерация и безплатна органична тор (made in Saudi arabia) за наторяване на сирийската земя...!!! :::)))

Не ! Солдати на руските космически сили ще ги заравят в пясъците директно със скафандрите вместо с дървени костюми...ха.ха

Арабите?

Шерев т.п си та си вдлъбнат.Арабин войник ?Скафандър да ти ...... отзад ,или предпочиташ тия от СА? А защо искат да отидат там е ясно-да си прикрият задника ,нали са основни спонсори на терористите...

Мдааа явно саудитиските шейхове се взеха мноого на сериозно. То е едно да караш наточени немски возила по улиците на Риад и друго да караш танк. Но явно те си мислят че това е същото като да играеш Батлефеалд. Като им дигнат белите роби и ми напляскат дебелите задници с голямата палка ще им дойде акъла, ноооо ще е късно. Абе подкукуросва ги техния добър приятел и после като ги напляскат ще ги "освободи".

Егати лицемерието. Турция и Саудитска арабия ще дадат началото на 3-тата световна война. Турците като навлязат в сирия ще почнат да избиват кюрдите, саудитците пък АСАД, иначе важно да се декларира, че се борят срещу ИД. Голяма борба за пустия му петрол.

"Решени сме да се борим с "Ислямска държава" и да я победим" Това е предлога, а реално трябва да се разбира, като: "Решени сме да се борим с Башар Асад и легалната демократично избрана сирийска власт и да ги победим. След преврата ще сложим наши хора там и със Сирия е свършено. Точно както се случи с останалите държави, в които беше наложена "демокрация"."

асад са на власт в сирия от 1963г ! представители са на малцинството 10% от населението ,алуити , при мнозинство75%сунити ! та викаш легална и демократична е тази наследствена монархорепублика ?

когато тъпаци, които даже не могат да пишат, почват да дават акъл, и по този начин сами се закопават! анализът на твоето творение показва, че Асад са добри говерньори, след като толкова дълго управляват, при положение, че са много голямо малцинство. Даже ДПС в БГ не може да си позволи това нещо! Опитай и ти!

И колко църкви има в СА викаш?Я да видим в Сирия,нищо ,че Асад е бил там?А...в СА няма бе!!!!Колко са обезглавени по време на режима на Асад в Сирия?А в СА?Права на жените в СА?А в Сирия?И си извади главата от американските задници и помисли с нея,не като Пъстрата и Щерев!

Голям цирк. Спонсорите на теорризма ще вощват срещу него. Откакто световните демонократи воюват срещу тероризма има все по малко свобода на словото в медиите. Дали ултимативната им цел не е световен фашизъм на вавилон, който ще се оправдае с трероризма, който създават като предпоставка за ограничаване на правата и свободите на гражданите в името на сигурността - тяхната разбир се, защото те искат да увековечат системата на мамона, но понеже тя е крайно естесвнео нестабилна поради липса на любо ви истина в нея, може да разчита са мона на лъжа и насилие за да бъде поддръжана. Зад такива безумни идеи стоят хора с робска психики и ментални проблеми.

Вече 4 години война. Време е да се птвори и Вори фронт. После във филмите ще гледаме как Брад Пит с един танк, и то със скъсана гъсеница, унищожава цяла германска, грешка , идилска дивизия, и печели войната.

може да гледаме спасяването на чаршафосаният редник Райън от неговите правоверни приятели

Обажда се Джим Кери на саудитите и им казва какво да кажат. После саудитите се изказват, а Джим подкрепя! Ето така стават нещата!

Джим казва, колко ше им струва, камиларите плащат масрафа

Скоро от там ще се чува: " Да живее свободен Кюрдистан! и Да живее Република Саудитска Арабия!"

Саудитска Арабия не може да се справи с най-слабата държава в региона - Йемен.

Най- гнусния тоталитарен режим, най- мракобесния и най- назадничавия в световната история е този в Саудитска арабия!!! Безпардонни главорези, които режат глави и убиват с камъни ежедневно на площада в Риад. Тия долни лъжци заедно с Турция създадоха и финансират глворезите в Сирия. Щели сега да се борят срещу тях?? Тъпи мошеници, едва ли някой им вярва! Всички знаем защо искат да пратят войски в Сирия. За да продължат рязането на глави и средновековните изтезания на християните там.

Нека да се тикат "чаршафите" явно между шамарите! Накрая ще операт пешкира! Да им се гръмне камъка, да се свалят от лимузините, натоварят на камилите и изритат далеч от нормалните хора в най-далечната част на пустинята! То е ясно на всички, че със саодитците трябва да се започне, та да мирясаме! Тия тъпанари плащат на САЩ и създават Ислямската държава да водят религиозна война в 21 век!

ИДИЛ - МИНДИЛ. На кара целта е Асад да бъде разкаран и Русия да изгуби влияние в региона! Иран ли? Иран вече не е на страната на Русия! Иран е наш - европейско американски:)))

Само дето в предпресъединителният период, трябва да си оправят едни сметчици със Саудитска Арабия. Май там скоро ще има Република Саудитска Арабия

Имаш право да мечтаеш!

И тез решиха да се правят на регионален жандарм под прикритието на мирооопазваща операция, ама малкооо не са познали.Ще изядат шамарите и от Русия и Иран.Големия бял брат няма да успее да ги защити.

Като смъкнат петрола до 2 долара за буре, шамари ли ще има или рев и квичене, ред сълзи - ред сополи!

Никой няма да ги остави да го смъкнат на 2 долара за барел.Първо, щото и те основно зависят от неговия износ и второ другите страни дето са на тая верижка, изведнъж може да се окажат солидарни с политиката дето Русия я провежда в Близкия Изток.Вкл.и големия презокеански бял брат.

интереса клати...чалмата!