Асен Гаргов се бори с рака, нуждае се от помощ

Певецът, китарист и композитор Асен Гаргов води тежка битка с онкологично заболяване и се нуждае от средства.

Обратно в новината

Коментари - Асен Гаргов се бори с рака, нуждае се от помощ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

содата бикарбонат и чесъна... и може и да прескочи трапа.

Лили да му даде пари. За какво са и на нея.

Сити клиник имат ефикасни терапии и безплатни за здравно осигурените. Просто трябва да се "вреди",но за него едва ли ще е проблем...

точно такива по известни муцуни трябва само в БГ да се лекуват за да рекламират българските лекари....

Искрено му съчувствам и му пожелавам да оздравее. Обаче дадох пари за майката на онова момиче от Варна, което си я гледаше само. Аз съм обикновен човек, средностатистически българин и ще помагам, макар и с малко, на такива. На хора, които наистина нямат и няма откъде да вземат. За тях лечение в Турция е като да идат до луната. Не е като да нямат пари хората от гилдията, ами да се стегнат и да съберат парите.

Що си не ползва спестените данъци тоя жалък тарикат?!

първо съберете пари за баща ми който е също с рак... милосърдия през крив макарон....

Това са джобни пари за бившата му жена. Нека тя му даде, но казват за нея, че е твъре стисната, алчна и проклета.

Е, навремето беше стара за него. Сега се сетил, че има пари.

а той не се ли жени по Швейцария,работил е ,а там няма невнасяне на суми ,следва да е много добре осигурен

Не чи пука за него! На времето бе рекламиращ "Силвър бийч" в Испания, като продаваше абонименти за седмица през годината във въпросният курорт, като можело да го лично ползваш, даваш под наем или продадеш! Да ама не! Взеха парите и почнаха ежегодно да събират разни такси или инвестиции, без причисляване на дивидент, а продажба или даване под наем бе без никакъв отговор! Той бе наясно с измамата и съдействаше за ограбването на стотици наши съграждани, включая и моя милост! Та Бог забавя, но не забравя!

му плащали къде са му сега парите? Лила имала 10 милиона.......

Лошо!

бе в Турция излекувани няма, тук шансовете са по-големи.

ами крадливите богаташи да си го поддържат человека....

След толкова години заедно и съвместни песни баба Лили не може ли да извади 20000 долара за Гаргов ,това е хонорара и от едно участие .....

Mоже, ама не иска!

Отношенията между тях не са добри. Той забрани на ЛилиИванова да изпълнява негови песни. От което страдаме ние - слушателите. Дано сега, след като е в това положение, да отстъпи и ни даде възможност отново да чуваме любими шлагери наживо! Аз не възприемам отрязването на възможността да се слушат жадувани песни заради някакви си права на автора. Който еи стъпкал публиката, е сгрешил. Да даде правата и тогава ще му съберем парите за лечение!

Ами как се държа той с Лили Иванова навремето, не я ли използва и се подиграваше, а тя го издигна. Ако не беше тя, той нямаше да се издигне. Всичко се връща на този свят.

Според мен е крайно време да престанат да ''лекуват'' много заболявания в България защото както се вижда ефект няма..Един куппари изчезват след такива ''лекувания'' и после хората молят за помощ за лечение навън:((((Ами вместо да харчите нашите пари тук безперспективно направо ги давайте в началото за лечение на вън и така хем ще спестите унижението и мъките на болния хем ще му направите едно добро да го излекуват. Искам да попитам тази ми ''асоциация'' как неможе да събере тези пари от музикалните колеги на болния??сякаш са бедни и гладни та моли истински бедните и гладните да дадът левчето си защото е доказано че именно бедния отделя левче защото в душата му е все още има човечност не изтрита от меркантилност

Не ги разибирам тези хора. Няколко операции, ракът напредва. Картинката е ясна. Защо тярбва да похарчи още 20000 долара. При това ги няма. Явно е изразходвал всичките си средства. Наистина ли се надява, че в Турция ще го излекуват. Това е само пълнене на гушите на алчни докторя за сметка на семейството, на което така или иначе обреченият би могъл да ги остави.

Когато ти дойде до главата друго ще приказваш. Отделно, че при някои хора рака убиец върви в комплект с жестоки болки. В Турция има кибернож който е ефективен. И в България има, но в кашоните в които са го докарали, а дори и вече да са го монтирали няма специалисти за него. Докато е жив човек си струва да му се помага в борбата с дори неизличима болест.

Прав си!Има много ефикасни средства за борба с рака от народната медицина!Не е необходимо да се дават толкова много пари и да се търпят големи болки!Природата лекува всичко!

Мой роднина се лекуваше по твоя начин от рак защото нямаше пари за лечение навън, а тук лекарите не искаха да го лекуват и съвсем наскоро го заровихме няколко месеца след диагнозата. по полека със съвети, които не си проверил на свой гръб защото колкото и да си добронамерен може да навредиш и някой да игнорира традиционно лечение, което поне може да удължи живота му и да даде надежда за някакво решение, а с т.н. народна медицина няма да има време дори да се сбогува с близките си.

ти така ли смяташ Болен си и ....чакаш да мреш Не правиш нищо.....

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Уважаеми Гру, постваш едно и също под различни статии. За разнообразие можеш да промениш словореда или да добавиш нещо!