Цветанов набърка и варненския кмет с ”медузите”

Кметът на Варна Кирил Йорданов трябва да носи отговорност за това, което се е случвало в града.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов набърка и варненския кмет с ”медузите” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цветанов вместо да обяснява на съдиите и прокурорите как да си вършат работата, по-добре да не се бърка там, където не разбира и да престане с тези показни арести.Да остави фойерверките след като си свърши работата. Писна ни този долнопробен цирк!

Царят е гол!!! Естествено че е забъркан. Всеки варненец го знае но няма воля за разкриване на всички престъпници а само избирателно. За всичко се плаща подкуп в кметство Варна.

А,и русенският кмет,и русенският........

Всеки втори варненец знае и как и с кого играе кмета Кирчо Йорданов, но до там. Преди него имаше дин кмет- Христи Кирчев се казваше, който парадираше ,че кара Трабант. Да ама не- както казваше П. Бочаров- само д опаркинга и там се качваше на новото си Пежо. Защо ли правеше така? И тогава никой не си зададе въпроса... Абе да не би Цветанов да е от ТИМ и той?!

A какво става с Ямболския Кмект ? И той и Лечков май са за ....... ! Цветанов като ги е подкарал да не се отказва ! Браво на Цветанов!

ББ да дръпне малко юздите на Цветанов, че както се е засилил нищо чудно да влезе и в неговия, Бойковия, двор.

БОГ да пази правителството на Република България, бъдете живи и здрави.

поздрави за цветанов,но тези акции не трябва да са само в големите градове.направете справка на имотното и финансово състояние на всички кметове и след съпоставка с получените доходи, ако има разминаване да бъдат дадени на прокурор.

Г-н Гуцанов, като видал ,че му идват гости като всеки уважаващ себе си мафиот се затичал да затвори вратата защото кафето за почерпка все още не било станало. Вместо да прати децата да купят захар/във всяка къща се свършва/, но нямал дребни BGL се опитал да ги пребере в касата /децата си играели вечерта на МОНОПОЛИ /, груба грешка , викни момчетата отвън и какво Монополи ще се спретнете. Ей палавнико Цветанов вземи се в ръка и не разваляй на децата играта,какви са тези "медузи" , такова нещо на сухото няма.Слушах по TV тази сутри г-жа Манолова, ама много ти е сърдита, направо ще ти се скара, вместо да отидеш с един букет рози - червени , ти палавнико си пратил момчетата да си играят на стражари и апаши уплашил си почни целия Виш партиен съвет,и какви са тези намеци ,че кмета неможе да не е знаел, знаел е но е искал да те изненада за рожденния ти ден.

Бравос- най-накрая някой да го каже. Варна е един от най-богатите градове, но с най-лоша инфраструктура, градски транспорт и прочее

Ot mnogo,mnogo godini se znae,che Varna i oblastta sa darjava v darjavata,v sluchayat -darjavata na TIM.Nishto ne se sluchva bez tyahno razreshenie i obratnoto,tova koeto se sluchva e vinagi v tyahna polza. Stannoto e,che pri nalichieto na tolkova mngo stranni sdelki v tyahna polza,dosega vlastta ne samo,che ne gi e nastapala,ami dori ne se chuva imeto TIM....stranno,mnogo stanno......

4uvali sme za TIM ili otbora kakto im kazvat nqkoi,no po-strannoto e 4e varnenci si izbirate edin i sa6ti kmet?

Цветан Цветанов да каже как си купи шест апартамента.

Ако тия от прокуратурата поразпитат поне мъничко за К.Й. и поразровят кирливите му ризи, не е истина на какви чудеса ще се натъкнат. Поне според мен има 100 пъти повече причини да се поизнтересуват от него, а не само от Б.Г. Публична тайна е съюзът ТИМ+Б.Г.+К.Й. То не беше Алея Първа, стадион Варна, още няколко спортни комплекса, където ТИМ са съдружници с Община Варна. С две думи, няма нещо голямо във Варна, където да не са намесени ТИМ, а тях незнайно защо никой за нищо не ги е пипнал до сега. То във Варна на всички ни е ясно какво се случва, но ми е интересно как в прокуратурата се правят, че не го виждат.

а курортите???а летище варна????а авиокомпания булгаря еир к1де ги забравяш и те са на тим *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Цветанов,колкото по малко говориш,толкова е по голям шанса да минаваш за професионалист.

Само за варненслия кмет ли се отнася или и за софийския? И само за настоящия ли се отнася или и за бившия? Пък и малко взе да ми омръзва да ловят престъпници с морална вина! Да хванат някой и с наказателна отговорност! Парите ги нямало, ама вината - морална?!

Не бе! Отнася се до русенския кмет и за всички кметове от БСП и ДПС!

Общинският сьвет работи,но кметьт не знае какво!И това ако не е наглост ,какво е всьщност?

докато бойко абдекире

Докога ще се вживява като съдия ЦЦ не мога да разбера!?!?!

..и ти ли си взимала пари от тези сделки, че недоволстваш?! Вместо да приветстваш борбата с корупцията, ти си недоволна, че парите ти са отивали в разни джобове.

сам си казва: фирмичката е ОБЩИНСКА и как общината и кмета нямат вина