ООН започва разследване за хуманитарния конвой в Сирия

Генералният секретар на ООН Бан Ки-мун обяви, че специална вътрешна комисия започва разследване на нападението срещу хуманитарния конвой в Сирия.

Обратно в новината

Коментари - ООН започва разследване за хуманитарния конвой в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом се бавят и още умуват, ясно е какъв е пейзажа... глутницата в ООН чака заповеди от кораба майка.

Оооооооооооооооо, чудесна новина! Значи всичко ще се изясни:) Само да не стане, да почне да се разнирисва на псорани кравари..Ако това стане, ще знаме защо лудите ркави серат в гащите си:) Как за пореден път са излъгали, и че те са тези които с техния Предиейтър, са унищожили, уж попогрешка хуманитарния конвой!!!! Няма да име за първи път! Те колко болници на Лекари ебз граници, сватби, погребения, детски домове, жилищни къщи са взривили...Не е истина!!! А да не говориме, колко лъжи са изричали, за договора за ПРО, за говорката да не се разширява НАТО-ПУТО на Изток...За оръжията на Садам! За двете кули и Пентагона, който уж бил ударен от самоелт..а линейките и пожарите чакаха наколко часа по рано, и то пред него... За това какъв диктатор бил Башар Асад, а сирия бе най-СВЕТСКАТА ДЪРЖАВА В БЛИЗКИЯ ИСТОК!!! КЪДЕ ТИ ЩЕ СЕ СРАВНЯВА СЪС СЪЮЗНИЦИТЕ НА ТАЯ КОЧИНА ГОВЕДАРНИКА-Саудитска Арабия и Катар..>Дето продължават да режат главите на хората!!! Дааааа, както изглежда..Скоро лудите ркави пак ще се насерат в гащите си..И ще излезе поредната лъжа, на белия свят...НО ВЕЧЕ НИКОЙ В СВЕТА, НЕ ВЯРВА НА КРАВАРНИКА, И ТЕ НЯМА ДА УСПЕЯТ ДА ЗАМАЖАТ ЛЪЖИТЕ СИ, С ПОРЕДНИТЕ ГЛУПВАИ ОПРАВДАНИЯ!! ФАКТ!!!!

НАТО-ПУТО??? Кой накъде се разширява! ПУТО гепи Крим и се разшири на 300 км. на Запад!!!! А кво гепи НАТО на Изток????? Хай сиктир!!!!!

Ма верно, НАТО (кво нато, САЩ плюс близките мъдодържачи) изобщо нищо не се облажи от лайната които вече години наред сере из Близкия изток, ама въобще. Горките, за едната демокрация са там, да освободят народа от тираните! Вервай им!

ВЕЧЕ НИКОЙ В СВЕТА, НЕ ВЯРВА НА КРАВАРНИКА, ама всички бягат натам! Всички "вярват" на РУСИЯ, ама бягат оттам баш в КРАВАРНИКА!

Оооооооооооооооо, чудесна новина! Значи всичко ще се изясни! Изясни си вече, Русия е свалила МН-17 над Донецката Народна Республика!

И откъде ти се изясни бе даскале? Украинците показаха официалните данни от радарите или май не ги показаха? Щото единствената причина да не ги извадят е, че не помага на "неутрално разследващите" ...

Изглежда Кери или се е уплашил от руснаците, или пък Лавров го е попревъзпитал, предвид вчерашната публикация в Ню Йорк Таймс, озаглавена "Аудио разкрития какво Джон Кери каза на сирийците зад затворените врати" ("Audio Reveals What John Kerry Told Syrians Behind Closed Doors", By ANNE BARNARD, SEPT. 30, 2016, NYTimes): "...На срещата през миналата седмица Г-н Кери се опитваше да обясни, че САЩ нямат легално оправдание да атакуват правителството на Г-н Асад, докато Русия е поканена от правителството.... Един (от присъстващите), строителен инженер на име Мустафа Алсиофи каза, че Г-н Кери фактически казва на сирийската опозиция "Вие трябва да се биете за нас, но ние няма да се бием за вас". "Как е възможно това да се приеме от някого", попита Алсиофи. "Това е невероятно"... Но той (Кери) каза също, че всеки по-нататъшен американски опит за въоръжаване на опозицията или включване в битката може да получи ответен удар... По една точка Г-н Кери изненада присъстващите сирийци, когато каза, че те ще присъстват на избори включващи и Президента Башар ал-Асад, пет години след като Президентът Обама поиска свалянето му...Г-жа Шеваро, педагог и медиен активист отправи надежди за повече пряка американска намеса. "И вие мислите, че единственото решение е някой да дойде и ликвидира Асад", попита Кери. "Да", каза Г-жа Шеваро. "И кой ще бъде този", попита той...."

Путинофилите тука газ пикаят, че ще има разследване и ще се докаже ПАК путинския кретенизъм. Здраво им бърка в тъмната дупка и рИват във форума здраво.

Тъпунгерчо, само по изказа се вижда колко ти е мозъчето. Оттам, вече не е изненада, че си фен на международните терористи номер 1 - сащ. И че си зомби на т.нар. "медии на международната общност".

Абе кавал нещастен. Не съм фен на международните терористи номер 1 наречени Путинландия. Ама щом рИвеш кат жена явно въобще не искаш това разследване, което те прави и тебе малко нещастно човече мразещо истината.

Обамата е унищожил повече болници и училища и е убил повече сватбари, отколкото всички останали носители на Нобелова награда за мир, взети заедно!

Надявай се. В Сирия резултата относно болници родилни отделения и училища е 22 на 4 в полза на руснаците.

Туй според Сирийският Център за Правата на Човека ли е, или според Софийският център на соросоидиотите?

Че Обамата е "унищожил повече болници и училища и е убил повече сватбари" не само "отколкото всички останали носители на Нобелова награда за мир, взети заедно", ами и отколкото всички останали НЕносители на Нобелова награда за мир, взети заедно!

Сега Бокова като стане шеф на ООН и ще спре разследването срещу ушанките - БУХАХАХАХАХАХАХХА

Бокова ще стане шеф на ООН кога има горещи минерални извори на Северния полюс .... Споко, разследването ще се развие като онова за самолета ... по снимки от фейсбук и изказвания на "тоя и оня" ... При условие, че има официални данни от украинските радари, които все пак уж са невинните, а не ги показаха да обвинят яко руснаците ... Явно не са показвали "правилните неща" ... И туй разследване ще покаже, че Путин лично е карал самолета и с едната ръка даже е мятал бомбите през отворения прозорец на самолета ....

Днес Русия поема председателството на СС на ООН. под нейното председателство ще се проведат две заседания за Сирия - първото за хуманитарната ситуация и второто за използваните в конфликта отровни вещества. Русия ще председателства и шестото предварително гласуване за избор на ГС на ООН.

Ето ги варварите в пълния им блясък. Масови убийства - добре че нямат войски на терен иначе и грабежите и изнасилванията няма да ни спестят. Но примката около сатрапа на североизтока се затяга - вече е доказано, че орките на Мордор са свалили самолета, доказани са варварщините в Донбас, а също и в Грузия. Въпрос на време е Путлер да отговаря пред международен трибунал за военни престъпления и в Терораша да бъде проведена депутинизация

Кефи ме патоса - личи си холивудския стил и инфантилизма.

Смени хапчетата със свещички. Може и да ти помогне.

Я ни светни и нас, простите, как е доказано, че руснаците са свалили самолета? С "разследването" по снимки от фейсбук и разговори с "тоя и оня"? Понеже аз все си мислех, че официалните данни на украинските радари дето не се появиха, нямаше да бъдат крити, ако показваха, че виновни са руснаците. Явно обаче не са били удобни на "неутралните разследващи" .... Докато не покажат данните на украинските радари, разследването е менте. Все пак, нали те са най-заинтересовани? Защо да ги крият като руснаците са виновни?

Вазовски заводи доставяли ......? Ами това произвеждат, това доставят. На времето доставяхме шевни машини с камиони за Иран и с кораби за Ирак. Страните се бият, заводите доставят. Ако можем и на двете страни в Сирия да доставяме, още по-хубаво. Това е бизнес и в него няма нищо осъдително. Големите какво правят ? Така, че за мен темата е изчерпана.

"Големите", като са канибали, ти ще хапнеш ли едно детско бутче!?

Пишеш глупости. Света е реален, бизнеса също.

Вярно е, че Вазовски заводи са доставяли и за Иран, и за Ирак, че дори и за Израел и къде ли не още, но това са всепризнати държави и в такъв случай това си е наистина легална търговия. Не е нормално обаче да се доставя оръжие и боеприпаси за терористични групировки, какъвто е случаят сега, т.е. това е престъпление!

Войната е престъпление. Винаги има две страни и всеки афишира, че се бие за справедлива кауза. Днес опозиция, утре управляващи, после пак и пак. Така е създаден света за съжаление.

Добро утро ГМО англосаксонски емотикончета. Не спете! Ставай те! Днес е пълно с празници на ООН - международния ден на възрастните хора, архитекти и музиканти.

Сабал хаир! Днес разследваме едно безсмислено убийство в Донбас. Утра с Сирия. Друг път на друго място. А файда от това няма никаква. Никой не може да върне убитите синове на майките им. Защото всички убити, виновни или не, все майка ги е раждала. И те са еднакви в скръбта си. Винаги, когато пиша на тая тема, пред съзнанието ми изплува стихотворението на Дебелянов "Мъртвият не ни е враг". Знаменито е. Няма ли е да е по важно да разследваме причините за възникването на тая война? Кому е нужна тя? Какво решава тя? Кой печели от нея? 21 век сме. До кога ще се избиваме един друг, защото едни богати хора искат да станат още по богати? Ние добре познаваме сирийците. Те са добри хора и са наши приятели. Българите искрено желаят те да живеят добре в своят дом и родина. И те нека добре си дадат сметка, кой им пречи да стане това. Моят личен отговор е, че това не е руският народ. Приятен ден.

Не е руският народ, вярно е! Не е и народа на САЩ, и това също е не по-малко вярно! Пречат олигарсите - руските, американските и т.н. Никой олигарх не е приятел на никой народ!

Това разследване преди или след разследването на американските военни престъпления срещу човечеството ще е??

Нобелистът за мир, има скромната задача, да запали ТСВ.

Защо трибунала в Хага не осъди Хюсеин Обама за хилядите убити и прокудени в Сирия, Ирак, Афганистан, Пакистан и Либия? В следствие на американските бомбардировки? За концлагера Гуантанамо? За расовата дискриминация в Сащ? За поддръжката на убийствения фашистки режим в Куев? За тоталното подслушване и следене на хората в цял свят, включително и на Ангела Меркел? За измъчванията на иракчани в иракския затвор Абу Граиб в Багдад? За създаването на ИД и въоръжаването и с американско оръжие?

Ааа,не,тези подвизи не са за съд,а за Нобелова за мир.

00-не - чистачи на американски говна по света и у нас.

Къде са дупките -кратери от авиобомбите ФАБ250? Защо камионите са със запезени конструкции, само обгорели, а не изтърбушени от взривове на бомбите? 400 гр тротил изтърбуши колата на Д-р Цигар Тутунджиев, как 625 пъти по-голями взривове ще опазят камионите? Къде са стабилизаторите?? На същото място където са 10-те пръста на СарафБомбаджи /не се намери нито един пръст от ръцете/, както и моторите на Боинга ударил петоъгълната кооперация - с размах на крилата 38 метра направи дупка само 17 м и мотори и крила изчезнали яко дим. Но!, шоф книжка на бомбаджи -намерена. Очаква се след ООДА разследването на мястото да се намери гестаповската шоф книжка на ВячТИХ- Щирлиц, което ще е вече насочваща следа за обосновано предположение. Поради тази сложна задача ООНе има нужда от 2 началнички предположителки

Не са намерени пръсти,защото ръце не е имало. Бермудко Дж.Ф. Март. е компютърен синтеризиран образ и като се пусне на забавен кадър краката му се отделят от тялото. Теглото му по оценка е около 75 кг. Обаче само двата крака намерени на мястото на гърмежа са 50 кг тежки. И докторите загряха, че краката не са човека от клипа на камерата. Беше взривен пакет с човешки части като в него ръце умишлено нямаше. БГ медии упорито лансираха една версия, която видимо беше глупава и несъстоятелна, с което показа, че действа по заповед Свише- рена7 случайно дойде на другия ден.Ш. книжка на Март. беше мичиганска с адрезз от люйзиана- това и най-простия колибар няма да го направи и т.н., направено е да се тръгне по следа. която води до нищото, както и стана.

Oт 1 октомври Русия поема председателството на Съвета за сигурност,тоест по време на "разследването"!!

Абе ще стане като самолета в Донбас, руснаците доказват с факти кой го е свалил, а разни "комисии" с фейсбук "факти" твърдят обратното. ООН как ще разследва, в район държан от джихадистите? Те вече по заръка на ФАЩ са почистили следите от ракетите на дрона, и са подхвърлили вероятно докарани специално от друго място елементи от руски бомби.

Няма проблеми бе, като свирне ООН-то и джихадистите ще се изтеглят да може да си направят разследването. Даже може да качат направо снимки у фейса, да няма нужда разследващите да бият пътя ... Солидарност де, к'во ся ... Даже може да избомбат повече камионите за новите снимки, понеже в предните са само леко запалени и даже и простия народ и слепците взеха да питат, що тея камиончета са толкова запазени ... Тъй, че споко, директно у фейса ще им праснат новите "доказателства", че да не възпрепятстват разследването ....

А разследване за американският дрон, който изпотрепа толкова хора в Афганистан няма ли да има ?

Sibirski

Представитель Минобороны России Игорь Конашенков: - Нам хорошо известно где именно и сколько конкретно в Сирии, в том числе и в провинции Алеппо, находится неафишируемых "специалистов", занимающихся оперативным планированием и руководством операциями боевиков

бан киМаймун никога не имал достойнство.

Руснакът колкото повече го мачкат, повече се сплотява и по корав става! \за разлика от много други\

Така, ха познайте да какви умозаключения ще стигне тази "комисия" и кого ще обвини ?

Каквито заключения направиха за малайзийския самолет.

"Умозаключения", в кавички, в случая.

На всички нормални хора незомбирани е ясно, че Русия отново ще трябва да спасява света.

Еми такъв си е руснака,лъжещ нехранимайко,без капка доблест в сърцето.И после се чуди защо заплатата му е по-ниска от българската.Чуди се мурзилко , но разликата е една , ние сме в ЕС , а вий в евразийскя базик ха ха ха ха

Ами ниска ще му е заплатата на руснака, като не се хваща да печата рубли без покритие и с оръжие и войни да принуждава цял свят да ги ползва!

Евтинко изказване предвид абсолютната липса на доказателства. За сметка на това, на човек му трябва да изслуша няколко лекции на Ноам Чомски и разбира, че от Кенеди до Обонго са военопрестъпници, извършили многобройни престъпления срещу човечеството.

Има да им берем гайлето и на тия и на безграничната българска простотия да ги избира начело. За престъпления срещу човечеството няма давност и накрая България ще бъде призната за съвоюваща страна и ще изплаща репарации: Българското предприятие Вазовски машиностроителни заводи доставя на бунтовниците в Сирия ракети за залпов огън Град, съобщава руският сайт Вести.ру в петък (30 септември). Той се позовава на качено в Youtube видео, на което ясно се виждат надписите ВМЗ върху сандъците, от които се разтоварват ракетите. Маркировката на разтоварените ракети напълно съвпада с тази на ракетите Град, произвеждани в българското предприятие Вазовски машиностроителни заводи, отбелязва изданието. В сряда, 28 септември, командирът на опозиционните сили Фарес ал Баюш потвърди в интервю за Ройтерс, че отрядите на Сирийската свободна армия, действащи на север от Алепо, са получили от чужди държави ракети Град. Досега опозицията в Сирия воюваше предимно с пленено от казармите оръжие. Това не е първата доставка на ракети град, която бунтовниците получават от българското предприятие Вазовски машиностроителни заводи. В края на август 2016 г. ислямската групировка Suqour Jabal ("Соколите на Леванта), според публикувано в YouTube видео, също е използвала боеприпаси от ВМЗ в района на Ал Малах, северно от Алепо, отбелязва Вести. Изданието подчертава, че според изявленията на българския премиер Бойко Борисов, България е сред най-преданите партньори на САЩ. И цитира изказването на Борисов пред Американската търговска камара през 2015 г.: Не може да сме заедно само когато обядваме. Трябва да сме заедно и в проблемите. Ние сме едно, ние сме приятели, аз иначе нямаше така да ви говоря. Признали сме Хизбула за терористична организация. Спрели сме три големи руски проекта. Спрели сме руски самолети над морето. Това, ако не е партньорство, какво е?".

Така е, наскоро съпбщиха за двукратно и трикратно увеличаване производството и печалбите от военната промишленост. Нали сме им съюзници в НАТО - бизнес по американски правим.

Ясно е, че Путин изпада от ООН, както Сталин изпадна. Жалко ще е, ако малкият мук ги тормози руснаците, толкова колкото и мустакатия

И кога Сталин е изпаднал от ООН бе, лъжльо?!

значението на товa, което лавров е казал, е, че всичко каквото е казал е чиста лъжa.

Мууу...

Дървосекач се скри , както и неговите господари се покриха вчера. Бог да пази нази , и да сме силни и здрави , като селскостопански крави.

Отскочи Човек да шъкне една-две ракии... И ! - Тука Шурнат квилине такова че И простотии... Каквото Мога - Имаме го ! Не ме надценявайте...и Никога НЕ 'забравяйте' че Работа Ни чака ! Нас. Всички. Заедно.

повече от две ракии... на "спявката" при Господарите! Чудно,как Ви подбират от "Козяк"?! Дали чрез "конкурс по манипулиране, оплюване и идиотизъм"...

Все си мислех , че главен виновен и ежедневен дежурен виновен е Колумб за това, че откри Америка, а американците доларите, но се оказа че на форумните ватници, комуноиди и колониални роби Дървосекачът им е крив. Явно по природа са придобили всеизвестното комунистическо качество да търсят винаги външна причина за всичко лошо такава причина за тях е и Дървосекъчът. И знаете ли защо? Защото ви казва истина, неудобна за вас истина и вие подобно на прокрастинатори с обиди отлагате приемането на истината и чакате светът да се срути върху вас за да я осъзнаете. Никога не сте логични и винаги сте емоционални и недостатъчни. Недостатъчни защото бързо се предавате в спора и прибягвате към обиди, шаблони и кричалки, които не ви вършат работа и не са аргументи в спора.

Недраги Дървосекачо : "Човек не е създаден за поражения. Човек може да бъде унищожен, но не и победен". Ърнест Хемингуей

Тогаз варумбреджанъм се Пробвате връз мойтаСкромнаМилост я ?!

29 години фамилията убийци Ассад държа 40 00 войници в Ливан и превърнаха тази цветуща страна в това което е днес със сила и износ на тероризъм и насилие. Господ не забравя и днес подобно нещо се случва в Сирия но в други мащаби, а фамилията Ассад ще плаща горчиво.

Какво стана с разследването на ООН на бомбите с обеднен уран пуснати над бивша Югославия (доста близо до БГ) също и забранените касетъчни такива. Нещо за изгарянето на около 100ина човека в Одеса ( илиса много малко пък там губернатор е кой :) изненада - престъпник от Грузия ама нашо момче)

Вчера се заговори открито за окончателно изтегляне на Русия от Сирия и Путин щял да каже кога но сега се подготвяли да отвърнат на американците в Сирия. Виж ми окото. русия няма отговор на камиларите, и на турците, та на американците ли ще отговори. Както и да е, чакаме Путин за белия флаг.

Спокойно Путин ще вдигне белия флаг, ама този със синия хикс на него....Да живее Цезар... Куников

Лавров е нагъл, казвате? ООН ще разследва? А кой и кога ще разследва убийството на над сто сирийски войници преди седмица? Кой наруши примирието? Кой праща тайно офицери и инструктори при главорезите и сърцеядите и после пищи, че били убити? 4/5 от света е зомбиан и с промит мозък. Точно както немския народ при Хитлер. Жална ви майка на всички

Извънземен ли сте ?!

не, за разлика от теб. а теб те чака голямо скърцане на зъби. наистина си за съжаление

Не му обръщай внимание. Трябва да си каже простотията така, че да изглежда като достоверна.

Публикувано във факти.бг: Между 56 и 200 души са били убити при удар на американската бойна авиация в северна Сирия, съобщава специализираният сайт antiwar. Кървавото клане е станало в селата Токар и Хошарийе. По различни източници при ударите на американската авиация са загинали между 56 и 200 души. В момента е известно само, че 11 деца са били убити. Двете селища са били объркани с позиции на Ислямска държава. Броят на цивилните жертви в Сирия и Ирак се увеличи драматично след като през април Пентагона реши да разшири обхвата и дейността на антитерорситичната операция срещу Ислямска държава.

Жални ти най-близки роднини и всичко живо около тебе до километър.

И покритите омрази, злоби, зависти, вражди ще да кипнат, ах, тогази глухо не в едни гърди. Тия хора не прощават благородний ти напор, всякой твой успех и слава взимат го за свой позор. И духа ти да оборят, стрелят хули, яд и смях, дор нещастен да те сторят и нищожен като тях. Ти, поете млад, свенливи, смелост имай, не се бой, и над всички страсти диви по-високо днеска стой! Всичко, що те мъчи, пъне, тебе прави чест сега, розата, що няма тръне, няма тя и миризма. Знай, че тоз светлик небесен, що го господ в теб тури, никой людски удар бесен днес не може го затри! Срещу твойто име честно те налитат... Ти мечтайш... Тяхното е теб безвестно нито искай да го знайш! Пей! Това се даде тебе, други нека да ръмжът... Всякой има своя жребий, свойто място във светът. Орел фърка в небесата, славей търси пролетта, бухал бяга в тъмнината, а свинята във калта!

Лавров е нагъл, но примката се стяга около руските агресори. те също усещат това, та молят някой да преговаря още с тях, та да се опитат пак да търгуват страх срещу мир. Но тъй като не са страшни, а дори слаби и това се видя от една година безплодна война в Сирия и защото се знае ,че са изтощени от нея и с изпразнени джобове и нарушени военни запаси, никой няма да претоваря с тях, а ще ги закарат до трибунал за престъпленията им против човечеството, каквото е и ударът срещу конвоя с осколочно-фугасни авиационни бомби ОФАБ 250-270.

И кво ще разследваме? Че не са носили бомби, и са били "мирни" терористи", и не са си получили заслуженото? Ще си измукваме из пръстенцата, криви, като, както русофилите си изсмукват из пръстенцата, "украинската" съветска ракета в ауспуха на малайзийския самолет.....!

Днес е Днес, Колега. ...т.е. Знаем Само че Е Вътрешна и Специална комисията... - което Знаете че Значи че Знаят че Зараза - Има И наНайВисокото.

Днес :Най-малко 15 цивилни бяха убити и 13 - ранени, при атака на американски дрон в Източен Афганистан, съобщи Ройтерс, като се позова на ООН. Световната организация призова за независимо разследване на нападението, извършено рано сутринта в сряда в окръг Ачин, провинция Нангархар, предаде БТА.

След вчерашното предупреждение на Русия, която с процедурни хватки се опита да каже на Бойко, че Кристалина не става, днес още по-голям резил. Китай остро е възразил и е подадена дори "нота" срещу допускането на втората кандидатка до борбата. До часове ще стане ясно, информацията е предварителна - от администрацията на ООН. Но ако някой подаде "нота", това е много сериозен дипломатически акт, особено от втората икономика в света и страна с право на вето в Съвета за сигурност. С много среднощен труд на отчаяни соросоиди, Външно замаза гафа с руския жълт картон. Медиите услужливо почти нищо не казаха. Но ако китайците нанесат втори удар, това вече ще бъде съкрушително и за Кристалина, и за правителството ни във вътрешно политически план. Според слуховете, които стигнаха до нас, китайците са задали въпроса: "От каква националност е Ирина Бокова, след като България има единствен кандидат?" Добавили са, че е нарушена процедурата за издигане на кандидатури и са поискали тя да не бъде допускана.

ОттукЧак виждам как цинтовете-Ви святкат по лъснатия от Вас под...

А как аз се чудя , че не съпирасахта. Или накой вас да съпиряса.

Май сте пропуснали хаповете. Само напомням. :)

Еми естествено че не става! Тая игра се играе, като шаха - все едно с пешката да изкараш офицер, да поиграеш с него, и в един момент да се сетиш, че ти е трябвало кон?!?!? Е нема да стане! СМЕШНО Е!

Дайте доказателства бре, европедки и луди крави!!!! Пък тогава квичете като посрани: Руснаците бяха! Руснаците бяха!!!!

како срамно има в това да заявиш "ДА! НИЕ УНИЩОЖИХМЕ ЦЯЛА КОЛОНА С ЦИВИЛНИ ТЕРОРИСТИ!"

Дървосекачът - милата рожба олигофрен на ДИРБГ!!!

Гледам че Се въртите на стола и Ви се пръска междуушието Срещу мен-сиромаха ... (Баш кат Онзи епизод дет БашГестаповецът на Ръсти ...и Що станА пппосле ? :-)

То е ясно кой е виновен. сорос ни каза още предния ден. А кога ще започнат разследване на колбичката на Пауъл, унищожаването на Либия, преврата в украйна, нарушаването на въздушната граница на Сирия и убиването на 80 войника, борещи се с тероризма, какво става в Йемен ... от къде умерените терористи имат съвременно оръжие,танкове ....

Откъдето и терористите на путлер в Донбасс.

Докато не бъде унищожен САЩ няма да има мир.......................

За да има мир ... кой ще е в Сибир...

преди четири-пет месеца каза кой! БЯГАЩИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ.. Спасяващи се от НАВЛЯЦИТЕ дето налазват ЕВРАБИЯ... Прочети си Ориана Фалачи... "Джамията "Парижка света Богородица".. И ще разбереш кои..

ТангенциалноУскорително : ...Тафров не е вече, отзивите СА положителни за работата-му... - Панайотов - как Е ? (Мъглявистично развитие има Преди да.)

Другарю,отдел "ПРОПАГАНДА И АГИТАЦИЯ" отсавна е в миналото. Бъдете креативен.

Н'вървой. ...отзивите НЕ са от 'наште' и Сье-ту им .... - Нещо по Въпроса-ми ?

интервенция на путлеристан в Сирия, тяхната марионетка асад, който спира Катарския газопровод към Европа, владее под 1/3 от територията на страната. Планът на путлер е напълно провален и рашистанци затъват в поредния Афганистан.

Определено ! ...- а Таип 'заиграването' на 'важен' - Е за да позахлеби от Бъдещите ЛПГ танкери виа Босфора.

Алепо както Грозни през втората чеченска война, т.е. сриват го напълно за да изгонят цялото население и да го пратят в Европа.

Съобразно Наличните Данни (снимкови и сравнителни) - Да !, характерът на сриване/поражения е Идентичен.

А дали ще назначи комисия за вчерашният удар на дрон в Афганистан, който е убил над 15 цивилни...

ами ако назначат комисия да разслева американо-британските бомбардировки в ирая от 200з, които избиха 1 милион цивилни, беше против съгласието на оон и абсолютно неоснователно, тогава може да доиде ред и на дрончетата....