Днес Общото събрание на ООН ще изслуша Кристалина Георгиева

Общото събрание на ООН ще изслуша днес новия български кандидат за генерален секретар на световната организация Кристалина Георгиева.

Обратно в новината

Коментари - Днес Общото събрание на ООН ще изслуша Кристалина Георгиева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма бивш комунист, бивш убиец, бивш негър ...... например Сталинка, Бокова,Пръмова, Цачева... Нещо ми се дряйфа от тая червена паплач....

Шансовете на Бокова са нула. При Кристалина нещата са съвсем различни. Тя ще бъде на върха или близо до него. При всички положения това ще покаже отношението към страната ни в цивилизования свят. Подкрепата за Бокова от бивши съветски републики и комунистически режими е доста дискредитиращо.

Тая дърта комунистка да се разкара.

За разлика от мнозина други, аз оценявам шансовете на К. Георгиева като съвсем реални. Вижте само биографията и - преподавател по Политикономия във ВИИ "Карл Маркс", член на БКП, чиновник в Световната банка във Вашингтон, /сега, забележете!/ шеф на представителството на банката в Москва, връщане във Вашингтон като начланик-отдел на банката за Русия , после - вицепрезидент /по-точно: един от двадесет вицепрезиденти/. Кристалина Георгиева, освен всичко друго е човек който през последния четвърт век не е взел нито едно политическо решение , не е изказал нито едно политическо мнение /така както подобава на всеки съвестен чиновник./ В тази сложна и объркана обстановка в света, с тази патова ситуация в Съвета за сигурност е възможно да се стигне до извода, че точно такъв безличен и безсловесен чиновник устройва еднакво добре Русия и САЩ. А останалите 13 члена ще приемат тяхното решение. Китай стои високо над дребните пазарлъци...

Поредния назначен дупедавец скрил се зад ''избор професионализъм можене'':((((И тази организация доказа че е подлога на корпоративни американски интереси.....А кристалинката с нейното лицемерие нагъзване за пари и власт с наглост и безпринципност наистина ще е ЛИЦЕ на същността вече на ООН

Българета, кой препочитате да ве командари?! - Брюкселче, Русняче, или Американче - хубаво си помислете и си отговорете на този въпрос!, и чак след това си изключете тъпите тролски лайномети.

Ами като искате някой да ви командва ходете при ''бащицата и майчицата'' защото те се подлагат на всеки що власт им даде и България не я базарят за нищо друго освен за ''доставчик на мангизи и власт''

На нея и на митов ръцете им трябва да се връзват,защото повече се изразяват с тях

На Митов и езика, защото съска като пепелянка.

Бих пожелала на Кристалина успех, защото е българка. Но преди това ще си изкажа съмненията. През 2011 година Палестина става член на ЮНЕСКО като самостоятелна държава. САЩ и Израел моментално спират финансирането на организацията. Техният внос е бил вече заложен в бюджета и частично изхарчен. ЮНЕСКО се оказва в тежко финансово положение. Бокова, обаче, се справя, намирайки частни спонсори и уговаряйки част от страните да внесат вноските си по-рано. Все пак се наложило да се правят икономии от разни програми - например образованието в Африка, командирлвки на членовете на организацията и др. Бокова се справя засега. И дума не обели за трудностите на комтсията в представянето си в ООН. В това представяне Бокова наблегна на ролята на ООН в постигане на стабилност в света, обединение на нациите и ролята на жените във властта. Какво ще направи Кристалина? Тя ще се постарае гласът на генсека на ООН да се чува непрекъснато в света, т.е. - командировки нонстоп, ще работи за Африка и ще търси частни спонсори за организацията. Т.е. за ова, което Бокова и така сама прави. Или счита прекомерно за бюджета на организацията. Т.е. за мен става все по-очевидно на чей гръб става издигането на новия български представител в ООН. НЕ БИХ НАРЕКЛА ТОВА ЧИСТА ИГРА.

Е, може и да съм трърде подозрителна. Може пък с това Кристалина да иска да каже на Бокова, че ще я поддържа. Ще видим.

Изслушването ще бъде предавано от ТВ "Европа".

ТВ Европа ще направи много по-добре, ако предава пряко стохилядния митинг на "КРЕПОСТ ЕВРОПА" от Дрезден днес. Поне ще имат зрители и ще се чуят гласовете на хората, които наистина милеят за Европа и стават реална опозиция на готвения от световното правителство в сянка етнически хаос на стария континент. А безогледната кариеристка и антибългарка криСталинка няма кой да слуша, камо ли да гледа, тя буди само ОТВРАТ.

ОТВРАТ е най-точната дума!

Очаквам тая да се появи като кандидат за президент на България. Много гадно предчувствие... Не напразно пробутаха оня урунгел от Плевен, за да му е по-лесно на електората да "преглътне" тоя урунгел от Брюксел.

ПАК БЪЛГАРСКА ПРОСТОСТИЯ МЕЙДЕ ИН ЮСЕЙ!!!

ПЪРВАТА ТЕЗА, КОЯТО ЩЕ ЗАЩИТАВА ДРУГАРКАТА СТАЛИНКА Е СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ, ДА СЕ ЗАСЕЛИ С КАЧЕСТВЕН СЕМЕНЕН МАТЕРИАЛ / АРАБИ,ТАЛИБАНИ,НЕГРИ/, КОИТО ДА БЪДАТ КОНКУРЕНЦИЯ НА ЦИГАНИТЕ, ОТНОСНО БЪДЕЩИЯ ГЕНОФОНД НА БУЛГАРИСТАН!ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ СА НИ ЕБАЛИ ВИЗАНТИЙЦИ,ТАТАРИ, ОСМАНЛИИ, РУСНАЦИ, КОМУНЯГИ, АБЕ КАКВИ ЛИ НЕ......СЕГА И ТОВА ЩЕ ТРЯБВА ИЗТЪРПИМ! САМАТА СТАЛИНКА,ЩЯЛА ДА ДАДЕ ЛИЧЕН ПРИМЕР НА 7 НОЕМВРИ, ГЪЗЕЙКИ СЕ ПРЕД ОБЩИНА БОРОВАН ВРАЧАНСКО!

Нова булка, нов късмет! Въпреки че онези там на дрън-дрън не се хващат..

Достатъчно е Русия да е против за да загуби. А Русия винаги е казвала, че е за Бокова. Преди време слушах изказване на Георгиева - то бяха локуми....демагогика...нищо конкретно не каза. Да не говорим, че от много "акъл" вече има психарски тикове. За съжаление и Ирина Бокова не ми харесва. Не винаги трябва да се защитава българското, а НАЙ-ДОБРИЯТ кандидат!

По телевизията на Емил Стоянов, брата на бат' Петьо, се похвалиха, че днес от 19:45 ч. българско време ще предават директно изслушването на Кристалина Георгиева. Дано наистина удържат на обещанието си и да не стане като първото заседание на съда в Хага по процеса срещу покойния Слободан Милошевич. Ако това стане, хората сами ще могат да преценят пригодността на Георгиева да оглави ООН. През последните дни, благодарение на публикация във "Файненшъл Таймс", новата кандидатка на правителството на Република България нашумя с визията си за бъдещето на Боко Харам, ИДИЛ и др. ислямистки организации като достолепни и желани партньори на ООН. Освен това, тя обяви, че ще се опита да промени сегашния относително прозрачен начин на финансиране на организацията. Очевидно с цел по задкулисен път ООН да бъде директно подчинена на транснационалния корпоративен капитал.

ами ако стане както стана със затъмнението, може да се гледа в тубата на живо!

Само че..... Евроком ли беше тази телевизия ?

Искренно и пожелавам неуспех! А, вие? +

НЯКОЙ ДРУГАРИ ПРОСТО СА ГАДНИ .....ТЕ ТАЯ Е ОТ ТЯХ

още първия ден.

Тази може да запали война, ако си сложи мижуп! Не забравяйте как започна войната в Ирак. Щатския Държавен секретар тогава Меделин Олбрайт излиза по минижуп пред Конгреса и пита : Какво ще правим сега? Любов , или война? !00% гласували за война........

А този парцал Сталинка от 17 години, а може би и от по-рано, чрез Световната Банка убива, методично ликвидира (по поръчение) България и нейното население! Колко са мигрантите в Кале и колко в България а тя ще ни докара още (ще подобрява българската нация, че са ни малко циганите!). Мамка й! Защо Господ търпи такива изроди! ? Мръсни герберасти -последният ешелон на компартията -артелчици, ченгета и мафиоти ни управляват!! Гадове! Продажници! Престъпници, подложили българите на тотален геноцид!

До скоро си казвах, какво ни занимават с кандидатурата на една американка? Сега, когато е замесена и ИД не съм толкова благороден към тази кандидатка - не си падам по терористи и техните защитници!

Да и пожелаем неуспех на Кристалинка.

Някои дами си въобразяват, че като сложат огърлицата от бели перли и тъмно синия костюм ще се превърнат в световни избраннички, а дали е така - ще покаже бъдещето...

И на кого му пука, а? Какво толкова може да им каже: - прави добри "свирки" - кариеристка от клас А - старческа дименсия и т.н., и т.н. Или истината : че е масонка и че изискват от нея послувание и тя е непричом!?

че Китай и Русия ще решат проблема.

КОЙ КОЛКО Е УБИЛ И Е ЛИ Е СЕМЕЙСТВО БОКОВИ СЕМЕЙСТВО НА УБИЙЦИ ? - ХИТЛЕР- НАД 90 МИЛИОНА - ЕЛЦИН - 40 МИЛИОНА РУСНАЦИ - СТАЛИН 20 МИЛИОНА РУСНАЦИ - МАО 20 МИЛИОНА КИТАЙЦИ - ПОЛ ПОТ 6 МИЛИОНА ДУШИ - НИКСЪН И КЕНЕДИ - 5 МИЛИОНА ДУШИ - НАПОЛЕОН - 4 МИЛИОНА ЕВРОПЕЙЦИ - БУШ - 3 МИЛИОНА ДУШИ - ДЕМОКРАТИТЕ В БЪЛГАРИЯ - 2.5 МИЛИОНА ДУШИ - ОБАМА СИН НА ХЮСЕИН - 1 МИЛИОН ДУШИ - САДАМ ХЮЕИН - 500 000 КЮРДИ И ШИИТИ - ЕРДОГАН - 300 000 КЮРДИ - ПУТИН 30 000 ДЖИХАДИСТИ ... СЕМЕЙСТВО БОКОВИ ??? :))

ЕДНА КОМУНИСТКА ОТ ЛЮБИМЕЦ КОЯТО Е ПРАТЕНА ОТ ЦКНА БКП НА СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ В САЩ ПОНЕЖЕ СЕ ПРАСКАЛА С РЕКТОРА НА УНСС "КАРЛ МАРКС":))

Ти луд ли си бе? Защо ти не опраскаш това нещо?

АЗ УВАЖАВАМ МАЛКИЯ ДЕТРОЙТ ! ... НИКОГА НЕ ГО ХРАНЯ С КОСМАТИ СЕЛСКИ ЗЪБАТКИ :)))

точно ЗАТОВА Я Е ПРАТИЛ В САЩ - ЗА ДА НЕ Я ПРАСКА !

ПРОВИКНАЛ СЕ Е МУТРАНЧО ОН БАНКЯНСКИ БЕЛЕ САРАИ : .. ИЗКАРВАЙ ВУЙНО ГОВЕДАТА , НАШИТЕ ВУЙНО , ВАШИТЕ , ТАТОВИ БРЕЗИ БИВОЛИ ЩЕ ХОДЯ ВУЙНО ДА ГИ ДАРЯВАМ НА ОБАМА ЧЕРЕН АРАПИН БЕЛКИМ МИ ГЪЗО НЕ ПОРИ , БЕЛКИМ МИ МЪНЕЙ ДАРУВА :))

Нали не искаше да се кандидатира ? Цялата тази каша беше заблуда за тъпаци , чефутчето го беше изпипал и в петък вечер започна да се кълне и увърта че няма активно мероприятие ! Всичко е за тъпаци симпатизанти на ГРОБ , а за нормално мислещи е шито с бели конци ! Дано не мине на първия тур тази пияна гарга и възтържествува ИСТИНАТА !

И кое е ИСТИНАТА?:))) Дъщерята на убиеца ли?

Sm3hurk0

Остава да изчакаме да видим резултатите от гласуването, за да знаем в каква посока се променя света. И очаквам някой ... да се изцепи.... "И магаре да им бях предложил - и него щяха да го изберат."