ООН: До 2030-а бедността ще бъде изкоренена

ООН определи „повсеместното изкореняване на всичките прояви на бедността“ за водеща цел на устойчивото развитие за следващите 15 години.

Обратно в новината

Коментари - ООН: До 2030-а бедността ще бъде изкоренена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами нали щеше да бъде вече изкоренена 2000-та година? Или имате предвид, че до 2030-та година американците трябва да избият всички гладни по земята? За да изкоренят глада един път завинаги! Като в Игрите на ГЛАДА!?

Изказваме Едно-и-Също, Колега. (Благодаря Ви !)

Когато светът, в който живеем, бъде изкоренен, тогава и бедността в него ще бъде изкоренена.

Не можах да разбера какво обещават - комунизъм или трета световна.

трета световна, вече я започнаха. защото им е по-лесно, но и носи повече печалби за евреите!

... ко ? не !!!

Дотогава бедните просто ще измрат!?

Бедняците сами са си виновни и не заслужават никаква помощ!

че монетата има две страни. Много лесно можеш да я докараш до кофата за боклук!

Сигурно ако човек се разрови из обещанията на Оу-Нйе-Нйе ще останови, че преди 15 години така се е говорело за 2015 година. На първо място, Оу-нйе-нйе трябва да помисли как да спре човешкото население да се размножава като зайци, при положение че няма какво да се яде а не да ми дават прогнози, как през 2050 населението щяло да бъде с два-три милиарда повече. Въпросните делегати ще си изкарат една конференцийка, ще се наядат и напият за наше здраве и ще се потупат по рамото, как те мислят за бъдещето на Земята. СМЕХ!

малко ме притеснява това "благата ще бъдат общи". държавите нали са суверенни?

Бих искал да парафразирам Оруел " само някои блага ще бъдат по-общи от други блага"

ООН: До 2030-а бедността ще бъде изкоренена ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА Това е един чиновнически брътвеж!!!

И как ще да стане тая ми ти работа?! Богатите сигурно ще увеличат заплатите на бедните и ще се откажат от собствената печалба? Работни места ще има за всички?! Ми то това е комунизъм бе?! Нали 25 години го громим и отричаме? Такъв майтап никога не съм дочувал!!! Другият вариант е всички бедни и гладни да измрат за 15 години/пази Боже!/. ООН направо строшиха глупомера!

Тея ептен изтрещяха. Няма по-безумна и безполезна организация.

виждам как ще стане това - на първо място трябва да се ограничи безразборното раждане на деца без никакво бъдеще в страните със стандарт под и около допустимия праг на бедността - това означава оон да се опълчи срещу цяла африка, латинска америка, азия и даже нашият ромски брат - бг циганина - ако няма бедни, тогава всички капиталисти ли ще бъдат.... не е удобно за "демокрацията" - като няма бели и черни роби, кой ще им работи на алчните еврейски капиталисти- монополисти и освен това ще се накърнят "националните интереси на белите държави", което няма да бъде допуснато по никакъв начин

е най-безсмислената международна организация от която нищо не зависи и всички нейни решения имат препоръчителен характер! ООН не е спряла нито един военен конфликт и не е решила нито един глобален проблем!

за утрешния ден... Кака Ирина пристига на бял кон/ в бял костюм. Може ли първо да ни осведомите колко са и какви заплати взимат служителите на ООН-то, защото подозирам, че нарушават едно основно правило по въпроса, а именно: " Ситият на гладния не вярва".

Позволих-си да брифирам Франсоа по Особеностите на 'някоите' 'наши' ... (Запецна. ...ама И вдяна !)

Китайската Глобална Диаспора Е Невъобразима по Брой ...Всеки Китаец/йка в чужбина - Разполага де-факто със Сериозно финансиране от КитайскатаБанка ... Където, Когато и Както реши. .. ЗА !, първите Две Взисквания (които Изказахте) ...колкото до политиката - тя Умря ! (в Досегашния-й смисъл)

Това можеше да се случи преди повече от 15 години, а тази шайка идиоти искат още 15 ... !? на тяхната планета явно е възможно пентагонът да громи ИД 30 години но пък същевременно и гладът да бъде ликвидиран за 15. както и да е.. важното е да се облъчват говедата с "новини" от миналият век, иначе ще избягат от бургера

По Брой бургери на глава-от-Населението - задунайка Е ДалечПред Америка, Колега.

интересно как броят или локацията на говедата променя нещо във фактите, нима земята действително става плоска според вида на маймуните !? първо си изкарай тухлата между ушите и после обяснявай за задокеански и задунайски, ако въобще има достатъчно тъп да те пита точно теб вместо да провери сам...

та тайната иде не в какво заповедва партийния каскет с мозък кат омлет, а в собственото волеизявление, което е подчинено на китайските орешарковци и оградените парламенти. имайте малко повече доверие на "подчинените си народи". оставете свободата на личността да решава а не 1-вите точки в партийните ви книжки.

това е добре, докато не дойде дума за свободата не само на словото, а и на личността. това вече го споменах, нали?

Ако ООН реши проблема с глада в Африка, то нейното население до няколко години ще е 90% от световното население. Кой и как ще ги храни тези хора и ще ги накара да спрат да се размножават безконтролно?

оон е една фалшива структура за гълтане на спонсорски пари и за партийни назначения, както е еп и ек. друга функция това комунистическо блато - ня-ма!

аз просто искам да кажа следното: всеки опит да бъдат прескочени, игнорирани, заобиколени, подкупени или ебавани Природните Закони ще бъдат наказвани най-строго. все пак Природните Закони са ни създали нас, а не обратното, самозабравили се маймуни!

О'Санна !

това е пророден закон - когато видът е застрашен - той произвежда повече наследници, защото един мъжкар, може да оплоди повече женски, отколкото женски могат да родят за същото време на един мъжкар. и въпросът не е до парите, а до оцеляването на вида! вие да сте виждали некостюмирани африканци с по едно дете? светът е трагнал към погибел и Никой вече не може да го спре! това е! е, има един блед шанс, но едва ли е на цена за споменуване..

Пресложност... - Хората - Винаги искат да Живеят Добре... - Оксидентът - Е до ушите в ... - въпросът за работната ръка - Е вече Бетер-Хамлетовски... - въпросът за Освежаването - ...мммм... Стара Баварска Мъдрост : - Покрив+Кухня+Деца. --- Браво !

Сърове ! - Темза !!!

Елементарно, Колега ! - Двустъпковата . ...и то - като Всеобхватен Нонстоп Усъвременяващ-се Подход.

разсмяхте ме от сърце. +

Понеже обсъждаме Нашето Реално участие В ООН - какво Правим с Бокова и Георгиева, Хора ?

С +/- Няма да стане...

тлъстосера работа са това цензуриращите с минусчета! евалла на майчин език... хахахаааа

Докато поддържат американската военна промишленост, те войните не могат да изкоренят, камо ли бедността.

"ООН: До 2030-а бедността ще бъде изкоренена" - ХАХАХАХАХАХАХАХА...НЕ СЪМ СЕ СМЯЛ ТАКА ОТ ДОСТА ВРЕМЕ! ЯВНО ПРОПАГАНДАТА ВЕЧЕ СЕ ПРЕНЕСЛА ТРЙНО И В ООН. КОЕТО Е ПОВЕЧЕ ОТ ЖАЛКО !!!!!!!!!!!

БЪДЕ ИЗКОРЕНЕНА НА ПРИНЦИПА : НЯМА ЧОВЕК,НЯМА ПРОБЛЕМ !!!

точно така и правят "филантропите" нагушили се до козирките на селските си каскети с наши, данъкоплатски пари!

Република България - Е член на ООН, Колеги .... ТА ! : - Сме ли ЗА Изкореняването на бедността Глобално ?

аз съм за изкореняването на тая долнопробна и гнусна система! и така ще стане!

Всяка обществено-икономическа формация (респ. Стадий в Развитието на Човечеството) - има Начало+Развитие+Упадък+Край, Колега. (Да ! - туй Нящо у Нас Е 'чудо'Невиждано де ;-)

Нормално е да бъде изкоренена, като изтребят Земята от 2/3 от населението.

минимум!

Защо ?! - има ли Доста Запустели места у Нас ?...а в Азия ? ...а в Африка ? - има ли Навсякъде по Тази Планета Дебаланси ? - има ли Знаещи-и-Можещи Хора от Всички Народи ? ... Тогава ?!

В Развитие (на по-преди Предложеното) - ООН ползва Систематично онлайн/remote Включванията за заседанията-им.

и за какво ми е да гледам какво "обсъждат" пешките?

Онлайн/remote Включването - означава Активно участие в Дискусиите, Колега . (Извинете !)

Това са утопии, как така ще се изкорени бедността за 15 години, след като тя расте с отчайващи темпове..много хора в Европа обедняват , а държавите в Африка и Азия възпроизвеждат мизерното население без лимит; освен ако дефиницията за бедност е различна от нашите представи - например ако човек има една филия хляб и две чаши вода на ден , то той вече не е беден .....много тъжно и отчайващо.

не е тъжно и отчайващо, а безнадеждно. при този "обществен" ред на новия световен ред, който въведоха евреите с откраднатите от нас пари.

ООН си приказват за да втрвят заплатите.

Да се ограничи раждаемостта на неграмотни до 2 деца, другото са само приказки.

А неграмотните могат ли да броят до 2?

Много добре звучи .... ха дано ама на дали ...

ЗА ! ...и понеже Тази Рррезолюция е за Приемане Само след месец-и-нещо : - Незабавно сформиране на Наша Работна Група ! (ЗА Глобално брифиране по Двустъпковата .) ---- Кажете Си Волята, Хора !

Сладки пожелания и мечти за бедните, за да не възстанат случайно срещу шепата богати кукловоди. Това никога няма да се случи, иначе няма да има богати. Тези хора са жертвите на богатите. Винаги едни имат за сметка на много други. Не напразно 80% от населението на планетата живее с до 10 долара на ден, а 60% с до 2 долара.

Елементарно, Колега ! - да им Таковаме куклите ! (т.е. Да приложим Постулатът 'действие - Противодействие') ---- Бъфет и Деп - СА вече Лично-Отговорни за Развитието на острови в Гърция.

Бе, не е толкова трудно да се изкорени бедността. Колко да са бедните по света - да са най-много 6млрд. Еми, унищожават се бедните, а с тях и бедността.

те това и правят не само в оон. старанието е големо от всички страни не само за изтребване на бедността, но и за създаване на нови бедни, за да има какво да трепят "филантропите"

Ефектът ще е същия както при Декадата за интеграция на циганското малцинство - една голяма НУЛА!

Да се приема желанот за действително е опасно. Но в случая ствата дума за нещо друго. Подслажда се хапчето, което масите ще трябва да преглътнат , когато им се обяви през сптември, че ако искат да папкат, ще трябва да приемат всички изисквания и правила на Новио Св. Ред. Разбира се това няма да им помогне. ПС. Китайците не са прави, като пожелават на враговете си да живеят в интересни времена (а сегашните са в най-голяма степен такива), защотот тъкмо в такива времена човек израства най-много и така се изпълнява целта на живота: душата да вземе успешно зрелостно свидетелство, за да не се налага да повтаря всичко отначало...

каква е твоята мисъл?

"ООН: До 2030-а бедността ще бъде изкоренена" това го вервам напълно. при тоя темп на развитие на банковата система бедните не само ще го духат а и ще измрат от само себе си до 2030. абе "българския" интернет портал, колко % от руснаците са против интернет, къде е тая новина? м?

"ВСЕКИМУ СПОРЕД НУЖДИТЕ, ВСЕКИ СПОРЕД ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СИ!" спомняйте си тази велика максима

... чрез изграждане на селища, тип "концлагер" или чрез бойни отровни вещества?

Както винаги, всеки проблем си има лесно решение. Обаче се появяват няколко"непреодолими" причини, които го възпрепятстват. Та и тук така. 1. Рязко намаляване и ограмотяване населението в Африка и Азия - но за световните господари са необходими много необразовани роби. То и в България вече се прилага този процес - бързо увеличаване на неграмотните и торпилиране на държавата от самите тях - защото няма социална, икономическа, пенсионна, здравна и каквато и да е друга система, която да може да издържа тълпи от неработещи и неграмотни индивиди, размножаващи се със светлинна скорост. 2. Да спре ограбването богатствата на другите страни от световните господари и техните марионетни правителства - пак няма как да стане - вижте у нас ТЕЦОВЕТЕ, ВЕИТАТА, ЗЛАТОТО, МИНЕРАЛНИТЕ ВОДИ,ТУРИЗМА - всичко печели здраво, но не за България. Засега единствено Русия отчасти успява да ползва ресурсите си в полза на народа си. И затова я гледат все накриво. Друг е въпросът, че това е фалшива икономика, защото ресурсите все някога ще свършат. 3. Докато 1% от населението притежава 50 % от богатството - така ще е. Но именно тези, които го притежават , управляват - така че няма как да се пормени и това.

Има, има как да се промени ситуацията и процесът е в ход. В какво се състои промяната? Новите условия засягат работата на Човешкото съзнание. Ако то е "бетонирано", това означава че промените ще предизвикват дисхармония във физическите тела, с неизлечими болестни състояния. Парите ще са безполезни за продължаване живота на робовладелците, тъй като медицина не ще е възможна в областта на високите вибрации. Така, по съвсем естествен път, светът на парите ще отмре. Ковчегът няма джобове, няма и ремарке за отнасяне на имането в "отвъдното".

Русия и ползата за народа? Туй откъде го измисли? Освен ако народътне е Абрамович, Путин и още няколко. Колко стотици хиляди руснаци студуват на -50 в Чукотка и Сибир, та да може Абрамович да е най-богат в Лондон. Хайде стига соц пропаганда.

Добър извод, ама е голям майтап- тъй да знаеш!!! И кво ?! За да се мисли за народа в Чукотка трябва през зимата да е 20-25 градуса ли? То сигурно такива температури има само там, щото Путин е президент?! Като беше Елцин и Горбачов /хората позволили да се разграби Русия/ в Чукотка студ нямаше? Ей,......... голям си смехурко!!!

А ДАНО, АМА НАДАЛИ!!!

"което бедността ще бъде изкоренена, благата ще бъдат общи" Тва ми звучи много познато! Защо ли? :) Май едни други другари се опитаха по тая линия...