17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само за украинци ми там ги настанявайте и закуска има хем!

Този дом е отдавна с печална слава. Проучих домовете заради майка ми, която вече не можеше да се обслужва сама. Дадохме я в друг дом, с далеч по-добри условия, но тя почина само след 3 месеца. Щом аз го знаех защо отговорните лица се правят, че не го знаят? Всички са за бесилото!

Настанете възрастните в курортите по Черноморието! Третирайте ги с 1 аршин с укро гостите!

Made in EU.

Който и да се асоциира с Мая Манолова е отрепка като нея ! Това е очевидно !

Не е въпросът къде са настанени, а как се грижат за тях. Ама това твоята русофилска главица няма да може да го проумее.

Аз съм потениален "клиент" на такова заведение. Проблеми с кръста и надолу/почти неподвижен/ но нагоре вкл. главата съм си добре. Ако влеза искам да си ползвам лаптопа, телефона, достъп до ТВ 24 часа. Връзка и посещение на близки...... Не битрябвало да е нито затвор, нито концлагер. А че близките които са се съгласили на такива /като посочените/ условия не са за уважение няма спор-дали е възможен съд.

украинец настанем в бившая баня без прозорец? Само питам.

Проблема е,че има недостиг на такива домове.

Ами така е г-жо Омбудсман, те са българи, а не украински бежанци.

Каквато държавата ,мръсотия и беднотия и расипия това е!? Вижте една Албания, няма 3 000 000 а какво стадионче са сътворили. 33 гд. само разбойници ни управляват, дано се задавят . Все

Е какно означава ,че нито една институция не може да затвори тази кочина?Значи всеки може да си прави точно каквото си иска в тази държава,без страх от последици.Заради липса на всякакъв контрол съществуват такива места.