Окончателно: Майката, която уби детето си на 1 юни, отива в психиатрия

Жалба до Окръжния съд в законовия срок, който изтече днес, не е постъпила

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още ПО- ВАЖНО е да НЕ се ИЗНЕРВЯТ хората в България... Като утрепят негър- маймуна в ТЪМНОТО или някой техен помагач- Митьо, Мутра, или китаец- пълен с корона -ВИРУСИ, СПАСЯВАТ България !!! Един маймуняк или китаец може да ЗАРАЗИ с вируси 10000 души с Африканска Чума( маймунска Шарка) и Корона- вируси.. А един мангал- Митьо, може , с аларми, кучета и китайски бомбички да ИЗНЕРВИ 5000 души.

Защо в лудница?!?!? Смърт по мъчителен начин за тази недоклатена мръсница!!!

Да пази Бог! Металните болести са страшна работа! И няма значение от интелект. Често даже по-интелигентните и чувствителни хора развиват такъв проблем. Гледайте да живеете с по-малко стрес, напрежение, доколкото е възможно. Забавлявайте се повече. Църквата навремето е била с тази функция - да държи духа и психиката здрави, да лекува.

Щом е минала през българската образователна система. Ето го резултатът от напъните на класната и честото ходене до тоалетната със съучениците... Шегата настрана, болен народ, всичко живо е параноици, шизофреници, невротици, алкохолици и наркотици! Прибавете вродената злоба, завист икомплекс за малоценнаст, избиващ в саморазправи със случайни хора като не може пред по-богати и мощни, и картинката става в черни краски.Апокалипсис сега и веднага! На място! Единственото, което ще продължава да е нужно в строителството е нови затвори и психиатрични заведения. Може да си носят само канарчетата, сега им е сезонът.

Добре бе, Дир...защо след такава човешка трагедия сте лепнали снимката на жената и детето?! И двете са си отишли от този свят, физически или психически. За вас журналистите на какъв елементарен морален кодекс няма ли?

Е, как психично болен е успял да завърши висше образование,да роди дете,да го гледа добре цели 8 години и тогава да полудее?

Ами почетете малко повече. Шизофрения не означава умствена изостаналост. Всякакви хваща.

Психините заболявания понякога се отключват ненадейно. При майката на моя близка приятелка това се случи на 52 годишна възраст. Нищо и нямаше на жената до предишния ден и изведнъж- започна да вижда несъществуващи хора, да чува гласове... Беше страшно! Успяха да ѝ помогнат, но си трябваше лечение. И да- мина без инциденти.

Едно доказателство, че психично болните НЕ трябва да раждат деца.

Евгеника са казва нАуката за селектирането на здрави ора и физически и психически ,ама го отрекоо еурожендърете

И тъй като ти очевидно си умствено изостанал, трябва да бъдеш застрелян заедно с децата ти, съгласен ли си?

Параноидната шизофрения много често се появява за първи път между 30 и 40 годишна възраст. Не се изказвайте ако нямате представа за какво става въпрос. Аз съм имал случай с мой близък, който абсолютно нищо му нямаше преди изведнъж да се срине. Беше семеен имаше високоплатена работа и така нататък