Новата ограда на лагера в Харманли струва 240 хил. лв.

240 000 лв. струва новоизградената ограда на бежанския лагер в Харманли след бунтовете там.

Обратно в новината

Коментари - Новата ограда на лагера в Харманли струва 240 хил. лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не сгъситте дозата с дезинфекта циклон-6.

как толкова екстрено се намират? Странно..Ами бюджета?

За да се предпазим от набезите на..съседа, но ни излезе само 450 лв. и много труд. Иначе изглежда почти същата и върши същата работа. От какво ли е направена тази в Харманли, та да струва толкова? Умът ми не го побира, явно го нямам достатъчно. Но си спомням какъв шамар изядох от тате, когато ме хвана да ям една открадната ябълка от пазара някога!

Излиза около 150.00 лева на метър. Ако се изгражда бетонен фундамент - не е скъпо.

,,..Призивите за отмъщение от талибаните започват след появата на измислени информации за смъртта на техни братя при потушаването на бунта в Харманли. Един от авторите на подобни манипулации е работещата като доброволка в лагера англичанка Джил Гласби. Веднага след избухването на безредиците тя директно обяви, че полицията безпричинно е била мигрантите, които са си стояли мирно. Правозащитничката дори обяви, че има жертви. "Линейките откараха няколко човека, които са починали от раните си след жестокия побой. На никого не му пука какво става в Харманли", написа във фейсбук англичанката. Подобни лъжливи твърдения имаше и от други приятели на емигрантите. Клеветите към полицията не секнаха дори след като стана ясно, че загинали няма. Зловещите твърдения на правозащитниците моментално се разпространяват в цял свят, предизвиквайки призиви за мъст. Първи реагират радикални фенове на талибаните в Лондон. Един от тамошните лидери на афганската общност моментално започва организация на ответни действия. .,,!!! ,,терористите,, от лондон!!!

а български медии нямаше ли там да отразят нещата, а чакаме случайни публикации.

Някой може ли да познае кой кой ще е следващият служебен премиер!!! а-Радан Кънев б-Валери Симеонов в-Каракачанов. г-Лютви Местан д-Мустафа Карадйъ??? Давайте си мненията,благодаря!!!

Важното е,че няма ,да си ти!...

160 милиона трябва да се откраднат навреме че с това шикалкавене колкото и да им се удължава ''оставката'' все ще и дойде края..

1м. ограда излиза 815лв. с ДДС по тези сметки.Основата доколкото се вижда е около 30-40 см.и нагоре бетонни колчета с малка дебелина.Струва ли толкова единия метър?

100л.м. оградно пано- най скъпото е 2800лв.

КРАДАТ ДО ПОСЛЕДНО!ДО КОГА,ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ТЕЗИ ОТ ГЕРБ?ТОЛКОВА БЕДНИ БЪЛГАРИ ИМА А ТЕ НИКАКВО ВНИМАНИЕ НА ХОРА ДАЛИ ПО40-50Г. ОТ ЖИВОТА СИ И НАКРАЯ ЕДНА МИЗЕРНА ПЕНСИЯ ОТ 150-200ЛВ.!!! СРАМОТА,НАГЛОСТ И НИКАКВО УВАЖЕНИЕ КЪМ БЪЛГАРИТЕ!ДО КОГА???

Да бяха само герб, с мед да ги намажеш...

Да ги приемаме, да ги настаняваме, да ги храним, да ги браним... Че после, като се съберат още малко повече, ще ни колят, еват, помюсюлманчват, издевателстват над нас. Турското робство, ще ни се види като швейцарската демокрация. Сирия днес, ще ни изглежда като Австрия.

тиси прувукатур ,но потклаждаш омраза кам теа нещадтни бижензи.само сат и задтвор за такива като теп. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тук ,при ,,нас,, и наи -твърдите,, омекват!!! еи ,,пача,, ...!!! научи се да пишеш ...!!!

лично но пирсонално потдкрепем бунтат вав харманли но аз имах пардтниор састоденд от афганистан и теса много корави маже. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За джагалите ограда, за българина дебел уиняк намазан със свинска мас.

в българия е пълно с бедни и бездомни хора, но те не достигат до социалната система, защото дори не знаят за нея, а социалнете работници не ги търсят, но за сметка на това дават солидни интеграционни добавки на цигани и не знам какви

в България са плод на различни причини, но главно български. Бежанците не са от тях.

Яко крадене пада - гробарите (ГЕРБ) са ненаситни ! Огромната част от тези обявени суми са откраднати ! Ремонтите се извършват от фирми от обръча на ГРОБ, а след това парите се наливат в партийни каси и лични сметки на гробарите ! 240 000 лева за ограда - на кого ги разправят тия ? В момента ни управлява най-крадливата от всички мафии - ГРОБ ! Проклети да са до 9-то коляно !

240 хиляди за почти трикилометрова ограда е добре...Ако си оградите двора, колко мислите ще струва?100 лв? 200?

ПИПО

А вчера гледах репортаж за една баба която живее в кашон на 100 метра от президентството. Размислите оставам на вас....

Голяма лапаница е в момента.

Правим и мислим глупости! Нямаме пари за елементарните неща, но в крайна сметка плащаме огради, бараки, прозорци, ток, храна, отопление и т.н. Внасяме здравни осигуровки, а си купуват черни мерцедеси! Плащаме осегуровки, но влезем ли в болница - си плащаме като неосигурени! Вършим предателства и кражби, но ги наричаме каналджийство и присвояване! Всичко ни е такова, защото сме такива! А за останалите (които не са никак малко) са измислени заблудите като партии, политики, национални идеали, българска култура, обичаи, образование! Все дрън дрън... за да може важните да си правят каквото си искат!

Защо не са ги изгонили още?!

Ади бе... и как струва толкова много? за колко метра ограда това? Кражбите провалят всичко - кога ще го разберете най-сетне?

Ами що им не чистите и стаите? И креватите им оправяйте ! По-хуманно е, по-толерантно към нещастието им. Предлагам и да ги изкъпете с H2SO4- поразяващо гарантиран ефект в поведението им!

крадат с милярди,та дали 2ч0 000/нисто.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тия са като на почивка, нищо не правят, дори не си чистят като хората. Само недоволстват и рушат.

ПИПО

С тия пари щяха да асфалтират цял Харманли.

Много скъпо ни излизат тези бежанци. Държавата само дава . Голяма работа че протестират. Защо само цапат без да си чистят тези бежанци. Когато счупят нещо да си го платят. Ако нямат пари да им се удържи от дневни и храна. Така ли правим ние след себе си в къщи?

Браво бе, дечица чакат пари за лечение, възрастни хора гладуват и мръзнат. А пари за глупости винаги се намират!

С тези попъп реклами ще си загубите аудиторията.

Как може, можеше да се вземе един джип.

Kакви стъкла бе тикви скапани.Aз ще ги оставя тия маимуни без стъкла,да не са ги чупили.да мрат както мрат по улицата много бездомни българи.за българите няма, а за тези мръсни терористи има.

Аз не че нещо се заяждам, ама тая ограда с ремонтите преди това не надхвърля ли прага на ЗОП. Самата. Нали има процедури, кога ги минаха тия хубавци, а после ще рИват на умряло, че за "благото на хората милеели". Отделно за тия "ор ки" пари има, а за нашите български деца все няма пари. Клоуни.

А охраната на Сопола - колко струва

""""Частично бе изградена и възстановена на места външната ограда"""Нещо не го разбирам,нали щеше да е цяла и да обхваща целия периметър ,който е някъде над 2,5 км.Че оградата не е клон ,не ,но може човека да се бърка ,от това , че в горната си част оградата има косо разположен носач върху ,който се монтира бодлива тел.Новата част на оградата е 760 метра , а останалата е ремонтирана и надграждана

"...Оградата е от бетон, метални пана, бодлива тел и кльон..." А високо напрежение ще има ли?

Абе маани маани какъв е този Захариев и този "кльон" ха ха.Да не ко казват пак някъде че ще се изложат пред чужденците ха ха.То бива калинки, но тия избиха рибата !

Аве нали искаве да са затворени? Сами ли да си строят оградата? Хем сърби , хем боли!

Гарантирано от ГРОБ и Тиквун майстора..

Има толкова много обезлюдени села ,земята стои необработена , идват ти хора млади ,здрави - ами накарайте ги да работят , а не в лагери и с помощи. Обаче нема далавера... Същото е и с циганите...

Ти чуваш ли се бе ?Да си дадем земята на нашественици и престъпници бягащи и криещи се от собствените си престъпления.Те не са научени на труд и изповядват тотално други човешки ценности.Вън от Бг.

"човешки"!?!?!

Защо не се публикуват данни за тези затворени имигранти : години, образование, професия- за да разберем с какво са си изкарвали прехраната преди да напуснат родните си места и какво биха могли да вършат тук. Имам чувството че минавайки през ситото в Турция можещите и знаещите, трудолюбивите остават там а на нашата граница натирват мързеливите и необразованите или джихадисти под прикритие. В Турция им вземат документите и ги правят насила нелегални имигранти - това са въпросите за решаване от администрацията в ЕС, ЕК и другите институции на Европа. Защо страните по географските граници да поемат това цунами от хора?!

И за какво е всичко това ? Да ги гледаме. Да ги лекуваме. Да ги храним. Да им платим бунта дори. Кой плаща цялата тази лудост по безумна демагогия и мултикултурализъм ? Какво полезно нещо видяхме от всичко това като страна и народ ? На мен лично ми се струва,че управляващите у нас в момента са най-голямата опасност за България...

От малки деца ни ушеха на една приказка, а тя е - "Който не работи, не трябва да яде!". Всеки един нас знае тази приказка! Но започват да пристигат някакви непоканени гости,и имат наглостта да се изправят по телевизията и да изрекат следното - "Mandja is not good!" Което в превод ще бъде - "Манджа не е добре!" Крайно време е на всички лагери за нелегални мигранти, на входната врата отгоре, с големи букви, да има сложен един надпис на английски и арабски - "КОЙТО НЕ РАБОТИ, НЕ ТРЯБВА ДА ЯДЕ!"

А в личен план,майка ми е с 200лв. пенсия от които 100 за хапчета.........А баща ми си отиде преди 2г от рак и лечението което получи е "ТОЙ НЕ Е ЗА НАС".

По добре: Arbeit macht frei

Значи, България е дала- 20 хиляди лева за да ремонтират СЧУПЕНОТО от арабите. Ами, нека стоят на студено гадовете. Зашо не взеха всичките пари и вещи на арабите, за да платят счупеното ??? ОСТАВКА веднага на Директора на агенцията за бежанци. В бежански център може да се пращат САМО българи. Да умират уродите- араби !!!

Фанете негрите да бачкат на стената - а каначджиите да се слагат в основите.

вместо да затворят границата, да арестуват каналджиите, да направят истинска ограда и да върнат "бежанците" в Афганистан, те щели да укрепват оградата на измисления концентрационен лагер. Какъв Позор, какъв Срам!

Потресаващо ! Нашите хора всяка сутрин мият и дезинфекцират баните и тоалетните на бежанците.С какво заслужихме такова унижение ? Страшно !

Щом ГЕРБ я правят значи струва не повече от 100бона,а остатъка от казаните 240 познайте за кой е!!!

За Пеевски.

120 000 евро - колкото за една къща. Дребна работа.

Еврогейски педали! Давайте пари за тия животни! За тях, тая кочина Гейсъюза и ГРОБ има пари! А за нашите български пенсионери...НЕ!! Нали так бре европедита и скапани фаготи!

мигранти че да им ги дадът тез пари

Златни са тези паразити.

спомнм си мутрата каза на една българска маика:като не можеш да си гледаш децата недеи ражда, и сега вкарва арабски маики с арабски деца; спомням си как каза, че сме лош материал и трябва да ни държат на къс каиш-и сега вкарва неграмотници и кръвопиици араби, мутрата е като циганин катунар-от огън на огън е слушал и запомнял:живков, женята, маджо, маргините, царя.......много, превъплътява се във всеки един от тях, обаче идва момента когато не иска да се превъплъти в животното обзето от смъртен страх, подгонено от ловците, негова фраза:ако беше в затвора штеше да е жив

сериозен коментар

За 85 лв правя десет метра ограда!

Правиш ограда от пикня...

А,бе льольо! Десет метра мрежа ти струва 30 лв,бодливата е по евтина,долу бетончето е без пари за метър,труда е като в България,за каква пикня ми говориш.Не се наядохте, не се наакахте!

А бе математико - 1 линеен метър излиза малко над 100 лв, какви глупости си написал?

по малко пари и по дългосрочен резултат циклон Б

Изпратете фактурата на премиера в оставка, който пусна нашествието по заповед на Меркел. Да я плати от лични средства. Хората събират пари по ФБ за лечение на деца, тъй като държавата харчи за бежанци, които после да бият полицаите ни.

бият полицаите ни както казваш си е направо знак за приятелство и любов много от тези биха изяли дробовете им

Добре де! Преди да започна да пиша ще се представя. Казвам се Иван, плащам данъците си, осигурявам се на максималната работна заплата, имам и подадена данъчна декларация. Днес пътувах по магистрала Витиня, не знам как да ви опиша, в какво трагично състояние е, много неравности, от които автомобила ти отскача направо, дано тази зима няма инциденти, но се съмнявам, че няма да има. Как накъдето и да се обърна и тръгна всичко за мен е разпад, навсякъде ме скубят няма пари за нищо, а изведнъж винаги се намира за тия Талибани мръсни! Направо вече ми писна, аз ще се изтрепя по магистралата, за която съм си платил всичко, а тия 240 000 лв. ограда. Е писна ми!

справедлив коментар браво

хаха Ванка тук е заровено кучето,как са те убедили,че мигрантите са виновни за лошото строителство на магистралата,аз също си плащам данъците,и деклараций си подавам и не съм тарикат,ама вината е в политическата ни класа а не в мигрантите,мигрантите искат да отидат в Германия,нашите не ги пускат защото крадат от храната им,от огради,от охрана а на нас ни втълпяват...ама ще ни превземат,ама....и крадат като ни продават....поп Кръстьовци бе,...Левски не го убиха турците....убиха го предателите му,а те за съжаление са българи,обичам България и всичко българско,обаче не съм сляп,ако все търсим вината в...марсианците ще става все по-зле,не искаме да видим очеВадни истини а политканстваме,мразим,лъжем,крадем..безбожници сме бе....не ни чака нищо добро пич

Ама аз никъде не съм казал, че вината е в тях, не ги харесвам някак, за това и така ги наричам, но както казах, за тях винаги се намират пари, ясно е, че ги намират и одобряват управляващите, за това и обясних, че плащам данъците си, т.е. аз правя това, което се иска от мен за държавата, но тя за мен не... Това е всичко. Не знам, кой е виновен, но пак ние сме потърпевши, пак ти, пак аз... За нас няма, за всички други има, защо е друга тема, ама факт!

...и защо никои не говори за откраднатите 6 милиарда от КТБ...милиардите платени за Белене,загубите от затворените блокове в Козлодуй/Миглена Кунева ги затвори/,за ликвидираните предприятия от Иван Костов,....милиарди....стотици милиарди откраднати от предателската ни политическа класа...обаче българите не го "виждаме"....страх,лицемерие.....лесно е да са ни виновни други,станахме неграмотна и необразована нация,ако българин срещне българин в чужбина ще го измами или открадне...лоши хора сме,та Ванка замисли се пич...Пищова и Шишарката ни се цаниха за Президенти бе...цирк..ама да избием мигрантите,предимно майките с деца...че политиците ни ги крадат...дедите ни спасиха еврейте и са светци...не ни чака нищо добро пич...нечовеци сме

Добро утро. Напротив виждам ги, но темата тук е за оградата и лагера. Не само аз ги виждам, много хора ги виждат и за съжаление избират да напуснат страната. Приятели, роднини, много хора напуснаха защото изпитват същото това, което и аз, абсолютна безпомощност, с гласуване не става, с протести не става, да ама на мен не ми се вдига революция искам по цивилизовано някак да минат нещата, да ама не.. Е, какво ми остана? Да и аз ще напусна надалеч и тогава държавата ще остане и без моята данъчна декларация и без моите осигуровки. Най-страшното е, че аз вкарвам пари от вън в държавата и много като мен го правят, но всички вече се отказват и тогава като ние, ти, аз, всички ние си тръгнем, тогава искам да видя какво ще стане... Дано съм жив да видя!

Ванка идеята е да те е яд на Мръсните Талибани и да ги Мразиш...и те не искат да са там....светваш ли)))