Огнен ад в страната: Бедствено положение в Харманли, Любимец и Свиленград (видео)

Нов пожар избухна в Старозагорско, втори ден гори гора край Панагюрище, в огнен капан попадна и резерват за елени и сърни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

никой не може да ме убеди, че тея пожари не са причинени от хора, а от "жегата"

Разбира се ,че са от едни същества ,които с много компромиси могат да бъдат смятани за хора.В огромният процент от случаи това са лумпен -дегенерати, но най-често това са едни тъмно0зелени,любимци на сороски организации, В по -редки случаи това са от същества ,с минимални когнитивни и аналитични способности.

Абсолютно ясно е, че почти всички пожари край пътищата стават в резултат на фасове, които се изхвърлят от идиоти шофьори, и мъже, и жени, през прозореца на колите. Вчера само за 2 часа от Русе до Варна поне 20-25 идиоти пред мен хвърляха фасове от колите си... Това в основната причина за пожарите, а не искри от влакове (къде влак в Родопите???), или от жаркото слънце, или от светкавица и всякакви други фантасмагории... Тези изроди трябва да се наказват жестоко...

нямаше да се налага да ви палим горите - Клаус Шваб

Дай да се правиш на идиот а? Най всички българи сте такива…избивате си комплексите анонимно

Ще вари.

грешка. "Вали"

Ето така се прави! Иначе зелените ни извращения няма да хванат декиш,. Пожара тръгнал едновременно от три места, освен това няколко пожара изведнъж в един ден на различни места, ха ха, кеф! Да се ваксинирате!

Путинисти палят българия,факт.

даааа Путин е виновен. Нищо, че пращаха самолети да помагат... предишни години.

бати малоумния олигофрен е тоя, тцтц как може да има такива прости хора

Прав си ,че сме гола вода за гасене и спасяване с аеролинейки.Но, има и други дивотии- неотдавна здраво момче,смело, мотивирано кандидатства за пожарникар, покри всички изически и някаква шматка от Института по психологие на МВР- незабавно трябва да се закрият тези измислени врачки, му дала някакви малко точки за да не можел да стане пожарникар.рябва психолозите да ги засилят по пожарите и там да се пробват ....иначе с ония измамни детектори на лъжата ограбиха сума бизнесмени и крадльовци и.... а,ве объркана държавица.

ще ми строят, оръжия, танкове и военни самолети ще ми купуват и ще ни въоръжават до зъби за 6 месеца, а един хеликоптер линейка или за спасителни цели нямаме! Срам, срам и позор!!!!

С комунисти нищо не става Факт

нищо чудно някой гербопитек да пали пожарите като те гледам колко си изкукуригал ...

Ми поискайте помощ пак от Русия, а забравих не може, не е еврогейско.

Трябва територия зв панели ше запалиме гората за да сме еко и да опазим природата

Соларни паркове ще строят, по-скоро.

КОГАТО ПРОСТИЯТ НАРОД СИ ПАЛИ ДЪРЖАВАТА !! А ТОВА Е ДОКУМЕНТИРАН ФАКТ !

Трябва да има три големи самолета който да кацат в Бургас там да има една помпа която да ги пълни с вода от морето Излитат отиват над пожара и там изсипват водата

Готов си за политик и депутат що и не министър

Нямаме самолети и хеликоптери за гасене на пожари. Нямаме самолет или хеликоптер линейка. Но според данни на ЦРУ през прехода са окрадени и изнесени от България над 200 милиарда. Според други източници са около 300 милиарда.

и около 90% от тях са в САЩ или в американски банки.

Солената вода ще такова мамата на всичко.

Дърводобивното предприятие Кронушпан в Бургас се нуждае от огромни количества борова дървесина ! Нито една държава в ЕС не им е дала терен, заради мръсното им отровно производство. Само и единствено България ги приема като им дава терена на завод Гочо Иванов в Бургас.

Путин е видян в региона с кибрит в джоба.

Мааму стара, има сухи терени, барут, но в околността им няма гори и те не се палят, ни от влак, ни от преминаващ автомобил с цигара, ни от недобросъвестен фермер или животновъд. Каква е магията,а?

дано няма ЧОВЕШКИ жертви