Обявиха свободни почти 1300 места за доброволния резерв на армията

Необходима е военна подготовка, има изискване за възраст, сключва се договор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рекламата е екстра. Кога да почвам?

.. Диетата ли ?

Нали някои искат казарма, да се запишат в резерва.

Кой работодател ще те търпи 25 дена да те няма ей така, щото те повикали. Съчетаване на службата с работата - бе тая простотия е напълно по възможностите на паспортния дебеланин. Иначе идеята е добра, но в частния бизнес поне не виждам как ще те пускат ей така. Ами те ако знаят, че си в резерва дали пък и ще те вземат в частна фирма. Много още има да се отработва, но не и от сегашните кауни. Те просто не стават. Трябва да има някаква изгода и за работодателя. Нещо като осигуровки да се поемат частично и т.н. Може да се доработи идеята и напасне към нашите условия но не и от дебилната крадлива комбинация герб-партиоти.

ще стане с резервисти над 40г. - то няма по-млади изкарали казарма, а уволненилите се от армията са или възрастни или такива, които не са видели добро и заплата като за нормален човек и са ви теглили майната заслужено. Другите са уволнени по дисциплинарни и други причини. С две думи - кой ви е сегмента така да се каже, кого каните. Колко са потенциалните отговарящи на условието. Колко от тях са в чужбина. Въобще как стои работата с напускане на страната. А бе хубава идея, ама не е за Каракачана работа. То акъл иска. А работодателя ако те изгони МО как ще те защити. 25 дена те няма. Ей така от раз. Още поне 20 отпуска. А сега помислете пак и дайте нова оферта. Хахахахахахахаха. Освен пари трябва и мозък, а те семкоглави всичките - кой каун, кой тиква, кой откровен плондер. хахахахахахах. Идеята е добра, не се майтапя, но не е съобразена с реалността - демографска, пазарна, възрастова и т.н. КАто си идите вие други ще я доработят. Хахахахахахахаа.

За какво да се записват? За да защитават натовските интереси ли? /в Украйна, например/ Преди 1989г. Бългрия имаше 200 000 армия, която защитаваше БЪЛГАРСКИТЕ интереси!!!

Ако беше много хубаво, нямаше да ги обявяват ...

1. Махнете шкембето и всички цивилни от структурата на МО! 2.Променете закона така, че всеки който е бил в армията да има доживотен статут на военен със съответните държавни преференции, като обществен статут и материал,ен израз в живота на него и семейството му! 3. Осигурете финансово осигуряване , в съответствие със заеманата от военнослужещият позиция във войската, до живот, на съпрузите и децата на всички които са се посветили на военната защита на отечеството си! 4. Гарантирайте, че семейството на всеки загубил здравето или живото си по време на военна служба е финансово, материално и социално осигурено до живот на преживелият го съпруга (съпруг) и родители и докато децата му навършат 30 годишна възраст! Научете всички под пагона да мислят какво ще променят в хода на войната ако успеят за завладеят или защитят дадено населено място или участък от местността или ако победят , или ако загубят в дадена конкретна битка, сражение или операция! 5. Затворете устите и спрете оплюването на войската и военнослужещите от страна на платените клакьори и негодните ( не способните) да носят военна служба! 6. Издигнете в култ защитата на отечеството чрез военна служба! 7. Засилете обективното, без политически пристрастия и слугинаж и модернистични увлечения, представяне на всички факти от историята на българския народ и неговата армия! 8. Направете всичко това и за всички, които са служители в системата на МВР и специализираните държавни учреждения и служби!

Бъдете така "добри" да си оправите софтуерното осигуряване, защото вече стават нетърпими изкривяванията и променете на текстовете в публикуваните коментари! Освен бъгове и недостатъци на софтуерното осигуряване няма и не може да има друго обяснение на неоспоримият факт че пишеш и правиш правописна и граматическа проверка на текста преди публикуването му и след публикацията му да четеш недомислици или променен текст!

България я има и ще я има благодарение на тези, които с цената на живота и здравето си, като войни са отвоювали, преди време и са защитили тази земя!

Добре де, падишахът непрекъснато твърди, че няма безработица,по- точно тя е " рекордно ниска" , а само за армията не достигат 1200. И то за хора- резервисти! Или падишахът най- нагло лъже/ пак/ , или........пак е сбъркана цялата им политика, от която страдаме всички!

Ти прочете ли добре какво си написал ?

БА от 1944 г насам е символ на терор и загуба на време. БА се нуждае от нова визия и възможност за граждански профил и старт в живота на младежи от бедни семейства... С Шкембе войвода няма да стане...

Шкембе войдова НЯМА ДА го кометираме, но като цяло коментара ти е на човек, който е слушал истории за казармата от дедо му, баща му и прочие. Иначе щеше да знаеш, че по време на соца имахме силна армия за времето си. Старт от живота на бедни младежи? Много американски филми гледаш.

записвам се . Откога чаках свободни места в армията