Обявиха свободни почти 1300 места за доброволния резерв на армията

Необходима е военна подготовка, има изискване за възраст, сключва се договор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

записвам се . Откога чаках свободни места в армията

БА от 1944 г насам е символ на терор и загуба на време. БА се нуждае от нова визия и възможност за граждански профил и старт в живота на младежи от бедни семейства... С Шкембе войвода няма да стане...

Шкембе войдова НЯМА ДА го кометираме, но като цяло коментара ти е на човек, който е слушал истории за казармата от дедо му, баща му и прочие. Иначе щеше да знаеш, че по време на соца имахме силна армия за времето си. Старт от живота на бедни младежи? Много американски филми гледаш.

Добре де, падишахът непрекъснато твърди, че няма безработица,по- точно тя е " рекордно ниска" , а само за армията не достигат 1200. И то за хора- резервисти! Или падишахът най- нагло лъже/ пак/ , или........пак е сбъркана цялата им политика, от която страдаме всички!

Ти прочете ли добре какво си написал ?

1. Махнете шкембето и всички цивилни от структурата на МО! 2.Променете закона така, че всеки който е бил в армията да има доживотен статут на военен със съответните държавни преференции, като обществен статут и материал,ен израз в живота на него и семейството му! 3. Осигурете финансово осигуряване , в съответствие със заеманата от военнослужещият позиция във войската, до живот, на съпрузите и децата на всички които са се посветили на военната защита на отечеството си! 4. Гарантирайте, че семейството на всеки загубил здравето или живото си по време на военна служба е финансово, материално и социално осигурено до живот на преживелият го съпруга (съпруг) и родители и докато децата му навършат 30 годишна възраст! Научете всички под пагона да мислят какво ще променят в хода на войната ако успеят за завладеят или защитят дадено населено място или участък от местността или ако победят , или ако загубят в дадена конкретна битка, сражение или операция! 5. Затворете устите и спрете оплюването на войската и военнослужещите от страна на платените клакьори и негодните ( не способните) да носят военна служба! 6. Издигнете в култ защитата на отечеството чрез военна служба! 7. Засилете обективното, без политически пристрастия и слугинаж и модернистични увлечения, представяне на всички факти от историята на българския народ и неговата армия! 8. Направете всичко това и за всички, които са служители в системата на МВР и специализираните държавни учреждения и служби!

Бъдете така "добри" да си оправите софтуерното осигуряване, защото вече стават нетърпими изкривяванията и променете на текстовете в публикуваните коментари! Освен бъгове и недостатъци на софтуерното осигуряване няма и не може да има друго обяснение на неоспоримият факт че пишеш и правиш правописна и граматическа проверка на текста преди публикуването му и след публикацията му да четеш недомислици или променен текст!

България я има и ще я има благодарение на тези, които с цената на живота и здравето си, като войни са отвоювали, преди време и са защитили тази земя!

Ако беше много хубаво, нямаше да ги обявяват ...

За какво да се записват? За да защитават натовските интереси ли? /в Украйна, например/ Преди 1989г. Бългрия имаше 200 000 армия, която защитаваше БЪЛГАРСКИТЕ интереси!!!

ще стане с резервисти над 40г. - то няма по-млади изкарали казарма, а уволненилите се от армията са или възрастни или такива, които не са видели добро и заплата като за нормален човек и са ви теглили майната заслужено. Другите са уволнени по дисциплинарни и други причини. С две думи - кой ви е сегмента така да се каже, кого каните. Колко са потенциалните отговарящи на условието. Колко от тях са в чужбина. Въобще как стои работата с напускане на страната. А бе хубава идея, ама не е за Каракачана работа. То акъл иска. А работодателя ако те изгони МО как ще те защити. 25 дена те няма. Ей така от раз. Още поне 20 отпуска. А сега помислете пак и дайте нова оферта. Хахахахахахахаха. Освен пари трябва и мозък, а те семкоглави всичките - кой каун, кой тиква, кой откровен плондер. хахахахахахах. Идеята е добра, не се майтапя, но не е съобразена с реалността - демографска, пазарна, възрастова и т.н. КАто си идите вие други ще я доработят. Хахахахахахахаа.

Нали някои искат казарма, да се запишат в резерва.

Кой работодател ще те търпи 25 дена да те няма ей така, щото те повикали. Съчетаване на службата с работата - бе тая простотия е напълно по възможностите на паспортния дебеланин. Иначе идеята е добра, но в частния бизнес поне не виждам как ще те пускат ей така. Ами те ако знаят, че си в резерва дали пък и ще те вземат в частна фирма. Много още има да се отработва, но не и от сегашните кауни. Те просто не стават. Трябва да има някаква изгода и за работодателя. Нещо като осигуровки да се поемат частично и т.н. Може да се доработи идеята и напасне към нашите условия но не и от дебилната крадлива комбинация герб-партиоти.

Рекламата е екстра. Кога да почвам?

.. Диетата ли ?