17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е.ах ти и националното разузнаване, и държавата щом шефът на разузнаването им можеш да го “кръстиш”, тоест купиш за стотина хиляди евро!

И изобщо...

агент на дс, което си е филиал на кгб е генерален консул на държавата ни в мюнхен??? стига бе!!!

-България винаги се е управлявала от бивши или бъдещи затворници!

Още един пример, че бившата ДС държи всичко под контрол и може да си прави каквото си иска. Ами това е пипалата са навсякъде. Трябва да се отстрани този тумор от българското общество. Ама как да стане много агенти много нещо. Със закон за лустрацията ама пък много досиета изчезнаха, че не знаеш сега кой кой е. Совите не са това което са. Хай сполай Ви и наздраве.

А знае ли се за кого е работил в Мюнхен?За BND, CIА,BfV и т.н. ? Иначе не вярвам да се е претоварил с разни български истории ..

"Драгомир Димитров тръгва по кариерната стълба нагоре в първите дни на януари 2002 г., когато оглавява великотърновската дирекция на МВР, припомня bTV."

Как пък се сетиха след толкова време? Иначе го отстрелват защото му е помогнал ЦЦ. Но на Запад на който и да кажеш,че от офицер за връзка - началник на НРС , ще умре от смях. При това Чехлю го направи и генерал. Смеееех,смех. Не виновен ДД , а времената и желанието на Падишаха да си отмъсти на Цвък.

За Бойко Методиев Борисов колко?

само станишев е точен и невинен..

Като го оправдаят няма да плаща обвинителят, а ще е от джоба ни - от нашите данъци! прокуратурата не си научи урока! Трябва да вменят със закон прокуратурата да плаща, когато загуби дело, а не данъкоплатеца!!!

Това може да става само в Държава Управлявана от ГЕРБ и нейните Сателити ! В България нама Разузнаване , няма и Военни Секрети и точка !

Ха .. Хааааа ! Няма такава държава! Присвоил незаконно 90 000 EUR ! Обвинен в незаконни сделки и подведен под отговорност ! Освободен под парична гаранция ... мижави 5000 лева ! Епа ... нема такава държава ! То в същност НЕ е и държава !

Всичко в тази държава, що е обвиняемо и подведено под отговорност и разследвано от прокуратура е назначено я за консули, я за посланици. Бахти държавата.

Също като оня с терасата , като оня с асансьорите ... оня с къщите за гости и Ал. Йорданов

Не е добре за Борисов да се закача с разузнавачите !Те са като кобрите - нападат ненадейно и жестоко!Пожарникарска МУ работа , само ТОЙ да краде , а другите да ГО зяпат!

Напада ли? Нападат смелите и хората с чест и достойнство. Още когато посегнаха да си измията ръцете с ПГУ трябваше някой да си сложи главата в торбата и да покаже,че няма да се допусне това. Но тогава всички се спотайваха,коленичиха и под строй тръгнаха към гилотината. И се видя,че тази гилдия няма чест и достойноство със смели хора. И като тръгна,та до сега. Сега вече няма и кадри. Разни там хора без качества,четат интернет и "пишат" секретни информации. А сега излиза,че няма и чисти ръце-краде се. И каво остана. Няма хладен ум,няма чисти ръце и горещо сърце. Ами трябва да се разформироват,рестарт и кадрово да се формира нова служба. Кадры решают все.

Този не го познавам, но знам че всички от бившето ЦК на БСП са в ареста или са подсъдими под домашен арест. Така че не сравнявайте хората на ГЕРБ с червените крадци.

той не идва на стадиона

A главатаря на шайката кога ще арестувате ?

Този "дипломат" да не е случайно от квотата на ЦвъЦвъ - много тясно свързан с региона на В.Търново;),- и сега му дойде реда за отстрел, да?;) Предполагам това, щото от 2011 до сега минаха достатъчно години за "установяване на нарушенията" и можеше направо с теслата вместо да го пращате първо надалеч...;) Дерт ми е за друг виден наш "дипломат" - дон Пацо дел Терасо - и той бая се постара за Цвъки и компания...;)

Ало, Банов съм!........

Пркуратурата пусна в действия новото си определение '' неизпълнение на служебни задължения'' защото другите се изтъркаха без да има осъдени ама патърдия се вдигаше.. С това ''пресъпление по служба'' до никъде няма да я докарат ама прах в очите на хората ще хвърлят...

Тези които знаят много за батаците на шайката гърмят:((((( Преди КИрчев, сега Димитров, понеже така и не проумяха от шайката че те са хора на думата и в затвора да ги пратите няма да издадът нито агентите нито гешефтите ви.

Бойко - мамин, златен... Разчистваш кирливите си ризи....

А чужди разузнавания с какви суми ги купуват!?

нашата държава всички са корумпирани или корумпиращи с изключение на пенсионерите (над 80 г) и децата и учениците. По такъв начин прокуратурата няма как да сбърка където и когато бръкне.

Абе, мунче, кажи как да се корумпирам и язе, ве. Оти пенцият не стига, та да се облажим малко, ве. Явно си спец у теа работи.

Такива дебили са началниците в България, затова сме световната кочина.

Слаби кадри,ген Кирчо-посъдим,този подсъдим,ами хора,какви са тези кадри-къде горещият ум и чистите ръце. Ами тези хора не са за там даже за портиер. Излагация. И чакаме резултати. Тези май събират "секретна" информация само от интернет. Отчайващо е положението. Кой отговаря за това? Пак ли Тодор Живков???

Това че някой ги е нарочил в даден момент въобще не значава че не са професионалисти, което обаче на някой много пречи явно. Докато продължаваме сляпо да вярваме на приказките на прокуратурата без да си напрегнем акълите няма да има никакво правораздаване.

Проблемите, които Живковото време създаде, няма да можем да ги отстраним още 100 години. Не виждаш ли, че комунягите още ги боядисват!

Има ли институция или някой от властта, който не е там за лично облагодетелстване? Мила родна картинка!

Разузнаването ни вече се свежда само до това да се подкрепи нужното дружество за сметка на останалите.

Добрата новина е, че е можело и повече да окраде, а и 1 разбойник в България по малко. Лошата е, че ще трябва и да го храним...

класик. опушена физиономия, много алкохол и много размисли какви са задълженията ни като слуга на мутрите. айде кажете дружеството и всичко ще се нареди. а роднина в някоя партия нямаме ли?

Кирчо Киров го осъдиха без вина виновен, защото е плащал на агентура, а това няма как да се докаже. Можеше да оправдае разходите, но щеше да предаде агентурата. Това май е и сега! Затова нямаме разузнаване!

Разходи за агенти ли?- за ловни пушки на...........

В тая държава некорумпиран държавен служител няма ! Щом цял министър е известен с прозвището “тескере войвода”, заради продажба на български паспорти, представи си за какво говорим !

Вече не им стигат по 10%

Комуняга ? Нагли крадци.

Щом изходната точка е Велико Търново, познайте кой го е тикнал напред ! Ами Цв.Цв трябва да е !

Какъв авторитет може да имат нашите "служби" по света, когато ги ръководят продажници за по една тераса? Онзи ден друг разузнавач набъркан в ОПГ за имотни измами. РЕЗИЛ!

И този носи САМО политическа отговорност! Наказателната е за народа.......

Е гати и "държавата" , е гати и "разузнавачите"!

90 хиляди евро. Този с мед да го намажеш. Оставиха цял град без вода, пишат за 90К. Няма нужда за този да пишете. Кажете ни когато го вкарат в затвора.

Това си е подкуп с цел вербовка!

вербувал фирма? хахаха...

Горкия човек, сега изтърпява тежко наказание като консул в Германия :)

Страшна кариера !! Двама са го бутали - трима са го дърпали! Крал, крал и накрая за награда - хайде консул в Германия! Това само при нас може да стане!!

и тоз като Пацо терасата

това не беше ли една афера с дипломатическите "телефонни" връзки, дето не са защитени и кодирани достатъчно? Някаква израелска фирма беше взела поръчката. Тези хора не се научиха да пишат конкретно за какво става дума в новините.

Как д не е конкретно? "Едно определено дружество...". На Баба Ванга щеше да и е съвсем ясно! (Ако беше жива де)

Та каква е била по народност фирмата? Разсъждавайте прагматично! Той за това и отиде генерален консул на България в Мюнхен! Бъдете реалисти! (Се ла ви)