Кирчо Киров вече подсъдим и за разгласена държавна тайна

Бившият шеф на Националната разузнавателна служба (НРС) Кирчо Киров вече е подсъдим и за разгласяване на държавна тайна.

Обратно в новината

Коментари - Кирчо Киров вече подсъдим и за разгласена държавна тайна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

унищожат, първо със скалъпеното дело за присвояване, после заради това интервю. Ще го вкарат в затвора и там ще затрият, защото прекалено много знае за престъпленията на властта.

Не го знам кой е Кирчо Киров, но като чета за издаване на държавна тайна ще го съдят и предполагам със супер тежка присъда, се чудя докога мерим с двоен аршин политиците ни? ТА НА СТАНИШКАТА МУ ИЗЧЕЗНАХА КЛАСИФИЦИРАНИ ДОКУМЕНТИ И ГО ОПРАВДАХА???? Ако е в всяка друга страна на ЕС отдавна да е в затвора, но съдиите нали все още са си червени, даже го издигат в ПЕС! ПО-ГОЛЯМ ПРЕСТЪПНИК ОТ НЕГО,КОЙТО Е ОПРАВДАН НЕЗНАМ В ДЪРЖАВАТА?

Най- тъпата държава - да съди шефа на разузнаването.

Най-тъпият "шеф" на разузнаване, който краде като селски кръчмар! И продава информация, до която има достъп, благодарение на нелепото му назначение на този пост. От Кирчо ставаше превъзходен тракторист, докато беше млад, разбира се!

Човекът е спасил живот освободил е българин от чужд затвор и сигурна смърт и вместо да го наградят те го съдят но Бог тях ще ги съди

Тиквеникът би продал и майка си, стига някой да даде 5 лева за нея!

селянин. Разбира се и далаверата му беше селска - писал си сам разписки, че давал пари на измислени агенти....и така 5 000 000 лева! Ще го мотаят по съдилищата, докато адвокати и съдии му приберат всичко откраднато. Новото обвинение е за предадена информация по TV за нещо или някой в Ирак. И малоумника днес каза, че два месеца след неговото интервю, срокът за конфиденциалност на тези данни бил изтекъл. Е, да де, ама когато си разкрил информацията, тя е била все още секретна. Срокът е изтекъл след 2 месеца. Егати тъпото парче! Ако изобщо има нещо вярно в това, което говори.

Данъкоплатци-вижте с какви неща се занимавало българското разузнаване ----пръскат пари да вадят от ирански затвор--наркотрафикант --аде неби разузнавнето да е правило наркодоставки? Хиляди българи се губят по света--те обаче подкупи на пирати давали за някой си И така минава службата-до пенсия Еми всички искаме даработим в разузнаването

който е бил над разузнаването тогава е наредил това вадене на наркотрафикант от затвора, защото държавата винаги е печелила от наркотици, оръжия, проститутки

Тайната е за раздадените по бедност места на морето, за да си направят хотели онези,които се наричат магистрати.

Ква е издадената държавна тайна?

митре, издадена е тайната, че държавата, в лицето на шефа на разузнавателната служба сваля от бесилото и вади от затвора един крупен наркотрафикант! каква услуга са направили нашите в замяна обаче нивга няма да узнаем!

За пръв път чувам, че крупни мафиоти сами си карат камиона с др.гата. Се си мислех, че тия в камионите са нещо като мулета.

Шило

Ако Киров го е направил, то той заслужава признание на най-високо държавно ниво. Спасил е живот на българин. Може и бандит да е, но нека да бъде в равнопоставен с положенито на осъдените за същото престъпление в България.

ми да го беше направил в България това престъпление! що го е направил в иран? и човекът казва че не е бил осъден на смърт! и че в иранският затвор е имал телефон, телевизор, килим и ..... а у нас е имал ...!

абе и тебе като те фане атеросклерозата расъждаваш като наивник, откъде ги е изровил тия 130кг хероин бе, бг-то трябваше да се разграничи от него, както и от сестрите в либия, след туи нали на съдят

А Бойко Борисов , защо не го арестувате за издаване на държавна тайна , да не би да сере повече от другите ! Той оповести че Йончева е освободена с откуп от Бюджетни средства ! Ние ви казваме вие се правите че не чувате !

Не, каза, че заради йончева са платени милиарди, в последствие от Дянков се разбра, че става дума за 2 милиона.....А йончева се оправдава, че не е получила лично въпросните 2 милиона. явно йончева не е доволна, че не е получила и 2 милиона в брой от моите и вашите данъци за да си прави рейтинг чрез репортажи от опасни зони. Но, какъвто съсела, такава и подлогата му.

Е хубава работа, та той не подлежи на арест. Няма как да стане,всеки друг би могло ,но него не. И той и Цецо винаги са оправдани, няма как за сега,те могат да си говорят всичко,демокрация е. За един по малко за други колкото трябва и т.н.

само лъже, за което - клевета, Йончева ще го осъди отма.

Е то какво излиза, шефа на българското разузнаване бил крадец и престъпник, шефката на Софийският градски съд била криминална и пресъпничка, шефката на ДАТО и при нея изтичала информация, на агенцията по вписвания и там имаше осъдителна присъда за присвояване май ще излезе вярна притчата според която Бай Тошо, от ония свят като гледал какво става, се тюхкал и нареждал, "преводачката ми крадец, бодигарда ми лъжец а социализъма си е едно недоносче, другарки и другари" това е положението, криминална история без край в която е много по страшно да те обвини някой ,че си от ДС . "74 годишен агент на ДС, " отколкото да си осъден за криминално престъпление. Излиза ,че да си осъждан не е чак толкова укорително, в края н а краищата всички ще станем осъждани и ще си се разбираме прекрасно. Защо пък не.

Като дойдат избори и Кирчо го вадят от ръкава за да имитират борба с корупцията по високите етажи на властта.

Вие май обърнахте разузнаването в търговско ООД.

Сега Гладна Прикриватура го разтоварва лека-полека от тези 5 млн.

А това, че Бокича каза за двата милиона дедени на френските служби за освобождаването на наша заложничка, не е ли идентично. Защо не му повдигнат тогава обвинение?!

Защо не се създаде една комисия за установяване на лица, с принадлежност към фашистки партии и организации и чужди разузнавателни служби? Тогава ще знаем кои са доносниците от ЦРУ и ще се пазим от тях!

Станишев го оправдаха за загуба на секретни докумрнти...

НО първата и задача е да умие очите на партийците, които са назначени за милионери.

Има доносници на : ЦРУ това са т.н. цереушники те са с най високо самочуствие И БЕЗНАКАЗАНОСТ. Има много подли доносници на Великобритания, там работата е дебела , те са стратегически, до сега няма разкрит техен доносник няма и да има . След това следват доносниците на Германия, те са особена категория, скрити стари пе.. рунгели и млади има но те имат силно влияние в България. Има доносници на МОСАД и ШИН Бет , те са сериозна мрежа,работят активно и неотклонно в определена цел и си знаят приоритета. Има доносници на французите, те са малко лека кавалерия но пипат финно но на моменти будят смях ,но са и нагли. Има доносници на италиянците,този топ доносници са лека кавалерия и още не могат да се опомнят от удара който им нанесе българската контраразведка по времето на бай Тошо. Има и руски доносници те се конкурират с всички останали но не си дават зор,карат отгоре отгоре ,щото и без това нещата са им ясни а и не им пука ,защото знаят,че каквото и да стане българите пак до Русия ще опрат,друг избор нямат. Има и турски доносници, там нещата са по сериозни,те са фанатизирани и нагли и работят хората както си трябва. Сръбските доносници,гръцките и останалите са горе долу, но държат ръка на пулса и наблюдават внимателно,като по някога пускат по някой интрига. С една дума гъмжи си от доносници, ама казва ли ти някой ,кой на кой Господ се кланя. За всички тях обаче е важно едно, българският народ да е разединен, оглупен,беден,да се дели на наши и ваши, н а демократи и недемократи и най вече да мрази своята родина,да се мрази помежду си и да разкрива своите хора които се противопоставят на всички останали доносници. И резултата се вижда, България мре със страхотна скорост в час, почти без суверенитет и фронтова територия,както я наричат американските офицери. ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО. Кой оцелее,оцелее,кой не жив и здрав да е ,на ония свят може да е и по добре,кой знае.

Талибани, ислямисти - без фактура и обществена поръчка - НЕ МОЖЕ ..

Аз пък питам кога ще бъде осъдени Москов,Ненчев и тн. Май никога!

Това го знае всяко хлапе! Тези са по поръчкови обвинения даже и от тези срещу Цветан Цветанов!

докато има такива изследватели на подобни казуси никога няма да бъдем като румънците, ще сме в лай...на...та. Винаги всичко знаем най-добре, отсъждаме само от няколко реда прочетено - това футбол, политика, здравеопазване, право - и още десетки теми - никой не може да ни стъпи на малкото пръстче.

Този май е злоупотребил с едни почти безотчетни пари и то милиони, а сега създава димна завеса как се намесвал насам натам и демек парите ги употребил уж за работа да спасява тоя или оня. Така ги раздавал. Не е лошо като защитна стратегия, но прозира. А ако обвинят политик веднага обявява, че го преследвали политически...