Ген. Кирчо Киров на съд за присвоени още 5 млн. лева

Софийската военно-окръжна прокуратура внесе във Военния съд втори обвинителен акт срещу бившия директор на Националната разузнавателна служба ген. Кирчо Киров.

Обратно в новината

Коментари - Ген. Кирчо Киров на съд за присвоени още 5 млн. лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А после се подиграваме с циганите че гепили няколко кила желязо. Я го тоя убавец, чистокръвен българин....... бивш доректор на разузнаването..... ко да коментираме повече....

Кога ше ми пратят тоя нерез да му го натреса в дъртия задник у-ха--а!

Ако беше в Турция,досега да си е признал всичко.Достатъчно щеше да е да го затворят в тясна килия с няколко загорели манафи.

Ама за КТБ защо мълчи нещо прокуратурата.. Тук са 5 милиона все пак но КТБ са 5 милиарда... А кажете нещо за него де..

Крадат.Лъжат.Ограбват.Гепят. Кой от където и каквото може. Напълно наясно са,какво вършат. Също са напълно наясно,в БГ има само прошка и забрава,но не и ефективно наказание.Под масовото споразумение е твърдо и работещо-даваш един % от "заработката" и си ОК. "Генерал"-герой на гепаческият труд.

Утре ще е навън и оправдан.

Бригадир Аспарухов е по-голям мошеник от Киров,но е по-хитър и затова него няма да го съдят.

Абе каква е тая държава, армия няма, а генерали колкото искаш?

Трябва байов да се усвояват парите, затова има толкова генерали.

Брао Кире , со керес и евалла ти праим ! Ти чорел повече от мене циганино бе , златен. Тури ме у джобо, бате !

Аз знам за един поне който е харчил тези пари и това е Пламен Ценов= Носа Враца - криминален престъпник за които се грижеше цялата полиция във врачански окръг. Може би се сещате за човека който пика в село борован пред общината и кмета му беше сложил белезници но след няколко часа мафиоти и част от групата за бързи действия в МВР пребиха охраната на кмета и отвлякоха колата на Носа. Случаите са толкова много колкото и парите на Кирето. Лично директора на МВР Враца беше зад гърба на Пламен Ценов и всички знаеха че генерала е човек на НОСА. Това е положението, стига някой да поиска да търси по документите в МВР.

Настоящите управляващи направиха оградата на границата 4 пъти по-скъпа(от 250000лв на км на 1000000млн лв). Случайно прокуратурата да се е самосезирала?

Ами да карат на ред, явно са попаднали на този сега. Има време и на мафиота от Банкя да проверяват имането а то не е малко над 8 млрд. в евро/

Ураааа, имаме едно първо място в ЕС-по брой на крадливи генерали и кметове!

Той да не ги е взел назаем?Какво да връща!

Масларова само с една врътка спечели повече. 12 милиона за ремонт на зграда, където ремонтните се падаха по над 2000 Е на м2. Това е продажбена цена на най-лусозен имот, на най-луксозно място в София примерно, заедно с печалбата вътре. А Масларова за толкова ремонтира с приятелчетата си подопечен на министерството й имот!!! Хайде, прокуратуратааааа!!!!

Ако има доказано престъпление всички да влизат в затвора,но и да върнат откраднатото.Това е добро пожелание,но в Абсурдистан едва ли ще стане!

Ийй голям напън от Зловонната прокуратура. Белким поне него опандизят.

То като ги слушам тия от цацаратурата Киров май е ''присвоил'' целия бюджет на разузнаването:))))))Смешни напъни на цацаратурата да покаже че нещо работи за големите пари дето харчи ама освен още повече да харчи друго не прави

Всички дейности от разузнаването да минават през медиите.На това му се вика прозрачност.

А какво стана с ген.Стоян Танев?

с Румен ОфчароФ Кирил Добрев Гошето Първанов от село Сиришник другарката 37%

ген.Стоян Тонев, не Танев...

Ох, няма как да стане ? Масларова, КТБ, ген. Тонев, Хр. Бисеров..............

А къде са милиардите.Милиони Кирчо,милиони Масларова,милиони д-р Тонев,милиони бисеров,милиони,милиони,бизнесмени,олигарси,знайни и незнайни изпълзяват...Така ли става бе.Наследиха ли ги от дедите си или произвеждат нещо престъпниците.Ако всичко това се конфискува от разни български "тръповци"оръжейници,присвоили всичко държавно ,ние ще задминем целия европейски съюз по имане .Лустрация и конфискация, я не панаири и цииркове.

Много мръсници на съд и малко в килията

СТРАННО НО ТАЗИ СЛУЖБА, МОЖЕ БИ СПОРЕД РАЗСЛЕДВАЩИТЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА ОРГАНИЗИРА ВСЕНАРОДНО ДОПИТВАНЕ ЗА ОПЕРАЦИИТЕ, КОИТО ИЗВЪРШВА! НЕЩО НА ИДИОТИЯ ИЗБИВА ЦЯЛАТА РАБОТА!

Който не се отчита нагоре, се чете в новините отдолу... поговорка от Банкя

26 години митове тровят съзнанието на народа за България, която загубихме. Имаше си комунета без ГМО, а сега всеки втори БСП-ар милионер. Hе народът не може да се справи с демокрацията, а некадърниците. Вярно, че соцът произведе доста такива, но и това ще се оправи след време. И недейте нас да ни пращате другаде, щото преди 89 не можеше, а сега вече вие може да си потърсите комунистически рай - има такива, построени даже с всичките екстри - с лагери и без свобода и отговорност.

този само като го видя и ... му давам 5 години.

Тия шпионите са си свикнали да крадат. Тоя с тия 5 милиона са джобни стотинки на фона на откраднатите милиарди. Явно нещо е настъпил някой по-голям бандит и затуй са го подхванали! Смехория!

Не изглежда интелиджънт. Сигурно на четно число може да пише,а на нечетно да чете. Интелектът май е между амебата и автоматичната пералня.

Кога ще видим първия Дембел У Затворо?/????

'На тази втора инстанция е оправдан по обвинението за съставяне на фалшиви документи, с които е оправдал изразходването на парите." - Из Уикипедия...На кого да вярваме?!

Абе тоя още ли не е в затвора. Тича по телевизийте дава интервюта ,прави анализи.

Като гледам изльчването му е като на манекен на Винпром Сладокустник

Кирчо,Кирчо... Кълнях се в теб, а то какво излезе? Изпечен крадец и мошеник.

А ще ги върне ли?

Хайде вече стига с този Кирчо.Щом е установено,колко милиони са усвоени,толкова ли е трудно да се проследят в кой джоб са отишли.Да се върнат обратно.

Ей , като Първо няма Второ. Кирчо отново номиниран за "цялостно тврорчество". Като нищо ще направи хектрик,ако продължаат да ровят в тайните досиета и вербовки. Първанката го е подвел,ама с каквито приятели се събереш,такъв ставаш. Май следващите пет години ще се къпе само с мъже Кире. Ако има чест и е достоен български офицер трябва да си тегли куршума. Хайде, да видим или само на маса си приказват такива геройски постъпки.

ех тая прокуратура бе,много е дейна с кокошкарите,а за ктб ни вопъл ни стон,явно гарван гарвану око не вади

Несправедлив сте! Прокуратурата направи толкова много за прикриване на далаверата КТБ! То не че ние, дето платихме сметката, много се интересуваме, де! Някое ядно питане във Фейса и по форумите, а на площадите - пукнат човек няма. Щото е студено, не че сме примирени раби.

ама кухата,като толкова защитаваш прокурорите,кажи най накрая кой открадна парите,или не ти е удобно,че парите потънаха в цъфналите комунделски джобове,аман от защитници на властта