Румяна Арнаудова: Има непозволено вещество във ваксините

Част от ваксините, пристигнали от Турция, съдържат вещество, което не е включено в имунизационния календар на България и са спрени от разпространение.

Обратно в новината

Коментари - Румяна Арнаудова: Има непозволено вещество във ваксините | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕЙЙЙЙЙ, ПОЛИТИЦИ, оставихте държавата с цигани, етноси, старци и мигранти, беееее! Я, да се стегнете и да НЕ посягате на ДЕЦАТА НИ, които отглеждаме като въжеиграчи,че.....

И сега ли се сети кукличке от прокуратурата? Има ли увредени деца-няма! Каква е тая пушилка и след дъжд качулка? Луди ли сте, или нас мислите за луди? Чакахте ГЕРБ да си подаде оставката и да започнете с глупостите! ЧЕРВЕНИ задници, и това ми било прокуратура! На умряло куче нож вадят! Нещастници!

Много е важно как се употребяват думите. "Непозволено" значи ли вредно и забранено ли е купуването на ваксини от Турция? Защо може да купуваме счупени реактори и самолети от Русия, а като вземем нещо от другаде- в затвора?

Защото руските реактори са най-ново поколение и друг аналог в света като техните няма. Защото руските реактори са здрави и вършат работа вече повече от 40 години в България, Защото Турция не е в Европейския съюз и изискванията за присъствие на ЖИВАК във ваксините не е 0% както в Европа а, защото не са пакетирани и капсулирани според европейските норми и защото ИМА ЗАКОНИ КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ ОТ ВСИЧКИ И НАЙВЕЧЕ ОТ МИНИСТРИТЕ ТА БИЛИ ТЕ И ОТ ДЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК И ГРОБ! Кухи калинки сте всички гербери и реформатори и протестери, кухи купени марионетки!

Bсичко е измислица че турските ваксини били вредни , защо тогава хилядите европейци живеещи постоянно в Pепублика Tурция ваксинират децата си с горепосочените ваксини. Tази кампания която водят някои псевдо български патриоти вече се разбра че има политически цели ,целта е да се покаже че всичко турско е с лошо качество. Bсичко това говори ,че все още някои не разбраха че фармацевтичната индустрия на Tурция е с 50 години по напред от това на балканските страни същото се отнася и за здравният сектор.

Това са отново неверни твърдения. Това вещество не е забранено, нито вредно, но понеже в Русия това е една от опорните точки, че ги унищожават , чрез ваксини и има кампания да не се ваксинират, сега го имплантират и у нас. По телефона от Москва им казват как да съсипват България. Няма кой да ви се върже , има и европейски съдилища. Извадиха закони от девет дерета, за да тероризират населението.

Ти нормален ли си?Май не си в час!

Ами няма да си получат Москов и персенски подаръците за ваксините.. Голема трагедия..

Не разбрах само Джипитата още ли искат глоби и наказания за тези които не искат да приемат ваксини?

Ужас - И този психопат ни гарантирал здравето на децата. Съд и затвор на цялата шайка. Лустрация за цялата банда до живот.

За Пентаксима нямало било доказателства, че е вреден. А търсени ли са? А това да не би да значи, че е безвреден? Или хипотетично ползата надхърля вредата? Т.е. пак да изберем по-малкото хипотетично зло?

Аман от некадърна и невежа прокуратура.

Тия избиха рибата тоя път! Сутринта г-жа говорителката на гл. прокурор каза нещо от сорта, че Москов бил облагодетелствал турското МЗ с ДДС-то, уронил престижа на министерството. Очаквам следващото обвинение да бъде за шпионаж в полза на Турция. Бе Джеймс Бонд ряпа да яде пред Москов!

НОРМАЛНИ ДЪРЖАВИ ТЕЗИ ДВАМА ЕВРЕИ ЩЯХА ДА БЪДАТ ЛИНЧУВАНИ!! Този министър-шизофреник вместо да прави сметки кой какво е спечелил и кой какво е загубил да даде обяснение защо в едната от ваксините има ЖИВАК!! БЪЛГАРИЯ КОНЦЛАГЕР ЛИ Е, ЧЕ НЯКАКВИ ДЕГЕНЕРАТИ ДА ПРАВЯТ ГЕНЕТИЧНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ С ДЕЦАТА НИ!! СМЪРТА ПРИСЪДА ЗА МОСКОВ И ДРУДОВЛЕЧЕНИЯТ ОТ АРДИНО ГЛАВОРЕЗ АДАМ.

естествено, че има живак!!!! това има във ваксините по принцип

А в Пентаксима няма ли непозволено вещество, г-жо Арнаудова? Защото в листовката му пише, че съдържа формалдехид, който е канцерогенен. Или това е разрешено? В крайна сметка населението трябва да се намалява...

абе няма ли кой да осъди тази прокуратура най-накрая та да живне малко държавата

Толкова си некадърен в спама,че трябва да се самоубиеш веднага.

Той е от Костовата партия ДСБ. От там са и Радан Кънев и Трайчо Трайков. Последният вместо да си върши работата т.е. да се опита да намери инвеститори за България отиде на плаж.... Оказва се, че паметта на българите е много малка.

И тази Арнаудова откога взе да разбира от вещества, ваксини и тем подобни????? Поне да не се излага с подобни твърдения.......

Герберастки платен коментар.

Прочетете статията в "The Bulgarian Times" - "Всичко, което НЕ трябваше да знаете за ваксините".

ти пък намери към какви сайтове с ''информация'' да ни насочваш.. По-голям боклук от този сайт са само Пик и Близ

Сайта публикува интервю на голям американски учен,реформаторски тъпако.

Абе защо пишете глупости бееееее. Втората ваксина никога не е била разпространявана в БГ. Още от самото начало казаха, че тя е за бежанците. Баси тъпата пропаганда която започна БСП-то, а народа тъп, се връзва на дебилните им обвинения.

гнусна комунистическа прокуратура! дано горите в ада заради това че мачкате държавата

Крайно време е поне един министър да влезе в затвора най-после.

А защо чак сега - отдавна се говори за това ...

защо чак сега? къде спа прокуратурата? или някой и подсказа, че сега е момента? че и останалите министри........хремав съм, но работата смърди!

Иска ми се да чуя сега мнението на тези "послушни" родители, чиито деца са си получили "добрите" ваксини - дали сега са спокойни за здравето им?! А на шизофреника москов трябва да се търси сериозна отговорност- това си е престъпление срещу бъдещето!

От таквиз ''борци за законност и справедливост'' ми се гади и нищо като логичен завършек няма да има. Кой ще плато тези 400000 за отпечатъка който днеска вече е НЕвалиден??кой ще плати за разграбването на болниците за тези машинарийки когато много от тях нямат пари за лекарства и задлъжняват???

Не знам какво вещество има ама днеска тоя дето се води консултат по ваксините направо ''изясни'' защо сме на това дередже:((Луди пари взема тоя ''консултант'' ама две приказки на кръст по проблема не каза а едва ли не изкара москов ''герой'' защото явно и той е набъркан в това. Незнам прокуратурата ако обвинява москов за някакви си 400000 лева с които се перчи той турската прокуратура лъде блее че не вижда как едва ли не москов е ''преебал'' турция с едни 2,5 милиона по негови приказки, Прокуратурата да изчисли точната сума на тези ваксини предоставени от нас на турция за жълти стотинки според московската ''загриженост'' за имунизационния календар...

Да не вземете да унищожите ваксините! Пазете ги, ще ги шитнем я на Албания я някъде в Африка. А може като се върне Бойко на власт да ги обявят за безвредни и пак да се ползват.

с тях ще имунизираме министрите,дупетатите и техните деца

И от двете ваксини децата получават увреждания. ПОмислете преди да ваксинирате децата си. И не разбирам защо властите карат насила децата да се ваксинират. Не е ли специално за да боледуват и да няма здраво поколение българи.

отговорът е един: за много пари се прави цялото това нещо, не за да се защитят децата...90% от васкините са абсолютно безсмислени!!!

в тази статия се говори само за "неимуществени вреди" и "уронване на престижа на министерството". от кога прокуратурата се занимава с "неимуществени вреди". москов им спря кранчето за кражбите и сега трябва да си плати. а и междувременно отмениха пръстовия отпечатък за да могат пак да крадат.

Пишете пълни глупости. Освен това си личи, че сте лаик в тази област. Засичам пореден ваш коментар по темата, който крещи от некомпетентност.

Дали си вярвате че турците са толкоз балами та заменят кон за пиле?????

Москов хубаво е решил дазаобиколи фарацефтичната мафия,но да внасяш ваксини от Турция или други арабски старни като СА и Катар,които пращат тук деверсанти,за ни вземат земята е престъпно. Те нямат инетрес децата ни да са здрави,и това може да се окачестви като държавна измяна. Въобще нашите правителства не искат да видят,че редица техни "приятели и съюзници" са наши врагове.

Тази румянка много отявлена червена!От къде е сигурна че бсп ще дойдат на власт, че тогава никой да не остане в тази Държава!

От където и да го погледнеш , си е чиста далавера ! Жалко че пак няма да има наказани !

Нека се знае : Цената на една българска ваксина БЦЖ е 1,90 лв. Няма как Москов да твърди, че 5 милиона броя от тази ваксина е щяло да бъдат продадени за 400 хиляди лева в България. Няма как. Реалната цена на 5 000 000 ваксини БЦЖ е 9 500 000 лева. Ваксини на такава сума той е дарил на Турция срещу внесени ваксини с живак, които са забранени за ползване в ЕС на стойност 4 000 000 лева. Реално е ощетил държавата с 5 000 000 лева. Не може да твърди, че ваксина, която струва 1,90 готова, произведена и опакована според него да струва 12 стотинки. Няма такава ваксина на такава цена. Просто НЯМА. Москов толкова се е увлякъл в лъжите си, че не се усеща вече колко и как лъже.

Защо пък да не струват по малко? Нали от прокуратурата коментираха че едните ваксини са изтичащи срокове,а другите трябвало да бъдат унищожени.Да не говорим че сделката е тип бартер и дарение едновременно.

БЦЖ ваксините са били произведени специално за износа в Турция. По-точно казано за дарение в Турция спрямо тяхното дарение. Цената на една БЦЖ ваксина е 1,90 - може да проверите в ИАЛ. Няма как една произведена готова и опакована ваксина да струва 12 стотинки, както твърди Москов. То само опаковката струва повече. Само ампулата струва повече. Ощетена е българската държава, това е.

Като слушах Арнаудова снощи по телевизията за това какви точно нарушения Москов е допуснал и поради какви точни причини се отчаях тотално от прокуратурата.Някой от обясненията ѝ звучаха като рецепта за манджа с грозде,просто отвъд нелепи и глупави. Като се замисля причините за нарушенията звучат че по скоро Москов не е платил на който трябва,колкото е нужно и за това сега е този цирк.

Москов прекрати рекета на фармацевтичните компании при ваксините. Вместо да се плаща на тях се плати на българска компания и заплати на български работници и се намали в пъти разхода за ваксини. Ахчиева защо не разследва фармацевтичните компании? Прокуратурата го разследва за уронване престижа на институцията-колко прокурори ще издържат на такова обвинение?

Не знам, кой крив , кой прав, но лично аз не бих си и помислил да правя сделка с ваксини с Турция или Катар, С.А. такива страни.

ГИ ТИЯ И ОЩЕ ДЕСЕТИНА ОКОЛО ТЯХ ЗА ЧАС В ЛАГЕРА В ХАРМАНЛИ!!!!!!!!!!!!! ДА СЕ ПООТЪРКАТ МАЛКО В Т.НАРИЧАНИТЕ ОТ ТЯХ БЕЖАНЦИ ПОСЛЕ ГИ ОСТАВЕТЕ МОСКОВ ДА ГИ ИЗЛЕКУВА!:):):):)

крайно време е дир.бг да се преименува в "вилает.бг" !

КАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ИСТАТЕ-ТРУПОВЕ БЕЗБРОЙ СЕГА!!?? ИЛИ ПО-КЪСНО!!?ПРОДАЖНА ГЕРБЕРСКА СГАН!!! ДАЙ ВИ ДА ЛАПАТЕ, ДА КРАДЕТЕ, ДА ИЗНУДВАТЕ, ДА ЗАПЛАШВЕТЕ, А КАТО ВИ КАЖА ИСТИНАТА-РЕВЕТЕ,КАТО ДЕБЕЛОВРАТИА КРАДЛИВ ШОПАР, ДЕТО ВИ Е ГЛАВАТАР!! НА ВСИЧКО СТЕ ГОТОВИ, САМО ДА КРАДЕТЕ, ИЗЧАДИЯ!! ДАНО ВИ ИЗПУКАТ ЦЕЛИ РОДОВЕ ВЕКОВЕ НАПРЕД!!

Да пукне дано твоето домочадие, червена гад!

Доколко са годни доказателствата на прокуратурата, че съдържащото се вещество тиомерсал във ваксината "Еувакс" е вредно, ще разберем едва от съдебното решение! Дотогава ще се наслушаме на заклинания от подобен род с цел да се внуши, че достойни политици извън БСП няма! Това не би ме обезпокоило, ако не четях коментари на зомбирани индивиди, повтарящи дословно това.

По-зомбиран от се(ДеСе)р няма...!!! И "кой не скача е червен..."...!!! :::))) Наскачахме се, нали?...!!! Дааа....!!!

Нямам никакви основания да твърдя, че няма и зомбирани седесари! Относно скачането, пожелавам си наистина да сме се наскачали и повече да не ни се налага да скачаме!

Еувакс е ЗАБРАНЕНА за внос в целия ЕС.

И за какво са чакали да минат изборите?! Т'ва си е политическа зависимост, да не говорим, че Москов е една от причините т'ва правителство да си отива. Некадърен, нагъл и крадлив.

задължават да се ваксинират децата,вкарват ваксини,които могат да причинят трагични последици за ваксинираните деца,трупат печалби от комисионни,а отговорност няма! НЯМА СЪВЕСТ,НЯМА МОРАЛ-ТРЯБВА КАЛАШНИКОВ!

поглед Москов трябва да бъде съден с цялата строгост на закона.

Родните вносители на ваксините Пентаксим решиха да ударят Москов, като спряха вноса , обявиха тройни цени и щеше да пропадне имунизационния календар на децата! Москов намери начин да се измъкне и на практика спаси здравеопазването от катастрофа. За това после го емнаха, да го очернят и омажат така както само БСП/ДПС могат да правят.

Ти кажи за еувакса. Що пепи го внесе противозаконно?

А държавата не може ли сама да си ги внесе тези ваксини или искаш да кажеш, че една пиклива фирма може да го внесе , а държавата НЕ ? На Вас тъпите овци ви набиваха в главите, че единствено частния бизнес е "почтен и двигател на прогреса", а държавата е "лош стопанин и мащеха за народа" и какво се оказа сега МОНОПОЛ при лекарствата с изкуствено завишени цени и КАРТЕЛ пи горивата, а защо не и пти продажбата на ел. енергия !

задължително трябва да получи присъда-доживотен затвор без право на замяна.

За всяко починало дете от вредните ваксини да му дадат по 100г затвор на този враг на народа.:)

бялата мафия не прощава на никого. няма да им спираш откраднатите пари я

Няма никакво съмнение,отровата за българските деца е безплатна.Да се направи проверка и на всички зеленчуци внасяни от Турция.Чувам,че препарата ДДТ ,там не е забранен и се ползва за разстителна защита.

А кой ще плати за гаврата на Москов с "престъпните" пациенти на болниците и ще възстанови ли някой средствата хвърлени за шпионската турска система за регистриране и създаване на досие с пръстови отпечатъци на болните но иначе хрисими българи?... А?...

долен далавераджия от ГЕРБ и РБ....убийци

Москов добре тръгна, но за съжаление след това му се услади, отхапа от забраненото и загуби себе си като личност.