В парламента: Новият образователен министър е човек на БСП

Новината, че новият министър на образованието ще бъде шефът на БАН акад. Стефан Воденичиров предизвика негативна реакция в част от опозицията. Сините попитаха защо човек на БСП заема този пост. От ДПС и БСП заявиха, че няма да го подкрепят, макар да е авторитетен учен. Воденичаров не е човек на БСП, а на науката, отговориха от ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - В парламента: Новият образователен министър е човек на БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разкритията стават все по-гадни! Каратанчева е била малка, когато Иван Костов я закачал! Иван Костов е пъхал мръсните си мутренски пръсти в устата на непълнолетни, когато е рязал лентa при откриване на сменените контакти на детска градина! Казват, че затворниците обилно пълнят отзад тварите, радвали се на непълнолетни!

Стрелбата срещу Баретата е работа на Иван Костов. Костов се издъни - лош стрелец е, с очилца! Но за сметка на това, тази нощ, разяреният от стрелковата си несполука Иван Костов е разтоварил 5 ТИРА, пълни с влечуги из кварталите на София! Тревога, братя! Всичко наоколо пълзи и съска. Хапят ни змиите на злодея Костов, Тревога...Ох, нещо хлъзгаво и гнусничко ми влезе отзаде-е-е-е ....Поздрави...

Цитат: "Защо човек от БСП става министър в кабинета на ГЕРБ, аз не мога да отговоря . . . " Аз пък мога да отговоря: това е първа стъпка към бъдеща коалиция ГЕРБ/БСП !!! Ще плеснат с ръце,ще се прегърнат . . . .

А ТИ СИ НАЙ-ОБИКНОВЕН ЧЕРВЕН БОКЛУК -КОЙТО Е НАУЧЕН ДА ПЛЮВА СИЧКО ДЕТО ДИША И МЪРДА-ОСОБЕННО АКО ПЪК И МИСЛИ- ЗНАЧИ Е ЛОШ МАТРЯЛ ... ам , че то има ли разлика бе- дали от бсп , дали от герб- сичко тва си е е от БКП... оттам започва и там свършва сичко... който не го е разбрал - е абдал и дебил.

ам , че то има ли разлика бе- дали от бсп , дали от герб- сичко тва си е е от БКП... оттам започва и там свършва сичко... който не го е разбрал - е абдал и дебил.

Академика, що не си гледа пенсийката! Не може да си на ръководен пост до памперс - 68г. ГЕРБ си намериха нова кукла на конци. "Дай им власт и им гледай сеира".

'' по делата им ще ги познаете......",е очевидно не е толкова "умен и интелигентен мъж", а по-скоро тщестлавен щом приема политическо назначение,при това за 4-5 месеца.

Aбсолютно логичния избор за министър,които да довърши започнатото от този екип в оставащите месеци е зам.министър Dамянова. Hо нали на BB му трябва кризисен пиaр....снесе го!

Cуетата и славолюбието на този човек ,очевидно са затъмнили разума му.Hаправо е невероятно ,че прие номинация за 4 месеца,след като вече заема далеч по-престижен пост в Aкадемията.

Този път Бойко Борисов няма да ме излъже. Има достатъчно идиоти в страната - те да гласуват за ГЕРБ.

А,бе,адаш,ти за него ли си грасувал?! Право казват хората,че колкото повече титли има - толкова е по-глупав.

Поредния глупав ход на давещия се Борисов. Да де ама сламката не може да издържи давеща се горила.

Ако е професионалист и свърши добра работа в интерес на България не ми пука каква партийна принадлежност има или е имал. За мен ще си остане професионалист и мога да му кажа само Евала.

Има ли поне един да мисли, че той ще бъде едниствения свързан с БСП? Погледнете състава на правителството един по един. Кой от тях не е свързан с БСП. Смешните тук са от така наречената парламентарна група на БСП.

като гледам снимката и се чудя как тоя интелигентен човек ще търпи Тиквата да му дава акъл.

Г-н Стефан Воденичаров е умен мъж и заслужава да бъде Министър. Даи боже повече учени и министри като него Престанете да словоблудствате, повече четете!

старец кото мирише на прьст ще става министар на образованието

Да допълня: ти сериозно ли говориш за 100-те кг кашкавал и г-жа Фидосова? Щото аз друго зная, че депутатите от следващото НС ще заседават в нова ултрамодерна зала в бившия Партиен дом. По красота била равна само на Райхстага и Валонския парламент в Брюксел. Покривът щял да е от специално стъкло, което да предпазва депутатите от жега и шум и ще им разкрива небесна гледка, докато спорят и гласуват. И тогава от Космоса, освен Пентагона и Великата китайска стена, ще се вижда и Искра Фидосова А иначе си прав, гледайки цирка около откриването на метрото, останах потресен от простотията на първите ни държавни мъже и особено тази на Борисов! А горкият президент, имам чувството, че беше докаран насила там, за фон на Великия строител, горкият, хилеше се неадекватно и клатеше глава като костенурка! А журналята гъзоблизци, тях въобще не искам да коментирам, прости, подлизурковци, въобще, пълен отврат!!!! Всъщност, не е ли наказуемо да пъхаш пръсти в устата на непълнолетни момиченца, както го прави Премиерът Борисов (Мутрата), при откриване на нещо?

Изключително красноречива снимка, от гледна тгочка на невербалната комуникация.

Хей, братя българи, без род и родина, без вяра и верую, без любя, тача и милея сме мъртви! Хайде, направете нещо добро по тази земя БЪЛГАРСКА!

Каквото позволяват скромните-ми възможности - правя го. Систематично. И систематично Го Предлагам на Нас-Всички за Валидиране/Одобрение/Подобрение. (По-Нататък - ясно !)

Е да бе, сетиха се че новия министър бил комунист. Ами стария какъв е? Да не би да е демократ??? "Сергей Игнатов e роден на 6 август 1960 г. във Видин в семейството на военен, член на БКП, по-късно активист на БСП и на гравитиращия към БСП Български антифашистки съюз.[1] Завършва 35 ГРЕ в София през 1978 г." Цитата е от Уикипедия.

Едно време лафът беше, че който го не бива за работа, става началник. Сега вече който го не бива - става за министър.

Като чуя за академик Ангел Балевски се сещам за метод за леене под налягане, академик Наджаков - електрети. А тук - много титли, много участия, много патенти, много изобретения, много звания, много публикации, много изяви, много бързо израстване в кариерата, много ръководене, много, много, много. Много хвалене, а нищо съществено конкретно създадено само от него. Знаем кои на младини бързо израстваха и ставаха съавтори на всичко /дано греша/. Защо е пропуснато: комсомолски активист, партиен член, проф. деятел, делегат, представител, докладчик и т.н. Изпуснати са международните семинари, конференции и конгреси. Дано не е така.

Въпреки разбираемите трудности - имам контакти с Поне Пет високо-уважавани Учени от БАН. - И да !, до един са в около-Христова възраст. ... А мъките им са бетер-Христови. ... Е, има и няколко-Стотин мияча/чки на чинии/00 с по две-три докторантури и барем дваесе Световно-публикувани Трудове . (Всеки !)

Да, май на много хора не им харесва. И защо да не вземат човек от БСП? Какъв точно ви е проблема?

Cамо да им видиш идеите и принципите на комунистите ,става вапрос 3а кокала ...и всичко 3абравиха ,а че е прецедент -да,това при Cтанишев не би се получило

ПЕТ само пет МЕСЕЦА и с министър и без министър ЩЕ СЕ ИЗТЪРКОЛЯТ.Търпяхме по-вече от три години и половина-няма да ни сбъркат още пет месеца.Навремето казвахме "ОГЪН СЛУЖБА НЕ ОСТАНА".

Май ще викаш ,,ОГЪН, СЛУЖБА НЕ ОСТАНА" още четири години и половона. Пък и след това ...

ДАЛИ Е ОТ БСП ИЛИ ДРУГА ПАРТИЯ, ВАЖНОТО Е ДА ВЪРШИ РАБОТА. КОГА ЩЕ ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ДЕЛИТЕ НА ТАКИВА И ОНАКИВА, А НЕ СЕ СЪЮЗИТЕ В ИМЕТО НА ДЪРЖАВАТА НИ, КОЯТО ВСЕ ОЩЕ СЕ НАРИЧА БЪЛГАРИЯ, НО В СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ БЪДЕ ЦИГАНАРИЯ ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО КАТО БУЛГАРИСТАН, ИЛИ КАТУНАРИЯ, ВСЕ ХУБАВИ ИМЕНА!

С КОЙ ДА СЕ СЪЮЗИМ - С КОМУНИСТИТЕ -ИЛИ С ТЕХНИТЕ КРЕАТУРИ..- КОГА НА ВЛАСТ ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ИДВАТ И ХОРА -НЕКОМУНИСТИ...- НИКОГА- ДОКАТО ИМА ПОМЯРИ КАТО ТЕБ .... ам , че то има ли разлика бе- дали от бсп , дали от герб- сичко тва си е е от БКП... оттам започва и там свършва сичко... който не го е разбрал - е абдал и дебил.

Изборът на акад. Стефан Воденичаров за министър на образованието хвърли в паника политическите сили. Десните в парламента веднага скочиха против, защото Воденичаров беше председател на инициативния комитет за Белене чрез , който БСП събра подписката за референдума В научните среди пък открито се знае, че академикът е твърдо червен кадър. В крайна сметка твоите министри трябва да са съмишленици, но като направиш министър на образованието, човек, който е водил подписката на БСП за Белене, въпреки, че правителството е точно на обратната позиция, излиза доста безпринципно и доста непоследователно. Хората в един екип трябва да са съмишленици,

мнението му за ЯЕЦ,че е висока технология -НО ,НЕ Е ЧИСТА ,А Е ОПАСНА ,И С НАРАСТВАЩА ОПАСНОСТ И ЦЕНА,ЗАЩОТО СЕ ТРУПАТ ТОНОВЕ РАДИОАКТИВНИ ОТПАДЪЦИ ,КОИТО ОТДЕЛЯТ ТОПЛИНА /ЗЕМЕТРЪСИ/И РАДИАЦИЯ ЗА СТОТИЦИ ГОДИНИ,И ВЕЧЕ ИМА 2 АВАРИИ И ТРАЙНО ПОВИШЕ РАДИАЦИОНЕН ФОН НА ПЛАНЕТАТА ,КОЕТО ПРЕДИИЗВИКВА РАК У ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ НАПР УВЕЛ БРОЙ ТУМОРИ НА НС ,ЛЕВКЕМИИ ...И затова повечето хора и учени ,и активисто от развитите държави ИСКАТ ДА СЕ СПРЕ ЯДРЕНАТА ЕНЕРГЕТИКА ,И ПОВЕЧЕТО СА ГЛАСУВАЛИ СРОК ОКОЛО 2022 Г ВКЛ ГЕРМАНИЯ,КИТАЙ,САЩ ,ИТАЛИЯ,ИСПАНИЯ ....ВИСОКИ И !!!!!!ЧИСТИ !!!!!СА НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ -СОЛАРНИ ПАНЕЛИ И ЦЕНТРАЛИ,ВЯТЪРНИТЕ -ОТ ВЕИ, В КОЕТО В Б-Я ИМА БУМ -НОВИ 1700 МВ МОЩНОСТИ ПРЕЗ МИНАЛАТА ГОДИНА -това е предостатъчно ,колкото 2 АЕЦ !!!!!!!!!!

деер

Всеки българин се продава все едно е на околовръстното!!!!!!!!

БОРИСОВ ПРОСТО МАТИРА БСП С ТОЗИ ХОД. КОМУНДЕТАТА СА В ПОТРЕС. И НАСРАС... ОТНОВО НАПЪЛНИХА ГАЩИТЕ. А ИНАЧЕ ИЗБОРЪТ НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА БАН ЗА МИНИСТЪР НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА Е ПОВЕЧЕ ОТ ЛОГИЧНО...

Матира ти плиткия ум Само ти KGB IQ146,който сте за посмешище в този форум не проумяхте че ГЕРБ е клон на БСП

Увеличението на учителските заплати май бяха само празни приказки.Няма никакво решение досега за увеличението на заплатите на старшите и главните учители. И каква стана тя сега- татко ще ми купи колело, ама друг път.Ще увеличат заплатите на учителите, ама друг път

Важното е че в парламента заплатите са увеличени с по 500 лв. и повече - под носа на финансовият министър който милият нищо не знаеше по въпроса :))))

Текст под снимката: "Доктор се подпира на академик".

ivo10

Питат се в народното събрание защото са като орела, рака и щуката в оная известна приказка и затова колата на българския народ не върви. Такава му е политическата класа - много усилия, но ялови и насочени в борба един срещу друг.

нещо б.б. започва да се подмазва на бсп нали беше много голям

Не само от БСП,от сините комсомолци също.Такъв рев не съм виждал скоро.Обикновено не пиша по форуми,само чета от време на време,но днес не мога да се въздържа.Такова крякане скоро не съм чувал.Изборите наближават и другарите започват стягане на редиците,съпроводено с много рев и плач.Идват добри времена за циганите,ще ядат скоро червени кебапчета на корем.Червени и сини боклуци пак ще излагат България пред цял свят.За кърджалиите с новия паша изобщо не говоря,те са доказали,че са в България само за едно-да я поробят наново ако могат.Позор за предателите.

Малоумнико, парите са в ГРОБ, за това е цялата патаклама!!! На последните местни и президентски избори мутрите на ГЕРБ бяха строили ромите и леви десни ги докараха под строй до урните след 17 часа!!!!? След това циганчетата ми признаха, че са им дали по 50 лева да гласуват за ГЕРБерастите! ГЕРБ на последните избори са похарчили 70 000 000 лева за изборите! В нашето градче БСП похарчиха 10 000 лв за местните избори, а .едерастите от ГЕРБ - 100 000 лв!!! Така, че не манипулирай хората!!! Мутрите на комунистите ГЕРБ и на следващите парламентарни избори ще плашат и плащат здраво! Ако искате да ви управлява МРЪСНИЯТ капитал - вервайте и гласувайте за ГРОБ!!!

БРЕЙЙЙЙ, АМА КОМУНДЕТАТА СЪВСЕМ СЕ ОЛЯХТЕ В ИЗМИСЛИЦИТЕ.... НЯМА КОЙ ДА ВИ ВЯРВА ОСВЕН ЧЕРВЕНИТЕ БАБИЧКИ...

Прав е Бойко, като се огледа покрай него само простаци. Почна макар и от подире да търси свестните хора.

Гледа ТОЙ простаци, пак гледа - ТОЙ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОСТАК!!!

тук гледам 90 % сте за БСП- откъде това единомислие ,бе - много организирано ми звучи

ЧЕ КАК ИНАЧЕ, ТОВА Е САЙТЪТ НА БКП.. ВИЖ КАК И С КАКВИ ПАРИ Е СЪЗДАДЕН...

в цял свят е така. винаги трябва гръб. просто в по-големите даряви е по-трудно да се види пак и като си доволен от живота не се интересуваш от на другя чинията

Как защо - защото Бойко Борисов е интригант. И като гледам форума, явно "хваща дикиш" :)

защото е глупак и след 5 месеца ще опере пешкира за бъркотията в образованието и далаверите с парите на учените

БАН са един червен бастион- няма шанс умен и кадърен млад човек да пробие ако зад него не стои някой мухлясъл комунистически нагаждач. И ако някой каже обратното просто той е от тия нагаждачи, които съсипаха науката в България, Дъщеря ми след много усилия и борба сред тези псевдоучени управляващи БАН сега гради успешна кариера в Норвегия а те нека се дърлят тук кой е по- велик

на хиените им свършва подхвърлената мърша. от устата им капе пяна. идва Видовден през юли...

България се люшка в прогнилата червена люлка,вързана от тошо с коловете станишев-бойко и ще е все последна и мизерстваща докато не ги изкърти из основи.

Назначението е признание, че ГЕРБ никога не са имали подготвени кадри. Само калинки.

ТРАГЕДИЯ! В БЪЛГАРИЯ ЯВНО СЕ ОЩЕ ТРЯБВА ДА СИ ЧОВЕК НА НЯКОГО, ЗА ДА ЗАЕМАШ НЯКАКЪВ ПОСТ, а не да си специалист! Не е важно какъв ОПИТ имаш и какви КВАЛИФИКАЦИИ! НЕ! ПО-ВАЖНО Е ЧЛЕН НА КОЯ ПАРТИЯ СИ! Вие си направете сметка, какво правителство ще имаме, ако тези политици от Синята Коалиция, БСП и ДПС (автори на тази брилянтна мисъл) дойдат с това мислене отново на власт!

Образованието ще прокопса,когато министерството оглавят действащи учители с минимум 10 години стаж.Сега е анархия-многобройни паралелки,ниско качество на обучение,никаква мотивация за работа на учителите,пренебрегване на труда им,ниско заплащане ,безправни учители и нагли ученици.А всички се надяваме децата ни да учат в престижни училища с добри учители професионалисти.Младите не искат да стават учители-ЗАЩО ЛИ ???

Коалиция БСП+ГЕРБ=клонинги на БКП, но има още мноооого червени ГМО-та в парламента: Яне, Каракачанов, Местан, Волен,...да продължавам ли с клонингите на БКП....ами и жълтурите...Меги-криводжуклата...

eee... вий пък сега !! Нали всички сме деца на Партията-майка ... БСП, СДС, ДПС, ГЕРБ ....

ТОВА ИЗКАЗВАНЕ ГОВОРИ МНОГО ЗЛЕ ЗА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ: За народното събрание явно за да заемаш определен пост, трябва да си преди всичко член на определена партия, а не специалист! ПОСЛЯ НЯКОЙ СЕ ЧУДИ, ЗАЩО БЪЛГАРИЯ ОЩЕ Е НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ! Ето го отговора! Закостенели партиици в НС с мислене от 80те години!

Ясно е че нещата никак не са добре за ББ. Вече е готов на всякакви отчаяни стъпки само и само да спаси кожата. В следващите месеци паниката ще е още по голяма и предполагам че ще имАМЕ възможност да се нагледаме на уникални мятаниа на мутрата.

За подсилване на оределите си правителствени редици, собственикът на ЕТ "герб" спешно търси нови министри. Желателно Калинки, членове на БКП, работили в ДС и в полицията, а така също с трудов стаж в СИК и ВИС. Хора с препоръки от Маргините, Йоско, братя Галеви, Пашата и Маджо се приемат с предимство!