Обрат: До тялото на шефа на КАТ-Казанлък намерени пачки и незаконен револвер

Разследващите тепърва ще преброят колко лева са откритите пари, но най-вероятно те са по-малко от 10 хил. лева

Обратно в новината

Коментари - Обрат: До тялото на шефа на КАТ-Казанлък намерени пачки и незаконен револвер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ма таз история смърди ма

Имал е среща, на която е трябвало да получи пари, получил е пари, но в комплект с куршум.

И са оставили парите, въпреки, че са го гръмнали?

Абе те не са преброени,но вече се знае ,че няма да са 10 000 ,ако ги преброят няколко души и 5 000 няма да има :-)

Работата е миризлива! Човек на "реда" с незаконен револвер, с пачки и самоубит!?!? Каква връзка имат пачките с здравето му? Поредният милиционер - икона!

Писах и преди ( да го намерят) Пиша пак :защо са му на един държавен служител , полицай , началник -ТРИ МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНА ??? А сега и ПАЧКИ С ПАРИ . Нещо доста намирисва , доста НАМИРИСВА !

всичко е ясно! не е събрал достатъчно рушвети за да стигнат за фастъците и уискито на бб. в крайна сметка не е издържал на боковия терор. така, че дрогарката курнела импексова веднага да иска остафката на бб и герб!

Можеме да броиме подаръците само с поглед. Ама това от много борене на корупция не, че нещо...

Лека му пръст, той си знае как и защо:(((( Само се чудя как продължаваш да държиш оръжието след като си ''се'' прострлял смъртоностно защото и начинаещ медик знае че няма как издъхващ да има мускулен натиск...

На интересен ли се правиш като се лигавиш, само и само да драскаш нещо?

В България е така:(((самоубиваш се с пробождане в гърба, самоубиваш се със заглушител, гърмиш се в слепоочието ама продължаваш да държиш пистолета...

Още един който са го самоубили. Да почива в мир и да не се обръща назад за да не вижда мършата.

"Със сигурност това е служебното ми оръжие, каза той." Лошо. Щом се е самоубил със служебното ТИ оръжие, вече имам заподозрян...

значи, решил да се самоубива - отива извън града, до язовир, изключва си телефоните, за да не го намерят по тях, скрива колата в храстите, не оставя бележка, ... наоколо - на метри - се търкалят пари и незаконен пистолет, ... ТИПИЧНО САМОУБИЙСТВО! Вие вярвате ли на такава версия на полицията? Повече прилича на отвличане и инсценировка.

да бе да,почна се пак.едни версии,едни лъжи

Парите са били предназначени за Иванчева, тя отказла както винаги и нашият почтен герой не го е понесъл. Дават ли ти взимай, гонят ли те бегай бате. Най вероятно скоро Ваклин и Дюлгеров ще посегнат към служебното оръжие.

Най вероятно са го самоубили

Пачките са от Путин, револверът от Кастро. Друго обяснение няма. Иначе, мир на душата на човека. Троленето да започне сега!

заработвам за коледа

Парите са събрания рекет за началниците от герп по веригата. Започнала е до го мъчи съвестта човека за обрания беден народ и се самоубива.

В България магията си има държава! Във всяка друга държава, имам предвид от цивилизованите, убийството на полицай, на висш полицай ВДИГА ЦЯЛАТА ПОЛИЦИЯ и ДЪРЖАВА НА КРАК! И те не мирясват, докато не намерят престъпниците и убиеца! В България бързат да обявят самоубийство! Провалена територия!

Или има поне един, който вярва или поне един полу-цай, който може да чете...

,,Родната милиция ни пази"с позволените им права за си взимат ПУШВЕТИ, и те са се заклели в КОЕ'

Обикновено човек хвърля пари от радост или след обаждане от телефонен терорист... И как се връзва това със"самоубийството"????? Нещо има, ама се мълчи! 240 проститутки на мафията мълчат....

,,Родната милиция ни пази"с позволените им права за си взимат ПУШВЕТИ, и те са се заклели в КОЕ'

Нещо не е наред... Кой изхвърля 10000 лв и след това се гърми.?Да ги остави на семейството си...

Малко странно изглежда това самоубийство. Имам предвид, че парите и незаконен пистолет са намерени наблизо, но не и в колата му. А и, ако някой взима пари (т.е. рушвет) защо ще се самоубива? По-скоро са го самоубили. Може би искали да му дадат рушвет нещо е станало, не го е взел вероятно и са му теглили куршума с неговото оръжие. Особено ако са били повече хора.

Като не става с кашонче в колата ...

"В ръката си все още стискал служебния си пистолет..." Хм, самоубийците НЕ си стискат оръжията...?

Алчността и лакомията ще дадат повече жертви от Втората световна.

Подхвърлени е по точно да се каже.

Скоро имаше пробив в схемата с Арсенал. Като нищо човечецът може да е пожертван за да се отклони вниманието в желана посока. Чужди служби си разиграват Коня у нас както никъде другаде , така че всичко е възможно

Вие какво искате....всички катаждии да минат под служебна проверка за корупция? И се "самоубил" и после назидателно си е разхвърлял пачките, и сам после се е върнал в колата , стиснал пистолета и заел позата на умряла лисица. Добър човек, всички плачат...пачките назидателно хвърчат.

"Обрат: ДО ТЯЛОТО на шефа на КАТ-Казанлък, намерени пачки и незаконен револвер" "НА ОКОЛО 30-40 МЕТРА ОТ ПРОСТРЕЛЯНОТО ТЯЛО на началника на КАТ-Казанлък Тодор Николов са открити 4-5 пачки с банкноти български левове с различен номинал между 100 и 20 лева.." Калино, Калино плачеш за 30-40 метров маркуч, с който да засмучеш билярдна топка, би казал детектив Аксел Фоули!!!

Много е страно самоубийство. Защо този е неостави парите на роднини.

Катаджия, объркала се е схемата корупционна.

"Намериха мъртъв шефа на КАТ-Казанлък, работи се по версия самоубийство" - променили са заглавието на статията... Не моа просто... Лесно е да си детектив в България: - Шефът на КАТ изчезнал и намерен мъртъв - "самоубил се" - Мишо Бирата - "самоубил се с инфаркт" - Ваньо Танов - "самоубил се като Мишо Бирата" - Убиецът от новогодишното убийство - "самоубил се със заглушител" Сигурно България води международната класация по "самоубийства" нема друго обяснение...

Преди това има арестуван катаджия от Казанлък за подкуп и от страх, че ще се стигне до него изхвърля събрания рекет и незаконен пистолет и се самоубива.

Самоубийство е последната, резервна, версия.

30-40 метра трудно могат да се нарекат "до тялото" , но нашите разследващи са велики... Той очевидно първо е изхвърлил парите и незаконния револвер със патроните барабар , след това е "подкарал" колата си, изминал е 30-40 метра и решил да се гръмне ...!?? Само дето не казват парите и револвера преди или след колата са били? Защото ако са били отпред на колата, значи е карал на заден ход 30-40 метра и тогава се самоубил!

Няма начин да не са намесени пачки когато става въпрос за катаджия или митничар.

За тъпия електорат самоубийството/ убийството може да мине ако искат и спор за паркомясто.

Явно тоя шишо е имал вземане и даване с криминалния контингент!

на днешно време да си полицай, малко по малко...вир!

Тъмничен режим Петя русначето.

Бог да го прости,жалко,не можа да похарчи честно спечелените пари.

ще да е , взел два пищова да се бори с нея ,ама тя се оказала по бърза

Вероятно е искал да върне подкуп,за да не свърши нещо за което е размислил,че не трябва да го върши,но другият си е искал "услугата" и вероятно го е държал с нещо,но дали въобще е идвал друг,по телефон ли е говорил с някого или просто е бил разочарован от жена?Всеки реагира различно,аз също бих я разочаровал в друга компания.

Трябва да знаят български език и ако не го използват при обществени изказвания да бъдат уволнявани и подвеждани под наказателна отговорност за действия против държавата. На български език се пише и изказва "револвер", а не "риволвер" с ударение на "и". Негромотните нямат място в институциите.

И що да ги оставя на семейството, те с кво са заслужили чуждите пари, а?