Обран е инкасов автомобил в центъра на Враца

Двама мъже са нападнали служител на инкасо автомобил при доставка на пари във външен трезор на офиса на банка "Интернешънъл Асет Банк" в центъра на Враца.

Обратно в новината

Коментари - Обран е инкасов автомобил в центъра на Враца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така им се пада на Банките.Пожелавам на момчетата с кеф даги ИЗХАРЧАТ.

ми звучи по-американски. Обама обяви фалит с американският бюджет преди 2 дни, няма пари за държавните служители. Абе да не са я обрали американците които вече! два сни нямат надници?

Не ги е срам на 100 метра от банката е полицията. От там минават деца. Само кретени могат да допуснат това в центъра на града. Пропаднал бандитски град.

Всички полицай във враца ще бъдат с 40 процента орязани заплати зареди обира.

E, взехме си социалните на куп - че и на комшиите взехме...

Това е някои фермер от Врачанско дето са му отказали кредит и вместо да застреля касиерката човекът е направил възможно най-цивилизованият избор просто я обрал .

като разнасят мангизите като че ли носят картофи.

Хаха... "чувалчето"... котенце, момиченце, пиленце... бебенце.

Абе, хора, толкова ли не можете да свържете две от челните новини в ДИР? Ей го Джейкъб Лу от американското министерство на кинтите си го е казал: Ще използва всички останали му инструменти за набавяне на средства! Ми то ясна работата - да разпитат американската посланичка какво е правила във врачанско последните два дни! Хайде лек Ви ден!

Те да разпитат заместника й. Той нали е от другата резба, дали не е отишъл да си търси жених от врачанските цигани, и после заедно с избраника си да са поработили малко за щатското правителство?

Да грабят е..ал съм и мамата и на банките.Те малко ли ограбват хорта всеки ден... ?!

ВЧЕРА ОБРАХА ДЪРЖАВНИЯ РЕЗЕРВ, ДНЕС ИНКАСО...А ДА ВИ Е ЧЕСТИТО ПАРИСТЕЛСТВОТО на ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ, ДОГАН и СЯНКИТЕ ИМ СТАНИШЕВ И ОЛИГАРСКИ! СОТИР ЦАЦАРОВ ОЩЕ БРОИ БЮЛЕТИНИ И ТЕЛЕФОННИ НОМЕРА, А ЙОВЧЕВ СТОИ ДО ТЕЛЕФОНА И ЧАКА ДА НАРЕЖДАНЕ ОТ ПОЗИТАНО 20 и САРАИТЕ!

Ууууу... :)

ХА ДАНО ДНЕС ОГРАБЯТ ОЩЕ ЕДНА - ... .... ИЗДАВАМ ФАТВА (ИСЛЯМСКИ ЗАКОН) ЧЕ НЕ Е ГРЯХ ДА ОГРАБИШ БАНКА ... ....

Каква е тая злоба ...

ЩЕ СИ ПОЗВОЛЯ ДА ПРЕПЕЧАТАН КОМЕНТАРА НА НИК-ДЕТРОЙТА: ВРЕМЕ Е ЗА РЕВОЮЦИЯ - НЕ КАЗВАМ ЧЕ РЕВОЛЮЦИЯТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ КЪРВАВА, НО ВАШИНГТОН Е ОКУПИРАН ОТ ДВЕ ШАЙКИ КОИТО СИ ДЕЛЯ ПЛЯЧКАТА, А ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА СТРАДАТ ... ... ТОВА ГО КАЗА СНОЩИ БИВШИЯ ТЮЛЕН, И ГУБЕРНАТОР НА МИНЕСОТА ДЖЕСИ ВЕНТУРА Jesse Ventura ..... В ПРЕДАВАНЕТО НА ПИЪРС МОРГАН ПО СИ-ЕН-ЕН АМЕРИКА ....... ЯВНО АМЕРИКАНСКИЯ МОДЕЛ НА ДЕМОКРАЦИЯ НЕ РАБОТИ - И КВО ЩЕ ПРАВЯТ СЕГА ИДЕОЛОЗИТЕ НА КАПИТАЛИЗМА В БЪЛГАРИЯ ???? ... .... ЗА КВО СЕ ПРЕМЕСТИХМЕ В АМЕРИКА , КАТО ТУКА ЩЕ ПРАВЯТ СОЦИАЛИСТИЧЕСКА РЕВОЛЮЦИЯ - ДВЕ РЕВОЛЮЦИИ В ЕДИН ЖИВОТ ЩЕ МИ ДОЙДАТ МНОГО :)

ходжа тогава си изтегли авоарите от "Зираат банк"!:))) нищо че комунистите са ви ортаци вече ги подкараха мандри/склад/,банки-редовно тяхно занимание!

Тежка Нощ за Врачанци/ки. Нервите-им аха-аха да ... Защо ли ? - Чия е 'банката' ! - Какви операции обслужва и Как ! - Поведението на охраната ! - Инкасо процедирането ! ---- Предлагам да оставим уегендити зъ дивиъ запат. И ! - да Започваме.

си Враца на картата само. Айде заври си кометарите дървени където не ограява слънцето. Ти ще кажеш за кой каква била нощта философе. Боли ме трибуквието, че ограбили мафиотски трезор. Започни..с лечението си,че вече си в тежка фаза . И за теб самия и з аоколните ще е по-добре.

Има значение дали има банкомати особено когато обслужва инвалиди. Това е все едно да спечелиш търг за таксиметрови услуги ама да не притежаваш нито едно такси. Вярно е, има други таксиметрови компании, които биха свършили твоята работа, но остава въпроса защо ти печелиш

Е тази банка взима такси при теглене от банкомат на друга банка, проверено и потвърдено

Тафнали са социалните? О, не! И какво ще дам сега на нашите пенсионери, дето им обещах добавчица за Коледа?

ГАРАНТИРАНО ОТ БСП-ДПС-ЮРУШ!

Браво , колко бързо мерките на правителството , за развитие на района дават резултат . Сега в Враца утре в Монтана , Видин и др.

Kalin

Фидоска е това нали я изгониха от партията и горката....подивя

Тия са депутати от ГЕРБ, вече не издържат без заплати!

Хич не ми е жал за банките. По-големи крадци от тях няма. Това са съвременните робовладелци. Вече половината ми живот мина и никога не съм имал вземане даване с тях. Живота ми е простичък и за това съм свободен човек а това значи и щастлив. Не искайте повече от необходимото и вие ще бъдете свободни достойни хора.

А къде живееш, друже? Имам предвид в какво.

Любопитното за тази така наречена "банка на Маджо" е, че през нея минават плащанията на социалното подпомагане, а тя няма нито един банкомат във Враца. Как точно спечели "конкурса" да обслужва плащания, които се превеждат по дебитни карти.

Благодаря за новината! Не знаех, че Враца има център :-) ...

То там май, това е основен поминък!? :)

на майка ти е поминък

Така е, няма го Бойко и почнаха престъпниците да се ширят.Дано няма отвличания,които той спря.

Точно щях да напиша, че някой гербер ще реве за Тиквата и ти си ме изпреварил :)