Неизвестни обраха вилата на депутат от БСП

Крадци са обрали вилата на депутата от Коалиция за България Валери Жаблянов във вилната зона между столичните кв. "Симеоново" и "Драгалевци", съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Неизвестни обраха вилата на депутат от БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От където дошло, там отишло!

Аферим, машала, ашколсум... или там както се казва :Д

Не е нормално да се радва човек на такива неща! Докъде ни докараха нашите политици. Макар, че все пак едно чувство изпълзява, че има случаи на възмездие...

Върл противник съм на домашните апаши, но и съм върл противник на самозабравилите се и напълно заспали депутати (от всички групи без изключение). Може би апашите ще трябва да си направят списък и да ги почнат по азбучен ред (имам предвид депутатите). Едва тогава като ги поужилят с по някоя и друга "стотинка", може и да излязат от дълбокия зимен сън. Вярно е, че не това е начинът да се пребори държавата с апашите, но в случая главните апаши търкат банките в Парламента.

Ще си открадне друга, по-хубава!!! Да му мислят жабите в блатото дето родната жандармерия трябва да ги пази!

Жандармерията не го ли пази?!?

бравоооооо!

Другарю Жаблянов,при мен разбиха и обраха дома ми посред бял ден.Три месеца по късно получих писмо от полицията,че следствието се прекратява.Пих една студена вода.Сега и вас това ви чака.Нали е добре от време на време да ви се напомня,че и вие сте простосмъртни?Разликата е,че вие много по бързо ще възстановите загубите си от мен.

Ти поне писмо се получил. При нас - никаква вест обратно. Питахме - без резултат. Освен това ни казаха, че знаят кой са, но няма как да го дакажат, и освен това пак ги пускат. Това, ако е държава....

6 месеца

По принцип логиката е : да дойдат служители на реда, които не познават местните боклуци и поне в началото да не може да играят комбина с тях. Поради тази причина, същият г-н Йовчев, искаше да размести полиционерите от едни районни у-ияна София да патрулират на територията на други и те ореваха орталъка, чак излязоха на протест!!!( държавни служители на протест!!!) пред районните и следобед пак същият г-н Йовчев отиде пред -то районно да се извинява на полиционерите, че няма да ги разместват, да се връщат на работа и че "обещаното си е обещано". Това последното го излъчиха по новините. Та това е идеята, която, ако не сме мнителни към управляващите би трябвало да я подкрепиме. Живота ни обаче, ни е научил, че в тази клета територия, нещата не се правят с идеята да работят в името на обществото, а се правят с идеята някой наш човек да намаже по-дебело филията или в най- краен случай да не работят .

Свиквайте ... нали преборихте страха.

Abu Talib

Е, сега БСП ще предложи референдум чрез който ще се забрани на крадците да крадят от тяхните недекларирани вили.И от декларираните също така.Честито!

Заглавието би трябвало да бъде"Неизвестни крадци обраха известен комунистически крадец"

Abu Talib

Това което са откраднали е откраднато по-рано от другаря.

Да се обади на свойте и да си потърси вещите...Дойдат ли червените на влас положението е винаги същото!

Моралът се вдига. Най-вече на крадците. Вече знаят кого да обират...

на него дали полицаите ще му кажат, че вилата му е безстопанствена и трябва да си завари решетки и да си сложи СОТ?

Ами, като обявиха по "телевизора" къде ше пази жандармерията, и ромчетата си атакуват необезпокоявани в гръб...Айде, ся, утре юруш обратно - да се вардят софийските квартали!

Драги форумци, не се радвайте толкова. Другарят Жаблянов, според имотната си декларация, няма вила, значи не е обран!

Е ТЕЗИ ВЕЧЕ ЩЕ ГИ ХВАНЕ ЖАНДАРМЕРИЯТА....

Как ще са неизвестни...от ГЕРБ са!!!!:)

Що не оберат моята вила? Ми щото нямам. Лесен е отговора. А аз призовавам министър ОФФЧЕФФ, да изпрати веднага жандармерия пред вилата.

Как може бе, на най-работещия депутат. Да оберат единствената вила. Другите имат по 2 - 3. Да обират техните. Те на червеното депутатче пипат виличката. Малииииии! Страшна новина!

Бойко е виновен.

бре много бижута че и на вилата (или по точно много бъкшиш че няма място в къщи)

Нормално-моята у Войнеговци я ошушкаха отдавна,последния път пердетата с корнизите и контактите с мазилката...Това народ ли е??Ей портата откраднаха...Време е май пак да се отворят тухларните...и Белене ако трябва-ми то така не се живее бе!

Бързо връщайте жандармерията от селата че туко виж са обрали всички депутати от БСП....

КОЛКО ХУБАВО СЕ ЖИВЕЕ В Б-ИЯ!! МИЛИЦИОНЕРИТЕ, ТРЪГНАХА ПО СЕЛАТА, АПАШИТЕ ДОЙДОХА В ГРАДА.УСПЕХ МАЛАДЦИ МОИ!!! СЛАВА НА БСП-ДПС-АТАКА!!! Б О К Л У Ц ИИИИИИИИ.

Ашколсун, експроприация на експроприаторите! Пролетарии от всички страни, съединявайте се!

Това и правим по цял ден и нощ само се съединяваме по двойки и тройки. Верно, че една от комшийките малки се дърпа (засега), но ще я присъединим! И още как!

имало и оставена бележка: "Този обир пристигна до вас с любезното съдействие на българската жандармерия. Подпис: осем битов престъпник "

Това не е вярно,оня ден казаха,че кражбите са намалели почти до минимум.Ама са се увеличили,защото сега са ги регистрирали.E,кое е истината намалели ли са или са се увеличили?Пък може и да не се е отнасяло за кражбите,а за компотите.

Руиз

Къде е била жандармерията, която се бори срещу битовата престъпност?

Пази народните избраници от домати и краставици.

Завиждам им на тарамбуките за шариата! Ако го въведат у нас временно..... За една година ще бъдат отсечени 240 чифта ръце... :) , както и някоя и друга глава в някои и друг катун.....

За какво ти е шериат??? Подобни закони за лъжци / крадци / убийци ... сме си имали и у нас. Спомни си хан Крум!!! Той ни трябва сега... .

Където е текло , пак ще тече ! Ще се оправи той депутата , ама бабата с 200 лв. пенсия нов телевизор няма да си купи в този живот !

Ако другарят Жаблянов не притежава тази вила, както е декларирал, значи и бижутата и техниката, които са откраднати, не са негови. Тогава, на кого са били?

На ятачката му?

да крадеш от крадеца не е кражба

Това са герберисти за да правят мръсно на БСП и Йовчев!

сигурността е на възможната висота а полицията се мота по жълтите павета май гласуваха доверие на правителството

хахахахаха, прекрасна новина, най-после да оберат някой от тия.... Че като прочета крадци обраха баба Пена, от с. Х, взеха и двете кокошки .... или пребиха дядо за 6 лева, ми се доревава

По принцип тези които са откраднали не са свет нали.Ама като си представих как се е почуствал ДРУГАРЯ,съвсем спонтанно ми стана едно такова приятно едно такова хубаво,макар че утре не дай си боже на секи може да се случи.Да пази господ.А другаря може да го повторят.Няма лошо.

Предлагам да се създаде парламентарна комисия, да проучи въпроса за бижутата на Жаблянов. С какви средства са придобити, платени ли са данъците върху тях, защо бижута се съхраняват във вила(?), обявена ли е вилата в имотната декларция на дупутата и изясняване на всички обстоятелства.

Вилата НЕ е обявена в имуществената декларация на другаря Жаблянов, това всеки може да види сам - Сметната палата публикува в интернет декларациите.

Как може да оберат вилата на човек, който няма вила ?

Е то и Пеевски не е писал в имотната си декларация че има медии на негово име ,но охотно казва:Медиите ми.

Йовчев, Лазаров - тези как смеят да обират вилата на другаря Жаблянов! Те не знаят ли за мащабната акция на МВР срещу битовата престъпност?! Или задигнатото от др. Жаблянов е такова, че влиза в графата "едра организирана" престъпност?!

Само се замислете, що за човек следва да си, за да държиш бижута на вилата си ... Преди години, когато обраха Евгени Бакърджиев, никой не попита откъде и защо е имал 200 000 евро кеш в дома си, които обяви за откраднати. Още повече е мистерията с обира в къщата на Доган в Отманли, край Бургас ... И, не, не сме злобни българите - просто Робин Худ е харесван герой

Ох,чак подскочих от радост!Един крадец краде друг.Само така ще се оправим.

Не, защото първия крадец ще тръгне пак от нас да наваксва откраднатото, а втория - ще посегне на завърналите се дори за малко от чужбина прокудени българи.

Ами сега? Искаме опорни точки! Позитано, защо мълчитеееее?

Крайно време е да се въведе нов закон защитаващ собственоста и живота на нормалните хора! Защо никой не иска това както е в нормалния свят! Нека обират власт имащите,но няма да им уврат главите,защото така се мачка човека и те си крадат нон стоп.С една две жертви от тях бълха ги охапала,те си го наваксват...... Апелирам към нормалните хора за крути промяни в защита на хората!Сегашните пиар мерки нищо не правят.Това е прах в оч ите!Деветдесетте години Нора Ананиева и кохорта отхвърлиха закон за защита собствеността и живота на хората в дома им! До кога ще ги търпим..........

ДЯДО МИ НА МЛАДИНИ МЕ СЪВЕТВАШЕ, СИНЕ, НИКОГА НЕ ВЗИМАЙ ЧУЖДО, ЗАЩОТО ЩЕ ТИ СЕ ВЗЕМЕ СТОКРАТНО. ТЕЗИ ДО ЕДИН СА ХАЙДУЦИ, ЖАЛКО, ЧЕ ПОНЯКОГА ВСЕВИШНИЯ НАКАЗВА НЕВИННИ БЛИЗКИ!!

Това е дело на Робин Худ!