Адвокат Недева: Промените в НПК и ГПК са писани на коляно

Емилия Недева, представител на Висшия адвокатски съвет, остро разкритикува промените в НПК и ГПК и заяви пред журналисти, че те са писани на коляно.

Обратно в новината

Коментари - Адвокат Недева: Промените в НПК и ГПК са писани на коляно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Права е жената обаче ако не се променят как ще се измъкнат Делянчо Доганчо Данчо ментата Орешарски Искров и др.Този Данчо Ментата /а защо ли го наричат така/ стана голям корифей в икономиката от едно просто крупие как се става милиардер ами с промени на законите в угодничество на мафията.

за позицията на адвокат Недева. Смятате ли ГПК е справедлив, щом имуществен интерес до 3000 лева не се разглежда на трета инстанция?! Това означава ли, че хора с минимални доходи са лишени от правосъдие?! Какъв цинизъм само в БГ!

И едно малко допълнение: Законите се пишат на коляно... ... от американски, английски, израелски и турски посланници по времето на Филип Димитров и Иван Костофф .... и от НПО под дикатата на спец.службите на същите държава сега ! Не напразно и този и предишният министър на правосъдието са не изтъкнати прависти, а видни НПО активисти заемащи(ли) високоплатени постове във фондациите на Джордж Сорос. Заплатите там получават за безродничество.

Адвокати не трябва да се питат при обсъждане на наказателния кодекс. Ще го нагласят към интереса на престъпниците, както стана по времето на СДС.

Тая пръдла определено желае лапаницата да е вечна!!!!

"Колкото са по-мътни едни закони, за адвокатите е по-добре, жалко обаче за обществото". Казано точно, кратко и ясно - при това от адвокат... И определено този принцип се спазва вече 25 години...и започвам да си мисля, че Тошовите закони бяха по-добри - ако не друго, поне нямаше чак такъв батак!

До 1989 г. имаше растеж на населението, сега има намаляване на същото.При стандартна пенсия от 80 лв до 1989г./еквивалентна сега на около 800-1000лв/ и сегашна пенсия от 200-300лв/еквивалентна на 20-30лв до 1989г./ не е странно че младите безработни няма да искат да работят за 300лв. заплата/равни на около 25-30 лв. през годините до 1989г/.Ако някой си беше позволил по Тошово време да предлага работа за 25-30 лв. месечно щеше веднага да ходи в Белене.А влизането ни в ЕС беше за да влезем в "клуба на богатите" като другите държави-членки.В кой клуб влязоха около 99 % от българския народ ще ви оставя сами да си отговорите.Права е адв.Недева ,не искам да влизам в други разсъждения,но на времето имаше един Съвет по законодателството, а сега .такова нещо няма.Само някой говори какъв нюх му бил дошъл да иска промяна в даден закон.Сами си правете изводите.

То по принцип у нас законите се пишат на коляно. ЗА това се правят промени във всеки мандат на НС.

...докато, не се мине през народната тояга,.....няма оправия!!! Hарода да не спи като стадо,(по пладне), ами да си отваря очите и ушите, защото утре ще бъде късно?! A, както са тръгнали,.. ще вземат и децата ни да правят вече!!... по същият начин, един президен в щатите подписа един закон и смачка свободата и демокрацията в наи демократичната държава в света!!!

Допълнение: На коляно ,...ПОД ПОЛАТА.

А са и ужасно скандални

Точно си е средство за репресия.

Айде индианците да коментират...

При нас закони се умуват дълго само когато се пишат в угода на мафията. Упс- на управляващите!

Ебна държава с ебни хора.