17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да се се нанесе същият побой какъвто той е нанесъл , па ако оцелее! зъб за заб- око за око!!!!!!! ЩОМ НЯМАМЕ ПРАВОСЪДИЕ И ДЪРЖАВА , ЕТО ТОВА Е РЕШЕНИЕТО!

щото ББ пак ще плаче. Интересно какво им става на тези хора - живеят в рая на ББ, а всеки ден се стрелят, самоубиват, обират банкомати. Пийте евтина бира, пушете дрога, печелете от лотарията, вземете някой и друг заем, дето ги дават без пари и бъдете щастливи, иначе кралят - слънце ще се намръщи, а тогава - интересно какво?

Ама после иди, че не вярвай на астрологията!

Ами сега.Съдът трябва да издаде строга ,но справедлива присъда ,извършителя ще бъде наказан с обществено полезен ,да прекопава градинката пред кметството цели две седмици

Има нещо много интересно в коментарите и реалността. Всички смятат, че при соца се е живеело по-спокойно, но статистиката показва че това е измамно самозаблуждение: Убийства през 1988 г. 2,2 на 100 хиляди души Убийства през 2017 г. под 1,4 на 100 хиляди души Загинали при автокатастрофи през 1988 г. - 1153 души Загинали при автокатастрофи през 2017 г. - 682 души Очевадна е релацията в представите и начина на поднасяне на "новините".

И да добавя - всичките 97 убийства през 2017 г са разкрити, докато през 1988 г от близо 200-те убийства не са разкрити 15.

Вярно , така каза министъра.Я сега ни припомни колко от убийствата останаха неразкрити откакто Боко беше Главен секретар на МВР?

Скрий се бе смешник! Къде я видя тази статистика - сигурно в някой отчет на ГЕРБ за борбата с престъпността... 100 процента разкриваемост НЯМА НИКЪДЕ ПО СВЕТА! Е, дай боже тук пък да сме първи, ама нещо много се съмнявам.

когато се борави със статистика е редно да се посочи източника на данните иначе всеки може да си измисли някакви цифри и да ги сложи в някой форум. Нелогично изглежда посочените ПТП да са повече от сега. Та през соца нямаше коли по улиците от къде на къде ще има повече загинали? Няма логика. Че се е криело едно време от народа колко престъпления има е факт, но някой неща не са логични.

Да, да... сто процента е вярно това, хеле пък за автокатастрофите...

Тоа случай да го опишат в учебниците по криминалистика и да четат как се разкриват загадъчни убийства , дето половината село е викало " Не бий човеко,бре" Ба я в оправата, ба го и съзнанието.

селняите - родените и израстанли на село индивиди са природно агресивни, невъзпитани, недодялани, немърливи и неуважаващ живота на другите индивиди. Защо мисля така: -на село не се почитат законите щото не се знаят. Там си имат неписани правила, те си ги знаят, друг не, и си правят каквото си искат. -на село няма знаци, светофари, пешеходни пътеки. Младежите се качват на трошките на бащите си на 14 годишна възраст и придобиват вредни и неизкореними навици, които после пренасят в големия град, а това води до много нещастия. -на село младежите почват да се опипват и правят секс на 10 годишна възраст. Знам за много примери. -на село хората свикват с насилие, кръв и убийства на животни. колят се непрекъснато прасета, телета, агнета и прочие. Наблюдаването на страданието на тези животни от младите, на кръвта която се лее и на вътрешностите на животните води до свикване и закърняване на тези индивиди. Убийството на човек, след това, е просто въпрос на леко превключване в главата на селянина. Но той вече знае как се убива. -селяните непрекъснато се карат за елементарни неща и лесно стават агресивни поради непрекъснатат и честа употреба на домашен алкохол, в повечето случаи изключително некачествен; -селяните много боледуват заради некачествена храна и алкохол и лош начин на живот, който сами са си избрали; Предвид изложеното следва на национално ниво да се предприемат превантивни мерки срещу селяните. Избиват нацията.

Смени "селяни" с "граждани", смисълът остава същият.

смяната е безсмислена. тука не става въпрос просто за една дума, а за качество на определен човек, свързано с раждането и възпитанието му, а именно - селянина, който е роден и възпитан на село и няма нищо общо с хората родени и възпитани в града. От тази гледна точка аз много се радвам на обезлюдяването на селата, считам, че този процес следва да се акселерира с всякакви способи за да може селското население да мине през града и след 2-3 поколения да се поочовечят малко от малко.

Не става. В градовете животни не се колят, не гледат от малки децата животински съвокупления, в градовете има светофари и знаци и т.н.

И ще пасеш райграса в парка.

а да и да добавя още нещо характерно за селянина - угодничеството, подмазването, слагачеството. На село се уважават хората с пари. Останалите са без значение. Хората с пари, които са престанали да имат пари спират да се уважават. На село не обичат различните, всеки който не е окосмен е педал, жена която не се е омъжила до 18 г. е стара мома и ялова, жена която се е разделила с първата си любов е курва. Абе много може да се пише за селяните, но трябва да се направи нещо срещу тях щото са причината за тоталната изостаналост на държавата ни спрямо останалите държави., за които е характерно, че там селяните си седят на село, а не заемат висши държавни постове и длъжности в администрацията.

живея в село близо до софия,работя в софия и съм живял 34 години в софия.По просто и малоумно изказване не бях чел от мнооого години.За да има какво да яде гражданина трябва да има и селяни,защото на село се гледат зеленчуците и месото.И в селото където живея,все още не знам някой който коли животни да е заклал човек.Незнам някой да си прави каквото иска и да не спазва законите.Слава на бога че няма светофари на които е пълно с изнервени готови на бой хора само да го погледнеш на криво и слиза и те пребива,имам място да паркирам,че в квартала в който живеех до преди две години обикалях по 30 минути да си намеря място.В селата няма наркомани готови на всичко за да изкарат 5 лева да се надрусат,проститутки също не съм виждал,агресията която виждам всеки ден в големия град там отсъства.Употребата на алкохол я има на всякъде всеки квартал си има пияниците.Незнам някой да прави секс на 10 години.Но ми изглежда че теб са започнали да те изнасилват на 10 години.Всичко си е до възпитание. На всякъде има прости хора както и свестни,лошото е че в интернет е пълно с прости индивиди дето няма как да се филтрират и да не се допуска да пишат олигофренски те си виждания.

Народът оскотя до безпаметност. Това е благодарение на "стабилното управление и стабилното правителство" начело с ГРОБ.

пак за имоти ......хора гол идваш...гол си заминаваш..... Искам дира да ни занимава с гонзовица,тоца-клюна,,мис-джики,светлана гущерова,азис, джорджамо,гала,и т.н платени коври...

http://desebg.com/2011-01-13-09-25-08/1922-2014-07-28-07-45-07 и до всички останали които още твърдят че по времето на Живков престъпноста и убииствата били по-малко от сега.

хубаво даваш линка, ама нещо не се четат печатите и спесимента на документите! Това че пише Секретно нищо не значи ! Ням ада е лошо да сравним статистиката и спрямо сега и тогава и да не вземе да се окаже че с по-малък щат и с повече население са били хващани повече престъпници! А никой не твърди че по Тошовото време е нямало престъпност и не били наказвани престъпниците! Това изказване може да го направи онова злобно журнаглистче дето пише и прави сайта! Няма да е лошо да каже от де му идат парите и времето да се рови в документите! Статистиката драги е доста показателна! РАЗКРИТИ СА ПОЧТИ 10000 ФИНАНСОВО ИКОНОМИЧЕСКИ ЗЛОУПОТРЕБИ! А СЕГА КОЛКО СА РАЗКРИТИ? БРОЯТ СЕ НА ПРЪСТИ! ПОСЛЕ ДРАГИ АНАЛИЗА НА ЖУРНАГЛРИСТА Е НЕВЕРЕН ЩОТО ВИДА НА ИКОНОМИКАТА И СТРОЯ СЕ Е ПРОМЕНИЛ! А ТОГАВА БЯХМЕ 9 МИЛИОНА СЕГА СМЕ ЕДВАМ 6 МИЛИОНА! ДА РАЗПРЕДЕЛИМ ЛИ ЦИФРИТЕ? ДРАГИИИ ЖИВЯХМЕ ТОГАВА И ЗНАЕМ КАК БЕШЕ И КАК НЕ Е БИЛО! В ДОБАВКА ДРУГАРЯ ЖУРНАГЛИСТ ЗАБРАВЯ ДА ДОБАВИ ЧЕ ТОГАВА МАШИНАТА НА ЗАПАДА ЗА ПРОПАГАНДА РАБОТЕШЕ И СЕ ВДИГНАХА ОНИЯ ДЕТО СЕ МИСЛЯТ ЗА ТУРЦИ И КОЛКО БЕЛИ НАПРАВИХА МАЙ ТОВА ГО ЗАБРАВЯМЕ?!

Тъпчор статистиката се прави на глава от населението, а не спрямо цялото население. Т.е. като се казват 1,6 или 2,2 убийства на 100 хиляди това означава, че дали са 6 или 9 милиона броя на убийствата е пропорционален. И щом при селяндура Тошо са били 2,2 при 9 милиона, това означава много повече убийства средно на ден или година и ако се пишеше за тях трябваше целите първи страници на вестниците да са заети.

Хората просто започнаха да изперкват това е истината. Няма морал няма ценности всичко опира до едни материални блага..... Няма да има оправия това си е замислен и активиран план ..... Докато можете бягайте или поне изкарайте децата си от тази "скъпа" държавица.

Ей, в тая държава освен ужасии и циркове от управляващи , друго не може да се чуе......Аман , аман !!!!!

...да се въоръжаваме , друго спасение няма . Щом няма кой да следи за реда , и кой да съди за престепленията ...изхода е този !!!

Не говоря за минала и по минала година.Но от 1януари 2018 г мислили сте колко народ убиха ? До края на европредседателството бяха, колко дни отминаха от 2018 година ....но всичко продължава. А когато са тъй наречени "самоубити, удавени и други" много миреше отново на саморазправа. Това е мафията да управлява държавата .От 90-те години до днес - нямат брой убитите

Уважаеми списващи сайта дир.бг., моля ви спрете с тези криминални новини. Погледнете си сайта - във водещите ви новини обикновено минимум две криминални, а понякога и цели четири. Когато погледнем в рубриките по-долу, нещата стават още по-лоши.Когато човек ви чете, остава с убеждението, че България е една държава в която има само престъпност, убийства, изнасилвания и други ужасяващи трагедии. Направо на човек да не му се иска да живее там. А в действителност, като изключим тази медийна истерия, България е едно спокойно място за живеене, което кара немалко чужденци да искат да живеят у нас. И не мислете, че това е добрата журналистика. Например в Белгия основните медии рядко публикуват крими нивини, но това не значи, че страната е по-сигурна или по-спокойна от България. Престанете да истеризирате хората, особено в сезона на почивките. И публикувайте повече положителни новини :)

Прав сте , че са само крими новини. Но това не зависи от Дир.бг. Погледнете колко убийства станаха от 1 януари до днес в България. Прибавете и тези от катастрофи - мислите ли , че трябва да се мълчи. И какво да пишат? За чаршафите на някоя нова плеймейкърка- как свалят мъже чрез скандали, за да станат известни ? ТОВА Е РЕАЛНОСТТА В БЪЛГАРИЯ - УБИЙСТВА ВСЕКИ ДЕН , ОТНЕМАНЕ НА ЖИЛИЩА И НЕСИГУРНОСТ ЗА ЗАЩИТА ОТ ИНСТИТУЦИИ

Ми преди да пишеш тъпотии Даринче направи просто сравнение. Убийства през 1988 г. 2,2 на 100 хиляди души Убийства през 2017 г. 1,4 на 100 хиляди души Загинали при автокатастрофи през 1988 г. - 1153 души Загинали при автокатастрофи през 2017 г. - 682 души Ако навремето пишеше за тези неща първите страници на вестниците трябваше да са изпълнени само със смърт.

това са истинските новини, то други почти няма! Народа масаво изперка последните 15 години ! Народа прави сравнение с живота преди 29 години! Не ме вълнува Белгия бе душа!

Голяма е носталгията на много хора по социализма, когато наистина се живееше спокойно.

Интересно е това спокойствие, при положение че убийствата и загиналите на пътя са били двойно повече от сега. Убийства през 1988 г. 2,2 на 100 хиляди души Убийства през 2017 г. 1,4 на 100 хиляди души Загинали при автокатастрофи през 1988 г. - 1153 души Загинали при автокатастрофи през 2017 г. - 682 души

Никой няма да повярва на тези измислици.

Ето тези не са цигани. Нещо да кажете?

Много неща мога да кажа относно ника и коментара, но ще ме баннат...

Преди 29 години за подобни случаи се съобщаваше след няколко месеца. Съобщението завършваше така: 'присъдата е приведена в изпълнение".

ТИ ПА МНОГО ЗНАЕШ КОЛКО СА БИЛИ ПО ТОШОВО ВРЕМЕ

Знаеше се, знаеше се. Може и да не са съобщавали за всички престъпления, но се разбираше от обществения телефон - от човек-на човек.

Жалко за човека ама белким боко и сие проумеят къде им е ''стабилността'' че освен в убийствате ежедневно и обедняването ежедневно друга стабилност не се вижда..

При управлението на ГЕРБ , за една седмица убиват повече хора , отколкото при иначе лошия Тошов социализъм за цяла година ...

Престъпленията и убииствата в това число, при Живков бяха повече, просто не ги пишеха по новините.

"Престъпленията и убииствата в това число, при Живков бяха повече, просто не ги пишеха по новините." Ако лъжеш, бял ден да не видиш до края на живота си.

Те и хората да знаете ''бяха'' глухонеми и слепи и за това не им беше необходимо да слушат новините:((((( Елементарно мислене на елементарно създание..на което друг му е виновен за състоянието..

нагло и съзнателно, защото за това ти плащат

Лъжа. По време на соца нямаше толкова престъпления и престъпници не се разхождаха на свобода. Затова хората живееха не зад решетки и си слагаха ключовете под изтривалките, по селата нямаше кражби, пребити и убити старци, а децата играеха навън до среднощ.

бяха по Радио Свободна Европа

Типично ежедневие в боковия кучкарник. Скоро вече няма и да отразяват такива новини. Вече омръзват и на гербавите олигофрени.

Панайра продължава само чипс и пуканки липсват

Премазан от бой, жестоко убийство,наръган,намушкан,ликвидиран - тези заглавия постепенно се наложиха като новина № 1. Бат Бойко къде си,пак ли си чужбина? Министър Радев не става за нищо,. Връщай се, не се мотай зад граница и си поеми задълженията.Иначе за чий х.. си ни !

Бай Пешо щом Радев не става за нищо да върнем Плевню той доказано си може..... Даже и деца прави на синьоптичките.......

SU-152

Днес е двоен празник: Свети Седмочисленици и Свети Пантелеймон! Седмочисленици е събирателно название за 7 светци, почитани от Българската православна и други църкви като създатели и разпространители на глаголицата и кирилицата................................... 2018,убийство,разтрелян,убийство,разтрелян.Ми заплюскахте яко бананите , кой с корите , кой как си знае , ама забравихте да мразите Русия. Та затова ще ви образоват наново,ония дебили от DW и СЕ...

няма да се учудя ако в Парламента започната да се стрелят! Та до скоро Сидеров ходеше с пистолет на работа в Парламента! А дано, ама надали!!!

SU-152

Предлагам да платим на един брадат демократ да ги зриви ония в парламента.

не могат да поднасят новини! Учат ги новините да бъдат колкото може по-шокиращи, от ранна сутрин до късни нощи само това чуваме и гледаме - катаклизми, пожари, наводнения, катастрофи, убийства! Или тъпите муцуни на едни същи до болка познати политици!!! Не хората, а журналистите и медиите са за е..не!...А бе има и много хубави и игриви журналистки!

Дир, ако продължавате да насищате страниците си с жълтини, няма смисъл да ви четем, по-добре някой лондонски таблоид. Един само форум не е достатъчен повод за влизане в сайта ви. Непрекъснато медиите от този вид занимавате хората с подобни неща, а после валят оплаквания от- да ги наречем психолози- че нещо с психиката на българите не било наред. Вие самите подхранвате такива низки страсти, засрамете се.

Ако има чисто криминално минало да го пускат. Ще се поправи момчето. а и адвоката ще каже че му е ударил един шамар и си е тръгнал а дядото после се е самонаранил

Абе, да не откриха сезона и аз да не съм разбрал? Щото и аз съм си набелязал няколко комшии - един за наръгване, двама за жестоко пребиване, един за мъчително застрелване и една млада комшийка за блудство и тежко изнасилване. Говорил съм с всички - съгласни са. Хеле пък комшийката.

майтапа настрана дедо, ама да не ти почукат на вратата утре? че явно правиш заявка...

Убийството на хора в България стана като убийство на муха ! Докога ! Политиците не виждат и не чуват , за тях е по важно кой кого е докоснал и подбутнал !

Това е морала и поведението на хората в държавата на мутрата и мръсната му крадлива, престъпна и джендърска шайка наречена ГЕРБ

Интересно с какво е виновен мутрата,че сте нация от орки??

той ни направи такива

в кой квартал е този блок? и защо му викат житен? нма ли си номер, улица, ? за един прЕател питам

щом е житен, означава - на полето, а не в град с улица и номер. Ех, неграмотни , без мозък, пишещи из нета

И какъв е етноса на този убиец? А убития дали не се е консултирал с полицията като е бил толкова застрашен? И ако не е - защо? Държавата е съпричастна в това и във всички останали убийства!

да де, това е целевият извод.

Разбирам намека ти. Само да припомня, че преди време, месец ли, или по-малко, намериха обесен човек, брал липов цвят. Нищо не се разбра. Роднините му са роми, следователно и мъртвият е бил ром. Миришеше на убийство от омраза, почерк на ку-клукс- клан, но така и повече информация по случая нямаше.

селяндурите се развихриха нещо. Присъщо на селянина е агресията и наглостта и простотията. Тия селяни идват и в София и пренасят селската си агресия и тук. Спешно мерки по ограничаване на селската миграция към София и налагане на превантивни мерки на всички селяни. Тия малоумници ще заличат нацията...

Не си прав ! Бъркаш селянина със селяндура ! Селянина е благ , възпитан и трудолюбив човек !

къде видя трудолючиви селяни? В творчеството на Каравелов и Вазов ли?

А теб кога ще те върнат в червен бряг?

къв Червен бряг те гони :) уйно :):):)

Установил съм, че такива претенции има само хора, който са забравили кои са! Сигурен съм, че е бивш селянин, най-вероятно от добричките села! Това, че живееш в Стъргел или Мало Бучино не те прави столичанин, селски!

Много демократично станало в тая България, бе!

Викаш друго си е при комунизма КГБ(ДС) да те разстрелва без съд и присъда, по донос, че си "враг на народа"?

По всяка вероятно не си живял в ония времена и представа си нямаш колко спокойно беше тогава! Престъпната сган си беше и тогава като сегашната но властта си знаеше работата. Затова, бандита знаеше какво го чака и не си и помисля за изродщини, които стават днес!!! ОК??

Руснаците поне казват някои неща от онова време. С огромно учудване може да установите как сме го живели онова време в пълна заблуда. Та при руснаците наскоро гледах едно документално филмче за едно дело (строго засекретено, разбира се) срещу една банда от транспортна полиция към една метро станция, която години наред пребивала, включително до смърт, и обирала хора, без нищичко да им се случи, НО един ден, лош късмет, пребиват до смърт офицер от КГБ и др. Андропов успял да се наложи КГБ да разследва случая. Та, за късмет на обикновените хора и изключителен малшанс на кагебиста, тази банда била наказана и престанала да действа, а министърът на вътрешните работи се самоубил, но всичко това изобщо не е съобщено на блажените вярващи, като Вас, че живеят във върховния соц - железен ред, спокойствие, липса на престъпност и прочие.

Пределно ясно е, че това повече не може да продължава! България всъщност ВЕЧЕ Е в извънредно положение, но то още не се признава и припознава от управляващите (което е понятно), НО И ОТ ЕС И ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ И СЛУЖБИ, и от Вашингтон, което вече е наистина много проблематично, защото ВСЯКО ЗАБАВЯНЕ КОСТВА НОВИ И НОВИ ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ И ПРОВАЛЕНИ СЪДБИ НА СИЛНО РЕДУЦИРАНИТЕ ПОРАДИ ДЕМОГРАФСКАТА КРИЗА БЪЛГАРИ В България!

рекъл: -А ,може бе! Може! :-(((

да не е активизиран пак помощният криминален контингент като в "доброто" старо време на прехода?

Това никога не е преставало.